zaterdag 2 juli 2022

Waar is Putin mee bezig?

 BRON

07/02/22. Een opmerking van de blogger "DonRF".

« ⚡Schrijft Donetsk - Andere vragen

Over Lavrov's interview met sluwe Britse BBC'er Steve Rosenberg:
Nou ja, eerlijk gezegd. Het is gewoon zinloos. En in het algemeen is deze manier van proberen parels te werpen voor Europeanen, iets proberen uit te leggen, gewoon ontroerend. Er zal geen partnerschap zijn. Gewoon doen. Zeker met deze generaties. Inruilen kan, en dan via het kassaraam met een halve ton grill, maar er is geen villa en Nice. En Zwitserland niet. En er zijn er niet veel meer. Maar de Engelsman wordt uitgelegd.

Vragen, vragen...
Ik ben zeker geen Engels, maar ik heb ook vragen. Natuurlijk hoeven ze me niet te rapporteren, ik betaal gewoon belasting, natuurlijk zijn het mijn zaken niet, ik moet een scheet laten op de bank (excuses voor de stijl, maar ik citeer officiële propagandisten) en niet blaffen , Desalniettemin. En deze vragen gaan niet over de uitwisseling, alles is mij duidelijk over de uitwisseling, er zijn geen onschuldige mensen daar. Tenzij wat voor soort schoonmaakster Baba Manya, maar ze werd ook geselecteerd in de nabijheid van het personeel. En elke uitwisseling is een uitwisseling van criminelen. Maar aangezien deze criminelen vooral inwoners van Donbass vermoordden, had de Russische Federatie er als het ware niets mee te maken. Alles is me hier dus duidelijk. Het is mogelijk om correct te argumenteren of niet, maar het is duidelijk.

Mijn vragen zijn anders. Nogal anders. Bijvoorbeeld:

1. Drones. Kleine UAV's. Ze hebben er één nodig per bedrijf/batterij. Laat onze mond 600 zijn. De kosten van de mooiste UAV zijn honderdduizend. Het totaal is niet schokkend. Waarom kopen vrijwilligers ze?

2. Communicatie, weerstations, beveiligde smartphones. Alles komt uit China, alles wordt gekocht door particulieren. Waarom?

3. PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) voor gemobiliseerde DLNR. Ze zijn niet hier. Behalve de helmen uit de jaren 50. Waarom? Heeft de Russische Federatie geen metaal en stof? Geen geld? Capaciteiten? En waarom worden vrijwilligers die zichzelf inkopen gesterkt? Laten ze de strijders bijvoorbeeld niet dezelfde PBM van een ONSTANDAARD kleur gebruiken? Als een vechter sterft zonder PBM, maar volgens het handvest, is dat dan beter?

4. De mobilisatie zelf. Waarom vangt een stier zelfs zonder formulier mensen op straat? Er is immers een wet. Het is noodzakelijk om ernaar te handelen. Of is de wet niet voor Russen met DLNR?

5. Waarom is er een tekort aan medicijnen in Donetsk? Wat is het probleem? In logistiek, corruptie, domheid? Waarom eisen ze van vrijwilligers bij de douane ... Ik zal niet in diskrediet brengen?

6. Waarom is er geen normale vervoersverbinding met de DLNR? En degene dat er volgens grijze schema's niet genoeg bussen zijn?

Je kunt lang vragen, maar zelfs dit is belangrijker dan Tyra, belangrijker dan klote nazi's, belangrijker dan wat dan ook. Omdat onze mensen erachter staan. En de rest ... de rest is politiek onderhandelen zoals op de markt, waar ze elkaar in het gezicht slaan, elkaar bij de borsten grijpen, dreigen de deurwaarder en de burgemeester te bellen, en dan samen drinken, de deal wassen. Het is allemaal belangrijk, het moet besproken worden, zowel over politiek als over strategie, maar belangrijker zijn de ongeveer honderd miljoen dollar die in staat zijn knelpunten te dichten, zo niet formeel en bureaucratisch te benaderen. En ik zwijg volledig over mobilisatie. Organiseren is eenvoudig. Er zou een verlangen zijn. En zonder dat geeft het mooiste beleid en de mooiste strategie geen resultaat.

17 opmerkingen:

 1. Hoe de VS grof geld verdienen aan de Oekraïne-oorlog

  De Amerikanen zullen er dus alles aan doen om de oorlog te rekken en ondertussen van de EU een 3erangs kolonie te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. [deze manier van proberen parels te werpen voor Europeanen]
  Kostelijk, deze variant op "parels voor de zwijnen". Ik heb dat interview al eerder gezien: Lavrov veegt de vloer aan met die jood, die steeds hysterischer wordt. Lavrov zit volkomen ontspannen zijn verhaal te vertellen en moet vaak inwendig lachen. Te zien aan zijn non-verbale communicatie. Hij geniet ervan. Mee2.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen touw aan vast te knopen, Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De heer Erdogan heeft last van een zonnesteek? Het kan soms erg warm zijn daar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij de otan-bijeenkomst wordt het culturele aspect niet vergeten. Men vraagt zich af, of er ook satanisten bij zijn. Gewoon even aan Mark R. vragen, die weet er alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondertussen in het LeugenImperium: neger doodgeschoten door 8 agenten/slagers. Die vuurden 90 schoten op hem af, waarvan er 60(!) doel troffen. Euhh, disproportioneel?
  En nou gaat het feestje van 4th july niet meer door ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Wolf. De irritatie is weggenomen.

   Verwijderen
  2. [De irritatie is weggenomen.]
   Fijn. Prettig weekend aldus.

   Verwijderen
 8. Weer een treffende gelijkenis en berust op louter toeval. Zulke leuke posten kan ..... niet maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar is Zelensky mee bezig?

  Zelensky, die in een T-shirt verschijnt na een dag gruweldaden te hebben begaan, kondigt aan dat hij Donbass en de Krim zal terugnemen
  https://www.frontnieuws.com/zelensky-die-in-een-t-shirt-verschijnt-na-een-dag-gruweldaden-te-hebben-begaan-kondigt-aan-dat-hij-donbass-en-de-krim-zal-terugnemen/

  Hij begint meer en meer op Baghdad Bob te lijken. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. (Huis)artsen verantwoordelijk voor injectieschade.

  https://www.wochenblick.at/corona/haftungshammer-gesundheitsminister-bestaetigt-aerzte-bei-impfschaeden-verantwortlich/

  Braaf volgden ze de protocollen die ze van hun beroepsorganisatie moesten doen.
  Informed consent werd blijkbaar niet gevraagd tijdens de Covid injectie protocollen. Zeker niet bij de GGD (artsen) die het biowapen grotendeels bij de mensen hebben ingespoten.

  Nu zijn ze de lul. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die prikpooier op de clown schoenen en de fabrikanten zijn natuurlijk niet verantwoordelijk.

   (Alhoewel bij de fabrikanten bewezen kan worden dat ze hun uitrol hebben gecoördineerd en dat bewezen kan worden dat ze experimenten op de mensheid hebben uitgevoerd)

   Verwijderen
  2. [Informed consent werd blijkbaar niet gevraagd]
   Ook het begrip "eigen verantwoordelijkheid" werd gemakshalve opzij geschoven.

   Verwijderen