dinsdag 23 november 2021

Bizarre Beelden uit Belarus!

Ze houden geen 1,5m afstand.

Ze spuiten geen chemische gel op hun handen.

Ze dragen geen mondkap.

Ze vragen geen QR-code

Ze betalen contant.

Het feest begint pas om 21:00 uur.

Geen domme lockdown.

Geen G3. Ook geen G2.

Ze maken lol, ze dansen en ze raken elkaar aan!

Het is volle bak!

Gevaccineerden zijn gewoon welkom (Bizar!)

En ze zijn nog allemaal in leven! (Theoretisch onmogelijk)

Welkom in bizar Belarus, waar hun dictator Loekashenko blijkbaar niks om zijn mensen geeft. Hij laat zijn mensen dit zo allemaal maar doen: onverantwoord!!! Gelukkig hebben wij Mark en Hugo die ons tenminste wel zorgvuldig beschermen, op en afsluiten en vakkundig isoleren. (ironiemodus)


Ons commentaar onder de video van Natalia, en nu we erover nadenken, de wereld is op zijn kop gezet; dachten we eerst nog dat wij in het vrij westen leefden en "zij" in het bedompte oosten. Moet je nu eens kijken.... het is precies omgekeerd:


Excellent and VERY important video. We in Holland are suffering suffocating regime-restrictions and it is very important to see a country that does not participate in this coordinated coup, and is doing very well, at least in terms of freedom to go out with friends.

20 opmerkingen:

 1. OK. Helemaal juist.

  Maar ik als 70 jarige ga er toch niet tussen staan. (In Minsk)

  De misdaad van Mark en Hugo is dat ze geen onderscheid maken in leeftijd.
  ===

  NB: Heel interessant gesprek tussen Vincent Everts en een zakenman die meestetijds in Vietnam woont.

  In Vietnam was de lockdown op zijn Aziatisch: 2 maanden lang BINNEN BLIJVEN. Het voedsel werd door het leger elke week voor de deur gezet.
  !
  Meyer zegt: Alleen China en Taiwan proberen nog het virus totaal buiten te houden. Ook Vietnam beseft nu dat je het niet buiten kan houden en dat je het langzaam rond moet laten gaan.

  Ook interessant: 3 maanden lang heeft Vietnam NIKS geproduceerd. Geld is op. Ze kunnen gewoon niet meer lockdownen. Kan niet.

  Problemen: Containers zitten op schepen die voor de havens van Los Angeles liggen en niet gelost worden. Dus in Vietnam nauwelijks lege containers. Dus veel Kerst cadeaus hier niet meer te koop, met kerst.

  Enfin: informatief: Vincent Everts.
  ----

  Nog geluisterd naar Jorn Luka.

  Blijkt een dorp verderop te zijn ogegroeid.
  Zijn stiefvader blijkt dr Jan Vingerhoets te zijn, die dus ook een dorp verderop woont. Hij was in januari 2020 de eerste arts die kritiek had op de vaccins: te snel ontwikkeld, niet goed getest.( Luka, BPOC)
  Ik wilde nog patient worden bij Vingerhoets, maar hij zat vol. Begrijpelijk.

  ( Halfzus van Jorn is moderne muzikante, Lisa Luka, die op 26 nov optreed in Paradiso. Ja, ja, uit zo'n boerendorp ( Woensdrecht, 1500 inwoners) komt nog wel eens wat opmerkelijks! )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Maar ik als 70 jarige ga er toch niet tussen staan. (In Minsk)"

   Ik zat juist net te denken dat we een busje huren en met zijn allen naar "Druzhba" (zo heet de tent) rijden! Voor een weekend. In eerste instantie. En misschien...

   Eddy rijdt, jij regelt maiskolfjes, Matt doet de verslaggeving in tekeningen, oli, dawg, Willem, Wolf, Dwars mogen ook mee. Thierry, Gideon en Pepijn ook. :-)

   Verwijderen
  2. Ik denk dat de trip voor jullie leuker wordt als ik niet mee ga ... Matt, Oli, Eddy.
   Word voor mij ook niet echt een plezier-reisje vrees ik.

   Ik vind het wel jammer dat we bijv. 2 jaar geleden nooit een bijeenkomstje ergens hebben georganiseerd.

   Nu , na Corona, is het te ver geëscaleerd met Matt en Oligarch en Eddy.
   Ik heb daar geen spijt van. In tegendeel: ik denk dat mijn houding 'proportioneel' is.

   Verwijderen
  3. Het is nooit te laat om een strijdbijl te begraven, zeker als je samen een basis hebt, zoals nu de Corona-repressie die op ons af komt en waar we het inmiddels allemaal wel over eens zijn.

   Verwijderen
  4. Dag Blik,

   Over Corona zouden we denk ik wel een compromis kunnen bereiken

   Mijn standpunt zou dan zijn:
   Ik had gelijk toen ik dat onbekende virus serieus nam. Het bleek ook geen griepje te zijn voor mensen met zwakheden. (En het verandert nog steeds. We weten niet wat er gaat komen).

   Maar jullie hadden ook gelijk, zo bleek al doende: Er zit een plan achter. Of het wordt nu gebruikt om een plan te realiseren.

   Jullie zullen er mogelijk anders over denken. Misschien vind je dat er helemaal niks aan de hand is. Maar er zijn volledig betrouwbare artsen die in ziekenhuizen werken met Corona patienten (dr Marik, dr Kory, dr Seheult,dr Chetty) , mensen die aan ònze kant staan, maar die wel zeggen dat dit een heel serieuze ziekte is als je die krijgt.

   ----------

   Maar over de enorme boosaardige invloed van de Usual Suspects zullen we geen middenweg kunnen vinden vrees ik.
   Dat wordt dus bonje onderweg...

   Kunnen we beter niet doen.

   (Ik heb Oligarch al een paar dagen niet gezien. Is dit een van zijn langdurige absenties? Of vind hij het echt niet meeer leuk hier, nu ik hem gewoon constant aanval met info over de joodse boosaardigheid. Ik zal je eerlijk zeggen: als hij daardoor weg blijft, dan denk ik dat dat een goede zaak is. Want we kunnen hier niet de hele dag Ach en Wee roepen en de ultieme veroorzakers van alle ellende door laten gaan met het veroorzaken van de ellende die ons Ach en Wee doet roepen.
   Dat zou een idiote houding zijn.

   Nòg liever heb ik dat Oligarch met me in discussie gaat en zijn vrienden verdedigt. Maar dat doet hij niet of totaal niet op geloofwaardige manier.)

   Verwijderen
 2. Nog enkele dingen die ik zag bij het wakker worden ( op bed, op de tablet):

  Het leven begint pas bij 70: https://www.youtube.com/watch?v=avlOGya53IU&list=WL&index=1
  ( Oude pianist op staion. Speelt like crazy. Omstander (50 jr?) gaat mee doen. Echt spontaan.Niet in scene gezet. )

  ---
  De Amish hebben besloten (febr 2020) om gewoon verder te leven, en dus veel besmettingen. Vanaf mei : herd immunity. Hun leven is niks veranderd. Maar we weten niet hoeveel doden er vielen.
  5 min : https://www.youtube.com/watch?v=O1DgWYdukZU

  ============
  Cartoonist Scott Adams: https://youtu.be/KMQ_5Bakghg

  Hij zegt:Rittenhous is vrij gesproken door 12 medeburgers. Dat moet de kijkers van de MSM in A,erika toch aan het denken zetten.
  En zeker nu duidelijk is dat Russia-Gate totaal verzonnen was.

  Dit is een flinke slag voor de geloofwaardigheid van de MSM.
  ==============
  Voor de liefhebbers: Wim Hof toont zijn grote tuin, in Nederland ergens: https://youtu.be/kJ27iw-4K-A

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het loopt bij GV ook niet helemaal lekker, vwb waarheid versus leugens: Commentaar van 1 van de leden: Dr. Zelenko schijnt de boel te belazeren. Slechte reclame voor dr. Rob Elens.

  Hij heeft nog 2 comments geplaatst: 8 november 2021 18:44 en 11 november 2021 21:14. Van de laatste beweert hij, dat die is verdwenen. dus maar even hier geplaatst, ter controle, of er bij GV ook berichten 'verdwijnen', wat een slechte zaak zou zijn.

  "Hans Beekmans, een tandarts uit Laren die een medisch onderzoek doet met zijn mediavriendje Hans Blokzijl in Baarn, gepromoot door de heren Hulleman en De Hond. Het zal toch niet de 1% zijn die ons iets op de mouw wil spelden? Ben ik nou de enige die hun onderzoek met alleen deze informatie al dubbel kritisch leest?

  We krijgen bij GV een artikel van Beekmans voorgeschoteld met de titel ‘Wat is er nu werkelijk aan de hand met Corona.’ Het rapport: https://drive.google.com/file/d/1x0d-lZ1TQjpnHPfPa_9Meuc5QxW6vk-6/view.

  We lezen in het artikel, vet gedrukt, ‘de resultaten waren schokkend’, want uit het onderzoek zou komen dat: ‘wanneer mensen zich niet aan de regels hielden, …, ze minder ziek waren en meer antistoffen tegen Corona in hun bloed hadden.’

  Toch vreemd als ik in het onderzoek lees: ‘Van de groep mensen die aan hebben gegeven zich niet aan de coronamaatregelen te hebben gehouden heeft eveneens 14% antistoffen. Bij de groep mensen die zich wel aan de coronamaatregelen hebben gehouden is het percentage antistoffen 16%.’ Hier staat dus precies het tegenovergestelde.

  Merk ook op dat volgens het onderzoek 13,6% van de populatie antistoffen had opgebouwd. Hierboven lezen we 14% en 16% voor twee deelverzamelingen die optellen tot de hele populatie. Dat kan natuurlijk niet, één cijfer moet lager zijn dan die 13,6% en het andere hoger.
  En wat betekent ‘minder ziek’, minder vaak ziek of minder ernstig ziek?

  Verderop lezen we: ‘Bij 30% van de mensen die Corona hebben gehad waren met deze twee druppeltjes bloed nog antistoffen te meten.’ Het probleem van deze uitspraak is dat Beekmans helemaal niet kan weten wie er corona heeft gehad, want hij heeft er niet naar gevraagd. Of bedoelt hij ‘ziekteverschijnselen’? Dat is wel wat anders, zeker in het kader van het onderzoek.

  Ik kan nog wel even doorgaan. Ik vraag mij serieus af of gezond Verstand dit artikel zelf wel gelezen of geredigeerd heeft en of het de moeite heeft genomen even naar het rapport te kijken. Ik zie exact dezelfde spelfouten en slordige formuleringen in zowel het rapport als in het artikel. GV heeft een hogere reputatie op te houden dan het klakkeloos overnemen van broddelwerk.

  Overigens had ik deze reactie vorige week al geplaatst maar hij blijkt foetsie."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wolf,

   Hou nu eens op met al die afkortingen. Watt of wie is GV.

   Ik heb geen zin om elke keer een puzzel te gaan oplossen.

   Verwijderen
 4. @Blik,
  Je hebt wel aparte ideeën moet ik je nageven man.
  Vandaag nog een strijdbijl begraven met een collega van me.
  Wij verschilde ook van mening en het ging eigenlijk nergens meer over.
  Ik zie JV of Wolf zoiets niet doen. Die zitten vol Jodenhaat en zullen dat ook blijven.
  Je kunt ze maar beter laten wegkwijlen in hun eigen Jodenhaat shit en niet als passagiers bij je hebben in een busje.
  Niemand kan de wereld veranderen zoals die voor ons netvlies wordt uitgerold.
  Ik roep al zolang die achterlijke agenda de wereld in wordt geslingerd gewoon je eigen intuïtie te volgen en je eigen levenspad te kiezen en te lopen.
  Gewoon logisch nadenken en wat moois van je leven maken. Ongeacht wat anderen van jou vinden,ongeacht of anderen jalours op je zijn.
  Blijf gezond, eet gezond,drink gezond, neem geen vaccin en leef in een gezond ritme door ook voldoende goede nachtrust te nemen.
  Het daglicht wat erna komt zal jou ervoor belonen wanneer je eens even stil blijft staan en goed om je heen kijkt naar wat er meer is dan alleen maar mensen(mensen wat er maar wat zielloos bijlopen)

  Groet en fijne avond van mij als gewone doodnormale passant.


  The Logical Song

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. E zegt
   [Vandaag nog een strijdbijl begraven .....
   het ging eigenlijk nergens meer over.
   Ik zie JV of Wolf zoiets niet doen. Die zitten vol Jodenhaat en zullen dat ook blijven.]

   Ik begraaf àltijd de strijdbijl, als het nergens over gaat.

   Maar als een volk in zijn diepste overtuiging denkt dat
   ZIJ de uitverkorenen zijn en dat
   ZIJ de rest van de wereld moeten onderwerpen, en dat
   ZIJ van God carte blanche kregen om Amalek (WIJ) te doden, als
   ZIJ denken dat dat nodig is,

   dan gaat dat wel degelijk ergens over.

   Dan is 'zand erover' hetzelfde als jouw eigen kinderen in het vuur gooien.

   Dat gaat dus NIET door.

   Verwijderen
 5. Van welke ZIJ heb je weer last JV ?
  Staan ze jou soms weer te onderwerpen in jouw straat ?
  Of zie je weer spoken op jouw internet beeldbuisje of jouw tablet?
  Jij zegt dat je het strijdbijl altijd begraaft.
  Daar geloof ik niks van.
  Mijn inziens ben jij in strijd met jezelf en heb jij het strijdbijl gewoon in je hand, loerend op wie je het kan loslaten.

  Anyway…...gaat 'm niet worden met jou JV.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn mensen die er helemaal niks van snappen. Onderzoek wijst uit dat ze dat zelf nooit door hebben.
   prof Dunning:
   https://youtu.be/ErkhYq13VVE?t=455

   Natuurlijk, als je hen een bedrijf (een boerderij bijvoorbeeld) geeft om dat te leiden, dan is dat bedrijf in no time failliet.

   Of als ze examens moeten doen op de universiteit, dan zakken ze ook steeds.

   Maar als het gewoon het neerschrijven van wat incoherente kletskoek is, dan worden ze nooit geconfronteerd met de fouten in hun betoog. En kunnen ze zich blijven zien als 'boven-gemiddeld presterend.' ( 94 % van de mensen denkty van zichzelf dat ze boven gemiddeld presteren. Ook de mensen in het onderste segment. )

   Heel soms neemt iemand de moeite om zo'n stukje kletskoek te ontleden en te tonen dat het kletskoek is,

   maar vandaag heb ik daar geen zin in.

   Verwijderen
  2. Het is duidelijk dat je het nu tegen jezelf hebt.volgens mij sta je voor de spiegel.
   Je meurt een uur in de wind boer.

   Verwijderen
 6. Gideon van Meyeren zet de zaak weer flink op zijn kop:

  https://www.youtube.com/watch?v=cOaPR5tNfHM

  ( Hij zegt dat 2e kamerleden verraders zijn en massamoord plegen...
  Daar worden ze wel boos over.)

  Mooie quote:
  "Alleen samen krijgen we de Overheid onder controle."

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Patrick Savalle en Willem Engel: Een overzicht van de wetenschap van de pandemie

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/patrick-savalle-en-willem-engel-een-overzicht-van-de-wetenschap-van-de-pandemie/

  Willem Engel en Patrick Savalle nemen puntsgewijs door:

  – het ziektebeeld
  – de epidemiologische modellen
  – de PCR-test
  – R-factor en andere statistieken
  – PCR+ vs besmetting vs infectie
  – oversterfte en absolute sterfte, Z-factoren
  – NPI’s (anderhalve meter, reisbeperking, lock-downs, mondkapjes)
  – Hydroxychloroquine en Ivermectine
  – aerosolen
  – vaccins (Zijn het vaccins? Werken ze? Is het gentech? Zijn ze goedgekeurd?)
  – het virus (Bestaat het virus? Is het de oorzaak? Is Covid wel besmettelijk?)

  Van deze twee kunnen we allemaal nog veel leren.

  Ik was het toch niet altijd met ze eens.

  1) Ze doen alsof China de ellende zou hebben overdreven. Dat denk ik echt niet.

  2) Het liefste zeggen ze dat er helemaal niks aan de hand is, maar intussen blijkt dat Mordechai Krispijn wel zo ziek was dat hij eerst Ivermectine probeeerde en toen HCQ.
  En ook Willem zelf heeft Ivermectine gebruikt. Waarom, Willem? Voor een griepje heb je dat toch ook nooit genomen ?
  En Karel van Wolferen heeft ook Ivermectine gebruikt. Waarom Karel?

  Vooral de uitleg van Willem in de tweede helft van dit interview was heel leerzaam.

  Ook geeft hij voorbeelden die doen vermoeden dat de pandemie al een jaar eerder bekend was wellicht:
  1. de Turkse onderzoekers van BioNtech verspraken zich.
  2. Een bedrijf dat na 2019 1 miljard potjes kon gaan maken.
  3. Een bedrijf dat zeer veel PCR testst kon maken door nieuwe 2019 investeringen etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Krijg eerst maar eens jezelf onder controle JV.
  Gideon van Meyeren heeft nog veel te leren hoe je een debat opbouwt en hoe die geleid dient te worden onder toezicht van een door de tweede kamer gestemde voorzitter.
  Zijn woordenkeuze is niet erg tactisch en hij gooit er zijn eigen ramen en die van FvD mee in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer jij nu eerst zelf eens krullen-jongen te worden bij het kleinste gemeente-partijtje in jouw dorp (waar ze zeer waarschijnlijk al jaren vreselijk verlegen zitten om krullenjongens, ook wel bekend als 'burger-leden'.)

   Dan zien we je vanzelf over een paar jaar in de Tweede Kamer verschijnen, en dan kun jij het voor doen aan Gideon, hoe het wel moet.

   M a w: ga de confrontatie met de buitenwereld aan.
   Test je werkelijke kwaliteiten.

   Dat je een stuur vast kunt houden, dat geloof ik wel.
   99,2 % van de volwassen Nederlanders kan een stuur vast houden. Dat is geen test.

   En dat je zelf denkt dat je altijd gelijk hebt: Dunning toont aan dat iedereen dat denkt.
   Dus dat heeft ook geen waarde.

   Gewoon: wees een vent, ga aan de slag.

   Verwijderen
 9. Was het dat JV?
  Ga jij nou maar sjoffelen putjesschepper en dan doe ik het stuur van die 50 tonner wel
  Daar ben jij te achterlijk voor want jij rijd alles naar de klote.
  Aan de kant boer.

  BeantwoordenVerwijderen