woensdag 10 november 2021

Kustgebieden Mexico stromen vol met vluchtelingen Canada + USA

En dat is immigrant nummer zoveel (zie video onderstaand). Layla uit Canada, geeft haar leuke leventje in Noord Amerika (Canada) op, om in vrijheid te leven in Mexico.

Het gaat bij Larissa en Layla om mensen van oorsprong uit Rusland. Terecht gekomen in Canada, en nu op de vlucht naar Mexico in het heerlijke Puerto Vallarta terecht gekomen. Vroeger waren het toeristen, die na twee weken terug vlogen. Nu is het zonder terugvlucht. De mensen blijven lekker in Mexico! De vliegtuigen vliegen vol van het Noorden naar Mexico en leeg terug. En waarom zouden ze ook teruggaan? Om zich verder te laten vernederen door Trudeau en zijn WEF/WHO-vrindjes?

Mexico heeft een aantal grote voordelen: allereerst: geen PCR-test of vaxx-bewijs nodig. Ook geen visum nodig. Iedereen kan dus vandaag nog naar Schiphol of Zaventem afreizen en linea recta naar het mooie land vliegen. Zonder enige rompslomp, behalve in het vliegtuig of bij aankomst wat formuliertjes invullen. 

Het andere voordeel van Mexico is: het is toegankelijk voor elk budget; of je nou met een uitkering ariveert of een volle portomonnee, het heeft voor iedereen veel te bieden. Wij voorspellen een nog veel grotere golf aan vluchtelingen aldaar. Ook vanuit Nederland. Niet alleen Didi, wij horen het overal om ons heen: Mexico, Mexico, Mexico.

1 opmerking: