vrijdag 3 november 2023

De NieuwsBV komt met Bram terug op debat met Thierry Baudet

Het gaat maar door, de staatsmedia moeten hun volledig mislukte hitpiece met Bram op Thierry Baudet blijven stutten en stutten, om het niet als een kaartenhuis inéén te laten storten.

Gisteren moest/mocht bij Khalid en Sophie Jetten al alle zeilen bijzetten. Uitgebreid mocht hij verhalen over hoe vreselijk het was wat Baudet allemaal gezegd zou hebben.

"Noodle-gate"

Daarna probeerde men bij Nieuwsuur Baudet pootje te lichten. Ze waren gedoken in het maaltijdboxen (!) project van FvD. Ze hadden daar waarschijnlijk een management groep op gezet en die was gaan spitten. De noodles in het pakket zouden niet uit Nederland komen (Foei!). En FvD zou er mogelijk wat aan verdienen (Foei. Foei!). 

Bedenkingen

Wij hebben het zelf trouwens niet gezien, deze Nieuwsuur, dus voel je vrij in de comments een betere weergave te geven van waar het over ging. Zelfs kartellist Hans Laroes, niet de minste kartellist, had zijn bedenkingen bij de Nieuwsuur "aanpak".

Lodiers

En dan vanmiddag bij de NieuwsBV op radio 1 (begint rond minuut 11), mocht Bram nog even verder doorvertellen over Thierry. Het behaagde Patriek Lodiers niet te vragen hoe het met de -vrij agressieve- tweets van Bram zelf zat.

Bram, hier gesteund door de presentatrice, gaf aan in de NieuwsBV grapjes over Jiskefet of vergelijkingen met Robert Long, niet te appreciëren. Die gaan wij dan ook niet (meer) maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten