donderdag 28 juli 2022

Zijn VS/NATO/EU toast?

Zijn VS/NATO/EU toast?

Spoiler-alert: Het lijkt er wel op!

Lavrov gaat naar Africa: wordt met alle egards behandeld.

Zelfs de NL-staats-tv heeft al aandacht besteed aan het feit dat in Afrika Russische films al populairder zijn dan Westerse films. Dat ze in sommige landen met het Westen niks meer te maken willen hebben en voor het behartigen van hun belangen liever vertrouwen op het Russische Wagner.

Kijk nu naar DEZE beelden. Macron gaat plots ook naar Afrika. Wij weten helaas de details van deze beelden niet. Waar, wanneer, met wie? Het lijkt op Benin, gezien het opschrift, maar wederom, wanneer en exact met wie, iemand? Maar dat deze mensen geen enkel, maar dan ook werkelijk geen enkel respect (meer) hebben voor Macron, als representant van het genoemde VS/NATO/EU-syndicaat, moge duidelijk zijn. Blijf met je takken van me af. En Macron doet met zijn hypocriete glimlachje, net alsof zijn neus bloedt. TOAST!

En dan nog dit...

Wat is er met Jensen aan de hand? 

Kan iemand nog een touw vastknopen aan zijn China-verhaal van vandaag? Hij husselt van alles door elkaar. Noemt geen enkel moment de Zionisten, de VS, de banksters. Nee, China is volgens Roberto het gevaar. Hebben hem al eerder betrapt op China-nijd, terwijl het land geen Vietnam, Libie, Irak of Syrie kapot gemaakt heeft, recent. "Willen ons, het Westen, eronder krijgen. Zij zijn niet democratisch...". Is Jensen met deze uitzending inmiddels ook toast? Laat weten hoe jij het ziet in de comments. Misschien hebben wij het in de gauwigheid niet goed begrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten