maandag 20 november 2023

Waar komt rabiate Zionisme VVD en PVV vandaan?

Waar komt het rabiate Zionisme VVD en PVV vandaan?

Wij weten het echt niet; dus wie het weet (Jan Verheul?), laat het weten in de comments.

Maar neem nou Ruben Brekelmans, de buitenlandman van de VVD; Hardstikke aardige vent om te zien. Goed gekapt, sportief uiterlijk; net jasje, welbespraakt. Die komt met de volgende tweet incl foto:

Kritiek op de Israëlische regering mag, antisemitisme is onacceptabel.
Steun uiten aan Palestijnen mag, steun aan Hamas is onacceptabel. Een stevig statement mag, een kwetsende en bedreigende spreuk met genocidale connotatie is onacceptabel. Het is allemaal niet zo moeilijk!

Brekelmans probeert dus dit supervreedzame protest in Rotterdam te defameren. Deze mensen verliezen hun dierbaren in Gaza en omstreken en meneer de VVD'er haalt het in zijn hoofd deze vreedzame mensen nog even de les te lezen. Wij hebben hem het volgende terug getweet:


Wat moeten dan gesteld worden, hr Brekelmans? "From the river to the sea, we tried, But Palestine should remain Occupied"? Voor allen die het overwegen: Een stem op de zionistische #VVD is een stem die Genocide faciliteert. Veel beter: #FVD voor geen olie op de diverse vuren.

Respect

Kijk nou eens wat de zionistische vrinden van Brekelmans (en Wilders) HIER doen. Gewoon even een Moskee detoneren, en er lekker om lachen. Wij hebben ENORM veel respect voor de zelfbeheersing van de sympathisanten van de mensen in Gaza en andere Palestijnse gebieden. Regelrechte genocide op onschuldige mensen, en dan zo rustig en vreedzaam blijven, is bewonderenswaardig. Zie ook het verslag van de geweldige Max hieronder van het protest in Rotterdam. Dat Brekelmans probeert te defameren. BIG FAIL voor Brekelmans.Gehoord op Twitter: "Mossad Voor de Vrijheid" bij 
@AnthonyMigchels
 HIER

1 opmerking:

 1. Hallo Blik !

  Ik ben zoóó druk dat ik zelfs mijn eigen blog niet vaak bezoek.
  Die arme Wolf schrijft het in zijn eentje vol, sinds Sofia niet meer langs komt.

  Ik probeer wel op de sites van Ab Gietelink en van Beursbox Tom Lassing te reageren, omdat ik me daar lekker uit kan leven.

  Ook af en toe bij BNMR en bij De Nieuwe Wereld.

  Over Geert heb ik in 2010 een uitgebreid blog gemaakt:

  https://xevolutie.blogspot.com/2010/11/geert-wilders-voor-wie-is-hij-in-de.html

  Ik heb her en der de volgende reactie geplaatst in de hoop dat mensen op het blog kijken:

  ================================
  Het zijn de joodse Media en academici en pundits die de massa-migratie naar Nederland hebben doorgedreven in de jaren 1970-2000.
  De strategie: zaai verdeeldheid in de Westerse landen en neem de macht over.
  Zorg dat geen enkel land nog homogeen blijft.
  Zorg dat alle 'verbindende instituties' kapot worden gemaakt (de kerk werd uitgelachen en met sex scandalen verwoest. Het gezin is uiteengereten. Familiebanden verdwijnen doordat de staat voor iedereen een vangnet vormt. Etc.)

  Wie onze toekomst wil zien moet het Rusland van 1917 - 1948 goed bestuderen. Dezelfde mensen die daar voor 60 miljoen doden zorgden, zijn nu bij ons aan de macht.
  Geert is een van hun belangrijkste 'Agenten.'

  Na 911 was het credo niet langer: "Immigratie is goed' maar werd er ook een begin gemaakt met 'Moslims zijn slecht'. De verdeeldheid begon al aardig op stoom te komen.
  Mensen als Leon de Winter hebben beide aspecten gediend. ( de immigratie en de haat-stokerij)

  Geert is sinds zijn 18e een project van Israel.
  Daarover heb ik in 2008 menig blog geschreven. Zoek blogspot ..... xevolutie
  Geert liep elke dag naar de Israeli ambassade. De AIVD ( BVD) verdacht hem van spionage voor Israel. Een Israeli ( Elliot Wagschal) werkte eerst op die ambassade en daarna voor Geert.
  Geert wordt of werd gefinancierd door USA extremisten als Pamela Geller.
  Etc. Etc . Etc.
  ================================
  Over de VVD en Israel weet ik niks te melden. Maar de VVD staat altijd dicht bij de machthebbers, de machtigen.

  BeantwoordenVerwijderen