zaterdag 6 november 2021

Amnesty International "te klein" voor aandacht NL-politiegeweld

Jeroen Pols belt met Amnesty en wat zich ontouwt is een voor Amnesty desastreus telefoongesprek.

Wel een pand van 8 Miljoen en grote mond tegen de opponenten van de kabaal, maar...:

"We zijn niet groot genoeg om alles (politiegeweld NL, red.) te monitoren, gaan ook niet op indicenten in, maar pakken de grote lijn. U kunt een ingezonden brief sturen naar de media. Denkt u dat wij zomaar 10-20 mensen naar een demonstratie kunnen sturen. We moeten heel zuinig zijn met onze capaciteit."

Als het in (Wir-)Rusland gebeurt, hebben ze al deze problemen niet. Dan weten ze als een duveltje uit een doosje binnen een uur alles al. Dan hoor je nooit iets van "moeilijk, moeilijk..."

Jeroen Pols doet dit fantastisch, maar vergat 1 ding: hen aanbieden deze taak (NL-politiegeweld aankaarten) voor Amnesty op zich te nemen. Kijken hoe ze dan nog reageren!!! :-)

Zie de beelden HIER.

Mooi pandje hoor, Amnesty, op stand! Keizersgracht 177. Chique! Poepie-chique! Amnesty zei niet eens dankjewel tegen Jeroen Pols die al 20-25 jaar elke maand geld gaf aan hen. Maar nu stopt Pols ermee. Beetje laat, maar beter laat dan nooit. Wat een afgang dat Amnesty. "Wij zijn te klein." "We kunnen toch geen 10-20 man op een demonstratie in Nederland afsturen."

Waarom zouden er trouwens 20 man naartoe moeten. Met zelfs 1 man ben je al een heel eind op weg!


59 opmerkingen:

  1. Ook al een omgekochte NGO, net zoals Greenpeace.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zijn al die grote "hulp" organisaties. Het is gecontroleerde oppositie. In lockstep met de rest van de gecontroleerde NGO's zorgdragen dat de SDG doelen gehaald worden.

      Verwijderen
  2. Kan m'n lidmaatscghap bij Amnesty helaas niet meer opzeggen. Deed ik al een jaar of drie geleden. Na tien jaar hopen op beterschap. Amnesty International is een soort verlengstuk geworden (of altijd geweest?) van het State Department. Weer zo'n door en door gecorrumpeerde NGO.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oops huGO

    ‘Pandemic of the unvaxxed’ turns out to be fake news, according to this hospital director (in Dutch/Flemish)

    https://twitter.com/wmiddelkoop/status/1456946881125355520

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Directeur van AZ Turnhout.

      https://twitter.com/silvanobonafe/status/1456933716895354881

      Verwijderen
  4. Nog geen vierde golf in Zweden: is er groepsimmuniteit?
    05 november 2021 17:58

    "Alle landen in het noordwesten van Europa gaan op dit moment gebukt onder een vierde golf aan coronabesmettingen. Met één uitzondering: vreemde eend in de bijt Zweden. Hebben zij groepsimmuniteit bereikt?
    .......

    De Zweden halen vooralsnog opgelucht adem. De vierde golf is in het Scandinavische land een stuk minder heftig dan bij de buurlanden. Kijk maar naar onderstaande grafiek, met het aantal besmettingen per 100.000 inwoners."

    https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2021/11/05/grafiek.jpg?itok=YEnTuHjw&width=1024&height=576&impolicy=semi_dynamic

    verder lezen:

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5265341/corona-zweden-coronavirus-besmettingen-groepsimmuniteit-vierde

    Maar laat niemand zeggen dat 'de maatregelen' hier niet geholpen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was niet tot me door gedrongen dat "we" weer mondkapjes op moeten in de supermarkt. Zag tot mijn verbazing dat 40% van de bezoekers een mondkapje op had.
      De totaal zinloze mondluier moet weer op blijkbaar. Je lacht je dood in deze clown world.

      Verwijderen
  5. Nieuwsuur heeft een item over Russische gevangenissen.

    Ik gaf mijn comment op youtube:

