zondag 14 november 2021

Freek Jansen en Simone Kerseboom (FvD) geven vreemde statements

Ik geloof niet dat we ongeoorloofd uit de school klappen als we iets laten weten van het besprokene in de ALV van FvD van jl. zaterdag.

Er kwam een vraag binnen van iemand of het geen goed idee was om de kernwapens uit Nederland te laten verwijderen en meer in te zetten op tanks en drones. 

Meer wapens!

Nu moeten jullie weten dat de woordvoerder op dit terrein in de Slaapkamer, Freek Jansen, soweiso pleit voor meer wapens voor het Nederlandse/NATO aanvalsleger. Hij vindt het aantal bommen en raketten gegooid door Nederland en/of zijn "partners" waarschijnlijk nog niet genoeg, en pleit voor veel meer geld die kant op.

Blind voor de Amerikaanse bezetting van Nederland/Duitsland

Maar op deze specifieke vraag antwoordde Freek niet het eens te zijn dat de -Amerikaanse- kernwapens van ons grondgebied moeten verdwijnen. Nee hoor. Freek babbelde daar overheen en stelde dat de nieuwe JSF straaljagers kernbom-klaar zijn en dat hij hoopte dat ze ook gauw met atoomwapens uitgerust gaan worden. Of het dan weer om Amerikaanse kernwapens moet gaan, die Nederland dan op hun commando mag gooien, daarover werd geen uitsluitsel gegeven.

Telkens zelfde liedje

Maar het is telkens hetzelfde liedje bij FvD: aan de ene kant de macht -terecht- als het probleem zien, maar anderzijds hen wel meer geweldsmiddelen willen toebedelen. Het is als Solszenitsyn of Navalniy die pleiten voor meer wapens voor het Russische leger en meer blauw op straat. De logica ontbreekt.

China

En dan hebben we nog de rabiaat pro-Israëlische Simone Kerseboom, die een vraag kreeg over een vriendlijkere houding ten opzichte van China. Nou, dat vond mevrouw maar een bedenkelijk idee. Ze kwam met een verhaal dat China begonnen was met Covid en haar maatregelen, en dat wij daar nu de zure vruchten van plukken. Ja, we parafraseren een beetje, en hoe ze het precies zei, zijn we kwijt, maar het kwam erop neer dat door China wij in deze Covid-shXt zitten. 

Frankrijk Toppie!

Ook gaf zij aan dat een land als Frankrijk veel dichter bij ons staat. We mogen aannemen dat ze sprak over de machtshebbers, niet het volk. De Franse macht staat dichter bij mevrouw Kerseboom; de Franse macht van ogen uitschieten van Gele hesjes. Van zeer zware opsluiting van burgers (eufemistisch vaak "lockdown" genoemd"). Van QR-codes om een "apperetive" te kunnen drinken tot Libië de middeleeuwen in terugbombarderen. Met een figuur als Simone Kerseboom zit FvD weer op de rabiate NATO-agressie koers, heheel gehorig aan de Amerikaanse en Bankers-belangen. 

Enkel als het in ons voordeel is

Ook vond Kerseboom dat vriendelijk zijn naar China toe, enkel van toepassing zou zijn, "als het in ons voordeel" zou zijn. Dat is een uiterst bedenkelijke grondhouding. De Russische houding is, als een land vriendelijk is naar hen, zijn zij vriendelijk terug, met respect voor elkaars -verschillende- belangen. Dat is iets anders als het kille "als het in ons voordeel is". 

Amerikaanse atoomwapens op Nederlands grondgebied vindt Freek Jansen geen probleem; of, in ieder geval, praat hij er soepeltjes overheen. Daarenboven ziet hij het liefst spoedig kernwapens onder de nieuwe F35. Ook wil meneer meer tanks, en drones. Of dat alles tegen de eigen bevolking ingezet dient te worden, of ter verdediging tegen België, UK, of Duitsland vertelt hij niet. Wij zouden graag de analyses horen van Jansen en Kerseboom, tegen wie we al deze wapens nodig hebben. Misschien nog meer bommen op Afghanistan, Syrie, Joegoslavie en Libië? Misschien smaakt die ervaring bij Jansen en Kerseboom naar meer? Of tegen Wit-Rusland en Hongarije, die nog niet onderworpen zijn aan de VS en hun banksters? Als het tegen Rusland of China is, herinneren wij eraan dat het NATO budget iets van 10x meer is dan het Russische; dan is de volgende vraag bij hoeveel keer meer het dan wel genoeg is. Vragen, vragen, vragen.

Samenvattend
Omdat de waterkanonnen zo goed hebben gewerkt tegen de eigen bevolking en de F16's en onze bommen en die van onze "partners" zo goed tegen de bevolking van Irak, Syrie, Libië, Afghanistan, pleiten Freek en Simone voor nog meer tanks, drones en zelfs kernbommen, zodat het Nederlandse staatsgeweldsmonopolie vrolijk door kan gaan met geweld toepassen...

Wij taggen Freek Jansen en Simone Kerseboom in onze tweet met dit artikel; zij zijn van harte welkom hun statements toe te lichten, of ons te wijzen op hiaten als die in dit artikel zitten.


22 opmerkingen:

 1. De mensen moeten toch aan het werk gehouden worden, ook nadat de zorg niet meer bestaat, het MKB failliet is, en de bullshit banen ophouden te bestaan.

  These antithese synthese zei de wegebereidende filosoof voor het derde rijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Baudet heeft weer iets getwitterd :
  "Ongevaccineerden zijn de Nieuw Joden".

  Hij houdt van reuring, dus dat kan het motief zijn.

  Maar hij verdedigt het inhoudelijk wel. Hij zegt het te menen. Hij zegt dat de paralel klopt.

  Hij linkt naar een Forum artikel , waarvan ik nu het eerste stuk citeer:

  " Het is gevaarlijk om mensen te kwalificeren als zondebok, bron van ziekte of profiteur. In de historie zijn er daarvan tal van voorbeelden, met als meest heftige het lot van de Joden in de Tweede Wereldoorlog. Onthullende dagboeken laten zien hoe de gewone Duitser in die tijd verblind was door de staatspropaganda en de jacht op de Joden toejuichte. De parallellen met nu zijn schokkend.

  Bij het ontruimen van zijn ouderlijk huis vindt de Duitse schrijver Joachim Krause (1946) op zolder bijna tweeduizend brieven en dagboeken die tussen 1933 en 1945 geschreven werden. Het is een ongelooflijke en pijnlijke ontdekking: als een puzzel krijgen de teksten, eenmaal op chronologische volgorde gelegd, steeds meer betekenis. De drie jonge briefschrijvers zijn z’n ouders en zijn oom, die in 1942 al een ‘heldendood’ gestorven is.

  Ze beschrijven in hun brieven hun politieke standpunten en discussiëren over onder meer het Jodenvraagstuk. Krause komt tot de schokkende ontdekking dat zijn ouders het nationaalsocialisme steunden; nooit hadden de kinderen dat geweten. De moeder blijkt een hartstochtelijk bewonderaar van Hitler, de oom een fanatiek officier. Alleen de vader behoudt een zekere kritische distantie ten opzichte van de nationaalsocialistische ideologie. Door de inhoud van de brieven en dagboeken moet de schrijver het beeld dat hij van zijn ouders had, grondig herzien, en hij doet dat door de hele familiegeschiedenis op dappere wijze te documenteren in het intense boek Onbekende Erfenis (1), dat in 2018 verscheen."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ga ik mijn commentaar er op geven.

   Ik trek óók een paralel:

   De ouders en oom van Krauss deden in feiote precies hetzelfde alss wat Forum nu doet:
   Ze verzetten zich tegen de Joodse Almacht.

   De macht van de joden was in Duitsland enorm groot. Al in 1879 schrijft er over:
   https://xevolutie.blogspot.com/2013/11/306-wilhelm-marrr-in-1879-jews-took.html

   In 1925, na de hongersnood en hyper inflatie die door de Joodse Versailles kliek was veroorzaakt, was 25 % van de assets in Duitsland in joodse handen. ( ze waren slechts 2 % vande bevolking meeen ik)
   In de grote steden was meer dan de helft van het culturele leven in joodse handen.
   Duitse tradities werden alom belachelijk gemaakt.
   Korom: Het duitse volk verloor zijn 'huis'.

   De ouders van Krauss verzeytten zich er tegen, en steunden dus Hitler.

   Forum maakt dezelfde analyse:
   "Internationale Belangen" zorgen voor massa-immigratie, onze regering is er niet voor ons, "ZE' nemen ons ons 'eigen thuis' af. We moeten ons verzetten, en een eigen Thuis behouden.

   Wat Hierry cs doet is dus precies hetzelfde als wat Krauss deeed, en er is niks mis mee.

   Het enige dat Thierry niet ziet , of wiul zien, of kan zien of mag zien: de drijvende krtacht achter alles dat Thierry zo ongelukkig maakt (immigratie, decadentie, afbraak van onze cultuur, internationalisme ) komt uit de joodse koker.

