maandag 22 augustus 2022

Statement Alexander Dugin over moord op dochter Daria

 Via https://twitter.com/RWApodcast/status/1561696371954032642


7 opmerkingen:

 1. Vanochtend beschuldigde de FSB, via een officieel briefje, de Oekraïense geheime diensten van het plannen van de aanval op de Russische journaliste, die stierf nadat haar auto ontplofte op een weg in de buurt van het dorp Bolshiye Vyazyomy, in de Fly-regio. De dader van de moord zou de Oekraïense Natalia Vovk zijn, die later naar Estland vluchtte.
  Ze arriveerde op 23 juli in Rusland met haar 12-jarige dochter Vovk, geboren in 1979, en huurde naar verluidt een appartement in hetzelfde gebouw waar Dugina woonde. Volgens de FSB gebruikte de vrouw documenten uit de Volksrepubliek Dontesk om het land binnen te komen, vervolgens documenten uit Kazachstan om te kunnen verhuizen en Moskou en verliet uiteindelijk Rusland met Oekraïense platen. Oekraïense inlichtingenfunctionarissen hebben elke betrokkenheid ontkend.

  Op deze momenten, nadat de naam van de vermeende agressor was vrijgegeven, verstrekten de Russische media verschillende informatie over Natalia Vovk en deelden ze ook foto's van de vrouw. Onder hen is de kaart die, als de identiteit zou worden bevestigd, haar prestaties binnen de Oekraïense strijdkrachten zou bevestigen, als behorend tot het Azov-bataljon.
  Oekraïne heeft elke betrokkenheid ontkend bij de aanval die Dugina doodde, die op 20 augustus stierf tijdens het besturen van een SUV van haar vader, die altijd is beschouwd als een van de grootste supporters van Rusland en de invasie van Oekraïne. Volgens Rebekah Koffler, een expert in strategische intelligentie en auteur van het boek "Putin's Playbook", doet de snelheid waarmee de FSB de zaak "oploste" sterk twijfelen aan de rol van Natalia Vovk en vooral aan wie de vrouw echt is.

  Oekraïne heeft er bij alle regeringsfunctionarissen op aangedrongen deze week thuis te blijven uit angst voor vergeldingsaanvallen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky had zaterdag na de aanval al gewaarschuwd dat Rusland woensdag, de dag dat Oekraïne Onafhankelijkheidsdag viert, iets "bijzonder ergs" zou kunnen plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. REBEKAH KOFFLER is een in Rusland geboren Amerikaanse inlichtingenexpert die diende als een Russische Doctrine &Strategy-specialist in de Defense Intelligence Agency. In samenwerking met de DIA en de National Clandestine Service van de CIA heeft ze "rode" teams geleid tijdens oorlogsspellen en hoge functionarissen van het Pentagon geadviseerd. Ze heeft geheime briefings gegeven aan de hoogste Amerikaanse militaire commandanten, NAVO-ministers, de directeuren van de CIA en DIA, de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis en senior congresmedewerkers. In haar post-publieke carrière is Rebekah een schrijver en nationale veiligheidscommentator wiens werk is gepubliceerd op de Fox News-website, de Wall Street Journal, Newsweek, The Hill, de New York Post, Real Clear Politics, Real Clear Defense, de Daily Caller en de Washington Times. Ze is verschenen op Fox News, Fox Business, Fox Nation en de Sean Hannity nationaal gesyndiceerde radioshow. Geboren en getogen in de Sovjet-Unie, kwam Rebekka als jonge vrouw naar Amerika. Na 9/11 trad ze toe tot de Defense Intelligence Agency en wijdde haar carrière aan het beschermen van haar nieuwe land. Nu onthult ze in huiveringwekkend detail Poetins langetermijnplan, zijn 'draaiboek', om de Verenigde Staten te verzwakken en te onderwerpen, ter voorbereiding op de oorlog die volgens hem onvermijdelijk is.


  Oké, zover Putin's plan.
  Putin wil het min of meer opnemen tegen Amerika.
  Maar Putin durft dat pas als hij denkt dat Amerika zwak is.
  Ik vind dat Putin dat vooral maar moet geloven en zichzelf en het domme Russische volk dat wijs moet blijven maken.
  Ondertussen bewapend het Amerikaanse leger zich gewoon rustig verder met hypersonische raketten en wie weet wat nog meer allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik schreef het ook al op het vorige artikel van Blik hè?
  Daar schreef Verheul "Het is afgelopen met het westen"

  Waarop ik dus schreef:
  Het is afgelopen met het westen?
  Droom jij maar weer verder mafkees Verheul.
  Europa en Amerika staan samen in de oorlog die Rusland ontketend heeft in Ukraïne.
  Als Rusland denkt Amerika of Europa te verslaan heeft Rusland ook gelijk zichzelf daarmee vernietigd en liggen alle grote Russische steden volkomen in de as.

  Rusland schijt gewoon in z'n broek om maar 1 raket af te vuren op Europese of Amerikaanse bodem.
  ______________________________________________________
  Rusland durft alleen maar zwakke vijanden uit te schakelen en is sterk in misleiding via hun propaganda tactieken.
  _____________________________________________________
  Het machtige westen heeft die Russische spelletjes al lang in smiezen.

  https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2022/08/dochter-alexander-dugin-gedood-in-moskou.html?showComment=1661189591168

  Zo werkt de Russische desinformatie en leugenpropaganda.
  Mensen via leugens proberen wijs te maken dat Amerika en Europa zwak zijn.
  Doel ervan?
  Proberen Europeanen en Amerikanen tegen elkaar op te zetten.
  Zwak proberen te maken.
  Waarom zwak? Omdat Rusland het niet durft en kan opnemen tegen een collectief sterke legermacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niemand legt duidelijker en swingender uit dat Europa naar de klote is geholpen door de Yanks, dan Garland Nixon:

  https://www.youtube.com/watch?v=Pxv2grtSveA

  THE US EMPIRE CASTS EUROPE INTO THE ABYSS (will Europe move for independence?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Garland Nixon, de nuttige idioot voor het kremlin en sputnik zodat Rusland hun leugenpropaganda in Amerika kunnen verspreiden.
   Die propaganda is nodig volgens het kremlin om Amerika van binnenuit proberen te verzwakken en Amerikanen tegen elkaar op te zetten.
   Alleen de slimmere Amerikanen nemen Garland Nixon niet serieus.
   En het zijn de slimmere Amerikanen die het voor het zeggen hebben in Amerika.
   Niet zo'n nutteloze idioot als Garland Nixon.

   Verwijderen
 5. Het viel me op dat Andrei Martyanov ( wereldberoemd) wees op de engelse pundit John Lauhgland , op zijn speech tijdens het Forum voor Democratie ( NIET wereldberoemd) symposium, een maand geleden.

  https://youtu.be/hcuT34VF_aU
  Oorlog tussen fictie en realiteit - John Laughland bij het Oekraïne Symposium

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wolf wees me er op dat een protestbord uit 2018 weer op Telegram is geplaatst: https://t.me/DonbassDevushka/20369

  BeantwoordenVerwijderen