vrijdag 29 juli 2022

Zijn de VS toast? Deel 2.

Misschien dat het eraan ligt dat de Engelse taal niet onze moedertaal is, maar wij zien geen "lijn" in het verhaal van Pelosi. Het feit dat Pelosi veelal op hetzelfde "lijntje" zit als ZElensly verklaart het misschien. Maar kijk zelf naar DEZE beelden en beantwoord dan de vraag (voor jezelf of in de comments) of de VS toast zijn.

En dan nog dit...

Elenski bombardeert nu zijn eigen Azov'ers die krijgsgevangen zitten in de penitentiaire inrichting bij Elenovka, Donbass, met zijn pas verkregen HIMARS. Zo'n 40 man al omgekomen, circa 75 gewond. Aantallen stijgen nog. Heeft er mogelijk mee te maken dat steeds meer Azovers mogelijk last kregen van het geweten en beginnen en begonnen te praten over de oorlogsmisdaden die begaan zijn op instigatie van Elensky of in ieder geval met zijn medeweten.

Ondertussen twittert "onze" Premier, Mark Rutte er rustig op los hoe hij Oekrocaïne blijft steunen met geld en wapens. Precies zoals in het Referendum was gesteld niet te doen. Maar het inlegvelletje moet met al het geweld en gesnuif ergens weggefladderd zijn. Blijft op Twitter weinig over van de arme trekpop, gezien de "veelal" kritische commentaren op 's mans (strafbare?) handelen.

5 opmerkingen:

 1. [Deze flagrante provocatie werd gepleegd met het doel om Oekraïense militairen te intimideren en hun overgave te voorkomen. De omstandigheden van deze provocatie worden onderzocht," voegde het ministerie eraan toe.]
  Ik denk ook, dat het de bedoeling is, die militairen het zwijgen op te leggen, die weten te veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Blijft op Twitter weinig over van de arme trekpop]
   Helemaal NIETS. Er blijft niets over van dat joodse gedrocht. Een en al kritiek. Als ik zulke commentaren zou krijgen, zou ik het wel weten...

   Verwijderen
  2. Ik snap ook niet, dat ze die gasten zo (relatief) dicht bij het front gevangen houden. Ik zou ze in een Russische gevangenis opbergen, dan is ontsnappen -of bevrijden- ook moeilijker.

   Verwijderen
 2. Uit het draadje Rutte, waar de honden ook geen brood van lusten, lijkt mij dit een heel belangrijke tweet om te onthouden.
  In het geval rutte sluit ik niets meer uit, de gek is tot alles in staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is ook een leuke, om trollen van @Blik op afstand te houden. Kijken of het gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen