dinsdag 26 juli 2022

Masker Israël valt af. Rusland: "Niet constructief in Oekraïne crisis"

Excuus allereerst dat het ons niet lukt de computervertaling correct te tonen. Maar we laten het toch staan in het kader beter iets dan niets.

Punt is dat het masker van Israël aan het afvallen is. De relatie Rusland-Israël, die altijd voor het oog correct en bijna vriendschappelijk was, is nu gewoon voorbij. Het masker van de Israëlisch leiding is afgevallen. Ze zijn te veel in de openheid op ramkoers met Rusland gevaren. Openlijk het Oekr-regime steunen. Niet het Oekraïense volk. Dat laatste had voor de Russen nog best acceptabel kunnen zijn. Maar juist de steun aan het extreme Kiev regime is voor de Russen een doorn in het oog die ze niet snel vergeten zullen. BRON. En gemankeerde computervertaling onderstaand.

Bron: Reuters

Zakharova bekritiseerde de Israëlische autoriteiten voor hun steun aan Oekraïne. Ze noemde de retoriek van Tel Aviv 'volledig onconstructief en bevooroordeeld'.Toen de Israëlische leiders op verschillende niveaus anti-Russische beoordelingen gaven, en ze klonken precies zo, en toen de positie uitsluitend in de pro-Oekraïense richting werd geformuleerd, en niet in termen van het Oekraïense volk, maar alleen ter ondersteuning van het regime van Kiev, en het was absoluut in overeenstemming met de vreemde en wilde stem van het Westen, het riep echt vragen op.

Maria Zakharova
officiële vertegenwoordiger van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie (citaat uit Solovyov Live)

De vertegenwoordiger van het Russische ministerie van Buitenlandse  Zaken voegde eraan toe dat de kwestie met het Sokhnut-agentschap onder de jurisdictie van het ministerie van Justitie valt. "Dit is natuurlijk een legaal vliegtuig", verzekerde Maria Zakharova.

Het Joods Agentschap "Sokhnut" biedt hulp bij repatriëring naar Israël.

Op 21 juli verzocht het Moskouse departement van het Ministerie van Justitie de rechtbank om liquidatie van het ANO Joods Agentschap Sokhnut. De afdeling beweerde dat de rechtszaak verband hield met de schending van de Russische wet door de organisatie. De Israëlische premier Yair Lapid waarschuwde dat de sluiting van de Sokhnut-kantoren de betrekkingen met Rusland zou beïnvloeden. Hij gaf ook de opdracht om "politieke maatregelen" voor deze zaak voor te bereiden. Israëlische media schreven dat verschillende Joodse organisaties in Rusland erkend konden worden als buitenlandse agenten.

Laura Keffer

18 opmerkingen:

 1. Er was al eerder sprake van problemen in de Russisch-Israëlische relatie. Met name het handelen van israël in Syrië.
  Het is mij niet duidelijk, waarom Sokhnut juridisch wordt aangepakt. Verdenkingen op grond van spionage, zou mij niet verbazen. Maar onderhand zijn alle joden toch inmiddels Rusland 'ontvlucht'? Met name de oligarchen?
  Daarnaast de rabbi, die 100 man ronselt om in Oekraïne te vechten. Een beetje regering houdt dat tegen. Maar israël krijgt natuurlijk zijn marsorders uit het LeugenImperium of andersom en moedigt dat juist aan.

  Iets van een geheel andere orde: Het bankwezen in China schijnt in de problemen te zijn. Er zijn berichten, dat de qr-code van miljoenen Chinezen op 'rood' zijn gezet, om een bankrun te voorkomen. Het onroerendgoed imperium Evergrande zit in grote problemen. Het Cinese vastgoed is ook niet meer zo geweldig. De vraag is, zit China nog wel te wachten op een oorlog/conflict met het LeugenImperium, als het binnenland ook niet zo goed is? Hoe staat het dan met de 'hulp' aan de RF?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In China staan minstens 65 miljoen woningen leeg. Dat betekent dat er genoeg huizen leegstaan om de hele bevolking van Frankrijk te huisvesten.

   Verwijderen
  2. Daar moeten dadelijk de chinezen van het platteland gaan wonen. Mooie smart cities waar het regime de controle over de mensen heeft.

   Verwijderen
  3. Net als tristar city. Daar mogen dadelijk de onteigende boeren in gaan wonen.
   Boeren worden met een paar rotcenten de flats ingejaagd.

   Verwijderen
 2. Poetin gaat niet naar de begrafenis van Japanse Abe.'t Was ook weer niet zó'n goede vriend. (En in Japan bevindt hij zich toch wel een beetje in het hol van de leeuw, met al die Amerikanen). Die zijn best in staat om hem tijdens de begrafenis te vermoorden, van joden kan je álles verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel verstandig dat hij niet gaat. Maar ja, de man is nou eenmaal verstandig.

   Verwijderen
 3. Wat lijken betreft, die kan je op dit Telegram-kanaal bekijken. Alleen voor 18+ !
  Ik begrijp alleen niet die sensatiezucht van de mensen. Oorlog is horror. De lijken waren jongens/mannen zoals jij en ik. Die hadden liever een gewoon leven gehad, in plaats van weg te rotten op het land voor een of andere ()-jood.
  Lijkt me wel verplichte kost voor onze politici, vooral die zo stonden te klappen voor Elenskyy. Kunnen ze de gevolgen zien van hun daden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk telegram-kanaal met -politiek getinte- plaatjes en weinig tekst. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Blik,
  Komt er nog een verslag van de boerenopstand in Nederland op Blik op NOS journaal?
  De staatszender zet onze boeren alleen maar negatief in het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo doe je mindcontrol https://danielvdtuin.substack.com/p/actieplan-werkgroep-desinformatie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook de Reporters Zonder Grenzen zijn gezwicht onder druk van het narratief: Rusland moet worden gecensureerd.
   Dus net zoals Artsen Zonder Grenzen zijn dit "foute organisaties" en zijn hun doelstellingen gekaapt.

   Verwijderen
  2. Alle grote "hulp" organisaties zijn gecontroleerde oppositie. NOOIT geld aan hun geven.
   Heb je je wel eens afgevraagd waarom ontwikkelingshulp niks heeft opgeleverd en zoals bijna averechts heeft gewerkt? Hierbij het antwoord.

   Verwijderen
  3. De organisaties moeten inzicht geven wat er met het geld gebeurt en hun website bezoeken is voldoende om hier achter te komen. De meeste besteden 20% aan het daadwerkelijke doel en 80% in hun eigen zak t.b.v. de kantoorgebouwen en het management.

   Verwijderen
 7. The heat is on in west europa.

  Lufthansa to Cancel Nearly All Germany Flights on Wednesday
  https://www.afar.com/magazine/lufthansa-to-cancel-nearly-all-germany-flights-on-wednesday

  Massale stakingen bij de Engelse spoorwegen.

  Tsja. We gaan naar de klote zoals ik 2 jaar geleden al voorspeld heb. Jaren 30 of erger.
  Ik heb geen medelijden met degene die dadelijk tekorten hebben. Alle informatie was en is aanwezig.

  Wat voorkomen moet worden is dat BBB niet op zijn Klaus Schwabs gaat gebeuren. We moeten het doen op de "Wij de mensen" manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn laatste blog is zo kort dat het hier in een comment past:

  1319 Is de Coup van de Tweede wereld tegen de Eerste Wereld NU aan het gebeuren?

  Het zijn fascinerende tijden !

  Putin staat op tegen de Grote Moordenaar en lijkt te gaan winnen.

  De rest van de wereld ziet het en lijkt zich aan te sluiten bij de Nieuwe Bazen:

  China en Rusland.

  India en Brazilië zaten al in de BRICS.

  Nu gaat Turkije ook die kant op en zelfs Saudi Arabië.

  Iran zit al langer in het kamp van Rusland en China.

  Afrika kotst van die Europeanen en Amerikanen die altijd met moord en geweld hun landen leeg roofden.

  ALLEMAAL weten ze hoe het met de collaborateurs van de Yanks af loopt: na een tijd zijn ze je beu en word je 'opgehangen'.

  Zo ging het met heel velen. ( De Shah, Ghadaffi, Saddam, Noriega, Bouterse ?, )

  Ik zit niet zo goed in deze politiek om de hele rij te kennen.

  Maar neem van mij aan: MBS wéét wat er met hem gaat gebeuren als hij niet op past.... als hij geen olie wil verkopen aan de Grote Moordenaars.

  Ik denk dat hij protectie van de Russen en de Chinezen kreeg en over loopt naar de Partij van de Toekomst: weg van het oude verdorven LGTBQ westen.

  -----------------------

  Een vraag waar ik het antwoord nog niet op heb is: Is dit zo geregisseerd door de allerhoogste westerse Machten ( Rothschild cs) ?

  Liggen ze al midden in het Chinese bed? Hebben ze de overwinning al an Xi beloofd: "We zullen het Westen snel vernietigen. Let maar op. We elimineren de politie. We maken ze bankroet. We zetten ze zonder energie."  Of is het de kortzichtigheid van de Neocons die het Westen voortijdig doet overlijden?

  ( Dàt we een oud mannetje waren en onze tijd gekomen was, dat wisten we wel, maar dat de dood zo snel zou komen: ik had het niet verwacht.)

  .... Het spel is nog niet gespeeld natuurlijk... Nog even wachten. Het worden spannende maanden ....

  Want oom Sam heeft nog heel veel bommen in de kast liggen en de opdracht van hun G-d was : "Ga en onderwerp de wereld, kwaadschiks. Sla ze dood . Tikkun Olam! "

  Wàt gaan ze doen als het tot hen door dringt dat ze in de schoenen van Ceaucescu staan, tijdens zijn laatste speech ?

  Als ze echt begrijpen dat het niks meer word met die Wereldheerschappij en zelfs niet met dat 100 Jarige PNAC-Rijk ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier zal niet veel verschil in komen. Dit is al sinds de Romeinen het grootste gedeelte van de wereld had overgenomen. Er wordt tot op heden gebruik gemaakt van de Roman Statue.

   Enigste oplossing is om ervoor te zorgen dat de wereld niet meer wordt geleid door de economie, maar dit gaat nooit gebeuren ben ik bang.

   Verwijderen
 9. Martin Armstrong zegt dat er op dit moment geen vredes onderhandelaar is. Dat is expres. De UN gaat zich presenteren als de vredes onderhandelaar.

  BeantwoordenVerwijderen