donderdag 16 november 2023

Alkmaar: Afgeladen Café's voor Thierry Baudet en zijn FVD

Vanavond kwam Thierry Baudet, samen met Pepijn van Houwelingen, Freek Jansen, en Ralf Dekker naar café het Hartje bij de Waag in Alkmaar.

Blik was erbij en getuigen van een bomvol café. 

Op een gegeven moment was Thierry weg, en droop ook Blik af; Wat bleek? Thierry bezocht diverse andere -eveneens bomvolle- cafés, ook bij de Waag. De belangstelling en toeloop was dusdanig massaal, dat er in allerijl dus extra café's geregeld werden om de toestroom in goede banen te leiden. 

HIER zijn eigen beelden van het eerste café. En DIT zijn beelden van het tweede café. Van het derde café en de mensenmassa voor de café's op het plein hebben we geen beelden gemaakt.

Thierry Baudet en zijn team gaan nog het hele land door. Het is leuk en leerzaam erbij te zijn en met gelijkgestemden inzichten te delen en uit te wisselen. HIER staat zijn schema en tour voor de komende dagen.

Afgeladen volle café's in het centrum van het werkelijk prachtige Alkmaar. Deze foto is van het eerste café, Het Hartje. Thierry Baudet met een gloedvol betoog. Hij zou nog diverse aanpalende café's bezoeken om niemand teleur te stellen die gekomen was. Foto FvD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten