dinsdag 26 juni 2018

Mexicaanse Sombrero als symbool succes WK Rusland

Exclusieve reportage Blik op NOS-journaal, vanuit St.Petersburg

De Latijns Amerikanen zijn de sfeermakers van dit WK. Waar de gehersenspoelde EU-burgers enkel beren op de weg zagen en slechts mondjesmaat aanwezig zijn, met dank aan hun verzuurde media, daar zijn de Latino's in groten getalen gekomen. En de Mexicanen met hun ontwapenende ontspannenheid en kleurrijke sombrero's spannen de kroon.

Terwijl hun team 36 treinuren zuidwaards in Rostov spelen, is ook in St.Petersburg nog een groot contingent aanwezig. Veel van hen slaan de tweede wedstrijd over en bereiden zich voor op de Azteken-Viking-kraker in Ekatrinenburg a.s. woensdag.

Na de wedstrijd die velen op de fanzone in het centrum van StPetersburg hebben gevolgd, wordt er geflaneerd op het tot wandelgebied omgetoverde Nevski Prospect. Het is een uitgelaten menigte van Latino Russen en Ruski Latino's!


"Zullen we samen op de foto gaan?" "Da, da, si, si!"Met zijn allen op de foto. Met sombrero natuurlijk!Russische schone, die voor Mexicaanse zou kunnen doorgaan, wordt gekiekt door Rus die voor Mexicaan zou kunnen doorgaan. Mexicanen komen handen en sombrero's tekort om met alle Russen op de foto te komen!

Westerse leugenpers compleet in paniek
Nu het frame van "ultra's", "rascisme!" en "Kazakken met hoedjes!" compleet terugslaat in het gezicht van de Joepies de Pjoters en de Eva's heeft de gelijkgeschakelde verzuurde Atlantische pers een nieuw frame bedacht: Het is niet echt! Wat u ziet in Rusland, is niet echt. Het is slechts tijdelijk! Eva Hartog gooit er nog even een andere jij-bak tegenaan: De Russen zijn blij eindelijk een buitenlander te zien, want geen geld om te reizen! Waarom roept de Bijenkorf dan om in het Russisch, Eva, of zijn de Turken blij dat de Russen weer komen na de reissancties tegen Turkije?

"Russen reizen niet", "zijn blij een buitenlander te zien", het is een kollossale gotspe. Tuurlijk zijn er Russen die niet in het buitenland komen, tuurlijk zijn er Russen die weinig buitenlanders zien (In welk land heb je die mensen niet?). Maar om dat uit te lichten zoals de verzuurde Hartog doet en dan te verklaren met "te arm", is een gotspe. Een Rus diep in de provincie, zal net als iemand in Appingendam, minder met buitenlanders omgaan dan iemand in Amsterdam of St.Petersburg. En tja, Rusland is nou eenmaal groter dan Nederland he. Ze zijn niet allemaal in anderhalf uur over de grens zoals in "gidsland" Nederland... Het gewauwel van de verkrampte Hartog toont de complete hopeloosheid en paniek bij de gelijkgeschakelde Westerse media en hun perceptiemanagers in Washington en Brussel.
22 opmerkingen:

 1. Er is een simpel cijfer: het percentage van de bevolking dat onder de armoedegrens leeft: dat is zowel in de VS als in Rusland 13%.
  Hoewel het cijfer gelijk is, is het een blamage voor een land dat al 100 jaar Rijk is. En een prestatie voor putin, want toen hij begon zat 45 % onder de armoedegrens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Off- topic wat WK betreft maar wel belangrijk op deze site:
  Het werd hier al vaker aangekaart dat het in Oecraine stikt van de Nazi's en wat steeds ontkend werd door de westerse pers, maar nu komt de denktank A.C. van de NAVO zelf naar buiten met het bericht dat Kiev de Nazi's in toom moet houden.

  Atlantic Council finally admits Ukraine’s Nazi problem

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie enorm veel Engelsen, Duitsers, Fransen, Spanjaarden en Portugezen in Rusland, dus Huib is gewoon weer aan het liegen en bedriegen zoals gewoonlijk. Maar ja, hij weet anders als hij het niet doet dat hij geen bestaansrecht heeft. De Europeaan of Amerikaan is ook niet tegen de Russische burger, maar tegen de Russische overheid die allerlei smerige zaakjes uitvreet en Huib praat die goed....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft Halbe Zijlstra je zelf verteld......

   Verwijderen
  2. Zeg jij nu dat de MSM bij zinnen zijn gekomen? Hoelang duurt het nog eer jij anti-Amerikaans word, niet lang meer zeker?

   Verwijderen
 4. Off Topic.
  ik was vanochtend op het Plein in Den Haag, maar had geen bord mee genomen. tijdgebrek en twijfel. eerst maar eens orienteren.
  Dat heb ik gedaan.
  Er was een kleine Uygur stand.
  En de vlogger Nixobv d Ham was er. En een 80 jarige dakloze. Beiden zeer boos op coteeupte of oneerlijke rechters.
  ook was er een heel aardigfe man die adoptie wil controleren/reguleren.

  Zelf sprak ikde man aan die voor de NOS vlogs maakt. ik vroeg: Weet U wat hwt PNAC rapport is?
  hij wist het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar mijn mooiste resultaat vanochtend was dat ik met minister Bijleveld heb gesproken terwijl ze naar een ander gebouw liep. Ik gaf een pamflet en vroeg haar: Kent U het PNAC rapport?
  Ze aarzelde en zei dat ze er wel over had gehoord. Toen vroeg ze wat het was. Ik zei: Dat is een geheim Amerikaans Plan waarin word beschreven hoe de VS de komende 100 jaar de baas van de wereld kan blijven: met oorlogen, proxy's , media en vele andere manieren van Unconvventional oorlog voeren.

  Ze zei - als ik me goed herinner- dat Amerika toch niet de boosaardigste was.
  Ik zei: ik denk dat op dit moment Rusland en China veel vredelievender zijn en dat de toekomst met hen is.
  Toen reageerde zij en haar assistent duidelijk verbaasd en ontkennend.

  toen waren we bij de ingang en dankte ik hen voor de aandacht.

  Mooi toch !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Ze zei - als ik me goed herinner- dat Amerika toch niet de boosaardigste was.'

   Dat weten we dan ook weer. Dat Amerika boosaardig is, is de minister bekend.

   Mooi!

   Verwijderen
 6. Believing that someone is a Kremlin agent because they question government claims and see evidence differently than you do isn't a political perspective. It's a pathology requiring medical treatment, and I say that with all sincerity.

  https://twitter.com/ggreenwald/status/1010872920212680705

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hamas en Muslim broederschap: controlled (and zio-sponsored!) - dus fake- oppositie.

  Natural (?) Born Losers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Bewezen]

   Toktok: je bent hier niet in een rechtszaal!

   Verwijderen
  2. De moslim broederschap voedt vele terroristen, incl AQ.

   Inderdaad, gesponsord door de VS.

   Het een sluit het andere niet uit.

   Verwijderen
 8. Tweede Slaapkamer wordt wakker:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2219876/kamer-stop-steun-aan-oppositie-in-syrie

  Een paar jaar te laat. Dat komt er nu van als je als je je laat desinformeren door NRC, Volkskrant, Trouw of NOS.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nederlandse MH17-missie bespioneerd door Oekraïne

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/nederlandse-mh17-missie-bespioneerd-door-oekraine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die arme van Rossem op GeenStijl moet zelfs binnen die berichtgeving Rusland, Rusland, Rusland, Poetin weven.

   Het RTL nieuws heb ik niet gezien..

   Verwijderen
 10. Een heel goede Kees van der Pijl.

  https://www.youtube.com/watch?v=IeIeJBEU_1g

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waarom niet?

  https://www.nu.nl/algemeen/5333141/rutte-hoeft-dividenddeal-met-shell-niet-openbaar-maken-van-coalitie.html

  Niet* belangrijk

  *=super

  BeantwoordenVerwijderen