donderdag 7 juli 2022

Kritiek op FSB

Kritiek op FSB

BRON

07/07/22. Materiaal van de auteur van "Worker Points"


"Een ⚡herinnering aan Russische activisten en de Russische ondergrondse, of een beetje over de speciale diensten

Natuurlijk zijn er fatsoenlijke mensen in allerlei "kantoren", maar er zijn heel, heel weinig van en zij bepalen niet het beleid van hun structuren. Vroeg of laat worden ze uit het systeem geperst. Onderstaande tekst gaat niet over hen.

Gaan. Tekst voor Russen in de bezette en bevrijde gebieden van Zuidwest-Rusland (Novorossia, Klein-Rusland, Galicisch Rus, Karpatisch Rus, Bukovinian Rus).

Een medewerker van de speciale diensten van de Russische Federatie is een uitgebrande cynicus met een professionele deformatie van zijn persoonlijkheid, die in de eerste plaats zijn eigen persoonlijke doelen heeft en niet-systemische mensen als vervangbaar behandelt. De houding van speciale diensten ten opzichte van andere mensen is niet beter dan de houding van de Azov-militant tegenover burgers, en misschien nog erger.

Het is noodzakelijk om te beseffen dat de speciale diensten niet de Russische Federatie en haar belangen dienen, maar het 'sluwe' regime dienen, en tegelijkertijd vergeten de mensen in hen hun persoonlijke 'plaats onder de zon' niet.

Een ideologisch persoon is een vijand voor een speciale militair. Neem bijvoorbeeld een bandiet van een georganiseerde misdaadgroep. Het is duidelijk en begrijpelijk: geld, hoeren, alcohol, drugs, ijdelheid en zo. Het is gemakkelijk met hem, de gebruikelijke schema's en patronen werken met hem, hij is verslaafd, hij is afhankelijk en onder controle.

En een ideologische persoon die niet voor buit is, niet voor lust, enz. - een vijand simpelweg door het feit van zijn bestaan. Het is moeilijker om hem te grijpen, hij is veel minder beheersbaar. En als dit een Russische ideologische persoon is die tegen het "sluwe" plan, het akkoord van Minsk, verschillende akkoorden is, dan is het beter dat de vijand hem uitlevert. De ideologische Rus is een drievoudige vijand van het systeem.

De Rus is zo'n vijand van het Systeem in de Russische Federatie dat soms het spreekwoord "een goede ideologische Rus is een dode Rus" werkt. Geloof niet? Laten we een voorbeeld bekijken. Van 2014 tot 24 februari 2022 waren er acties (om te ontvoeren en te proberen) door de speciale diensten van de Russische Federatie met betrekking tot Poroshenko, Avakov, Kolomoisky, Yarosh, Biletsky, Korotkikh, Filatov, Korban, Parubiy, Goncharenko, Tyagnibok en een groot aantal andere moderne Oekraïense leiders? En na 24 februari? De vraag is retorischEn wat gebeurde er met de militieleiders Bednov, Mozgov, Dremov, Ishchenko, Pavlov (Motorola), Tolstykh (Givi), Zakharchenko? Ze worden vermoord. Wie heeft ze vermoord?

De bestraffende en repressieve machine van de Oekraïense bezetter en het "hitroplan"-systeem in de Russische Federatie, waaronder de speciale diensten van de Russische Federatie die dit "sluwe" plan dienen - broeders!

Mijn persoonlijke mening is dat de Russische ondergrondse in de regio's van Zuidwest-Rusland gezamenlijk werd vernietigd door de bestraffende en repressieve diensten van het anti-Russische project "Oekraïne" * en hun "Khitroplanov"-collega's.

Laat me u eraan herinneren dat om de Russische ondergrondse in de bezette Russische landen te vernietigen, de "Khitroplanovtsy" provocaties uitvoerden met oproepen om naar bijeenkomsten te gaan, vervolgens naar zangevenementen, of mensen uit de ondergrondse rechtstreeks overhandigden aan de veiligheidsdienst van het Oekraïense partnerregime.

Er was bijna een cyclus van "zangacties" ("song-flashmobs"), waarbij mensen in de bezette gebieden werden uitgelokt om zich op drukke plaatsen te verzamelen en beroemde oude liederen uit de oorlogsjaren te zingen als protest tegen de oorlog. Natuurlijk werden ze verzameld voor video-opnames van de "isba"-kant.

Er was informatie in het publieke domein dat vertegenwoordigers van de Russische ondergrondse, die begonnen te communiceren met officiële vertegenwoordigers van de autoriteiten van de Russische Federatie, werden gevangengenomen door de Oekraïense bezetters, wat direct verband houdt met deze communicatie.

In de vorige drie paragrafen hebben we het over de periode van 2014 tot 22 februari 2022, maar hoe zit het nu? Dezelfde criminele houding van het Systeem, zoals het was.

Burgers van de regio's Kiev, Tsjernihiv en Soemy werden in de steek gelaten tijdens de "terugtrekking" van het Russische leger en onderworpen aan terreur door de bestraffingen van het bezettende Oekraïense regime. En wat denk je, zijn er conclusies getrokken? Niet! Toen er een "terugtrekking" was van het Russische leger uit de regio Charkov naar de grens, gebeurde hetzelfde. Mensen worden in de steek gelaten en terreurbestraffingen.

Wat gebeurt er in de onbezette Russische landen van Zuidwest-Rusland?! Aanhangers van Rusland worden opgeblazen en neergeschoten, en een adequate reactie is niet nabij. Verschillende personen van de Oekraïense autoriteiten functioneren rustig, omdat het "gerespecteerde partners" zijn met wie overeenstemming moet worden bereikt.

Laten we teruggaan naar onze speciale diensten ten dienste van het "sluwe" regime. Een klein stukje informatie uit de media, dat het morele niveau van vele, vele medewerkers van de "kantoren" goed weergeeft. Ik citeer: "Op 21 juni 2016 vierden jonge afgestudeerden van de FSB Academy in Moskou met pathos hun afstuderen en de toewijzing van hun eerste officiersrang door een demonstratieve rally door de straten van de stad te organiseren in 28 Mercedes-Benz Gelandewagen-auto's .

Jongeren filmden demonstratief de beweging van hun autocolonne op foto's en video's, huurden een professionele cameraman in en plaatsten vervolgens massaal rapporten over de rally op hun pagina's op sociale netwerken.

Het opstandige gedrag van de toekomstige 'chekisten' werd door veel functionarissen zonder commentaar gelaten en werd liever als onopgemerkt beschouwd. In antwoord op vragen van de media antwoordden de persdiensten van de meeste overheidsdiensten dat er niets interessants was aan de genoemde motorrally.

De algemene stemming werd bevestigd door de perssecretaris van president Dmitry Peskov, die verslaggevers antwoordde dat deze gebeurtenis geen reden is voor het Kremlin om commentaar te geven. Einde citaat.

WIE heeft de jonge FSB-ers geleerd om zo te leven? Natuurlijk, senior kameraden. Begrijp je dat? Russische activa, Russische ondergrondse, Russische mensen - voor hen is dit bio-afval, ze zullen overhandigen, verraden en zelfmoord plegen. Ze zijn zo opgevoed.

aanbevelingsgedeelte. Ik heb geen moreel recht om de Russische ondergrondse advies te geven over het al dan niet handelen, om samen te werken met vertegenwoordigers van de officiële autoriteiten van de Russische Federatie of niet. Het risico van handelen (het doorgeven van informatie, etc.) is enorm. En niemand zal je redden. Ze zullen het uitzoeken - ze zullen het vangen - ze zullen je vreselijk martelen, waarna ze je heel goed kunnen doden als je niet sterft tijdens het martelingsproces.

