donderdag 14 juni 2018

Putin vs Zurige NOS 5-0Wat een wedstrijd, wat een toernooi, wat een sfeer!

Het voetbalfeest is losgebarsten en rusland wint ook nog eens met vijf wonderschone doelpunten van Saoedie Arabie.

Wij hebben het wedstrijdverslag van de NOS en de nabeschouwing niet gezien maar gehoord dat het van een zielig zurig niveau was ("belachelijk duur stadion; wat spelen de Russen slecht").

Wel hebben we zelf wel een klein stukje voorbeschouwing gezien met Evgeniy Levchenko. De knuffel Oekraiener die toen de Oekraïne strijd op zijn hoogtepunt de vaste gast was om dat conflict "te duiden".

Maar nu met het WK in Rusland duikt de knuffel-Oekraïner ook weer op. Hij begint zijn optreden met moeilijk doen, en "ik wil er niet heen, we zijn in oorlog". Zijn partner Koblenko, eveneens Oekraïense had daar minder moeite mee want maakte nog een programma rond de Presidentsverkiezingen in en vanuit Rusland. Maar nu komt het: Levchenko begint dan over het Russische team te spreken en doet dat dan in de "wij" vorm. "We hebben een slecht team, we zijn niet goed", etcetera. De man verandert als een kameleon, al naar gelang het thema waar "Lev" voor wordt uitgenodigd.

Ook het NOS-journaal deed er alles aan het WK in Rusland belachelijk te maken. Oude leugens (Skripal) en halve waarheden werden weer uit de oude doos gehaald. Een éénmansactie van een Brit op het Rode Plein werd groot gemaakt en Human Righs Watch werd erbij gehaald om over mensenrechten te praten. Ook Trouw doet een duit in het Russofobe zakje: "Zelfs een vlekkeloos WK helpt Putin niet".

Wij gaan de komende weken verder letten op en genieten van, de zurige gezichten van de Annegienen, Evgeni's en Joepie's.

                                                         Rusland wint met 5-0

"Ja, we schrikken er zelf van!"

Commentaar Blik op NOS-journaal
1. Blik is blij dat Oranje niet meedoet aan dit toernooi. Als je een staatsapparaat en staatsmedia hebt zoals bij ons, dan verdien je het niet om in het prachtige Rusland mee te doen aan een dergelijk voetbalfeest.
2. Als het enige schandaal de middelvinger van de Brit Robbie Williams en de éémansdemonstratie van een Britse homo-activist is, dan moet Rusland oppassen niet te veel op Zwitserland te gaan lijken!

53 opmerkingen:

 1. Beetje steek onder water, maar zeggen dat de Russen slecht spelen is weer echt het toontje van een land dat niet eens mag meedoen. (sorry voetballiefhebbers)
  Zeer zwak van de NPO, dus ik herhaal wat ik in de vorige draad zei: kijk niet naar de NPO maar naar de VRT. Laat dat zieltogend NPO nog verder wegzakken in de nu al armoedige kijkcijfers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof zeker dat VRT veel prettiger verslag doet. Het lijkt bij ons in Noord Holland wel op Noord Korea!

   Verwijderen
  2. "Matt, je bent beroemd in Nederland. De Belg die niet goed tot 4 kon tellen.
   Niet alleen jullie kremlin holmaatjes lezen dit blog.
   Jammer hè?"

   Hahaha Eddy, lolbroek dagge bent.
   Jij bent bij ons veel bekender door mijn cartoon : "Eddy de fake news miserabele camionchauffeur" die zijn rijbewijs bij een pakje boter gekregen heeft.
   Zal er nog een paar tekenen want jij zorgt echt wel voor inspiratie.

   Verwijderen
  3. Yep, de Griekse en Romeinse goden zijn verdwenen, dus dat zal ook wel met de god van Eddy gebeuren.

   Verwijderen
  4. De Chileense bisschoppen doen in ieder geval erg hun best.

   Verwijderen
  5. Joop, een fijne verjaardag gewenst!

   Verwijderen
  6. Joop

   Gefeliciteerd en gezondheid!

   Verwijderen
 2. Niet meedoen aan het WK voetbal, betekent niet dat je als land nergens goed in bent.

  Waar is Nederland goed in?

  Hierin

  https://www.dlmplus.nl/2018/06/10/nederlandse-wapenexport-hoort-bij-wereldtop/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tom Egberts in de voorbeschouwing, wat meer op een politiek debat leek:

  "Wat doet die Robbie Williams hier?"

  Tja, ik vroeg mij inderdaad af wat Tom Egberts in Rusland te zoeken heeft? Hij zal de 'vrijheid' gehad hebben om tegen z'n baas te zeggen geen behoefte te hebben om een sportevenement te verslaan in een land met zo'n verdorven dictator, die ook nog eens de levens van 196 Nederlanders op zijn geweten heeft. Dat heeft Tom Egberts niet gedaan, hij zit gewoon in Rusland en Robbie Williams gaf hem het gepaste antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terrorists are Supported by UK, France, the U.S. and Their Puppets’ - President Assad

  http://www.informationclearinghouse.info/49598.htm

  Als de Staatsomroep dan toch het WK en geopolitiek met elkaar wil verknopen dan ook deze talking points even aansnijden in de voorbeschouwing voordat deze schurkenstaten een balletje gaan trappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump heeft net $6 miljoen aan de White Helmets gedoneerd.

   Verwijderen
  2. Inderdaad Joop,
   US Officially Resumes Funding For The White Helmets In Syria
   https://www.zerohedge.com/news/2018-06-14/us-officially-resumes-funding-white-helmets-syria

   Wat een arremoede. Ze hebben de strijd nog steeds niet opgegeven. Ook niet in de oekraïne. Ik weet niet hoeveel bruikbare idioten nog moeten sterven voordat de deepstate doorheeft dat ze strijden voor een hopeloze situatie.


   p.s. In 2010 toen de regime change operatie (met code naam arabische lente) in Tunesië begon vond ik het al kansloos. Ze zouden alleen succesvol zijn geweest als ze inderdaad in 5 jaar tijd "democratie" zouden hebben gebracht in die zeven voormalige sovjet sateliet staten die Wesley noemde. Dan zou op het laatst in 2007 chaos in Iran gebracht moeten zijn.

   "Wij gaan de komende weken verder letten op en genieten van, de zurige gezichten van de Annegienen, Evgeni's en Joepie's."
   Inderdaad smullen met die propaganda, want het is nl. zinloos gebleken. De propaganda tegen Rusland is in 2010 begonnen met de regime change operatie en die is in 2012 tegen Poetin begonnen. De dagelijkse sneer naar Rusland duurt nu al 8 jaar. Tsja als je al 8 jaar lang dag in dag uit met modder naar Rusland gooit en je hebt de Russen alleen nog maar trotser op Rusland gemaakt, dan heb je dus het omgekeerde bereikt van wat je wilde. Dan kan je doorgaan, maar dan bereik je alleen maar het omgekeerde van wat je wil. De Russen worden alleen maar trotser, scherper en meer anti westers.

   De deepstate bereikt shit.

   Verwijderen
  3. Big War in Syria and World Cup in Russia Start This Week
   https://www.strategic-culture.org/news/2018/06/14/big-war-syria-and-world-cup-russia-start-this-week.html

   Syrische troepen staan klaar om het zuiden van Syrië te bevrijden. Vandaar het geld voor de white helmets. De white helmets zijn ook nodig als het syrische leger later Idlib gaat bevrijden.

   Verwijderen
 5. Verplichte bijscholing voor Tom Egberts en David Jan Godfroid

  Toen

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2613038/40-years-Agent-Orange-heartbreaking-pictures-babies-Vietnam-born-horrific-defects.html

  En nu (nog steeds):

  http://www.moonofalabama.org/2018/06/the-starvation-siege-on-yemen-has-begun.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het enige wat helpt is dagelijks hun sociale media bestoken zodat veel volgers hun open geopend worden voor hun perceptie management.

   Verwijderen
  2. Ik heb ook enkele T shirts met Putin afbeelding er op.
   Maar ik moet toegeven dat ik ze in het openbaar nog niet echt gedragen heb.
   Misschien toch eens doen, en dan over een campus gaan wandelen, en afwachten wat er gebeurt...

   Verwijderen
 6. S dnem rozhdeniya, Joop. Gefeliciteerd met je verjaardag, van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Huib! In het Russisch maakt het voor mij extra feestelijk.

