maandag 29 augustus 2022

Massale Steundemonstratie Max van den Berg Amsterdam

Zaterdag 27-8-2022 is er in Amsterdam massaal gedemonstreerd voor de vrijheid van Max van den Berg, beter bekend als "de Fakkelman".

Deze vreedzame demonstrant is -na een verblijf in de bak van circa een half jaar- wederom opgepakt, wegens "het schenden van de invrijdsstelingsvoorwaarden". Kijk de indrukwekkende beelden van het verzet van jl. zaterdag, HIER. "Wij laten Max nooit in de steek"

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je het achteraf rapporteert Blik.
  Helden zoals Jeroen Pols en Willem Engel hebben het er al op vrijdag en zaterdag over. Jeroen en Willem nemen iedere week door.
  https://hetanderenieuws.nl/stop-het-regime-jeroen-en-willem-nemen-de-week-door/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kherson aanval is begonnen. Niet de richting die het armetierige staatsjournaal je weken lang voorhoud. Maar de andere kant op.
  T91 tanks staan klaar om de het zuiden van de NAZI's te bevrijden. Waar zijn de T91 tanks? vraagt het zielige NPO zich af. Eet het moederneukers, landverraders. In je gezicht, in de toekomst staan de Russische tanks aan de grens bij transnitië.

  Niet alleen een aanval in het zuiden. Ook vanuit het noorden komt de aanval op Kharkov en Oekraïne. 30 tot 40 duizend militairen staan klaar.
  De in en in trieste hoernalistjes hadden een in één storting van Rusland voorspeld. Weet je wie er wel in één stort? De EU.
  De donkere winters zijn echt mensen. Bereid je voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh die Amerikanen kunnen goed oorlog voeren zeg.

  Na Afghanistan lijkt het er op dat ze ook uit Irak moeten.
  Iraq Descends Into Chaos, U.S. Embassy Evacuated By Helicopter One Year After Afghanistan Debacle [VIDEO]
  https://www.redvoicemedia.com/2022/08/iraq-descends-into-chaos-u-s-embassy-evacuated-by-helicopter-one-year-after-afghanistan-debacle-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denen krijgen de waarheid te horen van asielzoekers

  Zo gaat het er binnenkort ook in Nederland aan toe.
  Diegenen, die straks hun huis moeten openstellen voor deze vriendelijke jongens die door oorlog op de vlucht zijn geslagen, zullen dan met lede ogen moeten toezien hoe hun huis en inboedel definitief voor hun verloren is en mogen dan uiteindelijk zelf proberen een plaatsje te zoeken onder een afdakje/ tentje voor het gemeentehuis om een nieuwe woning te krijgen.
  Na 11 jaar komt er dan misschien iets vrij.

  BeantwoordenVerwijderen