dinsdag 16 augustus 2022

Beginnende oorlogscorrespondente Zemfira sterft binnen tien dagen

Het zijn berichten die je in de Nederlandse pers niet snel zult lezen. Maar Zemfira was een dappere dame die verslag wilde gaan doen van de situatie in Donbass. Ze stuiitte op een mijn en overleefde het helaas niet. BRON.

Update: Volgens Patrick Lancaster werd Zemfira getroffen door een mortiergranaat. Niet helemaal duidelijk dus hoe ze precies omgekomen is. Kan ook door de vertaling komen.16-08-22. Opmerking uit de bron "Readovka".

“ šŸ™šŸ»Russische activist Zemfira Suleymanova stierf in de DPR. Het meisje arriveerde op 7 augustus voor het eerst in de Donbass - gisteren werd ze opgeblazen door een mijn

Zemfira Suleimanova - een beginnende oorlogscorrespondent en een activist van de partij van Limonov. Het meisje arriveerde vrij recent - op 7 augustus. Ze kwam met de droom om militaire correspondent te worden, ze ging reportages maken voor de vrijwilligersbeweging "Interbrigade" en humanitaire hulp verlenen. Maar gisteren werd de 25-jarige Zemfira opgeblazen door een mijn.

In een gesprek zei Zemfira's broer, Ramazan Suleimanov, dat hij zijn zus had gevraagd om naar huis terug te keren, maar het meisje weigerde botweg. Zemfira werkte op het gebied van schoonheid en verzamelde humanitaire hulp in Rusland - met haar vastberadenheid ging ze naar de Donbass. En ze stierf.

“In het laatste gesprek zei ik haar naar huis te gaan. Maar als reactie zei ze dat ze zou blijven, we hadden een beetje ruzie ... Zemfira arriveerde op 7 augustus voor het eerst in de DPR. Daarvoor was ze bezig met het inzamelen van humanitaire hulp in Nizjni Novgorod. In het gewone leven werkte mijn zus op het gebied van schoonheid ', zei de broer van de overledene.

Volgens haar broer stierf Zemfira toen ze in een auto reed om een ​​reportage te maken. Een auto met een beginnende militaire correspondent werd opgeblazen door een mijn. Ramazan zegt: “Ze ging een reportage maken over een van onze soldaten, ze werd opgeblazen door een mijn of een landmijn. Zemfira wilde mensen helpen met alles wat ze kon - ze was een onverschrokken Nationale Bolsjewiek."

En dan nog dit...

Frankrijk levert OekraĆÆne verboden mijnen. We weten niet of het om een Franse verboden mijn gaat, waar Zemfira aan overleed, maar dat het geen zuivere koffie is wat de Fransen leveren, staat daar los van. BRON

16-08-22. Opmerking uit de bron "Lassers".

“ šŸ”„Frankrijk levert verboden mijnen aan OekraĆÆne.

Het OekraĆÆense leger ontgonnen de toegangen tot hun posities in het gebied van de nederzetting. Experimenteel (ten noordwesten van Donetsk) met vijftig Franse mijnen HPD mod.F2. Dit is een zeer gevaarlijke antitankmijn met een magnetische doelsensor. Ontworpen om gepantserde voertuigen te vernietigen met een cumulatieve jet wanneer het voertuig over een mijn gaat. Het is geĆÆnstalleerd in de grond, op de grond en in het water tot een diepte van 1,5 m. Deze mijn is gevaarlijk omdat deze wordt geactiveerd door de beweging van metalen voorwerpen in de buurt. Het explodeert ook wanneer een elektromagnetische metaaldetector het nadert.

De HPD mod.F2-mijn is een mijndetecterende mijn en het gebruik ervan is in strijd met Protocol II van 1996 "On the Prohibition or Restriction of the Use of Mines, Booby-Traps and Other Devices", dat deel uitmaakt van het Verdrag van GenĆØve van 10 oktober , 1980 betreffende het verbod of de beperking van het gebruik van bepaalde conventionele wapens, waarvan kan worden aangenomen dat ze buitensporige schade aanrichten of een willekeurig effect hebben.

17 opmerkingen:

 1. Eddy: "Back Off Oh Mr Peterson.
  Wat een hoop psychologisch geleuter van een Canadese schetenwapper.
  Wat is jouw doel eigenlijk ermee hildegard?

  @Eddy, Peterson betoogt dat Deloitte onze toekomst mede vormgeeft op basis van modellen. Modellen waarmee gedrag wordt aangestuurd zoals het betalen door de bevolking voor klimaatcrisisoplossingen en waarmee voorheen gezonde economieƫn worden verwoest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Peterson, Smoothie X12 , de Weinsteins: allemaal signaleren ze dat Modellen worden gebruikt om de agenda goed te praten die ze bedacht hebben.
   Met modellen kun je alles aannemelijk maken wat je wil.

   Verwijderen
 2. Ondertussen bij ons in West Europa:

  de perfecte storm.

  Geen gas, geen kolen ( lage waterstand in de rivieren), minder kern-energie ( geen koelwater, veel onderhoud in Frankrijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een enkel keertje heeft CNN nog wel zinvolle berichten: https://edition.cnn.com/2022/08/16/health/corn-august-recipe-wellness/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De moeder van de Duitse journalist Alina Lipp is Duitsland ‘ontvlucht’.

  https://www.ninefornews.nl/video-moeder-van-duitse-journalist-die-verslag-doet-van-oorlog-in-oekraine-ontvlucht-duitsland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie we daar hebben!

   Na lange lange afwezigheid terug op het honk: de enige echte Ome Joop !

   Verwijderen
  2. Yep! Met informatie zoals;

   Als Bill Gates voet op Indiase bodem zet, hem de doodstraf wacht en de Spaanse overheid heeft toegegeven chemtrails tegen haar bevolking in te zetten!

   Verwijderen
  3. O, nog een weetje;

   Afgelopen vrijdag was er een pipo bij het NOS journaal die ons even wilde vertellen dat de Nederlandse grond een beetje teveel aluminium bevat. Ook leuk voor hobbyboer Rootman om te weten.

   Verwijderen
  4. Hey, is dat Jopie, da's lang geleden, welkom terug!

   Verwijderen
  5. Jannalor, Joop, They Knew en wie weet welke namen hij nog meer uit zijn duim zuigt komt weer aanzwammen met ninefornews die klakkeloos nepnieuws overneemt.
   Ga maar snel een curcus Spaans doen samen met ninefornews Jopie.

   https://maldita.es/malditobulo/no-no-es-cierto-que-4-trabajadores-de-la-aemet-hayan-confesado-en-un-informe-a-la-union-europea-que-espana-esta-siendo-rociada-con-dioxido-de-plomo

   Verwijderen
  6. Geweldig @Eddy, jij geeft dus ook toe dat de Spaanse overheid chemtrails op haar bevolking inzet. Die 'dioxido de plomo' komt niet uit zichzelf in de lucht, toch?

   https://www.globalresearch.ca/spain-admits-spraying-deadly-chemtrails-part-secret-un-program-fight-covid-19/5788746

   Verwijderen
  7. Geweldig @ Jopie,
   Jij geeft dus toe dat jij weer liegt want ik heb niet toegegeven dat de Spaanse overheid chemtrails op haar bevolking inzet.
   Die suggestie heb je weer uit je duim gezogen.
   Daarbij, waar heb je die cursus Spaans gevolgd?
   In de rimboe ergens in Afrika of zo?
   Waarom ik dat vraag? Omdat ik mijn link even goed vertaal want er staat niet alleen "dioxido de plomo". Als je A zegt moet je ook B zeggen beste Jopie.

   Komt de vertaling Jopie:
   Nee, het is niet waar dat 4 AEMET-werknemers in een rapport aan de Europese Unie hebben bekend dat Spanje wordt bespoten met looddioxide.
   Er is een WhatsApp-keten verspreid waarin staat dat er "een nieuws" is gepubliceerd in de Cadena Ser dat vier werknemers van het Staats Meteorologisch Agentschap (AEMET) "hebben bekend onder een rapport aan de Europese Unie dat heel Spanje wordt besproeid met looddioxide". De inhoud wijst erop dat de oorzaak hiervan zou zijn "om weg te gaan van de regens en in staat te zijn om de temperaturen te verhogen om een zomerklimaatomgeving voor toerisme te creƫren." Daarnaast circuleert het ook in het Engels met een vangst waarin staat dat "het Spaanse Meteorologisch Agentschap heeft bekend dat Spanje wordt besproeid met looddioxide, zilverjodide en diatomiet"*.

