vrijdag 17 november 2023

Dilan en Jetten gaan nog eens 2 MRD aan wapens naar Oekraïne sturen

Het houdt niet op. Twee Miljard EURO van jouw belastingcentjes gaat het kabinet (VVD, D66) spenderen aan nog meer wapens richting slagveld Oekraïne. Dit notabene -en laten we dat niet vergeten- in weerwil van glasheldere referenda-uitspraken en VVD "inlegvelletjes".

Belastingbetalertjes

Hier gaan een paar mensen schat-hemeltje-rijk van worden. Maar dat zijn niet de Hollandse belastingbetalertjes, die mogen het juist ophoesten.

Stem op Kartel

Stem ook VVD of D666 of elke andere gerenommeerde kartelpartij als je graag financiëel leegezogen wordt, opdat met dat geld meer dodelijke wapens richting de heilloze oorlog in Oekraïne gestuurd worden.

Oekraïne en NATO begonnen

Een oorlog die notabene uitgelokt is door Oekraïne en de NATO zelf. Oekraïne, aangemoedigde en opgehitst door de NATO begon zelf als eerste om met tanks, vliegtuigen, raketten, Grad, Totshka U's en meer de vreedzame bevolking van Donbass te terroriseren en dood te maken. 

Liever geen oorlog

Stem FvD als je liever de belastingcenten in je eigen zak houdt. En misschien nog belangrijker, geen trek hebt om partij te worden/zijn in een oorlog met Rusland. Nogmaals, kies woensdag kartel als je wel vindt dat het "onze" oorlog is.

Nog even, tussen neus en lippen, in een NOS item weggemoffeld aan het eind van de uitzending, 2.000.000.000,00 van UW euros aan wapentuig voor Zelenski en co. Cadeau. Van Kaisja Ollongren, namens VVD, D66 en het kartel.

7 November besteedde het Russische Perwi Kanal, dit is de belangrijkste Russische publieke zender, bijna een uur lang aandacht aan met name Kaisja Ollongren en haar rabiate Rusland-haat en Nederland in het algemeen. Denk niet dat de Russen iets ontgaat van waar ons regime mee bezig is. Met VVD en D66 slaat Nederland internationaal een keihard Pleefiguur in de wereld buiten het VS-gedomineerde deel. Slecht voor het milieue, slecht voor onze veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten