zondag 31 juli 2022

Noorse consul laat in Moermansk haar ware Russofobe aard zien, VIDEO

BRON en kijk de video HIER. Onderstaand computervertaling.

Wat een niveau. Wat een irritatie. Wat een gebrek aan talenkennis. IS NATO toast? Wel als je deze "dame" bezig ziet, notabene een Noorse consul... 

30/07/22. Werkelijk.

❗Ik haat Russen! Ik ben gewend om kamers schoon te maken, ik kom uit ScandinaviĆ«."

Er is online een video opgedoken waarop te zien is dat de Noorse consul Elisabeth Ellingsen Russen beledigt in een hotel in Moermansk.

Op de beelden klaagt een vrouw bij het personeel van de receptie over de kwaliteit van de dienstverlening en eist ze haar kamer te veranderen:

"Ik blijf hier staan ​​tot ik een kamer heb! Ik zal bij de deur van de kamer staan ​​en kijken naar de schoonmaakster, geef me de sleutel!"

Het hotel weigerde commentaar te geven op de situatie aan RT. Er is nog geen reactie van het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken. In Rusland veroorzaakte het gedrag van de diplomaat verontwaardiging. “Enkelkaartje te verstrekken. En snel”, zegt politicoloog Armen Gasparyan.

šŸ¤¬Het afgewerkte tuig (Noorse consul) is zo ontevreden over de service in het Moermansk hotel dat hij, in de pauze tussen de stroom van obsceniteiten, zijn haat tegen de Russen verklaart en dat "een of andere Russische vrouw hoe dan ook opruimt".
Wat is deze rot in Rusland vergeten? En waarom is haar stomme Scandinavische koolsoep nog niet veredeld met een nat, vies dweil?

šŸ‘‰šŸ»Igor Strelkov merkt op:
OVER SCANDINAVISCHE CULTUUR
"Ik haat Russen": Noorse consul Ellingsen maakte een schandaal in een hotel in Moermansk
Ik begrijp dat in veel hotels de service "veel te wensen overlaat". Maar is het de moeite waard om zo veeleisend te zijn over de netheid van het bed, als - het is de moeite waard om je eigen mond te openen - er alleen slobbers vermengd met obscene stront uit komen? En dit zijn tenslotte geen "khukhry-mukhry", maar "een soort diplomaat" ... Welnu, het cultuurniveau van Polygraph Poligrafych Sharikov werd bereikt door het Noorse consulaat en "achter de vlag achtergelaten". En niet de minste "Scandinavische blootstelling"

UPD is merkbaar. ⚡Het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken sprak "spijt" uit over het gedrag van de Noorse consul in Moermansk, die zei dat ze Russen haat. Het Noorse Ministerie van Buitenlandse Zaken verklaart dat de positie van de consul niet overeenkomt met de positie van Noorwegen ten opzichte van Rusland en het Russische volk. 

99 opmerkingen:

 1. Dit filmpje is gemanipuleerd door stukken weg te knippen. Dat is duidelijk te zien. De context van haar uitspraak is hierdoor weggevallen. Het is wel zo dat als men een smerige kamer oplevert aan een gast, al dan niet bewust....een ongezouten opmerking als deze kan opleveren. Ovigens is dit een oninteressant voorval die thuishoort in een roddelrubriek, dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volledige opname staat op internet. RT geeft dit ook aan en heeft alleen het belangrijkste stukje gepubliceerd.
   Noorwegen heeft dit serieus opgepakt en aangegeven dat Xenophobia niet hun aard is en ook niet accepteren

   Verwijderen
  2. @bedankt voor de info. Waar is de tijd gebleven dat men in een onbewaakt moment iets politiek incorrects kon uiten zonder viraal te moeten gaan. Mensen worden bijna overal gefilmd en bewaakt met als gevolg dat spontane uitingen grote gevolgen kunnen hebben. Big brother is watching you. Ondertussen slacht Rusland mensen af in Oekraine en wordt dit incidentje aangegrepen om de slachtofferkaart te spelen.

   Verwijderen
 2. Het huidige beleid tegen de boeren valt iig niet in de roddel rubriek.

  UN, World Economic Forum Behind Global ‘War on Farmers’: Experts
  https://www.theepochtimes.com/un-and-world-economic-forum-behind-global-war-on-farmers-experts_4622598.html

  Ze gaan het echt uitvoeren!

  De food hub in Wageningen zal waarschijnlijk precies bepalen hoeveel, wie en welk stukje voedsel je zult krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juridisch bindende afspraken met Klaus Schwanz over o.a. de food initiative hubs.

   https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1471823702883024902/photo/1

   Verwijderen
  2. Dit zijn ze van plan. Tristate city. Een mega stad die Belgiƫ, Nederland en Duitsland verbind. https://www.tristatecity.nl/

   Verwijderen
 3. Onderzoek naar Pfizerpapers claims, https://twitter.com/rudybouma/status/1553647954027749377?t=zRr4wjAGP8PC44c46eN9ww&s=19

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stomme woord spelletjes over het woord event en effect. In de praktijk betekend het hetzelfde.

   Binnen de 42.086 "events" of terwijl effects of terwijl Biowapen bijwerkingen blijkt dat daarvan 1223 doden zijn.

   Hildegard. Alvast succes met je 4e gratis injectie in september.

   P.s. Bedankt voor de Blik op NPO bijdrage!

   Verwijderen
  2. chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/viewer.html?pdfurl=https%3A%2F%2Fphmpt.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F11%2F5.3.6-postmarketing-experience.pdf&clen=1007157&chunk=true

   Verwijderen
  3. @Oligarch, dit is geen stom woordspelletje. Adverse effects en adverse events zijn duidelijk niet hetzelfde: https://youtu.be/z9khH3rxtIg "adverse effects zijn bijwerkingen die daadwerkelijk zijn geconstateerd.", "adverse events zijn alle ziekteverschijnselen die in de testperiode voorkomen." In de Pfizer-papers wordt de term adverse events gebruikt, daarvan waren er 1300, maar dat zijn geen vastgestelde bijwerkingen. Logisch dus dat ze niet op de bijsluiter staan.

   Verwijderen
  4. In de praktijk zijn de ziekte verschijnselen bijwerkingen beste hildegard. Dus woordspelletjes
   Welterusten en slaap lekker. De injecties zijn 100% veilig (en effectief...ahum)
   Denk dat DAAROM de "vaccins" staatsgeheimen zijn en dat daarom de fabrikanten niet aangeklaagd kunnen in verband met bijwerkingen van de "vaccins".

   Verwijderen
  5. Joe - after vaccination you are safe against covid- Biden
   Na 4 zogenaamde injecties heeft hij Cojona. De soap gaat maar door.

   Verwijderen
 4. @Oli, ik lees een aanname van jou in het bijzonder en een overload aan kritiekloos aannemen van feitenvrije propaganda.in het algemeen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier met je 4e of 5e injectie Hildegard. Geloof me, ze zijn 100% veilig.

   Verwijderen
 5. En alweer een joodse oligarch minder op deze daardoor steeds mooier wordende wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OekraĆÆense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja.
   https://www.mo.be/reportage/oekraiense-landbouwoligarchen-omzeilen-op-groteschaal-de-wet

   Voor zaden fabrikant Bayer-Monsanto maakt OekraĆÆne zelf een kwart van de totale Europese markt uit

   Dit is soja voor veevoeder en voor voedselverwerking. Ze controleren zelf de lading van het schip, want de officiĆ«le instanties zijn te corrupt. Hahahaha. Iedereen die denkt dat GMO soja in Europa alleen in het veevoeder zit en niet in soja voedsel is naĆÆef.

   Verwijderen
  2. En hierop wordt natuurlijk gmo-vrij graan verbouwd? Forget it.
   Ik mag hopen, dat na de Russische SMO dat land wordt ingepikt door de RF en geen stuiver compensatie wordt gegeven. Zijn ze al die miljoenen kwijt. Ha ha ha ha.

   Verwijderen
  3. Vanuit een andere bron dezelfde informatie over het landje pik.

