zondag 10 juni 2018

Bild Zeitung verspreidt desinfo over aantal Mexicanen naar Rusland

De waarheid is al lang geen thema meer voor perceptie-bladen als Bild of NRC. In dit geval is Bild weer op dreef. In een verder leuk sfeer-artikel komt het blad met de schatting dat zo'n 2.500 Mexicanen hun Nationale team, "el Tri", zullen begeleiden naar Rusland. De realiteit is dat het er zeker 25.000 zullen zijn

Volgens informatie van Blik zelfs meer dan 30.000. Bild zit er dus een "0", een dikke factor 10!, naast. Dat is nogal wat! Is dit een tik-fout? Of is het bewust? In ieder geval ben je ook met dit artikel weer gedesinformeerd bij Bild!


Het is niet alleen het aan de VS onderworpen Bild, maar ook rioolblad Welt doet nog een duit in het zakje met Rusland bashen en des-info verspreiden. De Duitsers beginnen weer een zeer bedenkelijke rol te spelen. Met hun geschiedenis die we allemaal kennen, is dit een verontrustende ontwikkeling:

Nicht zuletzt Russland, dessen Wiederzulassung zum G-7-Gipfel Trump forderte, obwohl Moskau weiter die Krim besetzt hält, in der Ostukraine weiter zündelt, in Syrien schwere Kriegsverbrechen begeht und westliche Gesellschaften weiter mit Cyberkrieg überzieht.

1 opmerking:

 1. Aanrader voor de zondag:
  Het artikel van de ( joodse) Ron Unz over David Irving.

  Ik heb ooit Irving betrapt op een opzettelijke onwetendheid. ( Hij ontkende iets te weten wat hij eenvoudig moest weten, omdat we het allemaal weten.) ( Nu ben ik vergeten waar dat over ging.)

  Ik vond hem dus onoprecht, en heb hem niet meer gevolgd.

  Maar Ron Unz vind hem heel erg belangrijk, en ik denk dat UNZ gelijk heeft.

  Ik ben nu aan het luisteren naar de derde video, een ruim 2 uur durende uitgesproken 'autobiografie'.
  Heel interessant.
  Irving heeft nog steeds iets onsympathieks over zich, maar als je tegen de hele wereld vecht en als enige de waarheid hoog in het vaandel hebt, dan sluipt er wellicht enige afkeer voor 'de mensen' in je houding.

  Hier het UNZ artikel:
  De opmerkelijke geschiedschrijving van David irving

  En zijn gesproken overzicht van zijn leven:
  David Irving vertel 2,16 uur lang

  Hij vertelt over zijn jeugd, over de manier waarop hij die duizenden ooggetuigen van de WO2 zelf te spreken kreeg, over de Lippstatt trial die hij verloor ( tegen 40 onderzoekers die àl zijn 30 boeken hebben nagepluisd en zo 19 onjuistheden ontdekten, waarvan de rechter er 7 erkende ... ), over hoe dit proces hem financieel ruineerde, over zijn gevangenschap in isolatie in Oostenrijk in 2005.

  Opmerkelijk: Volgens Irving werd het woord 'Holocaust' vò`r 1970 nooit gebruikt. Hij denkt dat er in 1972 in joodse kring is besloten om dat begrip te gaan promoten. ( op 1,18 uur)

  BeantwoordenVerwijderen