maandag 29 november 2021

Spoedig op TV?

Israel was de eerste die zijn luchtruim dichtgooide. En DIT HIER, paniekbeelden uit een ziekenhuis in studio-formaat, lijkt ook Israël. We hebben geen bevestiging wat we daar zien. Misschien zijn het beelden voor een reclame-filmpje? Misschien beelden voor een volgende nieuwsuitzending? Wat is dat toch met Israël?

6 opmerkingen:

 1. Belazer de massa, dan rinkelt de kassa.
  Israel is superspecialist in angst zaaien en framen.
  Welke jodenknecht zit hier achter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over belazeren gesproken, vond ik dit een aardige quote:
   "las ik net op NOS.nl
   QUOTE
   Herstelbewijzen vanaf volgende week 365 dagen geldig
   Naar verwachting zijn vanaf volgende week herstelbewijzen in de CoronaCheck-app 365 dagen geldig, nu is dat nog 180 dagen. De aanpassing is deze week naar de Tweede Kamer gestuurd. Als die er binnen een week geen bezwaar tegen maakt, gaat de wijziging in.

   De regeling werkt dan ook met terugwerkende kracht, zegt een woordvoerder van het ministere van Volksgezondheid. Dat betekent dat een grotere groep mensen straks ook een geldige QR-code krijgt voor locaties waar een 2G- of 3G-bewijs verplicht zijn, namelijk iedereen die het afgelopen jaar is hersteld van covid-19. De wijziging was al aangekondigd, maar moest technisch mogelijk worden gemaakt.
   UNQUOTE"

   TRAP ER NIET IN !!!

   Het gaat erom, je een qr-code aan te smeren. Die code is juist het probleem. Als je covid-19 hebt gehad, ben je l-e-v-e-n-s-l-a-n-g gevrijwaard van de "ziekte".

   Kwestie van 'nog even de tanden op elkaar', voordat we van de alle leugens zijn verlost.

   Verwijderen
 2. Video met Dr Harding, 2 blogs terug, verwijderd door Youtube.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik,
   "iTop screen recorder free" Is een simpel programma waarmee je alles wat op jouw monitor verschijnt kunt opnemen, zoals ook complete video's die je dan zelf op je pc hebt en als de tube ze verwijderd kun je ze alsnog uploaden via bitchube of andere media zoals op jouw blog.
   De dictatoriale tube heeft dan het nakijken.

   Verwijderen
 3. Ook grappig is, op het propaganda-filmpje, dat fotograaf en camera-persoon resp. beflap op de kin en net over de mond hebben, terwijl de rest zwaar is ingepakt. Ook de tik-tok eronder: hetzelfde beeld. Iedereen ingepakt en de bezoeker heeft helemaal niets voor z'n bakkes.

  Alternatieve media wordt overspoeld met nepnieuws, wat zeg ik: een tsunami van nepnieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Israel loopt voorop, en is met zo een groot militair en spionage apparaat het ideale testgebied. De zwarte Palestijn is altijd in de buurt als er iets fout zou gaan. Dat maakt meteen duidelijk voor welke 1% we alles moeten resetten en wie gecanceld moet worden.

  BeantwoordenVerwijderen