vrijdag 15 juli 2022

Zware Russische raket-aanvallen op Nikolaev en Kharkov

 BRON

15-07-22. Een bericht van het leger.

📹Video 1-6: “ In de 💥ochtend vielen de strijdkrachten van de Russische Federatie Nikolaev aan.
Buurtbewoners in de sociale netwerken melden ten minste 10 aankomsten, er werden krachtige explosies gehoord. Sommigen van hen vielen opnieuw in het microdistrict Salt.
De gebouwen van twee lokale universiteiten, door Oekraïense troepen omgebouwd tot kazernes, waar de Oekraïense Nationale Garde was gevestigd, vielen onder de raketaanval. “ 's Nachts voerden de RF-strijdkrachten een reeks raketaanvallen uit op Charkov, de luchtverdedigingstroepen van de strijdkrachten van Oekraïne verslapen opnieuw raketlanceringen, de alarmsirene loeide pas na de eerste aankomsten. 4 explosies in de stad, rookzuilen boven de getroffen objecten. Video 7-8: Lancering van Iskanders vanaf Belgorod op doelen in Charkov Video 9: Aankomst in Charkov en lanceren van een luchtaanval

💥


📹
📹
📹Video 10: Een gloed in de lucht bij Charkov maakte mensen bang na een reeks raketaanvallen.
Het lijkt erop dat dit een zeldzaam atmosferisch fenomeen is - nachtlichtende wolken"

89 opmerkingen:

 1. Dit was in Vinnitsa. Zielig voor die hond. Baasje rent erachteraan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het afslachten van Oekraïners gaat maar door. Nu 1.000 man per dag!

   Verwijderen
  2. Ik had het in het vorige blog over een aankondiging van 'verzachten' van de sancties. Hier een bloemlezing. Zou het LeugenImperium tekort hebben aan spullen? Of bluffen ze maar wat.

   Verwijderen
  3. Weer een bericht, dat de sancties worden "aangepast" door het eu-regime. Ook werden sommige "bevroren" assets weer vrijgegeven.
   Langzamerhand worden alle maatregelen weer teruggedraaid.

   Verwijderen
 2. Wat een AFGANG voor de president van het LeugenImperium. En dat wil dan smeken om olie bij zijn voormalige leverancier. 🎼Times they are 🎼 changing 🎼.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het sprookje verliest de wolf.
   En wie is straks de jager die de wolf pakt?
   Moraal in dit verhaal: geloof niet in sprookjes.

   Verwijderen
  2. Het is een 'europese versie' Wolf, en nu is de wolf vervangen door een Beer.
   Het is trouwens wel een schitterende afbeelding: donkere kleuren die de koude symboliseren, rood voor de warmte die schaars is. Gaspijpen die als bomen een bos vormen. Het dwalende Europa, verloren in de grote lege koude wereld.
   De beer: onbedreigd, vrij te doen wat hij wil.

   Verwijderen
  3. Inuitief denk ik dat het inderdaad een gigantische belediging is als niet het staatshoofd (MBS) maar een locale gouverneur de Machtigste Man ter wereld van het vliegveld afhaalt.
   Die MBS is natuurlijk wel een brutale vlerk, maar hier gaat hij toch voor betalen, vrees ik !!

   Hij kan beter 30 Chinese lijfwachten inhuren voor de rest van zijn leven...

   Maar zijn signaal is helder : Hij kiest voor Rusland en China, en laat de VS in zijn eigen sop gaar koken.
   Amerika is verlden tijd.
   Maar zijn gebaar is dom. Putin zou zo dom nooit zijn.

   Verwijderen
  4. De tijd komt nog wel dat de beer wordt afgeslacht

   Verwijderen
  5. om 16:51 wordt afgeslacht, 🤡

   Verwijderen
  6. [Inuitief denk ik dat het inderdaad een gigantische belediging is als niet het staatshoofd (MBS) maar een locale gouverneur de Machtigste Man ter wereld van het vliegveld afhaalt.]
   MBS had het gewoon te druk met het afhalen van andere genodigden.
   Verder waren de gespreksonderwerpen ook niet interessant: vooral oude koeien uit de sloot halen.

   Verwijderen
  7. Het afslachten vinden sommige Oekraïners nogal leuk. Wellicht, dat aanwezige kenners van het Russisch-Oekraïens hieronder een vertaling kunnen plaatsen? De man was kort van stof...

   Verwijderen
 3. Voor als straks de pensioenen omlaag gaan, is dit de oorzaak.

  BeantwoordenVerwijderen

 4. https://nos.nl/artikel/2436854-complotdenker-micha-kat-mag-uitgeleverd-worden-aan-nederland

  Complotdenker Micha Kat mag uitgeleverd worden aan Nederland

  Complotdenker Micha Kat mag uitgeleverd worden aan Nederland. Dat heeft een rechter in Noord-Ierland bepaald, bevestigt het Openbaar Ministerie. Wel kan Kat nog in beroep gaan tegen de uitspraak.

  De 59-jarige Kat werd vorig jaar zomer opgepakt in Noord-Ierland. De complotdenker wordt in Nederland vervolgd voor het bedreigen van Jaap van Dissel, directeur infectieziektebestrijding van het RIVM. Ook wil het OM hem vervolgen voor opruiing in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

  Kat moet in Nederland nog een celstraf van zes maanden uitzitten vanwege een eerdere veroordeling voor smaad en laster tegen de hoofdredacteur van de NOS en bedreiging van een journalist van De Telegraaf. De complotdenker is eerder veroordeeld voor bommeldingen, vernielingen en belediging.

  Via het online platform Red Pill Journal verspreidde Kat samen met twee anderen verhalen over vermeende satanische pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven. Mensen die de verhalen voor waar hielden, legden vervolgens brieven en bloemen neer op de begraafplaats in Bodegraven.

  ===

  Ik wist niet dat ie al bijna een jaar in de gevangenis zat !

  Kat kende geen maat. Blik zelf was iets te positief over Mischa.

  Maar waarom gaat niemand van de overhjeid mety zo iemand in discussie ?

  Uit een interview op youtube bleek laatst dat onze hoogste militair , Dick Berlijn, geen idee had over 911. Geen flauw idee !

  Kijk, dàt vind ik nou een gevangenis straf waardig.
  Maar een fanatiekeling die de realiteit uit het zicht verloor (denk ik toch, ik heb zijn verhalen niet echt gecontroleerd), die hoort niet in een gevangenis, maar in een gespreks-groep. Of , zoals in China: in een kamp waar informatie, taal ( chinees) en een vak wordt geleerd. En dan maaar hopewn dat ze hun fouten gaan begrijpen.

  Mischa is mooi de lul. Dat gun ik hem niet. Hij bedoelde het goed, neem ik aan.
  Dat kun je van Dick Berlijn nauwelijks zeggen: op die positie MOET je de waarheid van grote gebeurtenissen checken en onderzoeken.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Maar waarom gaat niemand van de overhjeid mety zo iemand in discussie ?"
   Dat is toch weer de "heerlijke" naïviteit van JV. Net als dat je roebels wilde kopen voor euro's nadat Rusland van Swift verwijderde was en zelfs multinationals geen roebels konden kopen. We zijn een vijandige natie voor Rusland. Ze accepteren geen dollars of euro's. Wat je kunt doen is bitcoins kopen en die op een harde schijf zetten en met die harde schijf naar Rusland gaan en daar kijken of je een roebel rekening kunt openen en zien dat je je bitcoins daar kan omzetten in Roebels. Het is trouwens nog steeds de moeite om je Euro's om te wisselen. Onze munt gaat van kwaad tot erger in de negatieve trend. Fluctuaties daar gelaten.

   We zitten sinds 2020 in het nieuwe normaal. (Althans dat denken ze bij het WEF met al haar tentakels in onze maatschappij incl. het Rutte regime waar wij onder leven)
   In het nieuwe normaal praat je niet met mensen (we zijn kakkerlakken in hun ogen), maar leg je dictaten op. Er wordt ook niet met de boeren gesproken. (die zogenaamde meeting van Rutte met de boeren, was in werkelijkheid een meeting van Rutte met de universiteit van Wageningen waar al die lieden op de één of andere manier een lijntje mee hebben)

   Dat Blik volledig achter Mischa Kat is terecht. Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat er sprake is van satanisch ritueel kindermisbruik in hoogste ambtelijke / politieke krijgen. Dat het onderzoek hiernaar moest plaatsvinden onder volledige auspiciën van de minister van Justitie is veel zeggend!

   Verwijderen
  2. Waar Blik geen gelijk over heeft is Willem Engel.(en Jeroen Pols)
   Absoluut 100% de real deal. Wat een strijders!

   Corruptie vliegt je om je oren – Jeroen en Willem nemen de week door
   https://hetanderenieuws.nl/corruptie-vliegt-je-om-je-oren-jeroen-en-willem-nemen-de-week-door/

   Verwijderen
 5. Dick Berlijn checkt en onderzoekt in ieder geval beter dan die spruitenboer uit Ossendrecht.
  Zowiezo heeft hij meer verstand van krijgsmachten en wereldpolitiek dan een jodenhater uit Ossendrecht die moet zien rond te komen van zijn oogst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Dick Berlijn checkt en onderzoekt in ieder geval beter dan die spruitenboer uit Ossendrecht.
   Zowiezo heeft hij meer verstand van krijgsmachten en wereldpolitiek dan een jodenhater uit Ossendrecht die moet zien rond te komen van zijn oogst. ]

   Nou, dààr wringt nou net de schoen: Je mag aannemen dat Dick Berlijn precies weet wat er bij 911 gebeurde. Dat is zijn vak. Maar hij mist dus de volledig onverklaarbarre ineenstorting van WTC 7 ( 48 verdiepingen, met g snelheid gevallen...)

   [Dick Berlijn checkt en onderzoekt in ieder geval beter]
   dat is dus niet zo: die boer weet het beter.
   ----
   Je zou denken dat het Ministerie van Landbouw beter weet hoe het moet met de Landbouw. Maar nu pas zegt de minister: we moeten streven baar 30% Bio.
   Ik ben in 1979 bio-boer geworden. Ik zag het dus minstens 42 jaar eerder dan het Ministerie...

   Nou ja. ik verdien dan ook elk jaar drie keer zo veel als Dick Berlijn verdiende per jaar, dus daar klopt het dan weer wel...

   Verwijderen
  2. ""Nou ja. ik verdien dan ook elk jaar drie keer zo veel als Dick Berlijn verdiende per jaar""

   Droom maar verder boer met je karig inkomentje.
   Dick Berlijn's netto inkomen was wel meer dan 10 keer jouw netto jaarinkomen.
   Daarbij, jij kan nog doorploeteren tot je dood omkiept en Dick Berlijn lacht jou vierkantig uit met zijn pensioen wat hij jaarlijks opstrijkt.
   Mafkees!

   Verwijderen
 6. Enige tips:

  In Belgie komt een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken: een Marokaanse vrouw !

  =====
  Cnris Martenson over de Nelderlandsse boeren: https://youtu.be/37FEDtutEPI

  "Ze' willen grote fabrieksmatige productie van voedsel: insecten etc. "

  ====
  Yanasa TV. Een video blog van eenheel goed geinformeerd iemand, mogelijk een Amerikaanse boer uit North Carolina.

  https://www.youtube.com/watch?v=spCXQTspO0Y

  Hij bespreekt vele zaken: Hoe in de VS de vliegtuigen onbetrouwbaar worden wegenms gebrek aan onderdelen. ( Dat is nu trouwens in Rusland ook een probleem)

  Over de NL boeren.
  Hij speculeert (net als Martenson) : Waarom word de voedselvoorraad op allerlei manieren gehinderd?
  ( Kunstmest fabrieken die afbranden,. energie om kunstmest te maken onbetaalbaar, boeren uiitdrijven met milieu argumenten etc etc.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch nog een kudo voor trucker E.:

   Martenson: "Als je mij zou vragen: "Is het niet beter om al die CDC ( RIVM) lui te vervangen door truckers", dan zou ik zeggen: DOEN ! Dan worden er minder fouten gemaakt dan nu...
   Min 17.

   Verwijderen
  2. Het plan is heel simpel.
   Iedere marxist gooit de boeren van het land en creëert hongersnoden. Dat is DE manier om het volk nederig en gehoorzaam te krijgen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Het westen richt zichzelf ten gronde.
   https://dissident.one/2022/07/16/great-reset-na-nederland-en-canada-verbiedt-duitsland-nu-ook-voedselproductie/
   Mogelijk gemaakt door de strijd tegen -massavorming rond- het milieu, het virus en Putin.

   Verwijderen
 7. Bij de Duran speculeert Robert Barnes ( pas op! never mentions Israel !) dat men eerst Kamela moet vervangen door Buttigich , en dan pas Joe kan wegsturen.
  Aan het ophoepelen van Joe wordt al gewerkt: er schijnen abominabele video's van zoon Hunter in omloop te zijn. ( kan ook zijn dat men die toch nog nodig heeft om Joe op de rode knop (atoombom) te laten drukken.... wie zal het zeggen ?

  Ik hoorde dat Joe de aanwijzingen van de teleprompter óók voor las !

  ( Bijv: korte pauze...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Hoewel de Arabieren er ook wat van kunnen. Hier wordt het LeugenImperium op zijn plaats gezet. Wat zeg ik: Op Zijn Plaats!

   Verwijderen
 9. Und immer wieder das tapfere Litouwen, wat dus -bijna- alles heeft toegegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor Zelenskyy begint ook het weekend, net zoals 🤡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fotoshoppen is het enige waar clown Wolf goed in is.
   Mislukte russische propaganda.
   Alleen de domste van de domste Nederlanders trappen in die grootste onzin wat Wolf verspreid.

   Verwijderen
 11. Eddepet, ga eens langs een dokter/arts/medicus of psycholoog. zou een stuk kunnen helpen.

  B.T.W. Dreigen helpt niet, ben niet in gevaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij lelijke marxistische kop remi, hang jezelf op psychopaat.
   Daarmee verbeter je de wereld.

   Met mij gaat alles verder prima en raad van een psychopaat neem ik zowiezo nooit aan.

   Verwijderen
 12. Een nieuw pakket EU-maatregelen is verschenen. Het grootste niet-energie-uitvoer-product, goud, staat op de lijst. Goh, wat errug, denkt de RF. 1 Wetje verder en alle energie naar niet vriendelijke landen moet dan in goud worden betaald. De verkoper bepaalt immers de betalingsregeling, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De Vloek van Elenskyy. Iedereen, die hij de hand schudt, is binnen afzienbare tijd verdwenen. Er volgen er nog meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het LeugenImperium neemt al maatregelen voor als besluitvormende plaatsen straks worden aangepakt. Stelling: Een ambassade wordt beschouwd als een stukje grond van het betreffende land in een ander land. Wordt een aanval op een ambassade dan beschouwd als een aanval op dat betreffende land? Vragen vragen vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezien dit bericht zal een dezer dagen de ambassade van het LeugenImperium in een rokende puinhoop zijn veranderd.