   Het is een hoax. De Europese Commissie ontkende in 2015 het bestaan van het rapport dat de inhoud vermeldt en er is ook geen spoor van het interview gepubliceerd in Cadena Ser.

   Dit is de inhoud die wordt verspreid:
   Vanochtend heeft de radioketen het nieuws naar buiten gebracht dat 4 medewerkers van het instituut voor meteorologie onder een rapport aan de Europese Unie hebben bekend dat Spanje wordt bespoten met (Looddioxide). De oorzaak is niet meer of minder om de regens af te weren en de temperaturen te kunnen verhogen om een zomerklimaatomgeving voor toerisme te creƫren en op hun beurt boeren te helpen, dit produceert op zijn beurt koude druppels met vele intensiteiten. Murcia en Valencia worden het meest getroffen om niet te vallen of te vallen in meer dan 7 maanden, waardoor catastrofale koudedruppels worden geproduceerd, naast het creƫren van ademhalingsziekten tot meer dan ƩƩn per inademing van looddioxide. De luchthaven van San Javier wordt gebruikt voor het opstijgen van deze vliegtuigen en verklaart dat dit steeds erger wordt. De Murcianen moeten dit naar al onze contacten sturen en Spanje laten weten wat ze doen en instemmen in onze provincie.
   ______________________________________________
   In 2015 verwees EuroparlementariĆ«r RamĆ³n Tremosa naar de inhoud, die al minstens sinds 2014 circuleert, en stelde daarover een parlementaire vraag aan de Commissie. Het EU-orgaan ontkende het bestaan van het vermeende rapport dat door de WhatsApp-keten werd genoemd en zei dat "de Commissie de zaak heeft onderzocht met de Spaanse autoriteiten en geen bewijs heeft gevonden voor de beschuldigingen met betrekking tot een militair geo-engineeringplan om het klimaat in Spanje te veranderen."
   In sommige inhoud wordt vermeld dat het interview van Cadena Ser plaatsvond op 4 oktober 2014, maar er is geen spoor van het interview op de website van dit medium, noch wordt enige link of bron verstrekt. Zelfs sommige websites die het publiceren, hebben moeten toegeven dat ze de audio niet hebben kunnen vinden.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. En het is die oude leugen wat wordt gebruikt nu op bullshit platforms om de Spaanse overheid ervan te beschuldigen dat ze vanuit vliegtuigen sproeien om zogenaamd covid te bestrijden in Spanje.
   Grote bullshitt is dat, want de Spaanse overheid heeft toen bekend gemaakt om te desinfecteren via luchtwegen.
   In dat desinfectiemiddel zitten zowat dezelfde chemische substanties die wat men wereldwijd heeft ingezet in handpompjes.
   Het desinfecteren via aerosolen werd mee bedoeld vernevelen in gebouwen waar ze vermoeden dat risico's aanzienlijk groter zijn om dat "virus" te verspreiden. Denk daarbij aan gebouwen waar zich veel zieke en zwakkere mensen zich melden.
   Affin, ziekenhuizen o.a.
   Waarom ben ik de enige die hier oplet en kritisch kijkt naar wat Jopie hier zit te blaten?

   Verwijderen
  10. Het kleutergehalte van @Eddy is van zo.n niveau dat ik maar weer afhaak.

   Verwijderen
  11. Misschien kan @Blik een poging wagen het niveau van dit blog te verhogen door figuren zoals @Eddy te blokken. Ik heb niets met vrachtwagenchauffeurs die zichzelf millionair wanen.

   Verwijderen
 5. Ook Duitsland blokkeert rekeningen van onwelgevallige. Ook Duitsland is een regime.
  https://www.ninefornews.nl/video-moeder-van-duitse-journalist-die-verslag-doet-van-oorlog-in-oekraine-ontvlucht-duitsland/

  BeantwoordenVerwijderen