    Onze Amerikaanse eigenaars zien Rusland en China als bedreiging voor hun Imperium. En terecht. Want de VS dondert in elkaar. Helaas voor de gewone Amerikaan. De Neocons (de ware machthebbers waar U nooit over hoort) hebben in hun PNAC report geschreven dat ze op alle denkbare manieren oorlog voeren tegen 'troon-pretendenten', maar niet op de gebruikelijke manier met soldaten op de grond. Wel bijvoorbeeld 1)met biologische wapens (virussen), met 2) Media ( zwart maken van de opponent, bijv. hier de : russische gevangenissen, mbt China de Oeigoeren), en 3) ontevreden groepen tot opstand stimuleren (bijv. de Maidan, alle kleuren revoluties ) lees maar na in het PNAC report. Of lees het in Training Circular 18-01. Wat we hier zien is helaas wel deels waarheid. Maar onder Yeltsin was het veel erger: toen was de Maffia de baas, en had de politie en het leger geen macht om de burgers te beschermen. Maar omdat Yeltsin alle bodemschatten via stromannen ( zoals Chodorkovsky) aan Westerse bedrijven voor een habbekrats 'verkocht' was Yeltsin een geweldige kerel in onze Media: Een Democraat ! Dat hij met een tank op het parlementsgebouw liet schieten zal wel speciaal horen bij Russische democraten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 'Niet-gevaccineerden de morele maat nemen, daar is niets mis mee'

    'Aan een vrijheidsbeperkende maatregel op de werkvloer is niets discriminatoirs, vaccineren of niet blijft een individuele keuze.'

    Iedereen heeft een mening over vaccinatieplicht maar je moet het wel eerst tot universitair hoofddocent aan de EUR geschopt hebben om dit soort quote's in de NRC afgedrukt te krijgen.

    Zou deze hoofddocent deze ook aandurven (en zou de NRC dan ook meewerken)?

    'Aan een vrijheidsbeperkende maatregel voor moslims (of christenen, of homo-trans-of anderssexuelen) op de werkvloer is niets discriminatoirs, uitkomen voor je geloofsopvattingen of sexuele voorkeuren of niet blijft een individuele keuze.'

    Nog meer 'gezondheidsrecht'van de universitair hoofddocent:

    'Niet-gevaccineerden de morele maat nemen, daar is niets mis mee. Zeker waar het wappies en zeloten betreft.

    Maar fanatieke wappies niet. Dan rest een verdere vrijheidsbeperkende maatregel op de werkvloer en wordt thuiswerken of verlof de norm. Daar is niets discriminatoirs aan. Het blijft een individuele keuze.'

    Voor meer contextloze ophitserij van de universitaire hoofddocent:

    https://www.nrc.nl/nieuws/2021/11/03/qr-codes-controleren-op-het-werk-doen-a4064167

    Ik zeg 'çontextloze ophitserij' omdat de keuze om jezelf of je kinderen wel of niet te laten inspuiten een pragmatische is, een individuele afweging is die afhankelijk is van specifieke omstandigheden. Omstandigheden die te maken hebben met het gezondheidsrisico van een aandoening, het al dan niet beschikbaar zijn van alternatieve behandelingen en de veiligheid en effctiviteit van het fekzien. En dan zal ik nog wel heel veel andere omstandigheden over het hoofd gezien hebben. Ben dan ook geen hoofddocent gezondheidrecht.





    BeantwoordenVerwijderen
  7. ‘De patiënten die wij op de ic hebben liggen, zijn eigenlijk allemaal gevaccineerd’
    https://www.ninefornews.nl/de-patienten-die-wij-op-de-ic-hebben-liggen-zijn-eigenlijk-allemaal-gevaccineerd/

    Die gevaccineerden houden wel de ziekenhuis IC bedjes bezet!

    0 niet gevaccineerde cojona patiënten in het ziekenhuis op de IC.
    Uit de mond van de hoofdarts. Niet uit de mond van een minister die kan liegen zonder enige vorm van schroom.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry hoor. 20 minuten op het internet en je weet dat je die ziek makende c.q. dodelijke injectie van Bill Gates niet moet nemen.
      Zelfs het verschrikkelijke Nieuwsuur moet het brengen om nog een beetje geloofwaardigheid te behouden.

      Ze camoufleren de cijfers met 70% om 30% LOL. 90% om 10% lijkt me waarschijnlijker - oligarch
      https://www.ninefornews.nl/internist-infectioloog-radboudumc-in-nieuwsuur-de-cijfers-van-hugo-de-jonge-kloppen-niet/

      En nu houden gevaccineerde wel de ziekenhuis bedjes bezet voor de ongevaccineerde.

      Verwijderen
  8. Dr Been ( is pro vaccin) interviewt een uu rlang een mannelijke verpleger ( ook pro vaccin) die 11 maandenm geleden het vaccin kreeg, enin januarie de tweede prik .
    Sinds die tijd is hij ziek, mankeert van alles en is naar de klote.

    Hij probeert van alles, bezoekt vele artsen ( die vaak niet de moeite nemen om hem echt te onderzoeken) , maar het antwoord heeft ie nog niet gevonden.

    Hij heeft gek makenden tinnitis, warme benen en voeten, en soms andere delen van het lichaam./ Dan voelt hij weer een steek hier en een steek daar in zijn lichaam.

