zondag 12 november 2023

Magdalena werd slachtoffer van Rutte/Hugo's Gruwelinjectie

Prima gesprek van Magdalena en Thierry Baudet.

Te doen met Magdalena, die wel half wakker was maar niet helemaal, toen ze zich toch nog liet verleiden de gruwel-injectie van Hugo/Rutte te laten inspuiten. Met alle gevolgen van dien.

Magdalena, sterkte. Kijk eens op youtube bij Dr Berg en vacine dammage of iets dergelijks; Mogelijk is er met diëten of lifestyle aanpassingen nog winst te behalen.

1 opmerking:

 1. Respect voor deze vrouw! Hopelijk heeft ze een paar ivermectine kuren kunnen doen dat helpt vaak best een beetje. Vorig jaar heb ik er 100 dagen een genomen. Maar je blijft een tijdbom in je dragen. Ikzelf herhaal een week-kuurtje jaarlijks.
  Verder moet je je leven aanpassen, en soms nieuwe hobbies vinden.
  En beseffen dat je dat leed, ook al is het vaak niet meer dan een ongemak met velen deelt, die vaak niet eens de conclusie over de oorzaak hebben getrokken, omdat er vaak een delay voor symptomen bestaat.
  Toch heb ik ook nu nog te veel moeite met het begrip ''wakker''. Ik ken gevaccineerden die op vele gebieden veel wakkerder zijn dan ik, en er zijn wel meer gebieden waarop je wakker kunt zijn dan een prik.
  Er zullen in de loop der tijd wel meer vaccins aangeboden worden, met vormen van dwang. Zolang die dwang me niet verhindert mijn leven te vervullen op de manier die ik belangrijk vind blijf ik verre van verdere prikken. Maar zolang ik van tijd tot tijd in het vliegtuig naar Barcelona zit heeft dat prioriteit. vaxxx of niet. Wie bewuste keuzen maakt is mi. altijd ''wakker''. Ik laat me in elk geval niet door anderen zeggen dat ik dan niet ''wakker'' zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen