maandag 20 november 2023

Staats-journaal NOS-8-uur moffelt geweld tegen Thierry Baudet weg naar achtergrond

Wij kunnen deze beelden niet goed zien, omdat ze zo akelig zijn.

Laf

Thierry Baudet weer laf aangevallen. Weer hard tegen het hoofd geslagen. Weer een hele verkiezingscampagne genegeerd en gemarginaliseerd door de mainstream media.Weer een beveiliging die haperde. En gelukkig lijkt het weer mee te vallen. Alhoewel we eerst Thierry in de openbaarheid willen zien ter bevestiging. Er rijzen heel veel vragen en gedachtes, bij de aanval op de enige echte oppositie-politicus die op alle mainstream media kanalen geweerd en genegeerd wordt als de pest; omdat hij met zijn welbespraaktheid en reaalpolitiek, de Timmermansen, de Yesilgözen en de Caroline's in een veeg van het bord zou vegen.

Wat is erger

Op twitter vroeg iemand zich af wat erger was/is: de aanval/aanslag zelf of het downplayen van NPO en NOS staatsjournaal? En RTL natuurlijk die precies hetzelfde deed als het staatsjournaal, ergens in de loop van het bulletin tussen de regels door als onderdeel van het diverse verkiezingsnieuws wegmoffelen. Het behaagde het NOS-journaal en RTL-nieuws niet om er mee te openen; zelfs niet om het aan te kondigen in de opening.

Muziek speelt door

Ook zoiets. De aanslagpleger wordt gepakt en afgevoerd. Het komt bij de café-bazen blijkbaar niet op om de muziek uit te doen. Die speelt gewoon door. Vreemd.

Waardeloze EénVandaag debat "vergeet" even de aanslag op hun collega

Vandaag vond het EénVandaag debat plaats. Ruim nadat de aanslag had plaatsgevonden. Wij zelf hadden de beelden en informatie al ruim tot ons genomen en ook getweet. Wij letten er speciaal op wie opende met een steunbetuiging aan Thierry en een veroordeling van de laffe, laffe daad. Niet de laffe presentator Pieter Jan Hagens, en niemand van de 6 uitgenodigde politici. Er is er één, die in ieder geval nog na afloop het moreel heeft om er oprecht spijt van te hebben dat ze er niks over gezegd heeft, en dat is Caroline van der Plas, en dat ook uitspreekt, HIER.

Wat een laffe troep bij de NPO in het algemeen en bij Pieter Jan Hagens (EénVandaag) en Winfried Baijens van het NOS-journaal in het bijzonder.


De zaal in Zwolle puilde uit tot en met de balkons; Thierry en zijn teams moesten helaas, in verband met de aanslag, verstek laten gaan. De zaal stak Thierry een Hart onder de riem.

En dan nog dit...


Het viel ons ook al op, maar het was 
@superjan
 op twitter die het onder de aandacht bracht... Er ontbreekt een partij... volgens "I&O Research", nog maar 134 zetels na deze verkiezingen; laten voor het gemak even 16 zetels weg... Het negeren van FvD gaat gewoon doorrrr.

2 opmerkingen:

 1. Met het geweld dat tegen Baudet wordt gebruikt dringen de vergelijkingen met Pim Fortuyn zich onvermijdelijk op. Sonja vd Ende schrijft over de bredere context waarin het geweld moet worden gezien. 21 november 2023

  "De verregaande ontsporing van het land – Nederland – dat Peter de Grote ooit bewonderde – een tweede moordaanslag binnen een paar weken "

  https://openbaararchief.nl/ww3/2023/11/21/de-verregaande-ontsporing-van-het-land/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reactie Thierry Baudet (FVD) na AANSLAG (clip 1.36 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=s14bucwxMvM&t=38s

  BeantwoordenVerwijderen