vrijdag 26 november 2021

Huig Plug en de Persrichtlijn

Na de bloed op de stoep beelden en andere taferelen voor het Paleis van Justitie, nu de beelden, met dank aan JDTV, van binnen uit. Waarom mogen er geen beelden van "de verdachte" getoond worden als die daar niks tegen heeft, integendeel zelf?

14 opmerkingen:

 1. In elk geval een korte impressie van de sfeer.

  Huig toch in beeld, zag er OK uit.

  Wie is JDTV? (Joris Demmink TV) Ik neem aan de oude makkers van Mischa Kat. Zit Mischa nog in de gevangenis, in het verre Ierland?

  JDTV heeft Huig in beeld gebracht - tegen de regels in- en weet nu niet of hij het verweer van Huig mag uitzenden.

  Ik zou zeggen: knip dan de beelden van Huig er maar even uit.
  Laat ons dat verweer horen.

  --
  Wat we hier zien is : de overheid gaat 'leunen' op iemand die ze terug in zijn hok willen drijven: het is de bedoeling dat Huig de conclusie trekt: "Mensen, zoek het maar uit. Maken jullie zelf jullie wereld maar vrij van die dominante criminelen. Ik heb er genoeg van."

  En gelijk heeft Huig.

  Als Huig tòch door gaat kan hij zomaar ineens worden aangereden door een kapotte vrachtwagen. Of van de weg raken door een vreemd defect aan zijn voertuig. Of hij krijgt eene raar melanoom in zijn nek dat ie te laat ontdekt.

  Allemaal zaken waar de boosaardigen niet graag aan beginnen. Te veel risico. Ze hopen met deze affaire Huig tot zwijgen te bewegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de VS heeft ene Darryl Hooks met opzet een aantal mensen dood gereden.

  Het plaatsje ligt 50 km ten noorden van Kanoosha.
  Mogelijk dat de dader dacht dat Rittenhouse 3 zwarten had gedood.
  ( Omdat de media steeds over race-crime spreken bij Rittenhouse)

  Maar wellicht was hij 'zomaar' gek genoeg om dit te doen.

  Bijzonder: in 2007 zat hij in een docu die over Chrystal Meth ging.
  https://youtu.be/BbyeFUJrqBY?t=608

  Score voor oktober: 32 witte mensen vermoord door zwarten.
  https://www.unz.com/aanglin/the-left-has-the-worst-heroes-the-story-of-darrell-brooks/  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, Nederland is weer geüpdated in de grote psyop.
  De angst kan weer doorwoekeren bij zij die peppie en kokkie nog steeds serieus nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. - Waarom hebben ze de nieuwe variant nodig?

  Omdat iedereen die gevaccineerd is positief is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Oversterfte vier keer zo groot als officiële aantal coronadoden: hoe kan dat?

  De sterfte onder 80-plussers neemt weer sterk toe. Vorige week stierven volgens een schatting van het CBS 2250 mensen van 80 jaar en ouder, 600 meer dan in een ‘normale’ novemberweek. Deze cijfers geven mogelijk extra urgentie aan de campagne rond de boosterprik.

  Sander van Mersbergen 26-11-21, 00:01

  Tot begin oktober stierven er wekelijks ruim 1600 80-plussers, daarna nam het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep snel toe. Corona lijkt een logische oorzaak, maar zeker is dat niet. Er zit namelijk een groot verschil tussen de cijfers van het CBS en de officiële coronasterftecijfers van het RIVM. Al langer is duidelijk dat die laatste registratie allesbehalve volledig is."
  .....
  Het RIVM telde tussen 16 en 23 november ‘slechts’ 202 coronadoden. Die telling is gebaseerd op overlijdensmeldingen door artsen bij de GGD’s. Het CBS turfde in de meest recente week waarvoor het cijfers heeft (15 tot 22 november) een oversterfte van 900 personen onder de gehele bevolking. Daarmee is de oversterfte dus ruim vier keer zo groot als het officiële aantal coronadoden. Zo groot was het verschil tussen beide graadmeters niet eerder.

  Zijn artsen zoveel slechter gaan registreren?zijn artsen, somehow, slechter gaan registreren. Maar dan rijst de vraag
  verder lezen:

  https://www.ad.nl/binnenland/oversterfte-vier-keer-zo-groot-als-officiele-aantal-coronadoden-hoe-kan-dat~aeff5b0c/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Tja, hoe kan dat? Hoe kan het dat de oversterfte van 2020 volledig verklaard kon worden via de sterfte aan covid, maar dat op dit moment van een wekelijkse oversterfte van 900 nog maar voor 200 overledenen herleid kan worden op Covid. Zijn medici, somehow, 'slechter gaan registreren? Zo ja, wat zegt dat dan over de effctiviteit en de veiligheid van de fekziens? Feit is dat dit soort netelige vragen nu ook in de MSM worden gesteld.

  Opvallend:

  "Opvallend is dat die sterfte vooral bij ouderen zichtbaar is, een groep die toch een hoge vaccinatiegraad kent. Volgens het CBS lag de sterfte in verzorgingshuizen vorige week zelfs bijna op hetzelfde niveau als tijdens de golf van vorig jaar, toen er nog geen vaccin was.

  Dat beeld wordt in de verzorgingshuizen echter niet echt herkend. ,,Sinds de vaccinatie ligt het aantal doden onder bewoners echt een stuk lager”, zegt een woordvoerder van Verenso, Vereniging van Specialisten Ouderengeneeskunde. ,,Dat zien we nog steeds.” Ook de Sittardse huisarts Cals heeft de stellige indruk dat het aantal coronadoden in verzorgingshuizen nu lager ligt dan toen er nog geen vaccins waren."

  Gelukkig zit het CBS er boven op:

  " En dus blijft het vooralsnog gissen naar de exacte verklaring voor de sterftegolf. Traag (CBS) begrijpt dat mensen nieuwsgierig zijn. ,,Maar we moeten nog even geduld hebben. Volgende week verwachten we de gegevens over juli te publiceren.”

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Het demissionaire kabinet hoopt dat ongevaccineerden nu echt beseffen wat hun besluit voor maatschappelijke gevolgen heeft."

  https://nos.nl/artikel/2407214-kabinet-waagt-zich-even-niet-meer-aan-voorspellingen-over-corona

  Vandaag afgekondigde maatregelen gaan niks doen voor de volksgezondheid maar zijn een opstapje om Oostenrijk en Duitsland achterna te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt me op, waar je ook kijkt, of het nou om immigratie gaat, glazen plafond, klimaat, oorlogen en nu dus ook vaccineren, het ALTIJD de ander is die schuldig is, nooit de krantenlezer (die alles volgens de regels van de krant doet) zelf.

   Ziende blind en horende doof

   Verwijderen
  2. Hoe daar mee om te gaan?

   ‘ They who have put out the people's eyes reproach them of their blindness.
   John Milton

   Verwijderen
 7. [Het demissionaire kabinet hoopt dat ongevaccineerden nu echt beseffen wat hun besluit voor maatschappelijke gevolgen heeft.]

  Helaas, ik besef het nog steeds niet.
  Hugo de 🤡: het is niet ieder voor zich.
  Nee Hugo, het is altijd ieder voor zich en God voor ons allen, huichelaar.

  🤥 Rutte: vraag eens aan een ander hoe het gaat.
  Wat verwacht je te horen te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jolanda Vlaskamp ( FreeHuigPlug) heeft deze video gestuurd:

  https://rumble.com/vnw69v-volk-wordt-wakker-de-grootste-misdaad-in-de-wereldgeschiedenis.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. And we all get the power
  We all get the best

  https://twitter.com/Kukicat7/status/1464229431036289054

  Beelden van de Oostenrijkse politieke elite op een door omroeporganisatie Orf georganiseerd fondsenwerfgala van woensdag jl.

  Meer achtergrond:

  "Austria’s elite are in a party mood at a fundraising event, while the country remains in lockdown. Now there is criticism from the population."

  https://news.in-24.com/world/321606.html

  Goed, een soort feestje waar ik nog niet dood gevonden zou willen vonden, maar op zo veel niveaus foute boel in een land waar net een huisarrest werd ingesteld en een vaccinatieplicht werd aangekondigd voor circa 1/3 van de bevolking.

  Nana nanana ..... life is life......

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bert Wagendorp is al een jaar of duizend columnist voor de Volkskrant. En al die tijd een braakmiddel eerste klas. Komt ie:

  'Een 100 kilometer-bord is net zo’n beperking van de individuele vrijheid als een vaccinatieplicht

  citaat:

  De laatste optie is verplichte vaccinatie. Daar kleven bezwaren aan van ethische aard. Maar nood breekt wet. We kunnen niet eeuwig de vrijheid van het individu boven het belang van het collectief blijven stellen. Miljoenen Nederlanders die zich braaf hebben laten inenten, worden gegijzeld door een relatief kleine groep principiële weigeraars of door mensen die de brief van de huisarts niet begrijpen.

  Het dilemma is minder ingewikkeld dan het lijkt. Elke Nederlander wordt geacht zich te houden aan de 100 kilometer-borden langs de snelweg, ook als hij principieel van mening is dat zijn individuele vrijheid 180 rechtvaardigt; 100 is beter voor iedereen. Het individu schikt zich naar het collectief.

  Zo is het met verplichte vaccinatie ook."

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/een-100-kilometer-bord-is-net-zo-n-beperking-van-de-individuele-vrijheid-als-een-vaccinatieplicht~b913a165/?utm_source=link&utm_medium=app&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

  "We kunnen niet eeuwig de vrijheid van het individu boven het belang van het collectief blijven stellen." J moet je 'braaf laten inenten'.


  BeantwoordenVerwijderen