vrijdag 8 juni 2018

NOS negeert Top: Putin in China

Hoe Putin het precies doet weten we ook niet. Gisteren zat hij nog bijna 5 uur lang vragen te beantwoorden uit het hele land. Het ging om zo'n 80 vragen in een marathon uitzending.

Vandaag loopt hij alweer over de rode loper in Peking voor een top met de Chinese leider. Onze NOS negeert dit vooralsnog, net zoals de Bilderberg conferentie die nu gaande is, daar moet je We Are Change voor volgen wil je daarover geinformeerd blijven; de NOS is druk met het provincienieuws zoals onder andere een hagelbui in Duitsland en ander non-nieuws. Wij vallen daarom weer terug op het Russische nieuws. Die kunnen gelukkig nog wel het onderscheid maken tussen het belang van een hagelbui en een top tussen Rusland en China.

G7
Terwijl op de G7, die ook vandaag begint de spanningen groter zijn dan ooit (Trump vraagt: Waarom is Rusland er niet bij?), daar zijn Rusland en China gewoon lekker zaken aan het doen. De handel tussen de twee landen groeit als kool en is "zonder precedent". Laatste jaar weer dikke 30% erbij en gaat nu de 100 miljard op jaarbasis aantikken. Putin spreekt over vriendschap tussen de twee grootmachten. Op het internationale veld werken ze steeds beter samen. Etcetera.


Putin wordt met alle egards onthaalt in China. Terwijl de NOS, samen met ten Broeke en Buma nog liederrijk staan te keffen, raast de Putin trein door. Terwijl Nederland steeds meer handel verliest. Ooit had Nederland de eerste plaats in Rusland en StPetersburg. Nederlanders hielpen die stad opbouwen. Er is nog steeds een wijk "Nieuw Holland", een protestantse kerk, etcetera. Maar met het huidige vazallen regiem Rutte, dat precies doet wat de Amerikanen willen, en dat is vooral keffen tegen Rusland en stoppen met gas gebruiken om brandstof te gebruiken dat 2 x zo duur is, liefst Amerikaans schaliegas, verliest Nederland steeds meer terrein in Rusland. Maar de economische welvaart had veel hoger kunnen zijn. En niet te vergeten de culturele rijkdom en vriendschap.

Spanje staat op het punt Kolonel Baños te benoemen tot hoofd van hun "AIVD". Baños staat bekend om zijn dialoog met Rusland. Eens kijken of hij het ook echt wordt, of dat iemand daar nog een stokje voor gaat steken...

44 opmerkingen:

 1. Er is ook geen enkele deskundigheid over deze onderwerpen bij onze media.

  Clingendael is de meest kundige, maar met een tè grote Atlantische bias.

  Voorlopig lijkt

  Dus: wij gaan het wel merken enkele jaren vanaf nu.

  Maar meestal kan men in een zoet coma verblijven met sport en ´entertainment´.

  Toch komt er een keer een koude douche, en stopt men zich op de barricaden te werpen voor de rechten van transsexuelen of necrofiele kannibalen. Niet dat er iets mis mee zou zijn(???), maar laat ze zelf voor hun privileges opkomen!

  Er komt slechts verandering wanneer Links en Rechts een dialoog en informeel bondgenootschap aangaan: dat gebeurt nu slechts sporadisch: hier en bij de Saker.

  Daar ligt onze toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er speelt wel wat in NL, maar het is niet direct internationaal.

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/18/in-2017-meeste-stakingen-sinds-1989

   Hoewel het natuurlijk wel direct met globalisering te maken heeft.

   Verwijderen
  2. Voor onze 'trucker' speelt ook wel het een en ander

   http://m.fnv.nl/over-fnv/nieuws/nieuwsarchief/2018/juni/Europa-helpt-de-Nederlandse-transportsector-om-zeep/

   Verwijderen
  3. Ware het niet dat onze 'trucker' geen trucker is en op een andere manier zijn centjes verdient.

   Spreekt vanzelf

   Verwijderen
  4. Deutsche Bank, Brazil, Turkey, EU Growth Slowing, EM dollar shortage, global Gov’t Yields moving higher, trade wars, Fed balance sheet roll off, nearing end of the credit cycle, ect… Jesus help us all

   http://www.investmentwatchblog.com/deutsche-bank-brazil-turkey-eu-growth-slowing-em-dollar-shortage-global-govt-yields-moving-higher-trade-wars-fed-balance-sheet-roll-off-nearing-end-of-the-credit-cycle-ect-jesus-help-us/

   Verwijderen
  5. The Problem With Phony Prosperity Is That It’s Phony

   Verwijderen
  6. Bij Stan (lees ik nog hoewel de nieuwe lay out eea een stuk onleesbaarder heeft gemaakt), las ik dat bij onze vrienden van de pers het ook beunhazen is (50 euro per artikel waar je meer dan 5 uur aan werkt).

   En dan toch maar zinloos nieuws blijven schrijven over idd transgenders, glazen plafonds en hagelbuien in Duitsland in de hoop daarmee je armoedige baan te behouden. En de Persgroep maar dividend uitbetalen aan de rijke aandeelhouders over de rug van onze Winston Smiths heen die het volk dom moeten houden met brood en spelen.

   Ik begrijp het wel, maar de pers helpt zichzelf niet door te verzwijgen dat we in 'the gilded age' leven, en geleid worden door geldlustige idioten.

   https://stanvanhoucke.blogspot.com/2018/06/de-geldlust-van-de-mainstream-media.html?m=1

   Verwijderen
  7. Helder verhaal van Stan. De freelancers mogen niks verdienen .De vaste medewerkers (de ruggegraat van de propaganda) krijgen mooie salarissen en verder de -gesubsidieerde- vette winsten zijn voor de 0,01%

   Verwijderen
 2. Nabestaanden MH17 plaatsen 298 lege stoelen voor Russische ambassade

  https://nos.nl/artikel/2235639-nabestaanden-mh17-plaatsen-298-lege-stoelen-voor-russische-ambassade.html

  De verborgen MH17 Video

  http://stanvanhoucke.blogspot.com/2018/06/de-verborgen-mh17-video.html

  Ambassades genoeg in Den Haag, kiezen de nabestaanden net de verkeerde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo zielig dat deze bruikbare idioten zich (nog steeds!) voor het karretje laten spannen van Soros en co die wilden dat MH17 naar beneden zou koemen. MH17 moest europa verenigen met Oekraïne in de strijd tegen Poetin!


   Het bellingcat (=atlantic council) verhaal dat onmiddelijk na het neerhalen van mh17 al precies weet hoe het ongeval heeft plaatsgevonden en dat een officiele commissie 2 jaar precies tot dezelfde conclusie komt. Hoe doorzichtig is dat!

   Ziek wordt ik van die bruikbare idioten!

   Ziekmakend dat die satanische oligarch Soros (die geld verdient dmv voorkennis op de beurs en zich hiermee verplicht om geopolitieke regime changes voor zijn meesters van wallstreet te doen uitvoeren) op CNN rustig kan vertellen dat zijn NGO's een grote rol hebben gespeeld in de maidan operatie en dat niemand daar verder notie van neemt.

   Klakkeloos wordt de officiële leugen aan het publiek verteld dat het oekraïense volk naar vrijheid snakte en in opstand kwam.

   E Higgens kan rustig twitteren hoe hij voor de atlantic council werkt en de KUT NRC HandelSSblatt liegt vrolijk dat E Higgens een onafhankelijke burger journalist is.

   Verwijderen
  2. @oli,

   Na de 'zelfmoord' van Vladislav Voloshin ga ik voor 500% voor de SU-25.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Wat dacht je van de wijze waarop de Staatsomroep Bellingcate portretteert?

   Ze lopen voorop in onthullingen rondom MH17. Wat is Bellingcat voor club?

   https://nos.nl/artikel/2233422-ze-lopen-voorop-in-onthullingen-rondom-mh17-wat-is-bellingcat-voor-club.html

   Hier worden zo doelbewust de financiers en affiliaties (maar ook de missers) van Bellingcat verzwegen dat je gerust kunt stellen dat de Staats bewust een parallelle werkelijkheid tracht neer te zetten.

   Wat die nabestaanden van MH17 betreft; het zijn wel steeds dezelfde vier of vijf personen die in de publiciteit komen. Vertegenwoordigen zij de opvatting van alle nabestaanden of verkondigen zij alleen een specifieke (Poetin deed het) opinie?

   Verwijderen
  4. tweet van Erik vd Beek

   "Rusland heeft ruwe radargegevens geleverd. Oekraïne niks, want de radars waren in onderhoud of stuk. De VS zegt te hebben gezien hoe MH17 geraakt werd, maar heeft hiervoor geen enkel bewijs geleverd. En dan 298 stoelen neerzetten voor Russische ambassade?"

   https://twitter.com/beek38

   Verwijderen
  5. Radar was in onderhoud en daarom geen beelden.
   Communicatie tussen luchtverkeersleiding en MH17 werd niet (gelijk) opgeleverd.
   De route van MH17 boven Oekraïne tijdens de vlucht aanpassen.
   Sociale media waren bewijs voor hoe MH17 was neergebracht. (Bleken later beelden van een spelletje te zijn)
   Onderzoeksteam JIT had geheimhoudingsverklaring getekend met veto recht.
   Maleisië mocht niet meedoen met het onderzoek
   etc etc

   ach ach ach wat een overtuigend onderzoek!!. Nou zet maar 298 lege stoelen neer voor de russische ambassade. Wat een sukkel ben je dan

   Verwijderen
  6. "Na de 'zelfmoord' van Vladislav Voloshin ga ik voor 500% voor de SU-25."

   Ik voor 95%

   Verwijderen
  7. Soros mocht openlijk miljoenen en miljoenen doneren voor de pro oekraïne campagne tijdens het referendum in Nederland.

   Who the fuck is deze man, dat hij dat zomaar mag doen en waarom mag deze oligarch zich onbekommerd met de nederlandse politiek bemoeien

   Verwijderen
 3. Take a hike! LOL!

  Kremlin on Trump's Call for Russia's G8 Return: We Are Focused on Other Formats

  https://sputniknews.com/world/201806081065230372-trump-russia-g7/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een rollator als ik elke morgen een paar kilometer hardloop? Wat weet jij nou eigenlijk wel, Ferwerda?

   Verwijderen
  2. Inderdaad Joop. Russia strikes back!. Onze toekomst ligt in het oosten! Fuck the G7.

   Die mallote globalisten hebben onze fabrieken naar china verplaatst. Ben er nog steeds niet uit hoeveel invloed de moneymasters van wallstreet in Beijing hebben. Als dat beperkt is hebben ze hun eigen graf gegraven.

   Verwijderen
  3. "Take a hike yourself opa Joop, hahahahahahahahaha
   Zal ik je een rollator anders even geven? wuhahaha"

   LOl. De enige wandeling die jij maakt is van je oude stink diesel naar de shop van het tankstation om een broodje bal mayonaise te eten en weer terug naar je stink diesel

   Verwijderen
  4. @oli,

   Zijn vorige avatar bestond uit een Eddy met een stinkstok tussen z'n lippen.

   Verwijderen
  5. Yep, 65 and still Eddy kicking.

   Verwijderen
 4. WATCH: Chinese President Xi Jinping awards his Russian counterpart Vladimir Putin China’s first-ever Friendship Medal, the highest state honor

  https://twitter.com/PDChina/status/1005060035787943937

  Camouflagebroek, ontbloot bovenlijf en dan zo'n ketting. Vladimir is helemaal klaar voor camping.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh man, dit gaat gewoon nergens over wat die usefull idiot Dawg hier neer pent.
  Ik heb me bescheurt toen ik het filmpje zag. Die spleetogen lopen met gestrekt been omhoog net zoals ze dat toen voor Hitler deden.
  Chinese hersenspoeling zal ik het dan maar op houden. Arme chineesjes toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het chinese regime ook niet sympatiek Eddy. Maar de NWO heeft Vlad in de armen van chinesen geduwd. Noodgedwongen heeft Vlad het russiche gas veel te goedkoop aan de chinesen verkocht.

   Verwijderen
  2. Nou ik werk meer dan jij NATO medewerker. Ik verdien ook stukken meer dan jij.
   Over de nwo is op internet volop te lezen. Doe maar goed je huiswerk.!

   Verwijderen
  3. Kort van memorie, Ferwerda of ben jij toch niet groter dan de CFR?

   One World Governance and the Council on Foreign Relations.“We Shall have World Government… by Conquest or Consent.”

   The CFR's PR Video

   https://www.globalresearch.ca/one-world-governance-and-the-council-on-foreign-relations-we-shall-have-world-government-by-conquest-or-consent/5541363

   Gevolgd door een fictieve $100.000 vraag:

   Als dit de wensen zijn van de CFR, hoe willen zij dit realiseren zonder agressie of staat het antwoord al in de headline?

   Verwijderen
  4. NWO is een insider term. het voegt soms, niet altijd, betekenis toe.

   In de context van de Chinees- Russische toenadering is het voor de meeste mensen waarschijnlijk duidelijker om van ´het westen´ te spreken. Ook wordt vaak de term ´international community´ gebruikt.

   Persoonlijk hen ik een hekel aan termen als TPTB of NWO. Alhoewel het best aardig gedefinieerd is worden dit soort benamingen mi. iets te vaak gebezigd in het vaste patentenbestand van gesloten afdelingen.

   Guilty by association dus, ... maar toch.

   Verwijderen
 6. LOL. Of eigenlijk niet zo lollig

  Zie quotes en Jimmy Dore filmpjes over oa HRC die door Harvard geëerd wordt because 'she transformed societies'

  http://jessescrossroadscafe.blogspot.com/2018/06/harvard-awards-hillary-radcliffe-medal.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verfrissend om Jimmy Dore zo over Hillary te horen spreken!.

   Wist niet dat de (ex) co host van TYT oprecht/onafhankelijk zou kunnen zijn.

   Verwijderen
 7. Herinner de rellen in Hamburg afgelopen zomer, waar de antifa protesters de halve binnenstad sloopten?

  Die protesten waren tegen de G30, ook geen echt sympathieke club, maar wel een redelijke afspiegeling van de wereldeconomie.

  Maar nu bij de G7..... stilte......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antifa = trieste club die looporders krijgt van G Soros.

   Verwijderen
 8. @Eddy, jullie nato agenda tegen rusland is helemaal naar de klote nu Italië een nationalist heeft gekozen. G Soros draait zich om in zijn aanstaande graf dat de immigranten worden teruggestuurd.

  Hoe Ironisch is het dat Bilderberg vergadert in het land over de migranten stroom naar europa promoten, terwijl het land zelf de migranten gaat terug sturen!

  LOL @Eddy en zijn bazen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "De NATO agenda draait verder goed,"

   LOL hahaha....die Eddy. De nato heeft zijn stalingrad in Oekraïne en Syrië ondervonden. Nato zal vanaf nu verder naar het westen oplossen. Turkije is er al zo goed als uit. Alleen nog voor de vorm zit Turkije er in.

   Verwijderen
  2. @Eddy,

   De Nato top en G Soros zijn nog aan het dromen. Moeilijk voor hen om de werkelijkheid onder ogen te zien.