   Verwijderen
 6. Belangrijk!: Eindelijk gaan Russen en bewoners van het LeugenImperium met elkaar praten over OekraĆÆne. "Direct Talks Between Top Russian and US Diplomats about Ukraine!".
  Ergens logisch: de winter komt eraan en het daarbij inbegrepen Covid-zoveel seizoen. Ook de deplorabele economische toestand van Europa zal een woordje meespreken en de spanningen rond China. N.m.m. zal het laatste met een sisser aflopen, die joodse hoer gaat niet.
  Te veel fearporn zal averechts uitpakken op de diverse bevolkingen en dat kan Klaus Schwanz (met dank aan @oli voor de naamgeving) niet behappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze gaan praten inderdaad. Goh, dat is net aan / net niet in het 2 maanden raamwerk waarin het zou moeten plaatsvinden voordat het te laat zou zijn aldus Kissinger.

   Ik hoop dat Poetin gaat eisen dat Nordstream 2 in gebruik genomen moet worden :-)
   Een grotere vernedering voor de Amerikanen en in zeker zin ook voor de EU is er niet.

   Let wel, ik ben niet a priori een Poetin fan. De man staat voor zijn land en dat is te waarderen. Ik sta voor de belangen van de Nederlandse bevolking.
   De sancties van de EU/VS en UK waren zo dom en zo loser achtig. Ze hebben helemaal niet over de consequenties nagedacht dat als hun plannetjes mis zouden gaan. Nu zien ze een hele aardverschuiving van landen overal ter wereld van west naar oost. Oepsie. Dat was niet de bedoeling.

   De prijs die de EU bevolking / EU economie moet en gaat betalen is zo hoog.
   Maar ik verwacht dat BBB ook gaat mislukken. Nadat onze maatschappij is afgebroken.

   Verwijderen
 7. Prachtig, hoe krijgen ze het voor elkaar: 3 massamoordenaars op 1 plaatje. Een plaatje zegt inderdaad mƩƩr dan 1000 woorden, want die zijn in 999% van de gevallen toch gelogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Terwijl wij ‘een stukje armer worden’, koopt de Nederlandse regering voor 1,2 miljard euro aan raketten
  https://www.ninefornews.nl/terwijl-wij-een-stukje-armer-worden-koopt-de-nederlandse-regering-voor-12-miljard-euro-aan-raketten/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, de mensen van ninefornews willen natuurlijk ook een graantje meepikken in de globale verwarring door click bait te verwerken in de adresregel. Daarin schrijven ze het bedrag 12 miljard i.p.v. 1,2 miljard. Ach, een foutje kan gebeuren, nietwaar? ninefornews is een voortzetting van de website Niburu die ooit furore maakte met complottheorieen en kwakzalverij. Nu in een iets andere vorm, hier en daar met een vleugje antisemitisme bedienen ze weer dezelfde doelgroep als voorheen. Het is maar dat u het weet.

   Verwijderen
  2. "Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een mogelijke verkoop van Patriot-raketten van het type GEM-T aan de Nederlandse regering goedgekeurd. De geschatte kostprijs van de raketten is omgerekend 1,2 miljard euro"

   Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een mogelijke verkoop van Patriot-raketten van het type GEM-T aan de Nederlandse regering goedgekeurd. De geschatte kostprijs van de ballistische raketten (en aanverwante apparatuur) is 1,22 miljard dollar, omgerekend 1,19 miljard euro. Nederland heeft volgens het ministerie om de aankoop van 96 raketten gevraagd.
   https://www.hartvannederland.nl/nieuws/politiek/grote-deal-defensie-goedgekeurd-door-vs-ruim-1-2-miljard-dollar-aan-raketten

   Je hebt maar 96 raketten voor je 1,22 miljard dollar.
   Nederland kan maar beter in Rusland gaan shoppen voor raketten. Waarschijnlijk heb je meer dan 2x zoveel waar voor je geld en van betere kwaliteit.

   Die Duitse howitzers zijn al versleten en afgeschreven na een paar weken. De Javalins werken vaker niet dan wel en ik hoor ook nergens dat Russische toestellen worden neergehaald met de Nederlandse stingers.
   Het Kherson offensief. hahahahaha

   Verwijderen
  3. [Het Kherson offensief.]
   Liep niet best af. 300 man door de gehaktmolen.

   Verwijderen
  4. [Die Duitse howitzers zijn al versleten en afgeschreven na een paar weken.]
   De spaanse tanks staan er niet beter voor: Die worden niet geleverd, want ze zijn gevaarlijk voor de mensen. "the "absolutely deplorable" condition of the machines".