   Door heel expliciet Pro joods, Pro Israel te zijn, fungeert Forum als een perfecte camouflage voor deze joodse machtsovername.

   Forum is een extra spijker in onze doodskist.

   Maakt me niet uit of het uit naiviteit is of met opzet (wat ik niet denk): Forum helpt onze aartsvijand.


   Verwijderen
  2. [Forum helpt onze aartsvijand.]
   Dit is er 1 van. Let op de neus. Uiteraard vvd.

   Verwijderen
  3. [Het enige dat Thierry niet ziet , of wiul zien, of kan zien of mag zien: de drijvende krtacht achter alles dat Thierry zo ongelukkig maakt (immigratie, decadentie, afbraak van onze cultuur, internationalisme ) komt uit de joodse koker.

   Door heel expliciet Pro joods, Pro Israel te zijn, fungeert Forum als een perfecte camouflage voor deze joodse machtsovername.]

   Volgens mij zie je dat verkeerd. TB ziet wel degelijk de olifant in de kamer, maar benoemd hem niet. Anders krijgt hij weer de nodige shit & bagger over zich heen, wat veel te veel energie kost en onrust brengt.

   Het gaat nu al maanden goed en hij oogst veel succes. Zodra hij wat in de melk te brokkelen heeft, zal het oude zeer weer op tafel worden gelegd.

   Verwijderen
 3. Als we de boer moeten geloven zijn het dus joden wat op joden jagen.
  Het zijn joden wat genocide plegen op joden.
  Daar gaan we weer.
  Wie schopt die onozele boer nou eens van dit blog af?
  Of laten we hem doorgaan hier als clown en amuseren we ons om zijn kromme hersenspinsels iedere keer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef toe dat ik veel type fouten maak, maar mijn bewering is toch kraak-helder:
   De ouders van Krause hadden gelijk toen ze de joodse overheersing aanklagden.

   Thierry heeft gelijk als hij de joodse overheersing aanklaagt.

   Alleen : Thierry heeft niet begrepen dat het een joodse overheersing is.
   Komt door al die afleidende tactieken die de joden gebruiken.
   En Thierry maakt nu zelf onderdeel uit van die afleidende tactieken.

   Behalve 'afleiding' hebben ze nog een tactiek:

   Alle half wakkere mensen 'vangen' in een 'limited hangout' beweging.

   Voorbeeld: Bij de jeugd hoort 'rebellie'. Genetisch zo ontstaan door de evolutie. Nuttige eigenschap voor een groep.
   Die rebellie zou zich tegen Israel kunnen keren. of tegen de joodse Almacht.
   Wat te doen?

   Als je die jongeren nu een doel geeft voor hun opstandige gevoelens, dan kun je dat nog ten eigen bate ( joodse wereld-dominantie) aanwenden.

   Wat te doen?
   1) Richt op het platteland moslimschooltjes op ( madrassa's) waar je de jongens leert dat vroeger alles beter was, dat Mohammed puur was. Dat het moderne decadent is. Dat ze die moderne leiders (die het volk willen moderniseren en verrijken) als Nasser, Ghadaffi, Assad, Saddam etc moeten verdrijven door een Jihad te organiseren.

   Àlle madrassa's zijn in de afgelopen 45 jaar door joodse bemoeienis gebouwd: Richard Perle werd er in 1980 al om 'beboet'.

   2) Bedenk een methode om het volk intern te verdelen.
   ( Een groep kan verzet plegen, is dus gevaarlijk voor hen.).

   Bijvoorbeeld door elk subgroepje wijs te maken dat ze verschrikkelijke slachtoffers zijn van de Blanke Baas. Bedenk LGHBT. Bedenk en stimuleer BLM. ( Maar gebruik altijd stromannen, tenzij het niet anders kan. Er zijn volop artikelen waaruit blikkt dat BLM door joden werd geïnitieerd.

   De hele NAACP was door joden opgericht en werd door hen gerund:
   met de bedoeling de blanke WASP hegemonie aan het wankelen te brengen. En met groot succes. Na 1970 waren de joden in Amerika al bijna de baas. In 1990 waren ze volledig de baas. In 1999 werd de Glass-Steagal Act ingetrokken, waarna onze vrienden vrij spel hadden om alles leeg te roven. Slechts 9 jaar later was er al de kredietcrisis.

   U en ik werden armer van de 2008 crisis. Zij niet.

   Nu is er de Covid toestand. U en ik worden armer. Zij niet.

   In 2001 was er 911. U en ik werden onvrijer ( Patriot Act) Zij niet.

   https://en.wikipedia.org/wiki/NAACP
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Glass-Steagall_Act

   Verwijderen
  2. Off topic. (of is dit nu juist àltijd on topic ?)

   Waarom werd Kennedy vermoord ?

   Larent Guyenot (op UNZ ) : "Jack Ruby, Israel's smoking gun."

   Klein stukje vertaald:

   Het is natuurlijk volkomen normaal (Ironie !) dat opperrechter Earl Warren, toen Jack Ruby hem op 7 juni 1964 vertelde: "Ik ben voor een bepaald doel gebruikt", niet aan Ruby vroeg wie hem had gebruikt en met welk doel.
   Maar hoe zit het met onafhankelijke onderzoekers? Zijn alleen lezers van de Forward ("Nieuws dat ertoe doet voor Amerikaanse joden") het waard om geïnformeerd te worden dat "Lee Harvey Oswald's moordenaar 'Jack Ruby' uit een sterke joodse achtergrond kwam", en dat hij zijn rabbijn Hillel Silverman vertelde dat hij "het deed voor het Joodse volk”?

   Hier is de relevante passage uit het artikel van Steve North uit 2013, waarin de reactie van Silverman wordt beschreven nadat hij op de radio had gehoord dat een “Jack Rubenstein” de moordenaar had vermoord:
   "Ik was geschokt", zei Silverman. "Ik bezocht hem de volgende dag in de gevangenis en ik zei: 'Waarom, Jack, waarom?' Hij zei: 'Ik deed het voor het Amerikaanse volk.'" Ik ( Schrijver Steve North) onderbrak Silverman en wees erop dat Ruby in andere rapporten zei dat hij dat deed. het “om te laten zien dat Joden lef hadden.” De rabbijn zuchtte. 'Ja, dat zei hij ook,' zei Silverman. “Maar ik noem het niet graag. Ik denk dat hij zei: 'Ik deed het voor het Joodse volk.' Maar ik heb geprobeerd die verklaring uit mijn hoofd te wissen.'
   https://www.unz.com/article/jack-ruby-israels-smoking-gun/

   Verwijderen
  3. Zodra je moord & doodslag ziet, zijn joden nooit ver weg. Fijn volkje.

   Verwijderen
  4. Ja Wolf, we weten inmiddels wel dat jij een laag kritisch denkvermogen hebt. Jij ziet alleen nog maar waanbeelden met moordende joden.
   Die kleppen op jouw hoofd verdwijnen nooit.
   Mensenkennis is 0,0 bij jou. Altijd al geweest zolang jij hier trolt.

   Verwijderen
  5. De boer gooit de Joden weer op een hoop.

   Ik denk dat Max met zijn groente winkel erg veel kwaad in zich heeft.

   Wie financierde Hitler?

   Verwijderen
  6. @ OLigarch.

   Nee hoor. Ik houd en respecteer alle joden die mij uitleggen hoe de wereld werkt en die niet zo slecht zijn dat ze de nefaste rol van veel joden verzwijgen:

   Israel Shamir, Israel Shahak, Norman Finkelstein,
   Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe,
   Gideon Levi, Yossi Gurvitz, Stephen Lendman,
   Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled ,
   Rami Elhanan, Guy Elhanan, Jonathan Shapira,
   Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri,
   Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir,
   Jeff Cohen, Stephen Cohen, Max Blumenthal,
   Gerard Menuhin, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner,
   Jack Bernstein, Benjamin Freedman.

   Maar die andere 99,9 % van dat volk vind ik slechte lieden, want ze kennen de agenda, ze zien het gebeuren,en ze zwijgen.

   Medeplichtig in massamoord. Al eeuwen lang.
   Walgelijk volk dus.

   [ Ik denk dat Max met zijn groente winkel erg veel kwaad in zich heeft.] Wartaal.

   [Wie financierde Hitler?]
   Zeg jij het maar.

   Heb je enig idee hoe er in de jaren 30 tegen Hitler werd aangekeken?

   Heb je enig idee van het feit dat niemand iets wist over 'Gaskamers' tot in 1960?

   Waar kan ik de bewijzen van gaskamers vinden?
   Waar?

   Jouw volstrekete gebrek aan nieuwsgierigheid naar waarheid en jouw volstrekte onwetendheid geeft je de kans om je als jood 'slachtoffer' te blijven voelen.

   Ben je niet.
   Je bent medeplichtig. Aan massamoord.
   Niet de moorden die jouw etnische groep al gepleegd heeft,
   maar die welke ze zeker zullen gaan plegen.
   Welke ze gepland hebben.
   Waarvan ze de voorbereidingen al flink gevorderd zijn.