   Verwijderen
 9. Migranten zijn duidelijk bedoelt om het nationalisme tussen de staten tegen te gaan en om de lonen naar beneden te krijgen en om de midden klasse te verarmen.

  Waarom worden de families uit afrika over de afzonderlijke landen verspreid. 1 iemand in nederland, een nichtje in duitsland, een oom in zweden en een neef in denemarken en een andere neef in noorwegen.....allemaal bedoeld om de afzonderlijke landen te verbinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heeft het wel heel veel ´unintended consequences´ gehad! Het is het migrantenprobleem (veroorzaakt door de VS oorlogszucht) wat juist het nationalisme heeft gereanimeerd en gevoed.

   Verwijderen
 10. Goed nieuws!

  Een van de meest verwerpelijke neocon ideologen, Charles Krauthammer heeft nog maar enkele weken te leven! Als er een hiernamaals is mag Krauthammer hopen dat de marteling van de dood door kanker lang moge duren.

  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/charles-krauthammer-dying-cancer-pulitzer-prize-washington-post-column-fox-news-a8390396.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Ik heb geen flauw idee wat ik gedaan heb, maar de link werkt!!!!

   Verwijderen
  2. Krauthammer is een oorlogsmisdadiger: In Ruanda zijn reporters van radiostations voor het oproepen tot burgeroorlog en genocide als zodanig veroordeeld.

   Verwijderen
  3. Het zou me totaal niks verbazen als Krauthammer eerst die genocide in Rwanda mee op touw had gezet, om er daarna moord en brand over te schreeuwen.

   Krauthammer vond ook dat waterboarden niet als martelen mag worden gezien.
   Krauthammer is een onmens.

   Verwijderen
 12. Hier wordt de Bas Heijne van de Engelse Guardian gefileerd door de vileine 'Catte'

  Voor wie van lezen houdt:

  https://off-guardian.org/2018/06/08/george-monbiot-selling-the-1-agenda-in-a-green-box/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hierboven schrijft Rootman:
  Persoonlijk hen ik een hekel aan termen als TPTB of NWO. Alhoewel het best aardig gedefinieerd is worden dit soort benamingen mi. iets te vaak gebezigd in het vaste patientenbestand van gesloten afdelingen.

  TPTB betekent gewoon: de mensen die de ware macht hebben, wie dat dan ook zijn.
  Dat is best een nuttig begrip. IEMAND moet de macht hebben, en je kan daar heel lang over van mening verschillen wie dat is. Om die lange discussie even terzijde te schuiven gebruik je TPTB.

  Onder NWO, New World Order, verstaan vele groepen telkens weer iets anders.
  Papa Bush bedoelde er destijds natuurlijk gewoon mee wat de woorden zeggen: dat de machts-verhoudingen in de wereld anders komen te liggen dan ze voorheen lagen: er is een nieuwe ordening.

  De hard core conspiracy gelovers denken wellicht aan het moment dat de Geheimzinnige Machten definitief de Macht in handen hebben.
  Bij Geheimzinnige machten denkt de een aan Illuminati, de ander aan de Koningin van Engeland en haar vrienden, en de derde aan de Rothschilds en Rockefellers.
  Ik denk dan weer aan onze joodse vrienden die via Wall Street en Media en Neocons en internet de zaak onder controle proberen te krijgen en te houden.

  Dit is moeilijk begaanbaar terrein, er zijn weinig feiten, of moet ik zeggen: er zijn vele aanwijzingen die allemaal op hun manier sterk overtuigend kunnen zijn. Ja, je zou er gek van kunnen worden.
  Het begrip NWO vind ik dus onbruikbaar als je daar één van die groepen mee bedoelt en de anderen uit sluit. Maar dat er om de zoveel tijd een nieuwe wereld-orde is ontstaan, dat kun je niet ontkennen. Dus als je het begrip in die algemene betekenis gebruikt , dan is het bruikbaar.

  BeantwoordenVerwijderen