zondag 31 juli 2022

Oekr-Nazi's strooien landmijnen door straten Donetsk

Omdat mooie Iris, de sterreporter van de NOS, te druk is met wij weten niet wat, doen wij het maar weer: het Nederlandstalige publiek informeren over "onze oorlog" in Oekraïne.

Wat doen de Oekr-Nazi's nu weer, nadat ze eerst al hun eigen krijgsgevangenen dood gemaakt hebben? Ze strooien nu landmijntjes uit over Donetsk, om de burgerbevolking (verder) te verminken. De Russen mogen de troep van de door Rutte gesteunde Zelskiy acteur weer opruimen. Wat een bende. En waar is Iris?

BRON en computervertaling onderstaand. HIER nog beelden van een auto die er op reed en een band/wiel beschadigde.

30/07/22. Opmerking van de verslaggever "Rudenko V".

“ ­čĺąHet leger verzamelt mijnen in het centrum van Donetsk aan de Universitetskaya-straat met een schop.

De nazi's vuurden een raketaangedreven clusterprojectiel af met mijnen PFM-1 "bloemblad" in het centrum van Donetsk.
Een dergelijke raket draagt ​​312 mijnen.

Mina PFM-1S is de eenvoudigste antipersoneelsmunitie van de minimale grootte. De diameter van het product is niet groter dan 120 mm, het gewicht is slechts 80 g. 40 g explosief wordt in een lichtgewicht plastic behuizing geplaatst. De push-to-action-zekering wordt binnen 1-10 minuten na het loslaten ingeschakeld. Er is een zelfvereffenaar voorzien die 1-40 uur na het spannen werkt.
Bij het schieten op maximaal bereik met een salvo van 16 9M27K3-granaten, worden de mijnen verspreid in een ellips met een oppervlakte van maximaal 150 hectare. De gemiddelde afstand tussen individuele mijnen is niet meer dan 10 m.

De laatste tijd gebruiken de nazi's dit type mijn steeds vaker in Donetsk, Makeevka en Yasinovataya.

Inwoners van deze steden moeten nu extra voorzichtig zijn om niet alleen kinderen de straat op te laten en zelf uiterst voorzichtig te zijn.” 

1 opmerking:

  1. Dit lijkt meer op propaganda dan op degelijke informatievoorziening

    BeantwoordenVerwijderen