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Escobar is natuurlijk een China-fan. Hij zegt dat het OBOR project de wereld zal veranderen. Er zijn ook zoveel varianten (routes, plaatsen) dat het door de VS nauwelijks te stoppen is.
   Oekraïne en andere lastige landen worden gewoon uitgesloten door China zelf.
   ==
   Hij zegt dat de macht in de werteld bij een stuk of 5 banken ligt, en dat die al vóór de verkiezingen wisten dat Trump het zou winnen. Trump is tegelijk insider in Washington, èn outsider.
   ==
   Kushner heeft een zeer goede relatie met de jonge baas van KSA. Maar de CIA zal daar een opstand gaan steunen, want hùn man is door de jonge baas ( MBS,Mohammed bin Salman, meen ik) op een zijspoor gezet.
   ==
   De Neocons willen óók KSA vernietigen. maar nà Iran.
   De Neocons begrijpen niet dat er geen toekomst is voor hun wereld. Ze leven in de VS als in een dorp. Kennen de wereld niet echt/sluiten zich voor de nieuwe realiteit ( Macht bij China) af. Maar ze hebben atoomwapens. Dat kan dus erg gevaarlijk worden.

   Verwijderen
  2. Toch als ik de kaartjes bekijk van de zijderoute valt het mij op dat de hoofdader helemaal niet door Rusland gaat, maar door de ´stans´, met slechts een vertakking naar Moskou. In noord Siberië zijn weinig steden, maar dat geldt niet voor zuidelijk Siberië, waar ook geen permafrost is (maakt het funderen van HSL zeer duur en moeilijk). z Siberië is al opengelegd door de transsiberische spoorlijn, dus dat had wel gekund. De ´stans´ zijn nu ook niet bepaald een voorbeeld van stabiliteit, maar de regeingen zijn wel zeer omkoopbaar.

   Verwijderen
  3. Ik hoorde bij Escobar dat de Chinezen steeds 5 jaren plannen maken. Maar ook voor behoorlijk ver in de toekomst. Dus er ligt al een plan voor 2030-2035, en ze weten al welke spoorlijn er dan zal worden aangelegd. ( Bij wijze van spreken)

   NB: Er wordt al geexperimenteerd met electrische voeding voor auto's die vanuit een strook in het asfalt komt.
   Kan natuurlijk ook met treinen.
   En de treinen zullen vermoedelijk sneller gaan rijden. Ook de goederentreinen.

   Ik denk dat de chinezen het helemaal voor zich zien: een netwerk over het hele Euro-Aziatische continent. Plus Afrika.
   Ik denk dus dat je niet aan één spoorlijn mag denken, maar aan een netwerk. Zoals in nederland ook een netwerk ligt.   Verwijderen
  4. Dat denk ik ook steeds, maar kaartjes liegen niet en het blijft wel een punt van aandacht.

   Verwijderen
  5. Een spoorlijn en dergelijke infrastructuur is geen 5 maar een 50+ jarenplan.

   Verwijderen
 8. Dit is dan ook wel weer interessant

  http://www.unz.com/article/against-david-irvings-view-of-hitler/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Disclaimer: ik weet weinig van de holocaust af. En ben wel wat gaan twijfelen over eea het afgelopen jaar. Niet dat Joden zijn vermoord in WWII, maar in hoeverre verhalen als Shoah (de 8 uur durende docu) wel helemaal waar zijn.. Enfin.


   Zuesse zegt dat Irving bewijs weg laat. Maar welk bewijs is weggelaten, is mij onduidelijk (wat is bewijs van iets waar alleen anecdotisch materiaal bestaat, zoals Eichmann zei dit of Himmler zei dat...)

   Verwijderen
  2. Ik ga maar gewoon uit wat ik ca 15 jaar na ´de oorlog´ op de basisschool heb geleerd. Nog vers in het geheugen van de meesters en juffen bestond er nog helemaal geen holocaust, maar wel bezetting door de nazi-´moffen´, jodenvervolging en gedwongen tewerkstelling. Geen verplichte cijfers etc, en minder policor.

   Maar ook toen wisten wij als slimme leerlingen al dat je niet alles kon geloven, met name wat je over ´de communisten´ hoorde.

   In de 6e klas begon de Vietnam oorlog, en we leerden dat bombarderen goed was. Een jaar later, als brugklassertje werd dat opnieuw verkondigd, maar toen kwam de vredesbeweging op en het grootste generatieconflict in de geschiedenis.

   Sindsdien nemen we niks meer voor zoete koek aan!

   Verwijderen
  3. Dat geldt oa. ook voor Irving.

   Verwijderen
 9. Over David Irving.

  Ik raad iedereen aan om de drie `video's te beluisteren die UNZ op zijn site noemt.
  Daarvan leer je al ontzettend veel.
  Zaken die zeer belangrijk zijn, en die je verder nooit hoort, zoals: Hitler heeft meermaals vrede aangeboden in 1940, met 'status quo ante bellum'.
  West Europa zou ontruimd worden en Hitler zou alleen de gebieden houden die oorspronkelijk Duits gebied waren geweest.
  Op die vredesvoorstellen werd niet gereageerd.
  Toen heeft men Rudolf Hess per vliegtuig naar Engeland gestuurd, om direct met anderen dan Churchill te onderhandelen.
  Hess heeft 47 jaar incommunicado in de gevangenis gezeten, waarvan 20 jaar solitair. (Dat zijn de landen die de mensenrechten hebben uitgevonden,en ze gebruiken om andere landen kapot te maken. Wie zijn dat ?! Dat zijn WIJ. )

  Dit is maar één aspect van wat Irving mij leerde. Als het niet klopt hoor ik het graag.

  Het gezeur of Hitler ooit wel of niet de opdracht gaf voor de holocaust: het boeit me niet. Niet relevant.

  De vraag of er gaskamers waren: die is zeker belangrijk. Irvind ontkent gaskamers IN Auschwitz, niet de twee boerderijen buiten Auschwitz.
  En hij zegt dat er in de drie BOEG kampen wel degelijk gaskameers waren ( Sobibor, Treblinka en .. )
  Je kan hem dus helemaal geen holocaust ontkenner noemen.

  De slechte grap over Assholes,die Zuesse blijkbaar de moeite waard vind, vind ik totaal onbelangrijk. En trouwens: Irving heeft gelijk, als je aan lieden als Wiesel denkt. Total Frauds.

  Ik denk dat Irving af en toe best zal zijn doorgeschoten, en wellicht laat hij zaken weg. Maar zijn opponenten zijn 1000.000 maal sterker en controleren 'het discourse'. Irving is de enige wetenschapper van het hele stel: hij zocht de documenten op.
  Hij was miljoenen kwijt aan proceskosten en zat soms maanden in de cel.
  Deze man verdient op zijn minst om, gehoord te worden. Om serieus beluisterd te worden. Hij kan ons dichter bij de waarheid brengen, en dus dichter bij rechtvaardigheid, en dis dichter bij vrede.
  Want als je vrede wil, zul je die zaken eerst moeten bereiken: waarheid en rechtvaardigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nos ging weer bijna alleen maar over migranten. Groot probleem nu natuurlijk omdat Italië niet meer meewerkt. Gelukkig helpt spanje!.

  Geen woord over een groot issue als de (economische) vertrouwens crisis waarin onze westerse economieën verwikkeld zijn. EU is intern verdeeld (incl Brexit). De VS is intern verdeeld. De handelsoorlogen van de VS en de EU onderling en tussen andere landen.
  Martin Armstrong heeft dit allemaal al voorspeld met zijn cycle theorie.
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/understanding-cycles/2015-75-was-just-the-beginning/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de Nederlandse economie zo explodeert, waarom blijven de lonen dab achter?

   De nieuwe wereldorde

   Europa stelt in het globaal van de wereldeconomie nog relatief weinig voor waarbij de Russische economie bijna zo groot is als die van Duitsland. Een schokkende statistiek dus. En het wordt er met verloop van tijd niet beter op zoals een andere statistiek van het IMF toont.

   En Nederland en België, de twee kleine dwergen? Zo is Nederland goed voor 0,72% van de wereldeconomie en België 0,41%. Wat betekent dat het Nederland van de hoog van de toren blazende Mark Rutte (VVD) economisch minder voorstelt dan Egypte (0,96%), Maleisië (0,74%), Iran (1,3%), Taiwan (0,92%), Thailand (0,97%) en Pakistan (0,85%).

   https://willyvandamme.wordpress.com/

   Verwijderen
  2. Joop,
   qua binnenlandse koopkracht ( PPP) zijn Duitsland en Rusland wel gelijk. Maar qua GDP is Duitsland toch nog 2,5 maal zo groot als Rusland.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)

   Verwijderen
  3. Niet te vergeten verschil is dat de russen bijna geen schulden hebben. Doorn in het oog van de bankiers.

   Trouwens: Met de "lente" zorgen de bankiers van wallstreet dat Syrië, KSA, Turkije, Irak en Rusland wel oplopende schulden moeten krijgen.

   Verwijderen
  4. In amerika gaat het ook zo goed. Daarom worden verdwijnen waarschijnlijk de shopping malls. Internet shopping neemt natuurlijk een deel over, maar dan nog.

   This Abandoned Macy's Is Now A Homeless Shelter Housing Its Former Employees
   https://www.zerohedge.com/news/2018-06-15/abandoned-macys-now-homeless-shelter-housing-its-former-employees


   " like many in the retail business. Last year, 6,985 stores closed in the United States, a record number, according to Coresight Research, a retail analysis and advisory firm. This year, retailers are on a pace to close roughly 10,000 stores."

   Verwijderen

 11. Patronen van Bedrog.

  Willem Middelkoop gaat op zoek naar het antwoord: WIE heeft de macht in handen, in de VS ?
  Antwoord: Niet de president en niet Het Congres, maar de Deep State.

  Wie zijn dat ?
  Willem schreef een boek : 22 euro. Is deze maand uitgekomen.

  Willem gebruikt de titel 'Patronen van Bedrog' al langer.

  De derde link gaat over het boek.

  Middelkoop in Delft, 2014, 1 uur

  Middelkoop
  en Erik de Vlieger. 2015, 33 min.


  Middelkoop bij de VPRO, Nooit meer Salpen, 18 mei 2019. 1 uur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Middelkoop op de VPRO: tot minuut 30 spreekt hij over zijn leven. Daarna over de Deep State.

   Verwijderen
  2. Het valt een beetje tegen met Willem.
   Via Via hoorde ik dat hij toch onder de indruk was van de pervasieve invloed van de Usual Suspects.
   Maar Willem krijgt het woord niet over de lippen.

   Helaas: ook Willem is een nagel aan uw doodskist. Een hulpje van de Elite, want: misleidend, want: Limited Hangout.

   ( Kan natuurlijk zijn dat het in het boek wel aan de orde komt. Ik hoorde ook dat hij teleurgesteld is omdat de MSM hem weinig aandacht geven. De VPRO wèl, in de nacht, en dan gaat het een half uur lang over zijn verleden als fotojournalist. Ook VPRO: schijn die bedriegt. Om het belangrijke nieuws heen draaien. )

   Verwijderen
  3. Er zijn meerdere usual suspects. Ieder naar waarheid strevende mens heeft zijn eigen rol. Jij wordt bv vaak geweerd omdat je zgn antisemiet zou zijn, ik omdat ik een vrouwen- en homohater zou zijn, en weer een ander omdat hij een aluhoedje zou zijn.

   Dan heb ik het nog niet eens over links en rechts.

   Zo houden we elkaar hopelijk in balans, en voor de goede verstaander is toch alle informatie hier te halen.

   Verwijderen
  4. los daarvan merk ik een tendens op vele blogs, van de Saker tot RI en Unz, om het zionistische probleem duidelijker te benoemen. Er ontstaat ook een breed besef dat dit probleem dieper gaat dan slechts de oorlogsmisdaden van Israel.

   Verwijderen
  5. Rootman 11.47: "Er zijn meerdere usual suspects."

   Zoals?

   Verwijderen
  6. Rootman 11.47: "Jij wordt bv vaak geweerd omdat je zgn antisemiet zou zijn, ik omdat ik een vrouwen- en homohater zou zijn, en weer een ander omdat hij een aluhoedje zou zijn."

   We hebben het hier over de mensen die bepalend zijn voor wat er in de wereld gebeurt.
   Wij zijn daar volledig onbelangrijk.

   Verwijderen
  7. Ik heb een artikel van Jimmy Moglia op mijn blog geplaatst, over genomen van UNZ.
   ( Moglia is bloemrijk. Mijn copie markeert de essentiele zaken)

   Daaruit blijkt o.a.:
   = 'Het Joodse Vraagstuk' was in de 19 e eeuw een druk beproken probleem.
   = De Kerk gaf flink tegenwicht tegen de joodse invloed en macht, tot WO2.
   = Begin jaren 60, bij het Tweede CONCILIE, IS DE kERK OVERSTAG GEGAAN.
   Toen werd de joodse macht te groot.
   Dus vanaf de jaren 1960 is in het Westen de macht van de Usual Suspects enorm toegenomen.

