zondag 7 augustus 2022

Russen blazen arsenaal aan NATO munitie op

Nabij de plaats Wosnesenska, in de Nikolaev oblast (aan de Zwarte Zee), heeft Rusland een arsenaal aan munitie afkomstig uit NATO-landen, vernietigd. Het gaat om 45 duizend T munitie. Wij weten niet waar de "t" in het originele artikel voor staat. Het zal niet voor "ton" staan, want dan zou het wel erg veel zijn. Aldus het Russische Ministerie van Defensie die verder meedeelt dat 3 coordinatie-punten zijn vernietigd in DNR door Russische aviatie, raketeenheden en artillerie. Ook 173 andere punten met troepen en "techniek" zijn aangevallen. Vernietigd zijn een BUK-installatie en nog 5 loodsen met munitie.

Eerder berichtte het Russische Ministerie van Defensie over het in beslag nemen van wapens van Brite, Amerikaanse, Poolse en Zweedse makelij, waaronder Javelins en Carl Gustaf mortieren.

Commentaar:

Zoveel verspilling, zoveel belastinggeld van NAVO-burgers dat eraan gaat, zo slecht voor het milieu, de opwarming en de CO2. En de stikstof. Jammer dat die punten bij de wapenleveranties nooit een punt lijken...

2 opmerkingen:

 1. Vervolg op vorig blog.

  @ Hildegard:
  https://youtu.be/LQwP5dIBgiM?t=24

  Ik herinner me ook dat Tammy voor een joods blad schrijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @JanVerheul, ik vind het allemaal niet erg overtuigend.

  BeantwoordenVerwijderen