    Natuurlijk zijn dit de uitzonderingen, maar we willen weten hoe vaak dit voorkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Miss World contestant, 24, dies suddenly at home after failing to show up for work
    https://www.mirror.co.uk/news/world-news/miss-world-contestant-24-dies-25380348
    Is het nog nodig om de jonge gezonde mensen die hartproblemen krijgen hier te vermelden? Updates over de autopsie laten nog op zich wachten. Waarschijnlijk niks te zien hier. Natuurlijke dood. Komt door de griep.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog een kleer aandacht voor de Zweedse studie:
    in een petri schaaltje blijkt dat het vaccin door dringt in de celkernen, en dan zorgt dat de reparatie van ons DNA niet meer kan functioneren.


    WE weten nog niet of dit ook in mensen gebeurt, maar àls dat gebeurt wordt het een enorme ramp.

    Dr Been sprak er over: https://www.youtube.com/watch?v=-SYL-iU0E9Q

    Health Rangers spreekt er over.

    Mike Whithney op UNZ schrijft er over.

    Het is degelijk Zweeds onderzoek.


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De injectie sloopt je lichaam op vele fronten zo lijkt het. Er is goed over na gedacht.

      Verwijderen
    2. Een ander onderzoek, gepubliceerd bij Naturalnews.com komt tot dezelfde conclusies. Het DNA is kapot en kan de boel niet meer repareren.
      "Maar in aanwezigheid van het vaccin spike-eiwit wordt de effectiviteit van NHEJ met wel 90% onderdrukt, wat betekent dat het niet in staat is zijn werk te doen doordat het niet in staat is eiwitten te rekruteren voor reparatie."

      Je wordt -op termijn- vermoord door die 'prikjes'.
      'Maar ze zijn uit en te na onderzocht hoor', aldus beroepsleugenaar Lugo de J.

      Verwijderen
    3. Ze zijn uit en te na onderzocht hoe een mens het beste kan worden gesloopt zonder dat de mensheid het direct doorheeft.

      =================================================================

      11 JONGE mensen krijgen plotseling een hartaanval tijdens een concert. Nog nooit eerder voorgekomen.
      Texas: Tijdens een rapconcert krijgen 11 mensen een hartaanval – tot nu toe 8 doden
      https://dissident.one/2021/11/06/22717/

      Verwijderen
  11. Eewn hoofd-arts van een ziekenhiuis in Antwerpen: Hier alleen gevaccineerden op de IC.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. In maart 2020 had JV al de oplossing

    Verbied alle 50 plussers morgen om naar hun werk te komen.
    Zij moeten in serieuze sociale quarantaine: geen kinderen of kleinkinderen op bezoek etc.
    Ze mogen wel met de auto naar andere 50 plussers.

    Ze moeten op een bepaald tijdstuip naar de winkel.
    (Delhaize doet dit al: eerste uur in de opchtend is voor de oudern.)

    Als je daar morgen mee begint, moet je ook direct eenloket open stellen voor 'uitzondering-vergunningen'.
    Elke 50 plusser die hard nodig is en erg vitaal is ( Het criterium: zal hij IC nodig hebben als ie ziek wordt) mag een vergunning krijgen ( een QR code op zijn telefoon)

    JV ziet nog steeds niet dat dit ook allemaal bang makerij van hem was.
    Oudjes wilde niet in quarantaine dus dan maar de spuit van Hugo.
    En nu zitten de oudjes met de gebakken peren.
    Ik zeg: JV is medeplichtig aan slow kill van 50 plussers en hij is voorstander van de QR code.
    Hoor nu schijnheilig hier doen.
    Mosterd na de maaltijd JV.
    Je bent niet geloofwaardig want jij zwikt makkelijk voor psy op, propaganda en cijfer manipulatie.
    Corona bestaat niet mafkees.
    Besmettings theorie is een leugen.
    Pasteur is onzin.
    Bechamp is de waarheid.
    JV pasteur believer. Je bent dom en het zal ook nooit anders zijn bij jou.
    Ga op jouw eigen blog mensen jouw leugen bos maar insturen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed dat je mijn blogs hebt nagelezen. En mooi dat nu iedereen die wèl kanlezen ziet dat ik altijd al gelijk had.

      Geeft wel even aan over welke blogs je spreekt ( de nummers zijn voldoende voor mij).

      Nog een emmertje water naar de zee :
      Een QR code is totaal iets anders dan een (voor 60 plussers) verplicht dokters-onderzoek dat aantoont dat jij sterk genoeg bent om een corona besmetting met milde ziekte-verschijnselen door te komen. Zo'n vergunning is precies wat we hadden moeten hebben.

      Verwijderen
    2. De corona gelovers zullen jou inderdaad gelijk geven JV.
      Dus samen met de corona gelovers zit jij nu vast in de leugen.
      Zolang jij nog steeds in de besmettings theorie gelooft kom jij ook nooit meer los van de leugen.

      Verwijderen
    3. Dat stukje waar jij voor de duivel danst staat op blikopnosjournaal van vorig jaar,
      Ik lees dat achterlijke blog van jou niet.
      Heb het 1 of 2 keer bezocht en zelfs daar gepost. Toen wist ik het gelijk. Die boer spoort niet.
      Hoe heet dat jodenhaters blogje van jou ook alweer?

      Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed bericht. De weerstand groeit en na een 'dark winter' kunnen we de balans opmaken. Het griepseizoen is nét begonnen, of het aantal 'besmettingen' vliegt omhoog.
      NOS Teletekst 111
      Meer dan 12.000 coronabesmettingen

      Bij het RIVM zijn vanochtend 12.024
      nieuwe positieve coronatests gemeld.Dat
      zijn er 1109 meer dan gisteren en het
      hoogste aantal dat dit jaar op één dag
      is geregistreerd.Alleen in december
      vorig jaar waren er drie dagen met meer
      positieve tests op één dag.

      Kwestie van het aantal cycles bij de PCR-test een beetje opvoeren tot boven de 30, dan heb je altijd prijs.

      Aan de andere kant, laten steeds minder mensen zich testen, wat een goede zaak is. Bij 0 testen is de p(l)andemie over & out.

      Verwijderen
    2. Als de vaccins inderdaad veel of zelfs heel veel gezondheids-problemen (gaan) veroorzaken, en daar begint het op te lijken, dan MOET er een kentering komen.
      Dan moet er automatisch zoveel weerstand komen dat ze het niet gaan volhouden.
      De artsen die nu in de MSM durven zeggen dat het de gevaccineerden zijn war ze het meest werk aan hebben, dàt moet het breekijzer worden.

      NB: Ik vind dat Robin Fransman ( ik kende hem niet echt) het goed formuleert bij De Nieuwe Wereld.


      NB: Russell Brand doet Janet Yellen na, als ze word geïnterviewd (kritisch toegesproken of nog beter: alle hoeken van de kamer te zien krijgt) door Jon Stewart.

      Ik vond Russel Brand weer heel goed en grappig, en moet bekennen dat ik nu pas goed besef dat in de VS de gewone belasting betaler in feite een deel van de personeelskosten van Big Corp ( Amazon, Walmart) betalen, omdat Big Corp zulke lage lonen betaalt dat die werknemers voedselbonnen van de staat krijgen.

      Vraag: Is zo'n systeem ook in Nederland aan de hand?
      Leg uit.
      Zou je alle toeslagen die de laagstbetaalden krijgen, zo kunnen zien: als een subsidie van de gewone man aan de Grote Bedrijven?

      Verwijderen
  14. https://www.texasattorneygeneral.gov/news/releases/paxton-sues-biden-administration-unconstitutional-vaccine-mandate

    BeantwoordenVerwijderen
  15. On Topic:

    Jeroen Pols: "U bent als Amnesty ver afgedwaald van hoe U begonnen bent."

    Jeroen, al deze NGO's zijn geïnfiltreerd door lieden die een gekleurde bril op hebben. Mensen die ( bewust of naïef) de agenda van 'ZE" dienen. (Israel, Neocons )

    Willy van Damme schreef het jaren geleden al.
    Soms kwamen de hoogste bestuurders van Amnesty en an Human Rights direct uit de Neocon-kantoren.

    Ik heb persoonlijk flinke ruzie gemaaakt met Pax Christie gekken die vonden dat we er goed aan deden om Libië totaal kapot te maken met onze terroristen, omdat Ghadaffi volgens hen een slechte man was.

    Het ergste: ze waren niet omgekocht. Ze meenden het. Ze waren te stom om voor de duvel te dansen. Dat moet het zijn.

    Correctie. Ik moet dat duidelijker zeggen: met hun intelligentie was niks mis. ( Ik neem aan dat het allemaal doctorandussen waren) Maar ze waren ideologisch verblind. Keken door een gekleurde bril en zagen dus heel selectief alleen de misdaden waar Ghadaffi ...
    (meestal ten onrechte: Met Lockerbie had hij niks te maken. Die 1200 gevangenen zijn nooit vermoord, de aanslag op de discotheek in Berlijn werd niet door hem gepleegd, maar door de Mossad, etc. etc. )
    ....van beschuldigd werd, en niet de zaken die hij had gedaan, en zeker niet de 'hel-op-aarde' die daar door ONS werd veroorzaakt, op dat moment.

    In één woord: ze waren te stom om voor de duvel te dansen. Maar niet on-intelligent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aanslag op de discotheek in Berlijn
      Bewijzen laten zien JV.....bewijzen en niet weer zitten te roeptoeteren.

      Verwijderen
    2. Dat heet geïndoctrineerd JV.

      Maar als ik die smoesjes hoor van we zijn niet goed op de hoogte en we hebben te weinig personeel, dan is het meer dan geïndoctrineerd.