   NU is die macht zo groot, dat het grotesk wordt om het nog langer te ontkennen. Dat zou idioot zijn.
   Dus zegt Alan Dershowitz: "Wij verdienen die enorme macht. wij hebben veel bij gedragen. Wij maakten de wereld beter. "
   Dershowitz: het is heel normaal dat de Joden de baas van de Wereld zijn.

   Verwijderen
  8. Meerdere usual suspects:

   Afgezien van de machtigste, de joodse elite:

   -Big Oil (/ gas,/ coal,/ etc.)

   -Big Agro (zoals Bayer/ Monsanto, en Biden)

   -het MIC

   -Big Pharma (slechts deels joods)

   -Old money (ouwe adel)

   De kerken (die hebben nog zeer veel geld en autonomie; en hun alliantie met het judeïsme hoeft niet te blijven duren!)

   -Het Shia blok

   Het seculiere Arabisme (dat is nog niet dood, dankzij Assad)

   -Het losse verbond van souvereine staten: 2 jaar geleden zou ik BRICS gezegd hebben.

   -Het ontwakende bewustzijn wat betreft souvereiniteit en vazalschap--waaronder ik ook dit blog zou willen rekenen.

   Verwijderen
  9. Dank voor je antwoord, Rootman,

   Ik ga er eens flink over denken.

   Als ik een antwoord heb, zal ik dat op de volgende draad melden. ( Moet nu andere zaken doen. Het loopt niet weg..)

   Verwijderen
  10. Wie hebben de macht in de wereld?

   Rootman geeft 10 kandidaten, behalve de Usual Suspects ( waaronder in deze context vaak 'de Joden' wordt verstaan)

   Ik herhaal die en geef kort comments:
   Rootman:
   Meerdere usual suspects:

   Afgezien van de machtigste, de joodse elite:

   ==-Big Oil (/ gas,/ coal,/ etc.)

   Heeft Shell? Texaco/ Koch Brothers de wens om het Midden Oosten in turmoil te brengen? Wil ze ruzie met Rusland? Wil ze Oekraïne van Rusland scheiden?

   ==-Big Agro (zoals Bayer/ Monsanto, en Biden)
   Hebben zij behoefte aan de kans op een atoomoorlog met Rusland? Zien zij Iran als Grote Vijand?

   ==-het MIC
   Ja, zij lobbyen constant voor oorlog of oorlogsdreiging. Ze zijn bang voor vrede. Maar ze willen conflicten buiten de VS, en bondgenoten die bang voor Rusland zijn en dan wapens in de VS kopen.

   ==-Big Pharma (slechts deels joods)
   Ja, maar hun invloed is vooral bij de binnenlandse politiek in diverse landen. Geopolitiek is hun invloed beperkt.

   ==-Old money (ouwe adel)
   De adel is al 100 jaar geleden aan de bedelstaf geraakt, als categorie. Als diplomaat lopen z eher en der nog verweesd rond.
   Maar je hebt de Oude Bankiershuizen niet genoemd. Die hebben , samen met Wall Street, veel invloed.

   De kerken (die hebben nog zeer veel geld en autonomie; en hun alliantie met het judeïsme hoeft niet te blijven duren!)
   De Kerk is lijdend voorwerp: in doodsnood. Moet al jaen doen wat de Joodse Media van hen eisen, en zelfs dan gaan ze door de mangel: identiek aan wat Trump overkomt.

   ==-Het Shia blok
   Ze houden zich recht in hun regio. Dat is al een enorme prestatie. Maar wereldwijs is hun invloed beperkt, neem ik aan.

   Het seculiere Arabisme (dat is nog niet dood, dankzij Assad).
   Twee arabieren, vier meningen. daar kunnen de Joden nog een puntje aan zuigen ! Ik zie hun invloed niet.

   ==-Het losse verbond van souvereine staten: 2 jaar geleden zou ik BRICS gezegd hebben.
   Ja, dat is onze hoop: China en Rusland., Ze zijn nu al in zekere zin in oorlog met Het Westen ( de VS) .
   Dat zij veel groter en machtiger worden dan het in verval komende Amerika, is onvermijdelijk. De vraag is: zullen de joden de Samson optie toepassen? ( M a w: ze zien dat hun schip gaat zinken. Zullen ze de rest van de wereld mee nemen? Hun karakter kennende: ONGETWIJFELD !

   ==-Het ontwakende bewustzijn wat betreft souvereiniteit en vazalschap--waaronder ik ook dit blog zou willen rekenen.

   Aardig van jou,. Rootman. Maar neem van mij aan: de mensen zijn veel te dom en te lui om te kunnen overleven. Tegen de misleiding van onze Usual Suspects staan ze machteloos.
   Willen we overleven, dan moeten we hopen dat iemand hen verhindert om die Samson Optie toe te passen. Een beweging van joodse burgers zou een mogelijkheid zijn.

   Verwijderen
 12. Rusland verkocht in april de helft van haar US staatsobligaties.

  Here Is The Stunning Reason Why Treasury Yields Blew Out In April
  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-15/here-real-reason-why-treasury-yields-blew-out-april

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier een informatief stukje uit Jimmy Moglia.

  Het is een omschrijving van de Neocons, zoals door E. Michael Jones gemaakt:

  However, it is demonstrably true that today’s neo-cons are an extension of Judaic-Israeli interests, politics and ideology. Whose characteristics can be described as follows:
  — A deep concern with furthering specific Judaic interests, such as helping Israel or promoting immigration (in the US and Europe).
  — Issues are framed in a rhetoric of universalism rather than Judaic particularism. (e.g. mass immigration is good in itself and who opposes it is a racist – exception made for Israel that opposes it, but is not racist.)
  — Issues are framed in moral terms, and an attitude of moral superiority pervades the movement.
  — Key cultural ideas are centered around charismatic leaders. For example, Boas (Darwin was wrong – there are no races, only superstructures), Trotsky, Freud, etc. Interested readers may check the post, “The Fraud of Freud.”)
  — Judaic thought forms a cohesive, mutually reinforcing core.
  — Some Gentiles appear in highly visible roles, but act as spokespersons for the movement. See for example the US representative at the UN – a pawn of wickedness in the guise of a woman, in whom penury of knowledge and vulgarity of sentiment were never so unhappily disguised.
  — A pronounced ingroup/outgroup atmosphere within the movement—dissenters are portrayed as the personification of evil and are expunged from the movement.
  — The movement is irrational in the sense that it is fundamentally concerned with using available intellectual resources to advance a political cause.
  — The movement is associated with the most prestigious academic institutions.
  — Access to prestigious and mainstream media sources, partly as a result of practical Judaic ownership of media and entertainment channels.
  — Active involvement of the wider Judaic community in supporting the movement.
  …, and, I will add, the extraordinary ability of the sect to be, appear and act as a monolith.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. VERTALING VAN HET BOVENSTAANDE:

  Het is echter bewijsbaar dat de neo-cons van vandaag een onderdeel uitmaken van de Joods-Israëlische belangen, politiek en ideologie. De Neocons kunnen als volgt worden beschreven:
  - Een diepe bezorgdheid over het bevorderen van specifieke Joodse belangen, zoals het helpen van Israël of het bevorderen van immigratie (in de VS en Europa). ( Ja, de Massa-immigratie is een gevolg van joodse bemoeienis in die discussie. Wie tègen open grenzen was, was een fascist. Nu is de immigratie voldoende, en betalen ze Wilders om het lond in dat kruidvat aan te steken. Leon de Winter heeft beide agenda’s gediend (!). Jan V.)
  - Kwesties worden ingekaderd in een retoriek van het universalisme in plaats van het Judaïstische particularisme. (bijvoorbeeld massale immigratie is goed op zichzelf en wie daar tegen is, is een racist - uitzondering wordt natuurlijk gemaakt voor Israël, dat geen immigranten wil, maar tòch niet racistisch is.(!)

  - Problemen worden in morele termen geformuleerd en de Neocons meten zich een air van van morele superioriteit aan.
  - Belangrijke culturele ideeën zijn gecentreerd rond charismatische leiders. Bijvoorbeeld Boas (Darwin had ongelijk - er zijn geen rassen, alleen aangeleerde culturen), Trotsky, Freud, etc. Geïnteresseerde lezers kunnen de blog "The Fraud of Freud" Lezen.
  - Het joodse gedachtengoed is intern samenhangend, en dat maakt het zo sterk. ( Vrij vertaald. J V. Niet zeker of dit juist is.)
  - Sommige niet-joden vervullen de duidelijk zichtbare rollen in de beweging, zoals woordvoerders. Zie bijvoorbeeld de vertegenwoordiger van de VS bij de VN - een pion van slechtheid in de gedaante van een vrouw, erg dom en erg laag bij de gronds, en dat is nog goed zichtbaar ook !
  — The movement is associated with the most prestigious academic institutions.
  - Een grote waarde wordt gehecht aan het feit of iemand mee doet (loyaal lid is van de groep) of niet. Wie kritiek heeft wordt afgeschilderd als de personificatie van het kwaad en wordt uit de beweging verwijderd.
  - De beweging werkt op ongebruikelijke wijzen: ze streeft politieke doelen na door wetenschap als wapen te gebruiken. ( Dit is een heel vrije vertaling. Ik weet niet of ik de tekst goed gebruik. Maar inhoudelijk is deze zin wel juist. J V. )

