zondag 10 juni 2018

Putin: "Stoppen met creatief geleuter (G7)"

En de verregaand in ontbinding verkerende NOS negeert wederom Putin. Een top in China me Xi? De NOS negeert het gewoon. Maar of de NOS nou rapporteert of niet, de Putin trein raast voort. Na de top met Xi schreeuwde alweer de Shanghai Samenwerkings Organisatie (SSO) om zijn aanwezigheid. Dat is een club van China en Rusland met een aantal centraal Aziatische landen. India, Pakistan en Iran gaan zich er waarschijnlijk bij aansluiten, en dan heb je ongeveer de helft van de wereldbevolking in een club verenigd. 

Maar zoals gezegd, de zieltogende NOS negeert het en is druk met een spookrijders en shirtjes van Rwanda.

Op een vraag van een journalist bij die SSO over de G7 en de mogelijke terugkeer van Rusland bij die club zei Putin daar nooit weggegaan te zijn. Zij kwamen in Moskou niet opdagen, maar als ze dat wel doen, dan zijn ze welkom. Hij kwam ook terug op "destabiliseren" en merkte op dat over de gebeurtenissen in Salisbury, geen woord gewisseld is. "Het creatief geleuter moet stoppen".

Buitenhof = Muppetshow

Buitenhof begint steeds meer op de Muppetshow te lijken. Het aftandse programma voert een achterhoedegevecht dat de tenen doet krommen. Neem nou hun onderwerp van vandaag: Hoe moeten we ons verhouden tot Rusland?

Wie nodigt Paul Witteman dan bij zich aan tafel uit?

Han ten Broeke, VVD, 100% Russofoob, 100% NATO
NRC-medewerker, 100% Russofoob, 100% NATO
Helemaal uit Duitsland (waren de kandidaten in Nederland op?) Fricke, FDP, 100% Russofoob, 100% NATO

Duitser Fricke misdraagt zich op Nederlandse buis
De Duitser maakte het nog het bondst, maar die waande zich in Nederland waarschijnlijk ongezien en kon dus vrijelijk uithalen: "Je verlaagt jezelf als je met iemand als Putin praat". Kent deze Duitser zijn eigen geschiedenis wel en de dood door zijn landgenoten van een 27 miljoen landgenoten van Putin. Het getuigt van een ongekende vregheid dat Fricke met dit soort taal onweersproken onze beeldbuis komt vervuilen.

Ten Broeke deed nauwelijks onder in schaamteloosheid en liet zich erop voorstaan de Russen goed geraakt te hebben met de sancties. Ook onweersproken. Russen raken. Dat is helemaal toppie in Nederland. Bon ton. Hoeveel mensen moet Israel nog dood maken voordat Han ten Broeke "Israeli's wil gaan raken"? Bijvoorbeeld. Of Amerikanen gaan raken voor al hun oorlogsmisdaden.

Kortom, de hele tafel was het op alle fronten met elkaar eens: Putin is slecht. Het is het niveau van een "discussieshow" NL-style.


6 opmerkingen:

 1. MH17 – Geopolitical Chess Max vd Werff
  June 8, 2018

  "In the nineteenth century, The Great Game began due to rivalry between the British and Russian empires to control Central Asia. In this historical context, the Cold War was only a short period, an anomaly of conflict between two ideological systems. It is now old-fashioned just about influence, power and money. Lots of money.

  The core of NATO + marketing is the sales pitch that the current tensions are again ideological: Western democracy versus dictator Putin who has to be stopped."

  http://kremlintroll.nl/?p=2067

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt geheel wat Max hier schrijft. Max sluit zich aan bij het onderzoek van het JIT, dat het niet anders dan een BUK moet zijn geweest. Max en Marcel waren het daar in een interview met Russia Insider over eens.

   "Geniepig grappig, omdat Bellingcat niet kan weten wat ik denk. Wel suggereert dat ik een van die figuren ben die de SU-25 theorie pushen waar vrijwel niemand meer in gelooft. Feit is: ik weet vier jaar na dato nog steeds niet wat er is gebeurd. Op basis van openbare bronnen kan ik geen definitieve conclusies trekken. Punt."

   Verwijderen
  2. Je klinkt een beetje rancuneus Joop. En dat alleen omdat Max die toevallig wel heel veel onderzoek heeft verricht, het iet voor de volle 100% met je eens is.

   Verderop in het artike zegt hij nog naar aanleiding van z'n interview met getuige Lev Aleksandrovich:

   "Lev is willing to make a witness statement under oath and with a lie detector. Does he tell the truth? I’m not sure, but he comes across very credibly. Lev saw jet fighters flying at low altitude. Not one, not two, but three. He stood in the same spot as in the interview when wreckage from the Boeing fell into his garden.

   If Lev speaks the truth, then it is an indisputable fact the Air Force of Ukraine was active in the crash area. This of course does not prove that a jet fighter is the murder weapon, but that Kiev is lying about this subject."

   Max:

   Feit is: ik weet vier jaar na dato nog steeds niet wat er is gebeurd. Op basis van openbare bronnen kan ik geen definitieve conclusies trekken. Punt."

   Goh, wat erg....

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Nou, ik ben niet rancuneus. Ik kan mij hoogstens verbazen over zoveel stupiditeit. Als Max geen conclusies kan trekken op basis van openbare bronnen, hoe kan hij het dan wel met Marcel eens zijn dat het niet anders dan een BUK moet zijn geweest, in het interview met Russia Insider? Hij bedoelt alleen dat het een Oekraïense BUK moet zijn geweest, omdat de Russische BUK uit Koersk niet onder de brug door kon en de afslag kon ook niet. Zijn leidraad is dus het JIT rapport, wat grotendeels van Bellingcat afkomstig is. Dus, Max heeft kennelijk blindelings vertrouwen in het JIT. Jij ook? Of heb je nog enkele vraagtekens openstaan, zoals de 'zelfmoord' van Vladislav Voloshin? De Oekraïense politie sluit 'moord' in haar onderzoek niet uit, maar als wij de Britse pers mogen geloven, dan kan dat alleen een moord zijn geweest in opdracht van.... M.a.w., als blijkt dat MH-17 is neergehaald door een SU-25, dan werkte Vladislav Voloshin voor de Russen. Wat een logica!

   Onderzoek? Als de politie jou vraagt of jij op 17 juli 2014 gevlogen hebt en Julio Poch uit je vliegtuig geflikkerd hebt en jij zegt nee en later blijkt dat jij wel gevlogen hebt, wat gebeurd er dan, denk jij? Ga jij dan ook een lulverhaal ophangen dat je niet kon vliegen omdat de radar in onderhoud was? Als jij financieel/economische belangen met de Kroon zou hebben, zullen zij jou geloven, ja.

   Ben jij er 100% van overtuigd dat het paneel van de cockpit, die bij de reconstructie is gebruikt, hetzelfde paneel is die wij in het weiland in Oost-Oekraïne hebben zien staan, Wie gaf daar ook alweer de presentatie van en vind jij het ook wel oké dat zo'n persoon lid is van een politieke partij? In dit geval ook nog een regeringspartij of vind jij dat zo'n persoon onafhankelijk hoort te zijn?

   Als in dit onderzoek de leugen telt, waarom tellen de Oekraïense leugens dan niet mee?

   Verwijderen
  4. Overigens, als wat Lev Aleksandrovich Bulatov vertelt waar is, dan hebben de Oekraïense media ook gelogen over de neergehaalde SU-25's. Twee op 16 juli 2014 en twee op 23 juli 2014.

   Verwijderen
 2. Rob Heusdens ken ik nog van joop.nl en Harry van Bommel. Goeie gozer.

  MH17 Raadsels

  Rob Heusdens.

  http://stanvanhoucke.blogspot.com/2018/06/mh17-raadsel.html

  BeantwoordenVerwijderen