vrijdag 29 juli 2022

Oekraïne doodt 40(!) eigen gevangenen(!). Waar is Iris/NOS?

Hoe bizar moet het worden in Oekrocaïne met de acteur Zelensky voordat Iris de Graaf en de NOS er eens normaal verslag van gaan doen?

40 Dode eigen krijgsgevangenen

Een Oekr-attack met pas verkregen HIMARSjes op notabene de eigen Oekr-Azovers die krijgsgevangen zitten in een penitentiaire inrichting bij Elenovka (Donbass), met 40 dode eigen Oekraïners en aantallen gewonden die uiteenlopen tussen de 70 en over de 100. Wij kijken op Teletekst pagina 225 om te kijken of het de NOS bazen heeft behaagd er een itempje aan te wijden, maar wat wij al vermoedden: Nee.

Wij herhalen het nog maar een keer:

Zelensky doodt zijn eigen soldaten, die krijgsgevangen zijn gemaakt door de Russen, met van de Amerikanen gekregen precisie-raketten. 40 Eigen mensen doodmaken, een honderd-tal kreupel gemaakt. Met van de Amerikanen gekregen oorlogstuig. Geen nieuws voor de knappe Iris de Graaf of het NOS-journaal. De laatste tweet van ster-journalist Iris is alweer van 19 juli 2022. Tien dagen geleden. Knap om als staats-correspondent zo lang te zwijgen, in notabene een hotspot gebied van de actualiteit. Je zou bijna gaan denken dat je aan de onbezoldigde Blik meer hebt dan aan de duurbetaalde Madame Iris. Of zou er iets met haar gebeurd zijn? 

Keeper Sari van Veendam stopt!!!

Veel pikanter krijg je het zelden. De NOS besteedt er wel iets aandacht aan. Op internet. Maar ook heel omvloers. Daar doen ze net alsof het heel onduidelijk is wie de HIMARS daar op de barakken heeft afgevuurd. Een bekende tactiek, om het overduidelijke heel schimmig en wazig te maken. Doen ze met de Israël-terreur ook altijd. Maar sowieso, zet een internet-artikeltjet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Het gaat altijd om het 8-uur journaal. En daar zwijgt het zieltogende NOS-journaal het hele gebeuren helemaal dood. Logisch. Keeper Sari van Veenendaal stopt. Dat is echt nieuws! Of de Eurogames van start in Nijmegen! En superhelden in Groninger Forum! Dat is waar de NOS-kijkertjes op zitten te wachten. Geen zware kost over uit Oekraïne, over "onze oorlog".

           NOS Teletekst 225 

   J O U R N A A L  

                    
 20.00-20.34 uur          NPO 1
                    
 * Herhaalprik vanaf 12 jaar in najaar 
 * Snelwegen vannacht weer geblokkeerd 
 * Inflatie juli gestegen:11,6 procent 
                    
 * "COA valt om door personeelstekort" 
 * Keeper Sari van Veenendaal stopt   
 * Opnieuw Nederlands succes in Tour  
                    
 * Eerste graanschip uit Oekraïne    
 * Internationale kritiek Orbán     
 * Eurogames van start in Nijmegen   
                    
 * Superhelden in het Groninger Forum  
 * Het weer               
 (onderwerpen onder voorbehoud) 

16 opmerkingen:

 1. Nav het artikel van Blik -de mooie- Iris opgezocht op you tube.
  Oh het totaal geïsoleerde Rusland en Oh de brain drain van hoog opgeleide Russen. Al 250.000 mensen zijn het land ontvlucht. (Waarschijnlijk allemaal expats die tegen hun zin in het land moesten verlaten omdat ze dat moesten van hun bazen vanwege de sancties-oligarch)

  Rusland-correspondent Iris Graaf wil zo snel mogelijk terug naar Rusland | Op1
  https://www.youtube.com/watch?v=6NZIu1aK2P8

  Rusland heeft nog nooit zoveel vrienden gehad :-) Zelfs KSA is een vriend geworden. Landen in Latijns Amerika worden vrienden.
  Win win win voor Rusland

  Alleen het totaal gedegenereerde en zure "westen" is geen vriend.


  P.s. De snelwegen zijn door het regime (deepstate nctv) zelf geblokkeerd om de boeren in een kwaad daglicht te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Filmpje van het vreselijke Rusland, waar je niet wilt zijn.

   Verwijderen
  2. [De snelwegen zijn door het regime (deepstate nctv) zelf geblokkeerd om de boeren in een kwaad daglicht te plaatsen.]
   In Rusland denken ze er ook zo over. (Je zal toch maar World Economic Forum stooge MR worden genoemd.)

   Verwijderen
  3. @Wolf, ik neem het pas serieus als je ook de feiten bij je bewering levert.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Wolf, ik heb daarzo even gekeken. Er valt daar niets onthullends te lezen. Ik lees een mening van een meneer die doet alsof hij het allemaal weet. Twitter staat vol met meningen. Daar wordt ik niet warm of koud van. En dan is er nog een gesprekje met een aannemer die de troep niet wenst op te ruimen omdat hij vóór de boeren is. Waar in je reactie lever je bewijs dat 'het regime" de snelwegen zelf blokkeert? Ik zie het niet. Iemand?

   Verwijderen
  6. Hier ook iemand, die de msm doorheeft: Fuck off BBC. "Really?" vraagt de joodse reporter zich af. Nederlanders zijn direct, heb ik me laten vertellen.

   Verwijderen
 2. Langzamerhand worden alle gaskranen richting het 'Westen' dichtgedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als reactie daarop, blijven de joden van het westen gewoon je goud stelen.
   Moraal: Als je je goud bij joden in bewaring geeft, ben je het KWIJT, zoals veel landen inmiddels hebben ondervonden.

   Verwijderen
  2. Dit probleem gaat iedereen ervaren die geld op de bank heeft staan. Ze gaan naar believen je rekening bevriezen zodat je niet meer bij je geld kunt.
   We hebben gezien hoe makkelijk Justin Castro dat deed bij de Truckers.
   P.s. Je kunt als Canadees Canada niet in of uit zonder het biowapen ingespoten te hebben gekregen.
   Mensen uit niet veilige landen buiten de EU komen de EU niet binnen zonder een biowapen injectie.
   Wetgeving straight from hell

   Verwijderen
 3. Gonzalo Lira met een opname, waarin Engeland het laagste-van-het-laagste-gedrag vertoont: English Losing Nazi Collaborators Show Their Vengeance by Sanctioning One of Their Own Journalists. The Persecution of Alina Lipp and Graham Phillips.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schrijver verkondigt vol overgave dat Zelensky zijn eigen soldaten, die krijgsgevangen zijn gemaakt door de Russen, met van de Amerikanen gekregen precisie-raketten heeft gedood. 40 Eigen mensen doodmaken, een honderd-tal kreupel gemaakt. Met van de Amerikanen gekregen oorlogstuig.

  Dat is een krasse uitspraak die ook al niet onderbouwt wordt. Waarom ben ik de enige hier die om bewijzen van deze stelling vraagt?

  Oekraïne eist toegang tot aangevallen gevangenenkamp Donetsk
  https://nos.nl/artikel/2438890-oekraine-eist-toegang-tot-aangevallen-gevangenenkamp-donetsk
  De Oekraïense ombudsman voor de mensenrechten wil toegang krijgen tot het aangevallen kamp voor Oekraïense krijgsgevangen in Olenivka, in de Oost-Oekraïense regio Donetsk. Volgens Oekraïne en de Europese Unie heeft Rusland gisteren tientallen gevangenen gedood, wat een oorlogsmisdaad is.

  "Het Internationale Rode Kruis, dat in de regio actief is bij de evacuatie van inwoners uit oorlogsgebied, heeft eveneens toegang tot het gebied gevraagd. "Onze prioriteiten liggen bij het verzorgen van alle gewonden en bergen van de omgekomen gevangenen."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russia invites UN and Red Cross experts to investigate POW camp bombing https://www.rt.com/russia/559920-russia-pow-un-red-cross-ukraine/

   Verwijderen
  2. Hoewel @hildegard als enigste wat serieuzer berichten plaatst, wordt er alleen propaganda bronnen geplaatst. Wie quote er nou staatspropaganda/mainstream media?

   Tip: neem NOS gedurende 2 weken op en draai t dan af, dat zegt genoeg.

   En POW's uitschakelen heeft Oekraïne als enigste baat bij, aangezien massaal oorlogsmisdaden werden bekend en beschreven door de gevangenen, wat ruim 8 jaar werd ontkent en genegeerd door het Westen.

   Verwijderen

 5. Ruslan kan prima zonder westerse multinationals: Rapper koopt alle Russische vestigingen van Starbucks

  https://nos.nl/artikel/2438903-rapper-koopt-alle-russische-vestigingen-van-starbucks

  BeantwoordenVerwijderen