   Eén troost (nou ja, geen troost maar een flintertje rechtvaardigheid) : ook kleine joodjes als jij zullen ze wegvagen, zoals ze altijd al met kleine joodjes deden als het nodig was.

   Verwijderen
  7. [maar die welke ze zeker zullen gaan plegen.
   Welke ze gepland hebben.
   Waarvan ze de voorbereidingen al flink gevorderd zijn.]

   Volgens mij zijn ze nu al met de uitvoering bezig.

   Verwijderen
 4. Hoezo beweer jij dat Jack Ruby Kennedy neergeschoten heeft?
  Was jij erbij dan JV?
  Maar wacht, op tv zeiden ze Jack Ruby was de dader. Dan is dat gelijk ook zo hè JV?
  Welterusten aan jouw TV.

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Eddy 15 november 2021 om 19:43
  Hoezo beweer jij dat Jack Ruby Kennedy neergeschoten heeft?
  Was jij erbij dan JV?
  Maar wacht, op tv zeiden ze Jack Ruby was de dader. Dan is dat gelijk ook zo hè JV?
  Welterusten aan jouw TV.
  ============================

  ( Ik herhaal het even, in geval E. zijn bericht weg haalt)

  Dank, E. dat je zelf het bewijs levert dat je helemaal NIKS van de JFK moord weet. Nul. Nada. Niks.

  Dank dat je zelf aantoont hoe onbegrijpelijk dom dat je bent.

  Dunning-Kruger:
  Hoe minder mensen weten, hoe meer ze overtuigd zijn van hun gelijk.

  E. bewijst het elke dag opnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jack Ruby was een jood en zat in het Joodse complot informeerde ons JV.
   Lees zelf wat JV hierboven schreef oplettende mensen.
   Ik weet meer dan jou JV over JFK, maar ik deel dat niet met domme achterlijke boeren zoals jij hier.
   Tevergeefse moeite is dat.

   Verwijderen
  2. Het liegen en schelden is een tweede natuur voor onze joden-vriend E. Het gaat automatisch en de hele dag door.

   Eerst beweert hij dat IK schrijf dat Jack Ruby Kennedy vermoordde. Op basis daarvan scheldt hij me uit.

   Direct daarna citeert hij mij wèl correct, en doet dan net alsof ik zou hebben beweerd dat ik dat NIET geschreven heb: "Lees zelf wat JV hierboven schreef."

   Twee leugens vlak na elkaar, en toch proberen op basis van die leugens MIJ te beschuldigen.

   Een jood is er niks bij.

   Dank E. dat je het weer zo duidelijk hebt gemaakt voor ons.

   Verwijderen
  3. Dat was foute aanname van mij idd.
   Je schreef niet dat Ruby Kennedy neerschoot.
   Maar dat andere wat je daar schreef over Jack Ruby klopt gewoon geen ene moer van.
   Dus excuses voor de te snelle reactie van mij op die eerste post van achterlijke stomme boer JV.
   Want iemand die echt stom is zoals JV die scheld ik gewoon uit voor achterlijke.
   Net zozeer dat ik het gehele OMT panel een stelletje achterlijke noem.
   Moet gewoon kunnen.
   Heeft niks met jodenvriend te maken wat JV beweerd.
   Al heb ik joden als vriend. Wat dan nog achterlijke boer, jij hebt er helemaal geen. Wie wil ook zo’n flapdrol als jij als vriend? Hahahaha

   Verwijderen
 6. Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Great Reset’ (Video’s)
  https://www.weforum.org/agenda/2021/07/covid-19-what-you-need-to-know-about-the-coronavirus-pandemic-on-16-july-f0539d0336/

  Ik lees hier dat Victor Orban ook in het klasje van Schwab gezeten heeft. LOL. Dacht dat Orban anders was. Niet dus.

  Lees nu dat hij het biowapen verplicht heeft gemaakt voor mensen in de zorg.
  Hungary to offer third dose of COVID-19 vaccine, PM says
  https://www.reuters.com/world/europe/hungary-offer-third-dose-covid-19-vaccine-2021-07-16/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie weer witte vlekken op het blog. Hebben ze eddie weer losgelaten uit Rozenburg? Ik dacht dat het week-end voorbij was, dan hebben we weer 5 dagen rust. Jammer dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bewijs nog maar wat meer dat jij een loslopende psychopaat bent Wolf.
  Waar was je trouwens gisteren met jouw flinstone mobiel op de A4 en A12? Onozele roeptoeteraar dagge zijt.
  Hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen