maandag 8 november 2021

Den Haag Demo 7-11-21: Humor, Creativiteit en Gemaskerde agenten

Kijk ook op 2:51:30 wie/wat daar voorbij komt, Hilarisch! Komt hij van een andere planeet, met iets van een space-mobiel?

Wil je objectief alles nakijken van gisteren, kijk dan de video van Pieter's Nieuws Netwerk boven. Met name op het eind waar hij stationair staat bij het terugkomen op het Malieveld, zie je ook wat een massa er op de been was, van 2:22 tot 2:52. Je kunt PNN de volgende keer ook live volgen op YouTube, als je er zelf niet bij kunt zijn, maar toch wilt kijken hoe het er aan toe gaat.


Deze is ook voor onze held uit de Jaren '90, Right Said "I'm too Sexy for my shirt" Fred. En hij is nog steeds onze held want hij spreekt zich faliekant uit tegen de absurde Corona-repressie. Net als Roger Waters en Van Morrison. Welke Nederlandse celebrities steken eigenlijk hun nek uit? Doutze Kroes. Brian Roy. Robert Jensen. Dan heb je nog Frans Bauer die in ieder geval niet meepraat, en dan houdt het zo'n beetje op. Of vul aan in de comments als we iemand vergeten zijn. Maar waar is Danny de Munk (uit goede verzetshout gesneden), de DJ's, de andere (volks-)artiesten, etcetera?

Neergeknuppeld op 2 November. Ophef over zien ontstaan in de talkshows? Nee dus. Maar ze staan er gewoon weer. Toppers.

Ze beginnen aan onze kinderen te komen: zwemles waar ongevaccineerde ouders niet meer bij kunnen zijn. Voetbalkleedskamers waar ongevaccineerde ouder-leiders niet meer welkom zijn, en injecteren doen ze nu al vanaf 12 jaar. "Hey, Hugo, leave them kids alone!"

Als er zoveel geld gepompt wordt in het controle- en repressiesysteem, zou het wel echt om de gezondheid gaan...?
Het scenario.... Punt 10: na de zachte arm, komt de harde arm van Pappa Bruls...

De evolutie in beeld gebracht...


Laat gewoon Ivermectine vrij. Een medicijn zonder veel bijwerkingen dat al tientallen jaren bestaat. Baadt het niet, dan schaadt het niet. Maar nee, mag niet van Hugo, wordt geconfisceerd zelfs als je het gore lef zou hebben het zelf te bestellen...


Gebruik je IQ, niet je QR. Kijk ook naar de achtergrond van dit plaatje: de masked singers Rutte-eenheden.


De Masked Singer heeft invloed gehad op de Rutte-Eenheden....

En nog meer Masked Singers Rutte-eenheden. Wat is dit voor een lugubere trend?


En ook gemaskerde ruiters. Het leek wel Bal Masqué bij de politie Den Haag.

Voor bewegende beelden van Blik, zie ook ons twitter account, of kijk HIER naar de enorme menigte, of HIER, naar "Get Up, Stand UP, Stand Up for Your Right".


Een QR-code voor schijnveiligheid? Doorgesnoven kaart!

Volgende demo: Begin December, Utrecht.
6 opmerkingen:

 1. Goede ontwikkeling, die gemaskerde acab's. Ze zijn bang te worden herkend. Maar met een ir-camera, krijg je toch het hele smoelwerk op de gevoelige plaat.

  Verder de indruk, dat het weer drukker was, dan de vorige keer. Jammer dat er weinig jodensterren en galgen waren. Volgende keer toch maar weer meelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ernst Jansz (van Doe Maar) schreef in juni 2020 oa dit

  Kennelijk is het de bedoeling dat we wachten op en smachten naar het verlossende vaccin, ook al is het niet veilig getest. Waarom? Heeft de regering misschien al een deal gesloten om vaccins af te nemen, zoals in 2009, toen de toenmalige minister van Volksgezondheid op advies van de Gezondheidsraad 34 miljoen vaccins a 7,20 per stuk kocht tegen de Mexicaanse griep, dat is 244 miljoen euro, opgebracht door de belastingbetalers? In die Gezondheidsraad zat ook viroloog Ab Osterhaus, die later in opspraak kwam wegens zijn belang in het door hem zelf opgerichte bedrijf Viroclinics, dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep mede ontwikkelde. Jawel, dezelfde man die nu in alle gerespecteerde TV programma’s een o zo welkome gast is en opnieuw zijn zegje mag doen.

  Het merendeel van die in 2009 aangeschafte vaccins werd trouwens vernietigd (over kapitaalvernietiging gesproken) toen bleek dat er voor niets paniek gezaaid was en mensen bovendien ernstig ziek waren geworden na de vaccinatie. Het Ministerie trok nog eens 5 miljoen euro uit als schadevergoeding voor de slachtoffers.

  Als dat ons straks ook nog te wachten staat… Viroclinics bestaat overigens nog steeds en is wereldwijd markleider in services aan farmaceutische bedrijven en ontwikkelaars van vaccins. En, alweer jawel, is momenteel bezig mede een vaccin te ontwikkelen tegen Covid-19. Is de geschiedenis zich misschien aan het herhalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan me herinneren dat hij ook in de media sprak, en dat hij hiervoor in kranten werd afgefikt. ‘Vreemd’ genoeg kan ik dat nu niet meer in een Google search vinden…

   Misschien heb ik niet goed genoeg gezocht

   Zijn hele tekst over de morona kan je hier lezen

   https://dse.nl/ernst-jansz-is-het-er-niet-mee-eens/

   Verwijderen

  2. Treurig is het wel dat je terug moet gaan naar de helden van weleer om binnen celebrity minnend Nederland iets van een tegengeluid te horen.

   Maar misschien bewijst dat juist dat vroeguh alles beter was…

   Verwijderen
 3. EXCLUSIVE: No booster... no hassle-free foreign travel: Ministers are drawing up plans to bring back tests and quarantine for those who refuse third Covid jab
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10173159/Covid-plans-ban-hassle-free-foreign-travel-fail-jab.html

  De vrijheidspas/greenpas. Hahahahahahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze laten de teugels weer even vieren, totdat ... ze weer worden aangehaald.

   Verwijderen