donderdag 18 augustus 2022

Kleuteroptreden Kysia Hekster bij Op1

Gisteren verscheen NOS royalty en Rusland verslaggeefster Kysia Hekster bij Op1 van de Evangelisten, samen met de voormalig Nederlands ambassadeur in Oekraïne, Robert Serry.

Nerveus

Waar hebben we naar zitten kijken? Hekster, nerveus, kwam een paar keer met anekdotisch materiaal, in de trant van: "Ik sprak met een Oekraïner en die was zo blij dat er wapendepots van de Russen op de Krim in de lucht zijn gevlogen". Ook kwam ze weer terug op de Moskwa die tot zinken was gebracht een paar maanden terug, "daar waren de Oekraïners zo blij om". Het is vrijwel altijd hetzelfde riedeltje in de NL-staatsmedia: het heeft meer weg van aanbidders, of supporters van Oekraïne en Zelenskiy, geen enkele serieuze analyse wat er aan de hand is, dat Rusland als het zou willen heel Oekraïne in 1 dag in de lucht kan laten vliegen, geen enkele kritiek op het eigen optreden, de wapens van Rutte en Ollongren, de NATO, de "Helige" Zelenskiy, de voetmijnen die de Oekr-terreureenheden droppen in stedelijk gebied van Donetsk, met ettelijke burgerslachtoffers

Kleuteroptreden

Wij zouden naar aanleiding van het kleuteroptreden van Kysia haar willen vragen, hoe gaat het met de oppositie in Oekraïne? Hoe gaat het met de Oekr-mannen die er geen zin an hebben om voor wat Amerikaans/Zionistische belangen, the FED en de NATO, Rutte en Biden, tegen de Russische broeders te te vechten? Hoe gaat het met Oekraïners die zich uitspreken tegen Zelenskiy's oorlog, het 8 jaar bombarderen van burgers in Donbass? Ook gisteren of eergisteren op de NL-staats-tv, uitgebreide reportage over Russische oppositie en hun moeilijkheden in Rusland. Prima, maar waar blijft de equivalent over Oekraïne? De vraag stellen, is hem beantwoorden natuurlijk. Allemaal hypothetisch. De staatsmedia zijn failliet. Veel verder dan Oekr-propaganda en Russia-bashen, komt het niet. En Kysia komt niet verder dan kleutergezwam. Meelijwekkend.

23 opmerkingen:

 1. Als iemand op de hoogte wil blijven van de situatie aan het Oekraiense front, kan via onderstaande link een dagelijkse update bekijken.

  https://www.youtube.com/c/DefensePoliticsAsia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voormalig voorzitter van Greenpeace: elites roepen op tot ‘zelfmoordpact’ om wereldbevolking te reduceren
  https://www.ninefornews.nl/voormalig-voorzitter-van-greenpeace-elites-roepen-op-tot-zelfmoordpact-om-wereldbevolking-te-reduceren/

  Mooi dat dit soort mensen zich uitspreken over hoe de elite te werk gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo worden onjuiste voorstellingen van zaken wereldwijd onder de aandacht gebracht: https://www.brighteon.com/31c9b6d3-0592-46dc-a521-b026ccd4d660
   maar gelukkig ook weer ontkracht: https://www.youtube.com/watch?v=1JshrF6G3fE&ab_channel=Factly

   Maar het blijft opvallend dat een voormalig voorzitter van Greenpeace ook nog eens onjuist beweert dat Klaus Schwab gezegd heeft dat je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn.

   Moore heeft de feiten niet op orde en is daarom niet serieus te nemen.

   Verwijderen
  2. Hildegard is niet serieus te nemen.
   YOU'LL OWN NOTHING. AND YOU'LL BE HAPPY
   https://www.bitchute.com/video/AIPC4LJ57u2b/

   Hildegard zelf denkt dat hij aan de kant van een winnend team staat en dat hij in 2030 nog wel wat bezit. Ik heb nieuws voor Hildegard. Ook hij/zij bezit niks meer. En zijn kinderen / neefjes zullen zeggen. Hildegard waarom heb je meegewerkt aan het nieuwe normaal? Hoe heb je het ooit kunnen doen?

   Verwijderen
  3. @Oli, itt hetgeen Moore beweert heeft Schwab dit nooit gezegd. Het staat niet in zijn boek of enig andere mediauiting door Schwab. Het komt uit een video uit 2016, die wel door het World Economic Forum op sociale media werd geplaatst. De quote komt voort uit een voorspellend opiniestuk van de Deense politica Ida Auken.
   Het exacte 'citaat' – You’ll own nothing. And you’ll be happy – komt uit een video die wel door het World Economic Forum op 18 november 2016 op Facebook werd gepubliceerd. Onder deze tekst staat: "gebaseerd op de input van leden van de World Economic Forum Global Future Councils". De video is verbonden aan een artikel waar acht voorspellingen voor 2030 worden geformuleerd met meer woorden dan alleen een catchy slagzin. Bij ieder punt wordt ook weer doorgelinkt naar de bijbehorende opiniestukken.

   verder lezen? zie:https://dpa-factchecking.com/netherlands/220103-99-576531/

   Verwijderen
  4. Artikel behorende bij WEF video: https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/?utm_content=bufferdda7f&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR3s1k7KJ-YIIS_ZoOwo5Leah9RD-kOEz7OlaA76q7DROKYxdxlai0xJ2YY

   Verwijderen
  5. @hildegard. Video is gemaakt onder auspiciën van het WEF en is nooit teruggetrokken. De agenda blijft staan dat je in 2030 niets meer bezit.
   Je eet bv veel minder vlees. Goh, waarom zouden de boeren onteigend worden?
   In 2030 bezit je geen auto meer, maar kan je een Uber auto huren. Goh, waarom krijgt Uber alle voordelen in taxi branch?

   Maak je geen illusies hildegard. Jijzelf als hoerende bruikbare idioot, hebt ook niks meer in 2030. Jijzelf en je familie gaan het je niet in dank afnemen.

   Verwijderen
  6. @Oli, zie: https://youtu.be/Kpz6K1sSIPY

   Verwijderen
 3. Ken je die grap van de Oekraïense aanval in het zuiden waar de westers e propaganda zo vol van is? Nee? Die kwam niet.

  Weet je wat wel komt (als er niet snel onderhandelt is) de Russische opmars naar Dnjepr river en Odessa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is dit het begin van het einde kabinet Rutte?

  https://nos.nl/artikel/2441270-rutte-en-van-der-wal-halen-stikstofdoelen-is-kabinetsbeleid

  "Hoekstra noemde vanochtend in het AD het doel van het kabinet om de stikstofuitstoot uiterlijk in 2030 met de helft terug te dringen niet heilig. Volgens Hoekstra kun je daar desnoods ook wel meer tijd voor nemen. Hij gaat daarmee in tegen het regeerakkoord, waar 2030 in staat."

  Hoekstra wil de overgebleven CDA-aanhang; de boeren, het platteland, niet helemaal verliezen, ( aan BBB ) want anders speelt het in de toekomst geen enkele rol van betekenis meer. Hij stelt partijpolitiek boven het coalitieakkoord waarmee het voortbestaan van dit kabinet in deze samenstelling een wankele basis krijgt. Dit zou wel eens het begin van het einde kabinet Rutte 4 kunnen inluiden. Als dit kabinet valt zullen andere poppetjes verschijnen maar zal er wat beleid betreft waarschijnlijk niet veel veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nieuwe poppetjes zullen het beleid voortzetten. Ja, dat denken de mensen die de poppetjes aansturen. (grappig dat Hildegard het heeft over poppetjes).
   We leven in een totalitaire staat en in de totalitaire staat (in tegenstelling tot een dictatuur) gebeurt iets niet als de massa er niet achter staat. Dus Hildegard heeft het weer mis. Welke poppetjes daar ook neer zet. Het beleid zal niet worden voortgezet als het volk het niet wil.

   Verwijderen
  2. @Oli, als het volk het gevoerde beleid niet meer lust zal zich dit uitdrukken bij verkiezingen. De partij die het tegengeluid vertegenwoordigt, de FDV, is gehalveerd in zetels en de PVV boekt 1 zetel winst. Met deze cijfers zal er niets, niet veel veranderen en zullen hoogstwaarschijnlijk dezelfde poppetjes als nu de dienst uitmaken in een andere politieke samenstelling.

   Verwijderen
  3. Lieve hildegard. Je hebt het over poppetjes en verkiezingen. Als het volk het niet wil, gebeurt het niet. Wie er ook zit.

   Verwijderen
  4. De covid hoax konden ze verkopen. De stikstof hoax niet.

   Verwijderen
 5. Is Hoekstra uit om een kabinets crisis uit te lokken denk je hildegard ?
  Want alleen dan kunnen er nieuwe tweede kamer verkiezingen uitgeschreven worden.
  Jij denkt dat wat beleid betreft er na nieuwe verkiezingen niet veel zal veranderen met het huidige beleid?
  Dat weet ik nog zo net niet hildegard.
  Als Partij voor de Vrijheid , Forum voor Democratie, Boeren burger beweging en CDA samen veel stemmen winnen krijg je toch al een hele andere coalitie en zal het regeerakkoord er heel anders gaan uitzien.
  Hoewel ik CDA niet geheel vertrouw. Hoekstra is ook een listige spreker en oogt misschien zelf wel met zijn uitspraak naar het premierschap. En dan ligt CDA weer het liefst in bed met de VVD.
  PVV, FvD en BBB ben op jullie hoede, want het boerenleven mag niet de nek omgedraaid worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het kan ook nog zover komen dat Rutte Hoekstra ontslaat als minister van buitenlandse zaken als Hoekstra een blok aan zijn been wordt.
   Kijk maar naar hoe hij Mona Keizer de laan uit heeft gesteurd tijdens de landelijke cojona soap.

   Verwijderen
 6. Blckbx behandelde een interessant thema. Narcisme in politiek. Psycholoog Huibrecht Boluijt stelt: "Een narcist zaait in de kern verwarring" Zie: https://www.youtube.com/watch?v=J7mzwZo7aNM&ab_channel=BLCKBX

  Het verklaart voor mij de wereldwijde verwarring die momenteel heerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Langzaam komt de joodse aap uit de mauw:

  🇬🇧🇺🇸The targets of Kiev's shelling of the Zaporozhye NPP are beginning to become clear.

  Some representatives of the establishment in London and Washington started talking about the possible involvement of NATO in the conflict with Russia.

  Tobias Ellwood, a member of the British Parliament, said that "any deliberate damage to the Ukrainian nuclear reactor with a possible radiation leak would be a violation of NATO Article 5."

  A similar statement was made by Adam Kinzinger, a member of the US House of Representatives. In his opinion, a radiation leak that "will kill people in NATO countries" will automatically trigger Article 5 of the Alliance's charter.

  Subscribe to @Sputnik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. https://nos.nl/artikel/2441344-nasa-maakt-13-gebieden-voor-bemande-maanlanding-bekend

  In 2025 is het zover. 56 Jaar na de eerste bemande maanlanding in 1969 wordt weer voet gezet op de maan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geloof er niets van "The radiation problem is the toughest one to solve and the most concerning,” In particular, there is no technology to protect against galactic cosmic rays, a type of ionizing radiation likely produced by supernovae, or exploding stars. That type of radiation can pass right through the hull of a spacecraft and the skin of people on board..." Valerie Neal, PhD, a historian at the National Air and Space Museum, told Healthline.

  BeantwoordenVerwijderen