donderdag 4 augustus 2022

Steeds meer Oekr-Amero oorlogsmisdaden aan het licht.

Als zelfs Amnesty International al kritiek begint te uiten op de misdadige manier van oorlogsvoeren van de Oekr-armé, dan is er wel wat aan de hand. Maar als dan ook nog een Amerikaanse huurling eroverheen komt met zijn relaas hoe ze een 18-jarige Rus tot in de dood gemarteld hebben, dan kan het langzaam ook voor Jan met de per duidelijk gaan worden waar de Russen in de Donbass en omstreken mee te maken hebben. 

De Oekr-terreur-eenheden hebben ook een begrafenis ceremonie, die van verzetsstrijdster Olga Kachura, in Donetsk gebombardeerd met minimaal 4 dode begrafens-gangers als gevolg. Pure Oekr-terreur. 
60 opmerkingen:

 1. Dank voor de twatter-link, kon ik gelijk Zelenski War Criminal arresteren. Het is ineens stil met de geel-blauwe vlaggetjes.

  NOS Teletekst 127
  "Oekraïne brengt burgers in gevaar"

  Oekraïne brengt zijn eigen burgers in
  gevaar door militaire aanvallen uit te
  voeren vanuit locaties als woonwijken,
  scholen en ziekenhuizen.Het leger maakt
  die burgerlocaties zo tot doelen van
  Russische aanvallen,stelt Amnesty.

  De mensenrechtenorganisatie deed tussen
  april en juli onderzoek naar Russische
  aanvallen op bevolkte gebieden.Er bleek
  dat die aanvallen geregeld vooraf waren
  gegaan door Oekraïense beschietingen
  vanuit de getroffen locaties.

  Volgens Amnesty schendt Oekraïne met de
  tactieken het humanitaire recht,maar
  zijn de Russische aanvallen "op geen
  enkele manier gerechtvaardigd".

  Hoelang heeft Zé nog? Mijn schoonzus niet meer. Zojuist overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In 36 jaar niet zo veel koraal in Great Barrier Reef
  https://nos.nl/artikel/2439404-in-36-jaar-niet-zo-veel-koraal-in-great-barrier-reef

  Denk dat het rif zo groot is doordat het warmer is.

  In de supermarkt heb ik even de voorpagina van de bekende kranten bekeken. Allemaal opende ze met de droogte in Nederland.
  Oh Hans, global warming
  Nu Oekraïne het niet meer zo goed doet, is men overgestapt op Klimaatverandering en vandaar overgaan naar Apenpokken uiteraard.
  In september prikje halen. Niet vergeten!

  1976 was zoveel droger dan 2022. Maw zo erg is het allemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Oli, topartikel!
   "Koraalverbleking vindt plaats als de watertemperatuur te hoog wordt voor de algen die in het weefsel van het koraal leven. Deze plantjes zetten zonlicht om in belangrijke voedingstoffen voor het koraal. Zonder deze voedingsstoffen wordt het koraalweefsel doorzichtig en wordt het witte kalkskelet van het koraal zichtbaar.

   Dit proces is gevaarlijk, want het koraal kan afsterven als de algen en de kleur te lang wegblijven. De laatste verbleking was in maart. Het was toen uitzonderlijk dat dat gebeurde tijdens het klimatologische fenomeen La Niña, een periode waarin de oceanen doorgaans juist koeler zijn.

   Volgens de onderzoekers laat dit zien dat de zeetemperatuur stijgt en de grootschalige verblekingen zich steeds vaker zullen voordoen. Door de gunstige omstandigheden kon het koraal zich ditmaal dus snel herpakken, maar dit gebeurt lang niet elke keer. In 2017 en 2018 stierven bijvoorbeeld grote delen van het Great Barrier Reef af na verbleking.

   Voortdurend risico
   Volgens de onderzoekers komt het snelle herstel van het rif vooral door Acropora koralen. Deze soort groeit snel en is inmiddels de meest voorkomende in het Great Barrier Reef. Maar Acropora zijn ook meer vatbaar voor verbleking dan andere soorten.

   Het onderzoeksrapport eindigt dan ook met een waarschuwing. "Onze voorspellingen voor de toekomst wijzen op toenemende en langdurige mariene hittegolven, evenals een voortdurend risico van tropische cyclonen en uitbraken van doornkroonzeesterren."

   De onderzoekers noemen hun vondsten goed nieuws voor de huidige toestand van het rif, maar zijn bang dat die niet lang zal duren."

   Verwijderen
  2. Hoe warmer en hoe meer co2 er in de lucht zit hoe beter het gaat met de mensheid en de natuur. Dat is nu juist wat de WEF oligarchen niet willen. We moeten van 8 miljard mensen naar 1 miljard.
   Weet jij zeker dat je bij de 1 miljard behoort hildegard en weet je zeker dat je dan tot die 1 miljard wil behoren? Je leven totaal gecontroleerd, niks meer bezitten etc etc.

   Verwijderen
  3. [1976 was zoveel droger dan 2022. Maw zo erg is het allemaal niet.]
   Klopt. En het jaar erna konden de aardappelen niet worden gerooid, want de machines zakten weg in de modder door de vele regen. 3 Maanden achter elkaar regen. En het jaar ervoor 4 maanden geen druppel regen, kan ik me nog goed herinneren.
   Komt door blokkades van hoge- dan wel lage-drukgebieden boven IJsland met af en toe een "blob" hitte van de Sahara er tussen door. "Het weer" is en blijft een chaotisch systeem. Men probeert via statistieken de boel te vernachelen, maar het is onderhand genoegzaam bekend, dat daar ook enorm mee wordt gerotzooid. Zie de vele berichten over de 'verdwenen hittegolven' bij het knmi. Zoek maar even bij https://www.climategate.nl/.

   Het is ook belangrijk vooral niet de artikelen bij de npo te lezen. Click's tellen tegenwoordig ook mee. Tenzij je van tevoren Javascript uitzet. Maar zelfs dan weiger ik die bagger tot mij te nemen.

   Verwijderen
 3. Complotdenker Alex Jones moet fikse schadevergoeding betalen aan ouders slachtoffer Sandy Hook. Jones gaf toe te hebben gelogen. https://nos.nl/artikel/2439440-complotdenker-alex-jones-moet-miljoenen-betalen-aan-nabestaanden-schietpartij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer gaat de NPO schadevergoeding betalen aan alle slachtoffers van vaccinatieschade? De ongekende promotie van de biowapens door de NPO. De schade die de NPO heeft aangebracht aan onze maatschappij door het verspreiden van angstporno over de gevaren van een virus dat een IFR heeft van 0.15%. Vergelijkbaar met de griep.

   Verwijderen
  2. DR. HARVEY RISCH: WHY ARE VACCINATED PEOPLE GETTING COVID AT HIGHER RATES THAN THE UNVACCINATED?
   https://www.bitchute.com/video/zdxRCYNS14UO/

   NPO heeft bloed aan de handen en zeg niet dat de NPO het niet wist. Een eenvoudige man als Oligarch wist het al. Alle informatie was aanwezig dat de "vaccins" biowapens zijn en waren.

   Verwijderen
  3. Bedankt Hildegard voor het berichten wat de NOS aan nepnieuws verspreid. Kritische reacties daarop is de bedoeling van dit blog. Ik kan die leugens ondertussen niet meer aanhoren en heb het NOS artikel ook niet bekeken. Wel even geluisterd op Rumble wat Jones op deze aanval op zijn vrijheid van meningsuiting heeft te melden: Hij ziet de 4 miljoen als een overwinning tov de 150 miljoen, de rechter heeft de jury vooraf herhaaldelijk gezegd dat hij schuldig is en Infowars is failliet maar maakt een doorstart. Toch zal hij proberen de vergoeding te betalen. Deze poging om hem stil te krijgen is dus mislukt en de aandacht voor de sandyhoax zal weer wat kritische burgers aan het denken zetten. Dan komen ook zij erachter dat zodra een complot een theorie wordt genoemd door de MSM dit vaak geen theorie is maar de praktijk.
   recent Engelstalig artikel over toeval en complotten

   Verwijderen
  4. @RACHEL, waaruit blijkt dat complotondernemer Jones het betalen van 4000000 als overwinning ziet? Overigens verneem ik dat hij ook nog een boete van 40 miljoen moet betalen

   Verwijderen
  5. https://twitter.com/drefanzor/status/1555208658794864640?t=L0_nH4rDtVZXSPg5BnUUKw&s=19

   Verwijderen
 4. @hildegard, heeft de NOS zo weinig lezers dat ze de hulp van Blik op NOS journaal nodig hebben om hun gekleurde schrijfsels gelezen te krijgen?
  Hier vang je bot!
  Waarom ben jij hier de boel aan het vervuilen met je NOS pulp?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals altijd heeft Blik op NOSjournaal een trol. LOL. Dat rijmt. Ik zit hier al sinds 2014. Heb niet anders meegemaakt. Het kan toeval zijn, maar waarschijnlijk niet. We weten (via wob documenten) dat het regime olv de deepstate (NCTV) veel aan gedachtenpolitie en beïnvloeding van publieke opinie doet.
   Tsja, het is wat het is.

   Verwijderen
  2. https://youtu.be/SZO7KCKBOE8

   Verwijderen
  3. Ik heb veel geleerd van Alex Jones. Ik ken hem vanaf 2010. Veel wat hij zei is helaas waarheid geworden.
   De Obama deception was een eye opener voor mij.

   In de zaak Sandy Hook was Alex juist heel terughoudend over de precise toedracht wat er toen gebeurd was.
   Dat Alex een echt gevaar voor de agenda van de globalisten was/is werd duidelijk toen hij in 2016 gebanned werd van de sociale media.
   Ze hebben hem ook geprobeerd te pakken bij de hoax van 6 januari. De bestorming van het capitol. Terwijl hij juist opriep om rustig te blijven en niet het capitol te bestormen.
   Inmiddels weten we dat 6 Jan. de zoveelste valse vlag van de globalisten was om nationalisme, christenen, wapenbezitters te demoniseren.

   Verwijderen
  4. @oli, Jones was alles behalve terughoudend aangaande Sandy Hook: Sandy Hook was een hoax, gespeeld door acteurs met als doel wapenbezit te ontmoedigen.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.mindnederland.nl/actueel/veroordeling-voor-antisemitische-uitingen-op-blog/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Zelensky is een Jood, maar niet iedere Jood is slecht Wolf.
   Je kunt de slechteriken ook Talmud Joden noemen.

   Verwijderen
  5. [niet iedere Jood is slecht]
   Klopt, @oli. Zoals je ook goede- en slechte- Turken, Marokkanen, Surinamers, kortom, ieder volk, hebt. Bedankt voor de goede tip. Ik zat ook te denken aan: neocons. Ik ga er een nachtje over slapen.

   Verwijderen
  6. @WOLF, ik geef je een dag de mogelijkheid je antisemitische tekst te verwijderen, zoniet dan maaki ik hier een melding van.

   Verwijderen
  7. @hildegard, verraders worden opgespoord en krijgen geen 30 zilverlingen, jodenknecht.

   Verwijderen
  8. @Dwarsligger, Deze discriminerende opmerking door Wolf op : 5 augustus 2022 om 12:34 kan echt niet door de beugel. Uit je opmerking blijkt dat jij anti semitisme steunt en de overige schrijvers hun mond dicht houden of de andere kant op kijken.

   Verwijderen
  9. @hildegard, waaruit precies blijkt dan dat ik antisemitisme steun?

   Verwijderen
  10. @Dwarsliiger, Je noemt me een verrader doordat ik aangeef een melding te doen van discriminatie. Hiermee veroordeel je mijn actie en bescherm je Wolf en zijn anti semitisme.

   Verwijderen
  11. "Dank voor je steun. Ik ga het proberen, door alleen feiten te benoemen: Zelinskyy is een jood (lijkt me algemeen bekend) -en gewoon een feit- en hij is tevens oorlogsmisdadiger. Zoiets? Of is dit al antisemitisch?"

   - Feiten zijn feiten als het feiten zijn.

   Het heeft wel erg lang geduurd, voor de a.s.-kaart werd getrokken.
   - -Dat verbaast mij ook, dat hier zonder in te grijpen de meest walgelijke discriminerende opmerkingen worden geplaatst: Je reduceert een bevolkingsgroep tot een diersoort dat moet worden geruimd. Het is veelzeggend dat niemand hier ingrijpt.   Verwijderen
  12. @hildegard, medeburgers verraden aan de overheid, waardoor zij in de problemen kunnen komen, is altijd fout en betreurenswaardig.
   Ik veroordeel dus inderdaad jouw aktie, maar dat lijkt me geen steun voor anti semitisme, waarmee je mij in feite belastert waar ik dan weer melding van zou moeten maken.
   Ik bescherm @GB dus niet maar veroordeel wel jouw dreigement.
   Ook joden werden verraden 80 jaar geleden, en zwarten die geen slaaf wilden zijn, vrouwen met een kruidentuin eindigden op de brandstapel, bezitters van een zwarte kat werden vermoord, etc..
   Alles met toestemming van het toenmalige gezag en binnen de kaders van de toen geldende wetten en gedragsregels.
   Als je het niet met @GB eens bent, heb je altijd de mogelijkheid om hem met feiten te confronteren, waaruit zijn ongelijk blijkt.


   Verwijderen
  13. @Dwarsligger, vertel mij dan welke actie jij hebt ondernomen of nog gaat ondernemen waardoor Wolf zijn discriminerende tekst verwijdert.

   Verwijderen
  14. "@hildegard, medeburgers verraden aan de overheid, waardoor zij in de problemen kunnen komen, is altijd fout en betreurenswaardig."

   -Verraad is: ontrouw worden aan wat men heeft voorgedaan te zullen steunen. Ik heb nooit en te nimmer het gedachtengoed van Wolf gesteund. Wat is doe is uit medemenselijkheid melding maken van wat bij wet is verboden; discriminatie, opzetten tot geweld. Buiten dat, Wolf kan zijn uitlating intrekken, en dan is er niets aan de hand.

   Ik veroordeel dus inderdaad jouw aktie, maar dat lijkt me geen steun voor anti semitisme, waarmee je mij in feite belastert waar ik dan weer melding van zou moeten maken.
   |- Als je consequent bent doe je dat niet want dan zou je immers verraad plegen. ( je eigen woorden) Desondanks moedig ik je aan om aangifte of melding te doen.

   "Ik bescherm @GB dus niet maar veroordeel wel jouw dreigement.
   Ook joden werden verraden 80 jaar geleden, en zwarten die geen slaaf wilden zijn, vrouwen met een kruidentuin eindigden op de brandstapel, bezitters van een zwarte kat werden vermoord, etc.."
   -Jouw vergelijking gaat mank. Deze door jouw beschreven groepen waren niets kwaads van zins, maar werden verraden door er geld aan te verdien of uit andere motieven. Wolf degradeert een bevolkingsgroep tot een diersoort die geruimd moet worden. Dit is een uiting van haat tegen een groep en een oproep tot geweld. Dat is het verschil met de door jou genoemde groepen.

   Alles met toestemming van het toenmalige gezag en binnen de kaders van de toen geldende wetten en gedragsregels.
   -we leven nu in 2022 waar nu andere wetten en regels gelden.

   Als je het niet met @GB eens bent, heb je altijd de mogelijkheid om hem met feiten te confronteren, waaruit zijn ongelijk blijkt.
   -Wolf stelt Joden gelijk aan een diersoort. Wolf is niet meer bevattelijk voor feiten omdat hij zich volgezogen heeft met haat.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Men vergeet even in Estland, dat politici ook maar mensen zijn en dezelfde psychische problemen ondervinden, die zij hun burgers aandoen. Door hen een ongebreidelde angst aan te praten (fearporn) worden burgers makke schapen.
  Datzelfde proces maken politici ook mee, alleen hebben ze dat niet in de gaten. Daar vindt geen correctie plaats, omdat zij denken de machthebbers te zijn. Die zijn daar -en elders- volkomen verblind door Russophobia en willen alles vernietigen, wat Russisch is. Zoals uit het bericht blijkt, willen de Russen de -te ruimen- monumenten graag in Rusland hebben, zodat die t.z.t. weer terug kunnen naar hun plaats. Door die monumenten te vernietigen, kan dat niet meer en vindt onherstelbare schade plaats.
  Een voorbeeldje: De Oekraïense ambassadeur in Duitsland zegt iets over Stolz. (iets met een leverworst). Die ambassadeur wordt nu geruimd en de opvolger zegt 'sorry' en gaat over tot de orde van de dag. Met vernietigde monumenten kan dat dus niet.

  Bezint eer gij begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. South Korean president accused of avoiding Nancy Pelosi in bid to placate China
  https://www.theguardian.com/world/2022/aug/04/south-korean-leader-accused-of-avoiding-nancy-pelosi-in-bid-to-placate-china

  Zuid Koreaanse president wil Pelosi niet ontmoeten.
  De verenigide staten hebben door de actie van Pelosi 2 van de weinig overgebleven vrienden (Taiwan en Zuid Korea) verloren.
  De sancties tegen Rusland hebben er al voor gezorgd dat andere "vrienden" zoals bv Turkije en KSA weg zijn gegaan uit de "internationale gemeenschap"
  Blijft nog over als echte "vrienden" Canada, Nieuw Zeeland, Australië, Japan en de EU.
  Heb het gevoel dat Japan ook op de wip zit om de alliantie te gaan verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag op bnr vernomen, dat China de teugels aanhaalt en Taiwan verder gaat isoleren. Men is heel erg bang, dat de aanvoer van chips gaat stilvallen. Het bezoekje van de heks gaat dus heel erg veel schade aanrichten in het ongehoorzame eiland.
   Een inval valt niet te verwachten, maar de bevolking zou wel eens maatregelen kunnen nemen richting de politiek. 75% hiervan heeft geen bezwaar bij heraansluiting bij het moederland.

   Verwijderen
  2. Verder goed nieuws uit Spanje: Er is een wet aangenomen, die het verdwijnen van cash-geld verbiedt. Cash-geld blijft in Spanje!. Dit laatste werd vernomen door mijn partner in een Spaans hotel. Die wet komt een dezer dagen hier wel bovendrijven.

   Verwijderen
  3. China: de tekst spreekt voor zichzelf. Alle deuren worden dicht gesmeten. Het LeugenImperium gaat spijt als haren op hun -kale- hoofd krijgen.

   Verwijderen
  4. Als Joe maar de ijsco kar kan vinden en een meisje van 13. Dan is alles goed voor Joe

   Verwijderen
  5. [Blijft nog over als echte "vrienden" Canada, Nieuw Zeeland, Australië, Japan en de EU.] @oli:
   Laat die eu ook maar zitten. De 'vrienden' van het LeugenImperium zien het niet meer zitten. Ook het kolen embargo zal niet doorgaan. De eu als tandeloze tijg... ja, wat eigenlijk? Het stelt niets meer voor.

   Verwijderen
  6. Bericht van 29 mei (!) over contant geld in Spanje. Hoe kunnen we dat missen of lag Wolf nog te slapen? Vragen, vragen.

   Verwijderen
 8. Het ziet er steeds slechter uit voor het LeugenImperium. De RF wil, dat zij hun nucleaire wapens terug trekken uit Europa. Wat zei ik hier ook alweer? 22 juli, dames & heren. De glazen bol van Wolf doet het uitstekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, ja, het gezicht van een komiek, als hij de resultaten van het Amnesty-rapport te lezen krijgt. Dat wordt een standje, joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. NOS publiceerde eergisteren de bevindingen van A.I. Gisteren zette de NOS enkele kanttekeningen bij het onderzoek. Vandaag mag het hoofd Amnesty Oekraine dat naar aanleiding van dit rapport is opgestapt nog haar mening geven: "Zulke belangrijke rapporten, die op zo'n moment en in zo'n context worden gepubliceerd, moeten gegevens bevatten over de andere kant van de oorlog, over degene die deze oorlog begon."

  Let vooral op de foto boven het artikel: "I stand with Ukraine" is te lezen op het affiche. De vraag is waarom er is gekozen voor deze foto als illustratie van het artikel over het A.I. onderzoek en het ontslag van Oksana Pokaltsjoek.

  Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. De lezer, mocht hij het hele artikel lezen ... wordt waarschijnlijk het meest beinvloedt door de de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://nos.nl/artikel/2439567-hoofd-amnesty-oekraine-stapt-op-uit-onvrede-over-eenzijdig-onderzoek

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Slachtoffer blijkt dader te zijn. Dat is wat de lezer blijft onthouden.
   Blik op NOSjournaal is 8 jaar geleden om deze reden begonnen te publiceren.
   De pro Oekraïense propaganda cq leugens van het NOS journaal.

   Verwijderen
  4. Zoals Putin al zei:
   Rusland vecht niet tegen Oekraïne, maar tegen Amerika c.q de oligarchen van de one world order.
   Oekraïne is niks meer dan een uitvoerder.

   Verwijderen
  5. https://www.amnesty.nl/actueel/oekraiense-gevechtstactieken-brengen-burgers-in-gevaar

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Als alles achter de rug is, dan moet Amnesty zijn credibility een beetje op orde houden , en dan komen ze met dit soort berichten.
   Dit wist iedereen al vòòr maart! ( Als je nieuwsgierig was naar de waarheid , tenminste.)
   Wat Amnesty doet is zich indekken.

   In de hersenen van de Westerse schapen zit al lang gegrift: Putin bad. Oekraine heilig.
   Dat krijg je er met geen 100 paarden meer uit, dus wat Amnesty doet heeft geen invloed meer.

   Denk aan de Grot van Plato: de gemiddelde naiveling zal Amnesty nu niet eens wìllen geloven.
   Scherp:
   https://youtu.be/vVO7DcUM5wU?t=102

   Verwijderen
 11. Misschien interessant voor 'Hildegard' :

  drie gedegen artikelen die aantonen dat Israel 911 heeft gepleegd:

  Laurant Guyenot:
  https://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/

  Alan Sabrosky ( Sabrosky is joods):
  https://www.unz.com/article/demystifying-9-11-israel-and-the-tactics-of-mistake/

  Ron Unz ( joods) schreef een aantal artikelen over joden en over Israel. Ook in verband met 911:
  https://www.unz.com/page/jews-nazis-and-israel-articles/

  Max Blumenthal ( joods) was aanwezig op een bijeenkomst van rabbi's die het er over eens waren dat je een Palestijns kind van 2 jaar mag doden.
  Het boek heette 'The King's Torah "
  How To Kill Goyim And Influence People -- Torat Ha'melech
  https://youtu.be/gtJzpAO3hEw

  Nu hoop ik maar dat U niet gaat melden dat hier antisemitische berichten worden gepost.
  Dat is niet zo.
  Hier worden zaken besproken over een volk dat in zijn diepste geloof vindt dat de wereld er alleen voor hen is, en dat de rest dus moet worden opgeruimd. ( De Gaon van Vilna zegt het ...)

  Maar ze worden besproken door joden ( Sabrosky, Unz, Blumenthal), dus je moet wel lenig van geest zijn om te beweren dat dit anti-semititische leugens zijn.
  Het is informatie die bekend hoort te zijn.

  Per slot van rekening staan we aan de vooravond van een gigantische catastrofe , volgens

  Jordan Peterson ( joodse echtgenote) en Michael Yon: https://www.youtube.com/watch?v=R7gAEkzIgvw

  En Gerald Celente is nòg pessimistischer:
  https://www.youtube.com/watch?v=3avgtqPKVc8

  Aan de slag, Hildegard: studeren en doen wat 'het goede' is.

  "Het Goede' is in elk geval niet om een nuttige idioot te zijn die zijn eigen vijand ('By way of deception, we make war') helpt bij het uitroeien van zijn eigen familie ...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In de Jordan Peterson video zegt Michael Yon:
  China voert oorlog door overal musea te bouwen waar de gruweldaden van Japan in de jaren 30 getoond worden. Ze bouwen ze ook in andere Aziatische landen. 'War by Memorials'.
  Per ongeluk noemt Yon ook een holocaust Museum in Texas, dan wordt het Peterson te heet onder de voeten en verandert hij snel de richting van het gesprek !

  ----
  "War by 'Justice' is wat Assange en Alex Jones mee maken.

  De straf voor Jones is zo belachelijk hoog , dat zelfs de MSM nu openlijk zeggen dat het in feite op "Censuur voor critici" neer komt, omdat men zo elke criticus wil afschrikken:

  'De schadevergoeding van 4,1 miljoen dollar geldt als compensatie voor de geleden schade door de nabestaanden van Lewis. Het veel hogere bedrag dat vrijdag werd bepaald, geldt als een soort boete die Jones en anderen af moet schrikken in de toekomst dergelijke uitspraken te doen. '

  https://www.bndestem.nl/buitenland/complotdenker-alex-jones-krijgt-van-jury-nog-eens-ruim-40-miljoen-extra-boete~a6946c16/

  1984 is hier.
  De persvrijheid zal morgen voorbij zijn.
  Nu komen er nog een paar martelaren, en dan is het gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @JanVerheul, ik heb nog de claim, als zou Tammy Roberts Joods zijn voor de zekerheid gechecked. Op het internet is geen enkele (serieuze) bron te vinden.die dat kan bevestigen. Wat is jouw bron?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Claim?
   Ik heb 2 meter bij haar vandaan gestaan. in januari 2018 ongeveer, in Rijswijk.
   Als zij niet joods is, dan is Vikkie Nuland óók niet joods...
   en juffrouw Van Wesel, en Claudia de Breij, etc etc.

   Ik neem aan dat je er totaal geen kijk op hebt, beste naieve Hildegard.
   Jouw nom de plume is wel verdacht germaans... zo hoor je ze niet vaak. Weet je zeker dat je niet Daniel of Max of Izzy heet?
   Sommige slaan een beetje door namelijk, als ze een goy-naam kiezen.

   Verwijderen