woensdag 15 november 2023

Thierry Baudet - Bij Andy in de auto! (Al 300.000 views!)

Thierry Baudet in de auto bij Andy van der Meijde. 1 Dagje online en al 300.000  views. Meer dan menig NPO-staats-programma. Prima gesprek. Kijken!


Update: 3 daagjes online en bijna een half miljoen views!

1 opmerking:

 1. Baudet is goed bezig. Hij heeft een duidelijk verhaal, tegenover al die anderen die het enkel over zichzelf hebben en hun foutjes uit het verleden zullen goedmaken, de aloude verkiezingspraatjes.
  Ik gok op 8 zetels voor FvD en de 4 grootsten, VVD, PVV, NSC en Rood/Groen (=bruin= shit) samen +/- 80 zetels, gemiddeld 20 p/p. (maar of die gaan samenwerken is maar de vraag want dan riekt het heel erg naar landverraad, = overgave aan de WHO en WEF)
  vdPlas hooguit 15, (had ze de boeren maar niet moeten verraden) D666 met een beetje geluk 4 en vHaga, voor hem hoop ik ook op 4, maar hij had forum niet moeten verlaten dus dat kan hem nog opbreken.
  Dit is mijn gok als buitenstaander. Gelukkig kan ik in België de Nederlandse commerciëlen niet kijken en haal ik mijn info van O.N. sites als de zwarte doos en blogs
  Een Turkse als eerste minister, doet me denken aan dat relletje vlak voor de verkiezingen toen Rutte het aan de stok kreeg met de Turkse ambassadeur en toen zijn slag thuis haalde en de verkiezingen won als 'redder van het vaderland'.

  BeantwoordenVerwijderen