dinsdag 5 juli 2022

Boerenprotest: Waar zitten we naar te kijken?

Boerenprotest: Waar zitten we naar te kijken?

Het is altijd goed je af te vragen, "waar kijk ik naar?"

Iemand die dat ook altijd doet, is Martin Vrijland. Hij vraagt zich HIER af wie deze boerenopstandelingen zijn. Zijn het oprechte boeren, of acteurs? Laat het weten in de comments.

15 opmerkingen:

 1. Gezien bij de buurman: Diverse meldingen dat The Stinging gisteravond is gearresteerd.

  [Neuroloog Jan Bonte gearresteerd om bekendmaken identiteit Romeo's], bron: https://www.blckbx.tv/binnenland/neuroloog-jan-bonte-gearresteerd-om-bekendmaken-identiteit-romeos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gonzalo Lira:

  https://youtu.be/m2HYnbs02Vs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mega kippenbedrijf uit Oekraïne gefinancierd door Nederlandse banken

  Hier wordt nu een relatie gelegd tussen de oorlog met Rusland, de "vriendschap" met de Oekinazi's EN de problemen die de boeren ondervinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk: Op facebook heeft iemand het protest in Woensdrecht gefilmd.
  De filmer spreekt met iemand die zegt: "Als je wat wil weten moet je naar die man met die pet gaan. Die heeft al in de krant gestaan. Met een verhaal over Putin. Misschien toch maar niet doen, want deze dag gaat over iets anders".
  O, dat is Hugo ?

  Ik ben lokaal toch al iets bekender dan ik dacht... maar de meesten hebben - begrijpelijk - toch wat angst. Als je vier maanden lang hoort dat Putin een gruwelijke misdadiger is...

  Op min. 7 :
  https://www.facebook.com/watch/live/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C&ref=watch_permalink&v=3122217904661681

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vergeet het altijd, maar volgens mij is Martin Vrijland iemand die overal boosaardigheid ziet, maar NOOIT Israel of joden een rol ziet spelen.
  Hij is dus een VERWARRING ZAAIER.

  Corrigeer me als mijn herinnering fout is.
  ---
  PS: Ken je het principe van Ockham: zoek altijd de meest voor de hand liggende verklaring, niet een ingewikkelde constructie.
  Vrijland maakt het onwaarschijnlijk ingewikkeld.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ockhams_scheermes
  ----

  Als je 50 % van jouw productie-capaciteit moet verkopen, zou je dan niet boos worden? Moet de staat dan traktoren kopen en romeo's daar mee op pad sturen? Wat een gek, die Vrijland ! Volledig mesjogge.
  ---
  Wat wèl aan de hand is: vermoedelijk is het de bedoeling van de 'Deep State' om onrust, opstandigheid en rebellie te veroorzaken.

  Want dat geeft hen straks het alibi om iedereen digitaal gevangen te zetten, met grote steun van de Lemmingen.

  Een digitale gevangenis ziet er simpel uit:
  Alleen digitaal geld.
  Surveillance met camera's.
  Sleepnet -surveillance op alle communicatie (je smartfoon registreert alles wat je tegen je buurman zegt)
  AI die alles analyseert: 1 maand geen geld opneembaar als je je niet slaafs gedraagt. Dus een maand geen eten. 2 maand voor jouw buurman als hij je een brood geeft uit medelijden. ( Dat wordt zijn dood: 2 maand zonder eten kan niet. 1 maand wel ) .

  Belangrijk: Niemand van de huidige kamerleden weet dit. Niemand bij het RIVM begrijpt dat dit het doel is. Ze zitten in een bubbel en geloven in de onzin die ze verkondigen.
  -----

  PS: Ik irriteer me ook altijd aan de uitspraak: "Ja, Irak en Libië zijn mislukt." Als je zo dom was om te geloven dat we daar democratie wilden brengen, dan is het mislukt ja.
  Maar als je Larry Romanoff leest dan zie je dat ze er àlles aan gedaan hebben om die landen in een hel te laten veranderen. Het is een groot succes voor Israel geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BLIK vraagt zich af of vele boeren misschien Fake zijn. Ik vergat nog te melden: inflltranten die het geweld plegen ( wat de staatszenders dan steeds herhalen) zie je in veel protest-bewegingen, maar juist bij boeren lijkt me dat moeilijk: velen kennen elkaar. Alleen al het dialect verraadt een infiltrant. Een Romeo heeft ook niet zomaar een traktor bij de hand en kan er niet zomaar mee rijden.

   Verwijderen
  2. Vrijland heeft het met name over die jongen en dat meisje uit het genoemde en geplaatste youtube filmpje en die Caroline vd Plas.

   Verwijderen
  3. Nee BLIK,
   zijn hele artikel en in de comments spreekt hij over 'romeo's ' in burger kleding die met splinternieuwe traktoren het protest uitvoeren. De traktoren zouden naar Oekraine gaan later.

   Ook zxegt hij dat Blackbox 'controlled opposition' is, en dat ze daarmee de fakkel van 'Powned' over nemen, als ik zijn woorden goed begrijp.

   Vrijland lijkt mij zelf een rol te hebben: hij moet twijfel zaaien over de integriteit van de oppositie.
   Hij moet suggereren dat de oppositie niet deugt. bestaat uit mensen die voor de overheid werken en zo de samenlevcing willen kapotmaken.

   Met dat laatste ben ik het wel eens: het doel is om de samenleving te verzwakken. Maar dat doen ze met idiote maatregelen ( politie zwart maken, boeren verdrijven, virussen laten verspreiden en groot maken) waarbij er wel degelijk oprechte boosheid is onder het volk.

   Het doel: een veel te laag politie-corps dat de taak van ordehandhaving niet meer aan kan.

   De oplossing: Digitale Gevangenschap.

   De Lemmingen zullen graag hun digitale boeien om doen.

   Verwijderen
  4. Vrijland is zo'n groot ego. Iedereen is gecontroleerde oppositie bij hem. Alleen hij is de waarheid heb ik het idee(moet zeggen dat ik nooit iets van hem lees) De ego durfde zelfs Willem Engel gecontroleerde oppositie te noemen. Ik ken weinig mensen die zo hard tegen het regime en haar beleid vechten dan Willem Engel en Jeroen Pols.

   Verwijderen
 6. Kijk, die NOS-kop roept bij mij wel leuke associaties op:

  Oud-RIVM-baas over apenpokkenvirus: 'Denk goed na over de Pride Amsterdam'

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2435467-oud-rivm-baas-over-apenpokkenvirus-denk-goed-na-over-de-pride-amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SLECHT NIEUWS:

  We dachten dat je veiliger was als je al een keer Corona had gehad. Niet waar!
  Als je voor een tweede keer wordt besmet, heb je een slechter vooruitzicht.
  En als je voor de derde keer Corona krijgt, is het nog minder rooskleurig.

  Hetzelfde geldt voor vaccinaties: hoe meer je er kreeg, hoe minder gunstig jouw ziekteverloop bij her-besmetting.

  Het is dus verstandig om:
  1) niet te vaccineren
  2) Besmetting te vermijden. Niks 'opbouw van afweer systeem'.

  Hier de bron:
  COVID Reinfection Outcomes Are Not Good (Preprint Study)
  https://youtu.be/A7JqzI5d3sw

  Graag correctie als ik het niet goed heb begrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Corona is al 1,5 jaar geleden verdwenen, maar komt net als de griep ieder jaar weer terug in gewijzigde vorm, oftewel mutaties. Tenminste, dat willen ze ons wijsmaken want er liggen nog voor miljarden €€,s spuitjes op de plank. Wereldwijd. (toevallig natuurlijk)
   De griep is een natuurlijke ziekte maar van corona is ondertussen al duidelijk bewezen dat het 'man made' is.
   Ook worden de bijwerkingen van de gifspuit nu aan mutaties van corona toegeschreven dus de verhalen over gevaarlijke mutaties van corona mag je met een korrel zout zo groot als een voetbal nemen. De spuit is absoluut veilig wordt nu nog steeds beweerd, ook al stijgt de oversterfte gigantisch en lopen de ziekenhuizen weer vol, nota bene in de zomer als, door de band genomen, het daar heel rustig is wat infectieziektes en virussen betreft. Trek hieruit maar je eigen conclusie.
   Zelfde verhaal met dat broodje apen pokken verhaal: man made= biologische oorlogsvoering. Corona uit China en de pokken uit Oekraine. Allemaal Amerikaanse labs. Toeval?? Denk het niet.
   you troep moet je niet vertrouwen als een bericht mag blijven staan. Echte waarheden worden meteen verwijderd.
   Vertrouw op je eigen immuunsysteem, onderhoud dit goed en je gaat straks dood van ouderdom.

   Verwijderen
  2. Volkomen eens. "Men" wil ons alleen aan de gifspuit. Het valt mij trouwens toch wel op, dat overal 'fearporn' wordt gespuit op alle fronten. Ziekte, geweld, oorlog, economie en energie.

   Verwijderen
 8. OpTelegramn schreef

  Natasja, [6-7-2022 09:51]
  Het verbaast me wel dat er zo weinig politie en militairen de goede kant kiezen

  Mijn reactie:
  Agenten en militairen moeten bevelen uitvoeren. Ze zijn niet vrij om hun eigen weg te gaan. Natuurlijk kunnen ze dat op een zachte en sympathieke manier doen. Dan weet je wel hoe ze er in staan. Maar jonge boeren zijn soms wanhopig, en soms overmoedig en als ze in een groep zijn kunnen ze even doorslaan. Dan verlies je agenten want gaan dan ook ver-harden. Als ik zie hoe de agenten in Amerika tot criminelen zijn uitgeroepen, en hoor dat heel veel agenten de dienst verlaten, dan denk ik dat dit wel eens de strategie kan zijn: Als er veel te weinig agenten zijn en de misdaad toeneemt, dan zullen ze ons de 'digitale gevangenschap' aanbieden. Die ziet er zo uit: geld is alleen nog digitaal en middels volledige surveillance bepalen zij of je die maand wel of niet geld mag opnemen. Actie voeren tegen de overheid ? Dan voor straf geen geld opneembaar. Een maand honger lijden. Ze zijn er bijna: het digitale geld komt er aan. De QR code zal er ook wel komen. Via het 'sleepnet' en afluister software weten ze alles wat jij zegt en schrijft. Zo weten ze met hulp van artificial Intelligence iedereen onder de duim te houden. En wij gaan dat goed vinden als er geen agenten meer zijn en de misdaad loont. Sorry voor deze zwartkijkerij. Het is bedoeld als 'mogelijk scenario'. Het zoù kunnen dat dit de agenda is die er achter zit.

  BeantwoordenVerwijderen