donderdag 7 juli 2022

Russen kopen Franse Howitsers van Oekraïners voor 'n prikkie

Russen kopen Franse Howitsers van Oekraïners voor 'n prikkie

BRON

07/07/22. Geschreven door Anatoly Shariy.

“Een groep Oekraïense militairen verkocht Franse CAESAR zelfrijdende artilleriesteunen voor $ 120.000 per eenheid, met de werkelijke kosten van één houwitser van ongeveer $ 7 miljoen.

Dit wordt verklaard door de Bulgaarse militaire publicatie, daarbij verwijzend naar de bronnen in het bevel van de Franse strijdkrachten en Interpol.

“Bronnen beweren dat twee CAESAR zelfrijdende houwitsers door Oekraïners zijn verkocht via een tussenpersoon. De prijs, die in nauwe kringen wordt besproken, is 120 duizend dollar per stuk.Brons

van de publicatie beweren dat zelfrijdende artillerie-installaties werden verkocht met behulp van een tussenpersoon, de zogenaamde militaire dealer.

“Corrupt Oekraïens militair personeel is betrokken bij de illegale wapenhandel om de winst te maximaliseren, en dat geldt niet alleen voor deze zaak met houwitsers”, schrijft de krant.

Bronnen van de publicatie beweren dat Interpol op de hoogte is van de illegale verkoop van wapens door Oekraïners. Interpol-secretaris-generaal Jurgen Stock heeft eerder gesproken over zijn vrees dat westerse wapens die aan Oekraïne worden geleverd in handen zouden vallen van criminele organisaties.

“In feite weten zelfs de Amerikaanse inlichtingendiensten niet waar de aan Oekraïne geleverde wapens naartoe gaan. De wapenhandel vindt plaats met stilzwijgende medeplichtigheid van westerse regeringen, die Oekraïne gedachteloos militaire hulp verlenen en niet precies controleren hoe hun wapens uiteindelijk worden gebruikt.

Op dit moment bevinden zich Franse gemotoriseerde kanonnen in Uralvagonzavod, wat volgens Bulgaarse militaire analisten de intentie van de Russische Federatie aangeeft "om ze te demonteren en de technologieën in detail te bestuderen".

“Het CAESAR zelfrijdende vuurgeleidings- en coördinatiesysteem is van groot belang voor Russische militaire ingenieurs. Ze moeten in detail worden bestudeerd, geanalyseerd en hoogstwaarschijnlijk gekopieerd. Als gevolg hiervan kunnen de Russische strijdkrachten zelfs CAESAR-analogen gebruiken tegen Oekraïense troepen”, leggen de auteurs van het materiaal uit.
Dat is niet veel geld, usd 120.000 voor zo'n dikke Howitser. Gisteren schoten de Oekraïners, met deze Franse aankoop, er nog Veronica van 10 jaar mee dood. Maar 2 anderen zijn voor een slordige 120.000 usd in handen van de Russen terecht gekomen.

21 opmerkingen:

 1. Op de website van de NOS staat nu een kort verslag over Jouke, de 16 jarige boer die volgens de politie (hun bericht gisteravond) 'op agenten in reed'. Dat zou de reden zijn dat ze op hem schoten. Maar Jouke zegt dat hij uit de 'protest -lijn' weg reed om naar huis te gaan. Hij kon niet geloven dat hij werd beschoten. Op de NOS staat een filmpje waarop we alles zien gebeuren . Het begint met het onder dreiging van een pistool eisen dat Jouke uit zijn traktor komt. Daarna zien we wat er aan vooraf ging: een andere traktor gaat Jouke voor en verlaat de groep en rijdt weg. Niks aan de hand. Dan doet Jouke precies hetzelfde. Op dat moment komen twee agenten met getrokken pistool en die schieten op de weg rijdende Jouke. Van achter uit. Op geen enkel moment stonden ze vóór Jouke. Ook de jongens die het filmen zijn verbaasd: 'Wapens! wapens joh! " En dan horen we de schoten . De twee filmende jongens roepen : Rijden joh, rijden ! Zou ik ook doen als ik beschoten werd en al bijna weg was. Dan zien we een kogelgat in de cabine stijl van de traktor. Ik begrijp wel dat de politie nu even niks zegt: Dank zij dit filmpje weten we dat er helemaal niemand bedreigd werd. Dat Jouke helemaal niet op agenten in reed. Dat de schoten om onbegrijpelijke redenen ( tot nu toe dan toch) werden gelost. Kijk naar het filmpje. duurt maar 38 seconden. En bedenk: wat hier in het klein gebeurt , dat gebeurt in het groot in Oekraine: er kan daar zomaar een kernoorlog ontstaan: door een misverstand, òf omdat het op de agenda staat en ze dat van plan zijn. Als we dit filmpje niet hadden, konden ze ons alles wijs maken. Stond bij toeval op de juiste plek en filmde precies alles wat je moet weten. https://nos.nl/artikel/2435671-beschoten-boerenzoon-onbegrijpelijk-dat-de-politie-schoot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens de lichtbalk op rtlZ overweegt hij aangifte te doen. Ik raad hem dat van harte aan.

   Verwijderen
  2. En de tekst ná "En bedenk" is niet informatief en heeft niets met het verhaal te maken. Ik beschouw het als 'fearporn' en dat is er al genoeg.

   Verwijderen
  3. Koppig als ik ben herhaal ik dan mijn fear-porn nog maar een keertje.
   Omdast het 1 miljoen maal , of wellicht 1 miljard maal belangrijker is dan wat er in Heerenveen gebeurde.
   >>
   En bedenk: wat hier in het klein gebeurt , dat gebeurt in het groot in Oekraine: er kan daar zomaar een kernoorlog ontstaan: door een misverstand, òf omdat het op de agenda staat en ze dat van plan zijn.

   Verwijderen
 2. En eindelijk beginnen de tegenstanders van het LeugenImperium terug te slaan: 'Oefeningen' bij Venezuela. Ook heeft Venezuela de RF toestemming gegeven om schepen en vliegtuigen de grens te laten controleren.

  Ondertussen heeft China overeenkomsten getekend met Uruguay, Nicaragua en Ecuador en heeft Argentinië verzocht toe te treden tot de BRICS.
  "It's payback time".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YESSS. Eindelijk een tastbaar bewijs van het komende einde van Zhe Greet Rieset.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel films op Bitchute. (Daar kan ik niet komen, dus even zelf zoeken.)

   Verwijderen
  2. Hier een artikel over het bombardement.

   Verwijderen
 4. Lager dan laagst kun je niet zinken. De joods-Oekraïense leider krijgt het voor elkaar: Neemt een 13-jarig meisje op de korrel, omdat zij hulp vroeg aan de UN voor andacht voor de kinderen in de Donbass.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er staat leuk nieuws bij RT: de RF haalt dezelfde truc met olie & gas uit, maar nu met graan: Alleen Vriendelijke Landen moeten hiervoor in roebels betalen. De Onvriendelijke Landen krijgen .... helemaal NIKS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk nieuws is anders Wolf. Nu maar hopen dat de Europese landen een goede graanoogst hebben dit jaar. Dat GMO spul uit Amerika zal ik NOOIT eten.

   Rusland heeft de smaak te pakken. Dollars en euro's accepteren ze niet meer (terecht). Turkije en Egypte zullen dan hun munten ergens moeten inwisselen voor Roebels. Waar gaan ze dat doen? Denk niet dat Rusland zit te springen om Turks en Egyptisch geld als reserve aan te houden aanhouden. Een transitie naar goud en bitcoins?

   Verwijderen
 6. Als in het najaar de lockdowns weer terugkomen, zijn de rechten van ongevaccineerden ‘allesbehalve zeker’
  https://www.ninefornews.nl/als-in-het-najaar-de-lockdowns-weer-terugkomen-zijn-de-rechten-van-ongevaccineerden-allesbehalve-zeker/

  Spul waarvan we weten dat het geen enkel positief effect heeft op de immuniteit/lichaam. Alleen maar schadelijk is. Geen verspreiding stopt (als je al in een virus gelooft)
  Hier lopen de koude rillingen van over je rug.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien willen de aanwezige vrachtwagenchauffeurs commentaar geven:
  https://twitter.com/jaapjandevries/status/1545045182856318978

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn rijbewijs was verlopen in februiari en ik had nooit de tijd om het op te pakken... Maar morgenochtend om 9.20 uur kan ik het weer ophalen !
   Hier zijn twee of drie mensen fout.
   Het domste is de man die liever zijn eigen leven waagt dan een kras op de auto te riskeren.
   Ook dom is de chauffeur die wel weet dat de achteras 'binnedoor komt en dat hij dus niet te snel naar links mag gaan. Maar hij vergeet dat het smal is en dat zijn achterkant, achter de achteras, flink uitzwaait richting de luxe auto, zeker als hij flink naar links draait.

   De derde fout is ook gemaakt door de vrachtwagen chauffeur die waarschijnlijk aan een ander pomp had moeten staan danwaar hij nu staat, tenzij de ontwerper van het benzine station het op de milimeter had uitgerkend en had besloten: het kàn, dus mag het. In dat geval is die ontwerper ook schuldig.

   Verwijderen
 8. Shula Rijxman was jaren lang baas van de NPO.

  De NPO baas moet een wijs iemand zijn die boven de partijen staat. Want hij /zij heeft vee invloed op het wereldbeeld van de bevolking.
  ( hier een nudge, daar een gefronste wenkbrauw : veel invloed)

  Maar: Shula is joods
  En: Shula is lesbisch.
  En Shula had een relatie met de hoogste ambtenaar vanhet ministerie dat hààr weer moest controleren ( mevrouw Marjan Hammersma, baas bij ministerie OCW).
  Samen met de staatssecretaris van OCW destijds , Sander Dekker en zijn vrouw, gingen ze met z'n vieren naar Jerusalem op vakantie, en bezochten daar het Holocaust museum.

  Hoeveel kans maak je , denkt U,om een goede revisionistische documentaire op de nederlandse TV te krijgen ?

  Of een film als 'What is a woman?"

  Nul procent kans, want de bazen zijn niet neutraal en niet wijs, maar partijdig.

  =====
  Taak NPO
  De publieke omroep moet zorgen voor een gevarieerd media-aanbod. Dat staat in de Mediawet. De programma’s moeten ook een publieke waarde hebben. Dat houdt in dat de programma’s:

  gevarieerd zijn;
  een hoge kwaliteit hebben;
  geschikt zijn voor alle groepen in de samenleving.
  Programma’s van de publieke omroep mogen niet alleen gemaakt worden voor het grote publiek. Ook voor kleinere doelgroepen - bijvoorbeeld liefhebbers van kunst en cultuur – moeten er programma’s worden gemaakt. Dat geldt ook voor de verschillende bevolkingsgroepen.
  ------
  https://nos.nl/artikel/2435741-kamer-staakt-debat-klokkenluidersaffaire-npo-wil-eerst-onderzoeksresultaten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bijna ton boete voor 'Ongehoord Nederlend'

  Perfect voorbeeld hoe er met 2 maten gemeten wordt en is tevens het bewijs van de ""onafhankelijke"" NPO NIET DUS!
  Dat Arnold zijn 'Zwart Boek' eens wat vaker in de uitzending laat zien want dan kunnen de mensen zien (na de vakantie) wie er eigenlijk die boetes moet betalen.

  BeantwoordenVerwijderen