   Verwijderen
 9. OekraĆÆners moeten Donbas verlaten 'om leger vrijheid van handelen te geven': https://nos.nl/artikel/2438974-oekrainers-moeten-donbas-verlaten-om-leger-vrijheid-van-handelen-te-geven

  "De OekraĆÆense president Zelensky heeft burgers dringend opgeroepen uit Donetsk te vertrekken. "Hoe meer mensen nu vertrekken, hoe minder mensen de Russen kunnen vermoorden", zei de president in een videotoespraak."

  "De evacuatie van burgers uit de gelijknamige regio staat symbool voor deze fase van de oorlog, stelt oud-commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif. "Die gaat over de strijd om de Donbas. Is Rusland in staat die regio volledig te veroveren, of lukt het OekraĆÆne om delen te behouden?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, de kleine vunzige neocon ziet dat er geen eer meer te behalen is de Donbass.
   Eerst mocht de bevolking niet weg omdat de militairen dan konden schuilen tussen de burgerbevolking. Nu ze gezien hebben dat de russen de steden zoveel mogelijk mijden gaat hij de humanitaire engel spelen.

   Verwijderen
  2. "OekraĆÆne boekt ook successen. Zo hebben troepen in de Donbas de Russische opmars richting Bachmoet vooralsnog weten tegen te houden, zegt het Amerikaanse Institute of the Study of War (ISW)"
   Nou nou nou, wat een succes hebben de OekraĆÆners.
   Tsss...Rusland vecht nog niet eens met 15% van zijn capaciteit.

   Verwijderen
  3. [Nu ze gezien hebben dat de russen de steden zoveel mogelijk mijden gaat hij de humanitaire engel spelen.]
   Een andere reden is, dat de Russisch gezinde mensen informatie doorgeven over troepenbewegingen van de OekraĆÆners. Andersom gebeurt het natuurlijk ook, waardoor de strijdende partijen weer gelijk staan. Ook films gezien, waarin de Poetin-lovers klaar staan om met de driekleur, dan wel de Rode Vlag naar buiten te komen, om de Russen te verwelkomen. Slava Russia!

   Verwijderen
  4. [informatie doorgeven over troepenbewegingen]
   Hier een voorbeeld ervan.

   Verwijderen
 10. Hoe de VS moet inbinden t.o.v. China https://nos.nl/artikel/2438946-taiwan-niet-op-pelosi-s-reisprogramma-na-waarschuwing-xi-aan-biden

  Wat weet jij over Taiwan?
  https://youtu.be/aNEqMbp3O3w

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zijn die neocon helden nu?
   Ken je die grap dat Pelosi naar Taiwan ging? Nee, ze ging niet.

   Verwijderen
  2. Doet ze het of doet ze het niet? De nos wijdt er een artikel aan.

   Verwijderen
  3. https://nos.nl/artikel/2439059-pelosi-gaat-toch-naar-taiwan-ondanks-toenemende-chinese-druk

   Verwijderen
 11. Al die malloten die een OekraĆÆense vlag hebben opgehangen tijdens de massavorming tegen Poetin mogen dadelijk ook maar 2 minuten douchen en van de winter de verwarming niet hoger zetten dan 15 a 17 graden.
  Oh wat toevallig, dat was precies wat de agenda van oligarchen van Klaus Schwanz wil. De CO2 afdruk van de bevolking moet naar beneden. Wat toevallig dat overal ter wereld het vliegverkeer gefrustreerd wordt door lange wachtrijen bij de douanes en in / uit check balies
  Ook toevallig was dat de winsten van de corporaties van de oligarchen van het WEF door het dak gingen tijdens de covid 19 lockdowns.
  Wat toevallig allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Och och och. De EU gaat middels proxy Kosovo poken tegen Serviƫ en uitlokken tot oorlog. Hoop dat Serviƫ zijn cool bewaard. Zodat we niet nog een oorlog in Europa krijgen.

  Geschil over nieuwe regelgeving voor Serviƫrs in Kosovo kan escaleren
  https://www.lnnmedia.nl/opinie/wat-is-er-mis-met-het-perceptievermogen-van-deugend-nederland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5 days ago — Secretary of State Antony J. Blinken met today with Kosovan President Vjosa Osmani and Prime Minister Albin Kurti in Washington, DC.

   Verwijderen
  2. Hiermee is de ellende in Kosovo begonnen. Men mocht niet meer met Servische kentekens rond rijden. Bekend getreiter.

   Verwijderen
  3. En maar onrust stoken overal ter wereld.

   Verwijderen
 13. Sponsored by Pfizer.
  https://www.redvoicemedia.com/video/2022/07/new-pfizer-commercial-just-drooped-i-cant-breathe-im-dead/?utm_medium=ppt&utm_source=pushnotification

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oostenrijkse corona arts stapt uit het leven na haat en dreigberichten.

  https://nos.nl/artikel/2439046-herdenking-voor-oostenrijkse-corona-arts-die-uit-het-leven-stapte-na-haatberichten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @hildegard, aarom repost jij hier al die NOS crap?
   Er zijn er velen die zichzelf ombrengen. Je kan het maar beu zijn! Uiteindelijk komt niemand hier levend weg.

   Verwijderen
  2. @dwarsligger, crap? Wat klopt dan niet in het bericht?

   Verwijderen
  3. Waar blijven de berichten op de NOS over al die vaccinatiedoden? De zelfmoorden door de lock-down's ? De schades opgelopen door de muilkorven (versneld tandbederf, eczeem, zuurstofgebrek enz.) ? Hoe verklaren ze de oversterfte? Alles behalve de schade die het 'vaccin' en de maatregelingen aanrichten mag aan bod komen, dus hoezo crap? De NPO kent niets anders!

   Verwijderen
  4. @hildegard, je geeft geen antwoord op mijn vraag.

   Verwijderen
 15. Eindelijk steun voor Julian Assange door The UN Special Rapporteur on the Prevention of Torture, Nils Meltzer. Hij toont weer even de hypocrisie aan van het westen, met name het pedofielen-eiland, genaamd yegg, krijg het niet uit m'n toetsenbord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op zijn twitteracount is te lezen dat Meltzer de former special rapporteur on the prevention of torture is. Dus of hij namens de VN praat waag ik te betwijlen. (enkele maanden werd ontslag Meltzer reeds aangekondigd door sommige als crappy genoemde NOS

   Verwijderen
  2. NOS = Crap.
   Nogmaals de vraag: waarom repost jij hier al die NOS crap?

   Verwijderen
  3. Als jouw stelling is: nos=crap, dan is je mening in beton gegoten. Alleen, ik voel me niet geroepen jouw van mening te doen veranderen. Het staat je natuurlijk vrij inhoudelijk te reageren op het artikel.

   Verwijderen
  4. Veel woorden maar geen antwoord!

   Verwijderen
 16. Wolf houdt, zo is bekend, Ɣl het nieuws in de gaten en dit nieuws is een beetje ondergesneeuwd: Triodos in de problemen. Watskebeurt? Mensen konden 'investeren' in Trio. Je kocht een -achtergesteld, zonder stemrecht- aandeel, wat je later weer kon verzilveren. Kort door de bocht: een waardeloos papiertje met daarop de belofte van een Jeroen Pels.
  Toen de covid-19-crisis uitbrak, wilden een hoop mensen hun geld terug, want dat hadden ze nodig. Jeroen, slim als hij was, blokkeerde direct de handel -per januari 2021-, want anders was hij zijn centjes kwijt.
  Nu begint de koehandel: een besloten handelsplatform, wat wel even twaalf tot achttien maanden gaat duren en anders ga je maar naar Autoriteit Financiƫle Markten (lees: het bos).

  Lees de gegeven link goed en trek je conclusie. Zelfs een "groene bank" pleegt roof op zijn klanten. Zeker als die in handen is van een bepaald volkje. Zum Kotzen.

  Helemaal beneden staat: Triodos presenteert ambitie om voor 2035 net-zero te bankieren. Zal ik je een geheim verklappen? In dat jaar bestaat Triodos allang niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kosovo wordt hetzelfde liedje als OekraĆÆne. "The Empire of Lies will not use its army to help the unrecognized republic, but it can start supplying weapons."

  BeantwoordenVerwijderen
 18. UNESCO heeft de handen ineengeslagen met Twitter, de Europese Commissie en het Joods Wereldcongres om de campagne met de naam #ThinkBeforeSharing te lanceren: Stop the spread of conspiracy theories.
  https://www.frontnieuws.com/vn-verklaart-oorlog-aan-gevaarlijke-samenzweringstheorieen-de-wereld-wordt-niet-in-het-geheim-gemanipuleerd-door-de-wereldwijde-elite/

  Volgens mij vormen Unesco, twitter, de Europese Commissie en het Joods Wereldcongres een complot tegen waarheidsvinding en het vrije denken. Hahahahaha

  p.s. Ze vormen een complot tegen de mensheid - oligarch.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Wolf, weer 2 HIMARS vernietigd door de Russische strijdkrachten. Nog 10 te gaan. Ze hebben ook veel HIMARS raketten en buitenlandse strijders vernietigd. De speciale anti NAZI operatie gaat gestaag door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, goed hĆ©? Maar volgens mijn telling zijn er nu nog maar 8. Zal straks nog even door de kanalen fietsen om de telling te controleren. We begonnen met 14, toch? Ook worden er per dag honderden OekraĆÆners vernietigd. De gehaktmolen draait dagelijks dooorrrrrrr.
   Ik vind het ergens wel zielig voor die gasten, want de meesten willen niet vechten voor Biden & die jood. Gezien de lijken, gaat het wel heel snel en hoeven ze niet zoveel te lijden. Maar dan moeten ze maar andere dingen verzinnen, om er onder uit te komen. Ik zou het wel weten.

   Verwijderen
  2. Dit is een. (1)
   Dit is twee. (4)
   Dit is drie. (2)
   Bij elkaar 7 van de 14. (check).

   Verwijderen
  3. Ze worden sneller vernietigd dan aangeleverd.

   Verwijderen
 20. Momenteel valt er weinig te beleven op de -mij- bekende t-kanalen. Het is allemaal pelosi wat de klok slaat. Die heeft nog nooit zoveel aandacht gehad. Jammer voor haar, want het gaat met een sisser aflopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Overgave van de Nederlandse rechtstaat.
  van nu.nl:
  Een 38-jarige vrouw uit Terneuzen is in de Verenigde Staten veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Ze is veroordeeld omdat ze geld heeft overgemaakt. ..
  De vrouw chatte tussen 2011 en 2014 regelmatig met ongeveer vijftien andere vrouwen. Via tussenpersonen in Kenia maakte ze steeds kleine bedragen over. In totaal zou de Zeeuwse vrouw 300 dollar (omgerekend 293 euro) naar Somaliƫ hebben gestuurd.
  In 2014 klaagde de VS haar aan en werd ze in Nederland aangehouden. Ze probeerde met een kort geding uitlevering te voorkomen. Vervolging in de VS zou een inbreuk zijn op het leven van de vrouw en haar zes kinderen. Volgens de Nederlandse rechter was dat geen reden om uitlevering tegen te houden. Daarom werd ze in oktober vorig jaar op het vliegtuig naar de VS gezet.

  Russische, palestijnse, iraanse, syrische en libanese gekozen vertegenwoordigers zijn ook terroristisch verklaard door de VS en indirect kan een humanitaire bijdrage bij hun eindigen, dat is voldoende voor minimaal 3 jaar in een amerikaans werkkamp en nederland werkt daar braaf aan mee. Deze vrouw wordt nu opgehangen maar er zijn genoeg putinversteher, antizionisten en vaccinontkenners die op het lijstje staan van het regime, bewijs is niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VS kom je niet binnen zonder genocide shot. Spuiten ze tegen je wel het biowapen in je lichaam? Kan dat, of kun je dan zonder injectie de Heilstaat binnenkomen?

   Verwijderen
 22. Reacties
  1. Er zou best wel eens een raket kunnen afzwaaien naar het hotel, waar ze verblijft, net zoals die ene in de OekraĆÆne.
   China lijdt gezichtsverlies en dat is voor hen heel erg. Al die stampij voor niks.

   Toch zou het het proces van eenwording met China kunnen versnellen: de meerderheid van de bevolking vindt het best.
   De Taiwanese politici zullen worden beschouwd als verraders.

   Verwijderen
  2. Chinezen vergeten dit niet. Revanche komt later.
   Ik ben een enorme tegenstander van het China onder Xi. Wat een verschrikkelijk regime.
   Als je wilt demonstreren zetten ze een kruis op je app zodat je niet kunt reizen en dus niet kunt demonstreren. De QR code is echt een digitale handboei.

   Verwijderen
  3. Aan de andere kant wel handig zo'n app: Als je een bankrun verwacht, zet je alle klanten van die bank op 'rood' en kunnen ze geen geld ophalen. Maar dat willen we toch, zo'n handige smartfoon?

   Verwijderen
  4. Als ik Xi was zou ik samen met Poetin in Cuba een gigantische zwaar bewapende militaire basis opzetten op de westkant van het eiland want Rusland, voormalig com. land, China wat het nu nog is en Cuba wat het altijd al was is wel een goede basis om de amerikanen de stuipen op het lijf te jagen want als die ergens een hekel aan hebben is het wel het communisme.
   En tegelijkertijd kunnen ze de mensen op Gitmo het leven zuur maken.
   Zo creƫer je eigenlijk dezelfde situatie als nu met Taiwan: dreigen op de drempel van hun vijand.

   Verwijderen
 23. Reacties
  1. [Wat is er verrassend aan?]
   Dat hij zich laat interviewen door een Amerikaan.

   Verwijderen
 24. Hoe zit dat nu precies met het AZOV bataljon....https://nos.nl/l/2422707

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe ZAT het nu precies. Bataljon is geƫlimineerd. Bevolking Mariupol is blij. Ze hebben 8 jaar onder de terreur van azov moeten leven.

   Verwijderen
 25. https://nos.nl/nieuwsuur/video/2439234-ambulances-rukken-vaker-uit
  Dat de ambulance vaker nodig is tov vorig jaar in mei komt niet door de genocide injecties van Bill Gates.
  Mensen gaan plotseling voor niet acute situaties de ambulance bellen. Wow binnen een jaar een cultuur omslag bij de bevolking..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NOS bericht:

   Druk op de huisartsenpost en ambulancediensten neemt toe
   Ambulancediensten worden steeds vaker gebeld en moeten vaker uitrukken, waardoor de druk op het personeel toeneemt. In sommige regio's is er zelfs een stijging van 18 procent. Bellen mensen te vaak voor problemen die ook konden wachten, is het te druk bij de huisartsenpost, is er een te groot personeelskost in de zorg of is het een combinatie van problemen?

   De reden is nog niet duidelijk, maar dat de druk voor flinke problemen zorgt, is zeker.

   Verwijderen
  2. Krijg jij veel zilverlingen om de NOS artikelen hier te posten?

   Verwijderen
  3. hildegard, waarom wordt er nooit een link gelegd met de bijwerkingen van dat killervaccin? Het is dus toeval dat er zoveel zieken bijkomen juist in de zomer als het normaal gezien rustig is in de ziekenhuizen, maar toevallig wel nadat een heleboel schapen zich hebben laten inenten.
   Oversterfte: ook toevallig, niks met het vaccin te maken, maar dan alleen voor mensen met oogkleppen op zo groot als een forse braadpan, en natuurlijk voor lieden die fan zijn van de NPO.
   Al meer dan 1000 sporters dood, helemaal toevallig, nadat ze hebben meegedaan aan dat medisch experiment.
   Niet nieuwswaardig voor de NPO, die houden het liever bij gendergezeik, boeren zwart maken en leugens vertellen over de veiligheid van de gifspuit.

   Verwijderen
  4. @Matt, dat kun je beter aan NOS/NPO vragen.

   Verwijderen
  5. Ik denk dat jij wel lijntjes hebt naar de NOS/NPO hildegard. Je promoot zo fanatiek de NOS hier

   Verwijderen
  6. hildegard;
   de titel van dit blog is een kritische Blik Op NOS Journaal.
   Hier dus geen meelopers maar wantrouwige lezers die niet in het gewauwel van de door de staat betaalde MSM trappen.
   Wat de 'commercielen' doen interessert mij niet, die doen alles voor geld (reclame inkomsten) en diegene die betaald bepaald.
   Denk je nu echt dat wij op kritische vragen eerlijke antwoorden krijgen?
   Ben je al lid van "Ongehoord Nederland/Nieuws"?

   Verwijderen
  7. @Matt, ik lees 2 vragen die je aan mij stelt. Mijn antwoord op vraag 1: weet ik niet. Vraag2, mijn antwoord hierop is niet relevant.

   Verwijderen
  8. 'Niet relevant' betekend voor mij dat je dat niet belangrijk of niet terzake vind en dat is natuurlijk je goed recht, maar het betekend voor mij ook dat je antwoord op vraag 1 duidelijk is: je weet niets dus je onderzoekt niets, want anders had je hier wel een antwoord op kunnen geven. Er zijn hier al duizenden posten geplaatst die de leugens van de NPO bloot leggen en "Ongehoord" is nu net een omroep die daar een steentje, zeg maar een forse kei, aan bijdraagt. Dus als je wel wil meedoen aan de discussie hier over de betrouwbaarheid van de NOS/NPO mag je gerust wat meer huiswerk maken en je oogkleppen afzetten. (ik hoop voor jou dat die oogkleppen niet uit de tegenwoordig bekende blauwe lapjes bestaan).

   Verwijderen
  9. @Matt, ik vind het niet relevant voor jou of ik ergens lid van ben. Dat zijn randverschijnselen die er hier niet toe doen. Ik hoef ook niet te weten waar jij overal lid van bent.

   Verwijderen
 26. Dit zijn van die griezelige berichten, die weinig goeds voorspellen. Russia smijt de deur dicht, geen terugkeer naar de situatie van vĆ³Ć³r 24-02-2022 meer mogelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dit zou wel eens de reden kunnen zijn: The United States is directly involved in the conflict in Ukraine. " He did acknowledge, however, that they consult with Washington before launching strikes and that Washington has veto power over decision-making."

   Verwijderen
  2. Hier staat het 'griezelige bericht' wat uitgebreider.

   Verwijderen
 27. En zo zien de gevolgen eruit, als je op een "petal mine" stapt. Ze zijn er niet om te doden, maar alleen om je levenslang ongelukkig te maken. Het strooien van zulke mijnen is een oorlogsmisdaad, waar Mark R. & Co aan meewerken. Hiervoor ga je worden gestraft, MR en niet zo'n beetje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een foto van het tuig, wat Internationaal is Verboden.

   Verwijderen
  2. Het valt me nog mee: The UN has condemned the use of banned anti-personnel mines by Ukrainian militants "petal". Maarrrr ..... wil die clown nu wel luisteren? Of verzint hij nu weer een andere oorlogsmisdaad?

   Verwijderen
  3. Wat nog meer verboden is, begint nu ineens op te vallen: Op de lichtbalk van rtlZ staat: Amnesty verdedigingstactiek een gevaar voor eigen burgers.
   Dat doen ze al sinds 24 februari 2022 en gaat nu ineens opvallen? HALLOOOO !

   Verwijderen
  4. De strop rond de nek van Elenskyy wordt langzaam aangehaald. Ook gaat de -kuch: onafhankelijke- VN de aanslag op de nazi's in de gevangenis "onderzoeken".

   Verwijderen
  5. Amnesty ziet dat de operatie verloren is en probeert haar stinkende kont te redden.

   Verwijderen
  6. Niet dat al die onderzoeken wat uithalen: ZĆ© gaat gewoon door. Opnieuw een aanval op een 'correctional colony' in Donetsk (met POW's) en je kunt je doden ook al niet meer rustig begraven.

   Verwijderen
 28. Zojuist een slecht telefoontje gehad: Mijn schoonzus, alle prikken gehad, ligt met longkanker op sterven. Alle "medicatie" gestopt, ze is er slecht aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Slecht nieuws Wolf.
   Vraag: Was ze eerder genezen geweest van longkanker en kwam het terug na de prikken of is het gekomen na de prikken?

   Verwijderen
  3. Na de prikken. Daarvoor was zij kerngezond, geen pillen, niks.

   Verwijderen
  4. Lijkt een agressieve vorm van kanker.
   Cannabis olie evt in combinatie met ivermectine is nog iets wat ze kan proberen. Maar mensen die de spuitjes hebben genomen willen daar vaak niet aan.

   Verwijderen
 29. Mensen die leven in de paralellen werkelijkheid van het nieuws van de globalistische oligarchen denkt dat Rusland 3 maanden geleden al door zijn munitie heen was.
  Oorlog in Donbass is de “hel” – Zelensky geeft toe dat Russisch overwicht overweldigend is.
  https://dissident.one/2022/08/04/oorlog-in-donbass-is-de-hel-zelensky-geeft-toe-dat-russisch-overwicht-overweldigend-is/

  BeantwoordenVerwijderen