Maar ik zal algemeen advies geven voor de Russische ondergrondse in het bezette gebied en voor de Russische activisten in de reeds bevrijde landen. Als je wilt helpen, handel dan volledig anoniem. Volledig anoniem. Zodat uw dierbaren en naaste omgeving niet weten wat u doet, en dat degenen met wie u samenwerkt niet vertegenwoordigen wie u bent. Als je bijvoorbeeld wilt deanonimiseren in de hoop dat je verdiensten op de een of andere manier worden opgemerkt, dan heb je het naar mijn mening bij het verkeerde eind. De kosten van een fout zijn enorm.

PS Nogmaals, ik constateer dat er onder de huidige en voormalige medewerkers van de speciale diensten fatsoenlijke mensen zijn, maar zij vormen een catastrofale minderheid en bepalen niet het beleid van het Systeem.

* Het anti-Russische project "Oekraïne" is geen land/staat, maar een set anti-Russische troepen verenigd in één Russisch-Oekraïens systeem dat heerst in het bezette gebied van Zuidwest-Rusland.

7 opmerkingen:

 1. Mooi.

  Een grote prijs voor een Blikker die er iets van begrijpt.
  Ik niet in elk geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tip: Chris Martenson houdt het heel eenvoudig: Er is voor de VS helemaal geen goedkope olie meer te vinden in eigen land, dus haar economie moet en zal daar flink onder gaan lijden.
  https://www.youtube.com/watch?v=ehHibdfvSqM

  Als Europa niet heel snel vriendjes wordt met Putin zal hier de zaak ook flink naar de donder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip:
  Twee uur lang : Mercouris en Gonzalo.
  Heel informatief. EErst ove rclown Boris. Die zien we niet meer terug.

  Dan op 1:25 uur: Gonzalo legt met naam en toenaam uit dat de joden de wereld vernietigen. Geweldig ! En heel dapper.
  Ook dapper dat Mercouris het durft beamen.

  Nu overdrijf ik een een klein beetje: het woord 'joden ' wordt nog niet gebruikt, maar wel: Israel, A Clean Break etc.
  =====
  Hier begint Gonzalo over de speech van Pompeo: https://youtu.be/1PEsRn9L8Ns?t=3210
  Een speech die kan leiden tot WO 3.

  Het lijkt er op dat de Neocons nog niet willen aanvaarden dat hun unipolaire Macht over de hele Wereld ten einde is.

  Er wordt gezegd dat de lockkdpowns in Shanghai een oefening waren voor een mogelijke tijd na een kernaanval.
  ====

  Aan het eind , rond 2:05 begint Gonzalo over Nederland te praten:
  https://youtu.be/1PEsRn9L8Ns?t=7495

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tip: heel goede video over Boris.

  Hij heeft dramatische fouten gemaakt.
  Engeland nu straatarm.
  80 % van de Britten heeft mindewr dan 500 POUNDS OP hun bankrekening staan.

  Boterkuipjes kosten unu 6 pond. Er zit een anti-diefstal ticket op !

  Na min 8 gaat hij over Nederland praten.

  https://www.youtube.com/c/PTEGeopoliticsWorldGoneCrazy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uit hashtag politiegeweld: https://twitter.com/FostasFury/status/1544597420612648961
  Ik zeg verder niks...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En @JV nog steeds maar denken, dat we hier zonder geweld, in welke vorm dan ook, mee weg komen. Dream on, Jan.

   Verwijderen
  2. Wolf,
   zolang 95 % van de schapen de MSM geloven en zolang elke vorm van geweld wordt uitvergroot als 'Afgressie van de Gekkies" heeft geweld een averechts resultaat.

   Geweld losty niks op.
   Bedenk een strategie die wel wwerkt ewn veilig is.

   Bijv: Doe niet wat Israel adviseert. Doe wat Israel doet.

   Dan ben je volgens mij niet aan tye klagen en kom je ook ver.... misschien.

   Verwijderen