woensdag 8 november 2023

Waarom liegt Telegraaf over anti-semitisme dat er niet is?

Waarom liegt Telegraaf over anti-semitisme dat er niet is?

Ja, de vraag stellen, is 'em beantwoorden.

Zo fout als de voormalig NSB-krant was tijdens en rond de oorlog, zo fout is de krant nu weer tijdens en rond de genocide van de zionisten op de Palestijnse mensen.

Elke dag moet de krant met iets komen dat of Joden hier beledigd worden, of, dat Israel een vermeende terrorist gedood zou hebben. Dit alles dient natuurlijk slechts één doel, het verharmlosen, het verdoezelen van de genocide die nu plaats vindt. De genocide, het ethnisch zuiveren, door schurkenstaat Israel op en van Palestijnse burgers.

De laatste episode in dit almaar doorgaande feuilleton is de kop van de Telegraaf, van iets in de trant van "Joodse familie uitgejouwd op universiteit, met iets van "fuck off Jews".

Van de rivier tot de zeet, de Telegraaf liegt bij de vleet

Dit alles heeft niet plaatsgevonden, en, je raadt het al, het verhaal ligt 180 graden omgekeerd. Een palestijnse jongeman, houdt, ter ere van zijn afstuderen een korte speech, zegt daarin geen woord verkeerd, maar wordt brutaal uitgejouwd. Iemand reageert daar weer op, maar niks met enige verwijzing naar Joden. Kortom, de Telegraaf is naarstig op zoek naar vermeend anti-semitisme, en als ze dat niet kunnen vinden, bedenkt de haat-krant het zelf. Lees HIER precies wat er gebeurd is. En hier het 180 graden verdraaide Telegraaf verhaal, van hun 100% zionisten-goedpratende verslaggever Wierd Duk, met hun verzonnen meelijwekkende "Pijnlijke ervaring voor Joods gezin op UvA. Publiek joelde "fucking jews"".

Ook Paul Cliteur en ON full-force in afleidingsmodus

Gisteren keken we even het nieuws van Ongehoord Nederland (ON) in de middag. Ook zij gebruikte minutenlang hun kostbare en schaarse zendminuten om te klagen over de demonstraties voor Palestina. Daar zouden soms Arabische vlaggen gebruikt worden die van Al Quaida of IS zijn. Nu zijn wij -natuurlijk- allesbehalve fans van die twee organisaties. 

In hun nopjes

Wij kennen het Arabisch ook niet, en hun vlaggen ook niet, maar punt is, dat ON en Cliteur zich meer druk maken op hier en daar een vlag tussen verder uiterst vreedzaam en net protest, dan dat zij zich druk maken om elke 10 minuten een dood kind in Gaza of de Westbank als gevolg van israelische terreur, die notabene gesteund wordt door onze regime-leider Rutte. De zionisten zijn in ieder geval uitermate in hun nopjes, met zowel de Telegraaf, alsook met ON en Paul Cliteur.

1 opmerking:

 1. Handvest Hamas en haar islamitische gedachtengoed:

  Artikel 7: “De dag des Oordeels komt niet totdat moslims alle Joden ter dood hebben gebracht, totdat de Jood zich achter stenen en bomen verstopt. De stenen en bomen zullen zeggen: “O, moslims, o, Abdoela, er is een Jood achter mij, kom, en doodt hem”. Alleen de Gharkadboom zegt dit niet – want het is een Joodse boom.”

  Artikel 13
  Zogenaamde vreedzame oplossingen, op internationale conferenties, Initiatieven, pogingen tot vredesoplossingen en de internationale conferenties om het Palestijnse probleem op te lossen, zijn in tegenspraak met de beginselen van Hamas.

  Conclusie:
  Hamas zet moslims op tegen joden en Israël zodat ze geen vrede met joden kunnen realiseren.
  Hamas is een zelf gecreëerde doodscultuur.
  Het probeert anderen te onderwerpen en te indoctrineren aan de islam religie met het zwaard en geweld.


  Een boodschap voor de door Hamas geïndoctrineerde islamiet:

  De joden in Israël verstoppen zich niet achter stenen en bomen.
  De joden beschermen zich uitstekend en slaan iedere vijand die hun probeert te vermoorden met ijzeren vuist neer.
  Het oordeel zal op eigen palestijnse hoofden neervallen dankzij de brutaliteit van hamas.

  RESIDENTS EVACUATE FROM NORTHER GAZA waving WHITE FLAGS. FREE PALESTINE FROM HAMAS

  WAVING WHITE FLAGS- November 8 2023 Thousands leave North Gaza again , following directions from Israeli Forces.
  Most of them have realized the dirty game Hamas was playing with their life.
  Israel Defense Forces
  IDF: Beginning at 10:00am, thousands of residents of the northern Gaza Strip responded to the IDF's repeated calls to move southward of Wadi Gaza via the Salah al-Din Road.

  BeantwoordenVerwijderen