   Verwijderen
 15. Amerikaanse ambassades zijn al vaker doelwit geweest van terroristen.
  Als zoiets zou gebeuren in Kiev, gaan wereldwijd ook heel wat Russische ambassades in de hens of worden ze stuk voor stuk het land uitgeschopt.
  Het kremlin zou pas echt dom zijn als ze de Amerikaanse ambassade bombarderen in Kiev.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom staat @Eddy in zake Oekraïne achter Oekraïne en de EU / WEF. Achter lieden die ons ons voedsel af willen pakken.
   Overal in de wereld holt de voedselproductie achteruit, behalve in Rusland en China.
   Hou je van een lekkere steak of hou je van insecten?

   https://dissident.one/2022/07/16/great-reset-na-nederland-en-canada-verbiedt-duitsland-nu-ook-voedselproductie/

   Verwijderen
  2. Getverderrie, je denkt toch niet dat ik insecten ga eten @oligarch
   Schei in godsnaam toch uit door de Russische invasie in Ukraïne te vergelijken met die geesteszieke ideeën van Schwab.
   Want als dat waar zou zijn dan is Putin een uitvoerder van Schwab.
   Putin heeft dan opdracht gekregen om de wereld in een zogenaamde hongersnood te forceren door oorlog aan te gaan met Ukraïne
   Oekraïne is onder andere een groot exporteur van graan wat nu verstoord is. Rusland zou dan een soort van holodomor 2 gecreëerd hebben.

   Verder is het voor boeren niet verboden om vee te hebben.
   Wat aangepakt wordt zijn de mega stallen waarvan bekend is dat het vee van mega boerderijen niet bedoeld is voor eigen land maar voor export.
   Ik koop en zal blijven kopen een heerlijk stuk vlees van eigen bodem. De plaatselijke slager weet precies waar hij het vlees moet afnemen.

   Verwijderen
 16. België is pas een regime

  Huisarts uit Tongeren zonder mondmasker: 3 maanden cel met uitstel en geldboete van 4.000 euro
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/07/14/huisarts-uit-tongeren-zonder-mondmasker-tijdens-tweede-coronagol/

  We weten inmiddels dat mondkapjes niet beschermen tegen een niet bestaand virus / de griep en dat ze zelfs gevaarlijk zijn voor je gezondheid.
  De injecties voorkomen ook niet dat je beschermt bent tegen een niet bestaand virus en dat ze derhalve ook niet kunnen voorkomen dat je anderen besmet met een niet bestaand virus.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De Onderste Steen van MR. Hij is tenslotte niet gestikt in zijn leugens, dus het gaat nog wel even door. Het is opvallend stil in die hoek...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Girkin, Dubinskiy, Pulatov en Kharchenko zullen niet ontkomen aan vervolging.
   Ze waren maar al te zeer geschokt dat ze niet een Ukraïns gevechtsvliegtuig hadden neergehaald maar dat het een passagiersvliegtuig was.
   Zij voerden de leiding over anderen. Zij dirigeerden de Buk-TELAR naar de lanceerlocatie. Ze spraken tijdens onderschepte communicatie over de noodzaak van een Buk om hun zaak te dienen en of 'hun' Buk zijn werk had gedaan. Zij stelden met genoegen vast dat een vliegtuig is neergeschoten. Ze leiden anderen bij de levering van het systeem aan de lanceerbasis en ze organiseren de verwijdering van de Buk-TELAR naar de Russische Federatie.

   Verwijderen
 18. Er is totaal geen begrip voor Rusland met zijn achterlijke oorlogs strategie om Ukraïne te vernietigen.
  Er zullen zeer zeker mensen zijn die in de Rusland internet propaganda zijn getrapt.
  Dat zijn dan tevens mensen die zich niet kunnen inleven wat het is om oorlogs slachtoffer te zijn als gevolg van bevelen die van een totaal gestoorde dictator uit het kremlin komen.
  Hitler had op een gegeven moment ook veel sympatisanten en volgelingen zoals Putin nu heeft.
  Ook toen waren veel mensen hersenloos.
  Ze zeggen, je kunt Putin niet met Hitler vergelijken.
  En toch zijn die vergelijkingen overduidelijk aanwezig.
  Putin die zijn vuil werk laat opknappen door gehersenspoelde volgelingen.
  Een land wat niet tot Rusland behoort bombarderen, inpikken en dan vervolgens proberen weg te doen alsof er niets aan de hand is.

  Rusland zal nooit en te nimmer wegkomen met deze vorm van wetteloosheid. Rusland heeft wereldwijd gezichtsverlies geleden en zal zelfs gezichtsverlies blijven houden wanneer de oorlog morgen definitief al afgelopen zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over oorlogsmisdaden gesproken: de druk op het LeugenImperium neemt toe, om het joodse tuig in het beklaagdenbankje te krijgen. "Those who speak loudest in defence of human rights have proven to be the most bloodthirsty killers of innocent civilians.
   Ik begin die Chinezen steeds meer te mogen. Slava China!

   Verwijderen
  2. Hou op met die Chinese dictatuur. Wat een hel is dat land

   Verwijderen
 19. Biden lijdt gezichtsverlies. Met Lege Handen. Wel de zakken gevuld natuurlijk, door zijn joodse vrindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat deden zij daar? Geheim bezoek van het LeugenImperium in Oost-Oekraïne tijdens het neerhalen van MH17.
  Vers van de pers: Vandaag geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 8 jaar later beweerd die Russische clown dus ineens een of ander document te hebben van een Amerikaans "geheim bezoek" op de dag dat Ukraïnse separatisten bewapend met een Buk-TELAR dachten een Ukraïns gevechtsvliegtuig neer te halen.

   Komt die clown wel een beetje laat mee.
   Gezien de huidige Russische propaganda wat tegen Ukraïne is gericht , heeft die Russische clown dat documentje mooi in elkaar gefrutseld.
   Lachwekkend hoe die slappe propaganda van Rusland weer heel gemakkelijk door de mand valt.
   Er is een clown als Wolf voor nodig om eventjes aandacht te vragen voor die Russische clown.
   We hebben het gezien Wolf. Helaas pleit het jouw Russische terroristen niet vrij.

   Verwijderen
 21. En alweer een Kolonel (= hoge pief) AFGeslacht. Ze hebben 1 vingerkootje van hem teruggevonden en -natuurlijk- zijn paspoort. Verder niets. Dat krijg je, als je tegen de RF opstaat, dan krijg je klappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klappen vallen er aan beiden fronten.
   Ook Russische officieren en soldaten krijgen klappen.
   Soms gewond, soms vermoord.
   Dat krijg je als je tegen Ukraïnse Nationalisten wat hun land verdedigen opstaat.
   Als ik Ukraïner was ,in Ukraïne woonde en de kans zag om een Russiche soldaat of officier om te leggen.......twijfelde ik geen seconde en schoot z'n kop van z'n romp af.

   Verwijderen
  2. Nog een kolonel, die werd afgeslacht bij dezelfde gelegenheid. Volgens het bericht, is dit de 3e kolonel, dus ik moet op zoek naar de 2e. Ik ga ze hier allemaal opsparen en dan de link doorsturen naar Elenskyy's mailbox. Lache man...

   Verwijderen
  3. Hebbes. Hier staan ze alledrie. Elenskyy, wat is je mailbox? Ha ha ha.

   Verwijderen
 22. Reacties
  1. En hier moeten ze bij google toch wel even van schrikken. Maar ja, moet je je maar aan de wet houden en vooral niet denken, dat die niet voor jou geldt. Misschien lukt dat in jullie LeugenImperium, in de rest van de wereld denkt men daar anders over.
   Enneh, in roebels graag...

   Verwijderen
 23. De eerste westerse politicus die z'n hersens gebruikt en zegt, wat belangrijk is om te overleven. De rest zijn allemaal hysterische joden en daar moet je -vooral- niet naar luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zoveelste barst in het EU-debacle: Polen maakt zelf wel uit, hoe ze hun juridisch systeem inrichten.
   Ze zijn het linkse geleuter van Hysterica von der Lügen een beetje zat.

   Verwijderen
 24. Grappig. Goed kijken naar het plaatje. 313 is het kenteken van de auto van DD.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Eddy, heb je ook, bij gebrek aan hout snijdende argumenten, een ander woord dan mafkees, of is je vocabulaire te beperkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Goed nieuws: Washington may stop sending financial and military aid to Kiev. Die arme 🤡 in Oekraïne, ze laten 'm barsten. (terecht)
  Nog meer goed nieuws van het pensioenfront: Mijn pensioen gaat omhoog met 3,24% ! Dit is de maximale verhoging voor dit jaar, stond er nog bij. Als er geen maximum op zat, was het nog hoger geweest, denkt Wolfie.
  Helaas is dit niet voldoende om de inflatie te dekken, maar een kniesoor, die daarop let. YESSS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo te zien straft God alleen "onvriendelijke landen". Degene, die zich het ergst misdroegen, krijgen de hoogste temperatuur voor de kiezen. Daarbij zijn dit gevaarlijke tijden voor de gefeksieneerden: die hebben al aanleg voor bloedklontjes en dat wordt bij warm weer nog erger. Ga maar lekker een booster halen, da's gezond.

   Verwijderen
  2. Japan, ook een "onvriendelijk land" krijgt ook wat het verdient.

   Verwijderen
  3. Wolfie heeft vroeger hard gewerkt en vandaag lag er een nieuw bericht in de bus: Uw -2e- pensioen wordt verhoogd met 2,39%
   En daar hoef ik geen ene f**k voor te doen. Geen baas meer, die met de chronometer achter de deur staat, om te kijken of je wel op tijd komt. Ik heb alle tijd van de wereld en ik geniet me een ongeluk!

   Verwijderen
 27. Mexicaanse HELD. "Mexican President Renews Asylum Offer for Assange in Letter to Biden".

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Rusland hoeft het LeugenImperium niet kapot te maken, ze doen het gewoon zelf, met behulp van de homo's en "male LGBTQ community" met dank aan Soros.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Welkom bij de G.B. Wolf lulhannes show

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Geblokkeerde Russische Tv-Zender Dozhd-Uitzendingen Vanuit Het Buitenland

  De Russische televisiezender Dozhd, die kritisch is over het Kremlin, heeft maandag de operaties hervat. "Na de gedwongen uitzendpauze in maart zijn we erin geslaagd om het team en de belangrijkste principes te behouden: net als de afgelopen twaalf jaar zullen we verslag doen van gebeurtenissen en fenomenen zonder censuur en manipulatie", aldus de omroep op zijn YouTube-kanaal

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Deze moet je echt beluisteren:

  https://youtu.be/QpJTE-DxmTI

  NEOCON FALSE ACCUSATIONS 101 - FROM XINJIANG TO NOVICHOK

  Garland Nixon ( zwart bloed, joods bloed) maakt eenheel goede analyse van de Neocons, en zijn kleurrijke taal is een genot om naar te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Belangrijk -gecombineerd- bericht: Doelpalen worden verschoven. En het is hun eigen schuld.
  "Foreign Minister Sergey Lavrov: the geographical tasks of the special operation have changed, now it is not only the LPR and the DPR, but also a number of other territories.
  Foreign Minister Sergey Lavrov: the geographical tasks of the special operation have changed, now it is not only the LPR and the DPR, but also a number of other territories‼️
  Lavrov: If the West supplies Kiev with long-range weapons, the geographical tasks of the special operation in Ukraine will be pushed even further."
  Da's logisch he? Als jullie 80 km ver kunnen schieten, moeten wij 90 km gebied veroveren om veilig te zijn. Dus hoe meer bereik, hoe meer 'Oekraïne' je kwijt raakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gazprom zorgt ervoor, dat Canada en Duitsland de gifbeker tot op de bodem moeten leegdrinken. Ja, ja, dat komt ervan.

   Verwijderen
  2. Duitsland stopt met 'hulp' aan Oekraïne. Ze hebben de oude, waardeloze rotzooi opgeruimd.

   Verwijderen