      Het management geeft richtlijnen aan waar de medewerkers van Amnesty zich op moeten richten. De Nederlandse politie beoordelen is geen onderdeel van hun richtlijnen. Natuurlijk niet. Ze zijn gecontroleerde oppositie en werken mee om de SDG doelen van de UN te bewerkstelligen is mijn mening.

      Personeel volgt zoals overal orders op en handelt precies zoals ze volgens de procedures moeten handelen. Of ze hoog opgeleid en geïndoctrineerd zijn of niet.

      Verwijderen
    3. Amerika schoot een passagiersvliegtuig voor de Perzische golf uit de lucht. Vlucht 655.

      Iran heeft zich gewreekt door een Amerikaans passagiersvliegtuig neer te halen. PanAm 103 werd het.

      Iran heeft daar Palestijn Abu Nidal voor het karretje gespannen.
      Hij had een hoofdkwartier in Tripoli opgericht sinds 1987

      https://www.islamweb.net/emainpage/printarticle.php?id=26889&lang=E&id=26889&lang=E

      Verwijderen
    4. Vlucht 655 was Iraans ter aanvulling hierboven.

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    6. De zaak van discotheek La Belle bleef jarenlang onopgelost. Met de ineenstorting van de Berlijnse muur in 1989 ontdekten Duitse onderzoekers echter een schat aan bewijsmateriaal in het voormalige Oost-Duitsland . Dossiers die in beslag waren genomen bij het hoofdkwartier van de Stasi , de Oost-Duitse geheime politie , leidden in 1996 tot de arrestatie van vijf verdachten. Meer dan 15 jaar na het bombardement veroordeelde een Duitse rechtbank een voormalige Libische diplomaat en drie medeplichtigen voor moordaanslagen in het La Belle bombardementen.
      Tijdens het vierjarige proces toonden aanklagers aan dat de diplomaat, Musbah Eter, werkte samen met Yasser Chraidi, een Palestijnse medewerker van de Libische ambassade in Oost-Berlijn, om de aanval uit te voeren. De mannen rekruteerden Ali Chanaa, een Duitse man van Libanese afkomst, en zijn Duitse vrouw Verena Chanaa om het bombardement uit te voeren.Verena Chanaa plaatste de bom en droeg de explosieven in een reistas de nachtclub in. Chanaa's zus ging met haar mee naar de nachtclub en vertrok met haar vijf minuten voor de ontploffing, maar beweerde niets van het complot te hebben geweten. Chanaa zat 14 jaar vast op beschuldiging van moord, terwijl de anderen werden veroordeeld tot 12 tot 14 jaar gevangenisstraf voor poging tot moord of medeplichtigheid aan poging tot moord. Verena Chanaa's zus werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs dat ze wist dat er een bom in de reistas zat.
      De Duitse rechtbank oordeelde ook dat Libië betrokken was bij de bomaanslag op La Belle, maar dat er geen bewijs was dat Kaddafi rechtstreeks betrokken was. Aanklagers hadden beschuldigd dat Kadhafi had opgeroepen tot een terroristische aanslag tegen de Verenigde Staten als vergelding voor het in maart 1986 tot zinken brengen van twee Libische schepen in de Golf van Sidra , die radioberichten overbrachten tussen Tripoli en de Libische ambassade in Oost-Berlijn. “Verwacht morgenochtend het resultaat. Het is Gods wil ”, las een bericht dat op de avond van de aanval werd verzonden. Uren na het bombardement meldde een andere kabel, "om 01.30 uur werd een van de handelingen met succes uitgevoerd, zonder sporen na te laten." Deze berichten zijn oorspronkelijk onderschept door de Amerikaanse National Security Agency, dat een afluisterstation runde in West-Berlijn om de diplomatieke communicatie in Oost-Berlijn te controleren. In augustus 2008 stemde Libië, dat sinds 2003 probeerde zijn internationale betrekkingen te verbeteren , in om 283 miljoen dollar te betalen aan de slachtoffers van de bomaanslag op La Belle.

      Verwijderen
    7. Geen bronvermelding, E. ?

      Dan zal ik hem maar geven: ( Je kan hem ook op mijn blog lezen hoor)
      https://wikispooks.com/wiki/La_Belle_discotheque_bombing#Trial_and_conviction

      Mooi verhaal, maar niemand gelooft het natuurlijk. Ook de Franse Geheime Dienst, ebn de Spanjaarden geloofden het meteen al niet: Zóó dom is geen enkele Geheime Dienst. Zeker niet de Lybiérs.

      Kletskoek voor vrachtwagenchauffeurs en ander goed gelovig volk.

      Verwijderen
    8. https://taz.de/5-Angeklagte-16-Nebenklaeger-23-Anwaelte/!1372552/

      Franse geheime dienst geloof ik al helemaal niet.
      Frankrijk wil de echte daders in de doofpot duwen.
      Frankrijk blijft maar wijzen naar Ghadaffi.
      Ghadaffi's betrokkenheid bij die aanslag in Berlijn is niet bewezen.
      Was het ook niet Frankrijk voorstander van bombardement op Libië?
      Was het niet Frankrijk wat Lybische anti Ghadaffi terroristen financierde?

      Verwijderen
    9. Palestijnen JV. Palestijnen!!!!!!
      En ja, die hadden een hoofdkwartier in Tripoli.
      Palestijn Abu Nidal.
      En Tripoli hield contact met Yasser Chraidi, een Palestijnse medewerker van de Libische ambassade in Oost-Berlijn.

      Dan heb je de samenwerkings driehoek.
      Iran-Lybië-Palestina.

      Iran is de lachende derde en alleen het brein achter de aanslagen. Ze spannen andere landen voor het karretje en die krijgen dan zo last van westerse wraakacties.
      Iran weet zich dus zo weer buiten schot te houden.

      Verwijderen
  16. Had JV het maar voor het zeggen op de wereld.
    Hij danst wel voor de duivel.
    2e naam voor JV...…….de duiveldanser.
    1e naam was jodenhater JV


    Ik dans niet voor de duivel zoals verwarde mensen zoals JV wel doen.
    Ik dans wel in mijn leven,maar toch wel net iets anders dan JV hahahahahaha.

    Dance for Life


    BeantwoordenVerwijderen
  17. Eddy7 november 2021 om 10:18
    aanslag op de discotheek in Berlijn
    Bewijzen laten zien JV.....bewijzen en niet weer zitten te roeptoeteren.

    ===============

    Hier lees je het hele verhaal, bij punt 6: De Berlijnse discotheek.
    https://xevolutie.blogspot.com/2011/08/157-ghadaffi.html

    Ik zal een klein stukje vertalen en hier plaatsen

    ( Komt van de website van Peter Myers. Zijn notities staan tussen }}.

    Komt uit het boek van ex Mossad agent Victor Ostrovsky, en hij bertelt hoe een andere agent ( Ephraïm) hem zegt hoe ze een radio-zender op een gebouw in Tripoli plaatsten en meteen na de aanslag vanuit die zender juich berichten over 'Berlijn' verstuurden. Werd uiteraard opgepikt door andere Geheime Diensten, en als bewijs genomen voor het feit dat Ghadaffi er achter zat. Een set-up.

    "Shimon activeerde operatie Trojan in februari van dit jaar. {Shimon Peres}
    Ik knikte. Ik ( Ostrovsky) was nog steeds bij de Mossad toen dat bevel werd gegeven, en vanwege mijn marine-achtergrond en kennis met de meeste commandanten bij de marine, nam ik deel aan de planning van de operatie als liaison met de marine.
    Een Trojan was een speciaal communicatie-apparaat dat door marinecommando's diep in vijandelijk gebied kon worden geplaatst. Het apparaat zou fungeren als een relaisstation voor misleidende transmissies gemaakt door de desinformatie-eenheid in de Mossad, genaamd LAP {footnote: LAP: LohAma Psicologit. Psychologische oorlogsvoering, of, zoals het in het Westen heet, desinformatie}, en bedoeld om te worden ontvangen door Amerikaanse en Britse luisterstations. De vooraf opgenomen digitale uitzendingen, afkomstig van een IDF marineschip op zee, konden alleen door de Trojan worden opgepikt. Het apparaat zou de transmissie dan opnieuw uitzenden op een andere frequentie, een die gebruikt wordt voor officiële zaken in het vijandelijke land, op welk punt de transmissie uiteindelijk zou worden opgepikt door Amerikaanse oren in Groot-Brittannië.
    De luisteraars zouden er niet aan twijfelen dat zij een echte communicatie hadden onderschept, vandaar de naam Trojan, die doet denken aan het mythische paard van Troje. Bovendien zou de inhoud van de berichten, eenmaal ontcijferd, informatie van andere inlichtingenbronnen bevestigen, namelijk de Mossad. Het enige addertje onder het gras was dat de Trojaan zelf zo dicht mogelijk bij de normale herkomst van dergelijke transmissies moest worden gelokaliseerd, vanwege de verfijnde driehoeksmethodes die de Amerikanen en anderen zouden gebruiken om de bron te verifiëren.
    In de specifieke operatie waar Ephraim naar verwees, waren twee elite-eenheden in het leger verantwoordelijk gemaakt voor de aflevering van het Trojaanse apparaat op de juiste locatie. De ene was de Matkal: Top militaire verkenningseenheid van het Israëlische leger} verkenningseenheid en de andere was Flotilla 13, de marinecommando's. De
    {commando's waren belast met de taak het Trojaanse apparaat in Tripoli, Libië, te plaatsen.
    In de nacht van 17 op 18 februari voerden twee Israëlische raketboten, de SAAR 4-klasse Moledet, bewapend met Harpoon en Gabriel oppervlakte-grondraketten, naast andere wapens, en de Geula, een Hohit-klasse mlsslle boot met een helikopterplatform en normale SAAR 4-klasse bewapening, wat leek op een routinepatrouille in de Middellandse Zee, op weg naar het Kanaal van Sicilië en net buiten de territoriale wateren van Libië passerend.

    Etc Etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Jij jouw verhaal...….ik mijn verhaal @ JV.
    Maar blijf jij maar lekker Palestijnse terroristen steunen net als Rootman.
    Lekker joden haten en lekker Israël haten.
    Je denkt toch niet dat ik dat achterlijke blog van jou bezoek?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. E. Ik discrimineer in elk geval niet:

      Ik haat elke samenzwering die als doel heeft om àlle volken te overheersen en ze met de koppen tegen de muur dood te slaan.

      Lees Deuteronomium.

      Verwijderen
    2. Het oude testament bedoel je?
      Nee JV,ik lees het nieuwe testament.

      Verwijderen
    3. Ja,
      je leest het Nieuwe Testament, waarin Jezus flinke kritiek heeft op de lieden van het Oude Testament, precies omdat ze niemand het licht in de ogen gunnen.

      Maar je werkt voor die moordenaars, die al bijna de wereld achter slot en grendel hebben:

      = Àlle bedrijven dansen naar de pijpen van Larry Fink en zijn joodse vrienden (dus : QR code, vaccins verlplicht, anders ontslag)

      = Alle regeringen bestaan bij de gratie van hun Joodse financiers.( Ze financieren altijd beide kanten van de politieke constellatie)

      = Alle journalisten zijn al 30 jaar lang door een schifting gegaan, zodat er in de MSM nu alleen nog de al overbekende kritiek op Israel te lezen is.

      Nooit één woord over de 50 miljoen doden die als gevolg van de 2008 krediet crisis vielen ( joods ideetje, die crisis.)

      Nooit één woord over de Gulag waar deze joodse criminelen 20 tot 60 miljoen mensen doodden.

      Wèl op elke straathoek een Holcaust monument. Geen enkel fysiek bewijs van de holocaust te vinden, maar dat hindert niks:wie daar om vraagt stoppen we in de gevangenis. En niemand die te weten kjomt dat je in de gevangenis zit.

      Etc


      Etc


      Etc.

      Verwijderen
    4. Oude testament is niet meer van toestemming JV.
      Je loopt eeuwen achter.
      Het leven gaat gewoon verder zonder QR code, egaal wie die bedacht heeft.

      Je wijst alweer naar het joodse geloof, maar verzaakt communisme te benoemen.
      En kom mij niet weer aanzeiken met jouw stelling dat communisme door joden bedacht is.
      Stalin was een jodenhater en christenhater.
      Stalin was beïnvloed door het manifest van mafkees Karl Marx uit Trier.

      Verwijderen
    5. Ook weer zo'n leugen van JV.
      Ik zou werken voor moordenaars waarvan hij denkt dat zij bijna de wereld achter slot en grendel hebben?

      Graag even bewijs overhandigen JV.
      Medeplichtigheid aan moordenaars is niet niks hè?
      Je zou op z'n minst nu een rechtzaak moeten aanspannen tegen mij.

      Verwijderen
    6. Hier iets over die Gulag en de oorsprong daarvan.
      Het staats communisme wat alles in bezit neemt en bepaalt wie verhongerd en wie niet.
      Hoeveel joden zijn er toen wel niet verhongerd of naar de Gulag gestuurd?
      Joden wat tegen communisme/stalinisme waren.
      Maar niet alleen joden. Allerlei mensen met een afkeer van het Russische communisme moesten het afleggen.

      Communisme in de Sovjet-Unie

      https://maken.wikiwijs.nl/userfiles/b/b6365fd7a0b51b774e3079e0aaa6bb8b0bde5665.pdf

      En het herhaalt zich weer. In Brussel zitten goede maar ook verkeerde mensen.
      Kunnen we deze nog herhinneren?
      Protester INTERRUPTS Juncker's speech as EU chief DEFENDS Marx over legacy of 'atrocities'

      https://www.express.co.uk/news/world/955635/Juncker-speech-EU-chief-Marx-200th-Birthday-Trier

      Verwijderen
  19. Geert klaagt weer over de asielzoekers in Tewr Apel.
    WNL : PVV-leider Geert Wilders: alle asielzoekers in Nederland uitzetten of vastzetten

    Mijn reactie:
    Helemaal akkoord Geert: het is een puinhoop. Maar waren het niet jouw grote vrienden (neefjes van Leon de Winter) die in de jaren 80 en 90 afdwongen dat we massa-immigratie kregen? Waren het niet jouw eigen financiers ( Neocons, Pamela Geller cs) die al in oktober 2001 hebben besloten dat ze met het Amerikaanse leger 7 moslimlanden gingen 'kapot maken' ( zoals generaal Wesley Clark, presidentskandidaad in de VS, al in 2007 verklapte) . En uwq vrienden hielden woord: vele Moslimlanden zijn kapot gemaakt door uw financiers, Geert. En een flink deel van die mensen vlucht nu ons land in. Precies zoals uw financiers het hebben bedacht, want ons land moet in chaos komen, zodat we straks blij zijn met hùn harde hand. Verdeel en Heers. By way of deception thou shalt make war.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. JV schreef:

    E. Ik discrimineer in elk geval niet.

    Kijk jezelf maar in de spiegel JV en herhaal wat je schrijft over asielzoekers.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. uitzetten of vastzetten. JV is daar mee eens.
    Is geen discriminatie.....nee helemaal niet.
    1+1= 3 en niet 2. JV...…..eens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik schrijf: Het is een puinhoop.

      Daarna leg ik uit wie die puinhoop heeft veroorzaakt: dezelfde mensen die nu Geert financieren.

      Alle mensen zijn ongelijk.
      Je moet ze niet dwingen tussen elkaar te wonen.
      Wordt niemand gelukkig van.

      Maar mensen zijn niet slecht als ze uit hun land verdreven werden. Ze zijn slecht als ze ànderen uit hun land verdrijven om op die manier een leeg land naast zich te hebben (Groot Israel omvat flinke delen van Syrië en Irak, dus die landen moeten deels ontuimd) en als je die vluchtelingen dan naar een gebied stuurt waar je de pleuris wil laten uitbreken, zodat ze helemaal pro-dictatuur worden, dan snijdt het mes aan twee kanten.

      QR code , surveilleance, massa-angst, grens-verlegging wat betreft vrijheden en rechten ( gewenning aan minder rechten en minder vrijheden) :
      het hoort allemaal bij: we worden geprimed (= voorbereid) voor een joodse dictatuur.

      Ik heb niet gezegd dat asielzoekers moeten worden uitgezet of vastgezet. Dat heeft Israel -vriend en Israel-asset Geert Wilders gezegd.

      Verwijderen
    2. En jij was het met hem eens.
      Je schrijft het zelf en dan ontken je.
      Echt waar man. Denk je nou werkelijk dat niemand jou door heeft?

      Verwijderen
  22. Ik ben vandaag verder afwezig.

    U mag me uitlachen zoveel als U maar wil !

    Veel plezier er mee. Een kinderhand is gauw gevuld.
    Zelf-felicitatie is een leuke hobby voor mensen met beperkte blik.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. PVV-leider Geert Wilders: alle asielzoekers in Nederland uitzetten of vastzetten.
    Helemaal akkoord Geert.

    En vervolgens verschuilt JV zich achter: het is een puinhoop.

    Laat ik jou even inlichten JV.
    Hier in mijn straat woont een Marokaans gezin, een Syrisch gezin en zelfs een Iraans gezin.
    Geen problemen in mijn straat.
    Mijn overbuurman (Nederlander) vertrouw ik eerder niet. Er schuilt een nsb-ertje in hem en ik vind hem haatdragend naar niet blanken.
    Ik walg van mensen zoals jij JV.
    Jij bent het voorbeeld van hoe we onderling als mensen juist niet met elkaar moeten omgaan.
    Jij bent een stoker om mensen tegen elkaar op te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Eddy6 november 2021 om 23:13
    In maart 2020 had JV al de oplossing

    Verbied alle 50 plussers morgen om naar hun werk te komen.

    ================
    Ja, dat klopt, E.
    In maart 2020 schreef die boer uit O. dat.

    En op 4 oktober 2020 schreven 3 hoogleraren uit Oxford, Stanford, Harvard hun 'Great Barrington Declaration' waarin ze vragen om : focused protection of the vulnerable.

    Precies wat ik in maart beschreef.

    In oktober 2021 legt één van die hoogleraren ( Battachyra) het nog maar eens uit : https://youtu.be/zG7XZ2JXZqY?t=1429

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat heb ik met die hoogleraren te maken.
      Die doen net zo zeer mee met de besmettings leugen.

      Verwijderen
  25. Vers van het Malieveld:

    https://www.youtube.com/watch?v=xorFL1D83Ew

    Opmerkelijk: man die in Australie heeft gewoond: "Op de school waar mijn kinderne op zaten hebben 24 leraren ontslag genomen omdat ze de vaccinatie weigeren."

    BeantwoordenVerwijderen