  - De Neocon beweging heeft nauwe banden met de meest prestigieuze academische instellingen, deels als gevolg van het feit dat die Media joods eigendom zijn.
  (J V.: Dit geldt ook voor entertainment kanalen, waarmee de jeugd enorm kan worden beïnvloed. Op kinder-kijk-tijd vliegen de penissen en pedofielen over het scherm… Wart vroeger porno was en verboden, wordt nu gelabeld als een ‘educatief kinderprogramma…’)
  - Actieve betrokkenheid van de bredere Joodse gemeenschap bij het ondersteunen van de beweging.
  ... en het buitengewone vermogen van de sekte om als één uniforme beweging te verschijnen en handelen maakt deel uit van haar grote kracht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een heel invloedrijk artikel!

   Het lijkt er op dat Israel en Netanyahu hun hand zwaar overspeeld hebben in Gaza en Syrië. Alle verontwaardiging hierover, en ook wat betreft de genocide in Jemen is gesmoord door de media.

   Hoewel in de MSM elke kritiek op Israel steeds meer als antisemitisme wordt geframed krijgt de meer kritische lezer er langzamerhand genoeg van! Het is niet leuk om in je krantje te moeten lezen dat je gezien je voorzichtige vragen en voorlopige conclusies gebrandmerkt word als een nazi.

   JV: Porno is niet voor kinderen. Meestal blijken ze het meteen weg te klikken. Maar ´smerig en ´walgelijk´ heeft een aantrekkingskracht voor prè puber jongetjes. Als ze geen misselijkmakende porno kunnen bekijken graven ze wel een dooie hond op of zo, of fantaseren over pis en stront.

   In Nederland hebben generaties intellectueel gevochten om het Calvinisme ( die intellectueel zeer machtige theologie, maar moreel totaal verderfelijk) te bestrijden.

   Het is niet gelukt!

   Het probleem is dat dit over het algemeen zeer slimme, waarheidslievende, en integere mensen zijn, die ook nog veel practische skills hebben.

   Een genoegen om een intellectueel en gedocumenteerd debat mee aan te gaan. meestal verslaan ze me, en ik moet bijstuderen. Hé, normaal: zij zijn samen, en wij moeten het zelf doen.

   Moralistische stukjes vanuit de evangelicals, maar ook vanuit de reactionaire Russisch- Orthodoxe hoek zijn ook qua bemestingswaarde onvoldoende!

   Verwijderen
  2. Rootman,
   goed dat je reageert, maar ik kan er weer geen touw aan vastknopen, omdat ik vermoed dat je steeds over iets anders spreekt, zonder dat aan te kondigen.

   Enkele comments: ( nummer = alinea)
   1 Het artikel ( Jimmy Moglie) staat bij de Saker, niet op UNZ, zoals ik zei. Het is een goed artikel, maar ik vrees dat het niet invloedrijk zal zijn.

   4. Over porno. De joodse cultuur beschouwt sex niet als iets heiligs of intiems, maar als een manier om plezier te hebben, voor de Machtigen ( meestal mannen).

   Alle andere volken hebben taboe's en schroom. Je kunt die volkeren verzwakken door porno aan te bieden. ( En je kan er vaak ook goed mee verdienen)
   Kleine kinderen hebben nog vrijwel gen sex drive en dus weinig interesse. Maar het spookt wel door de hoofdjes.

   5. Ik begrijp dat jij de taboe's van de calvinisten onzin vindt en wil bestrijden, maar dat dit zelden lukt.
   Ik geef toe dat er barre tijden zijn geweest, victoriaans, maar ook in soepeler tijden (zoals nu) is het niet leuk als je een jong dochtertje hebt dat met erecte penissen wordt geconfronteerd. Ik veracht de mensen die dit doen.

   Verwijderen