dinsdag 30 augustus 2022

Nederland Nu voorop in Russofobe acties

Met het verder inperken van visa voor Russische toerist, toont de EU haar ware gezicht. Dit stelt Dmitri Medvedev, HIER

In het artikel wordt Nederland met naam en toenaam genoemd als het land dat zich aansluit bij de Baltische Staten met het verzoek normale Russische bezoekers (toeristen) te weren.

Volgens het Nederlands nieuws zijn Duitsland en Frankrijk niet voor een dergelijk vergaand verbod.

Commentaar Blik op NOS-journaal:
Wat denkt Rutte te bereiken met het weren van "Ivan en Tatjana"? Waarom het Nederlands toerisme schaden? Wat bereik je ermee? Als de Russische Roebels uitgegeven worden aan Hollandse Haring, tulpenbollen, stroopwafels, hotels en restaurants, in plaats van in Rusland zelf, wat is dan het probleem? En daarbij: als de Speciale Russische Operatie de reden is, waarom worden dan de rücksichtlos Palestijnen doodbombarderende Israëliërs dan niet geweerd? Of de wereldwijd dood en verderf zaaiende Amerikanen? Of de al 8 jaar dag in dag uit burgers bombarderende Oekraïners? Nee, zij worden juist met open armen ontvangen. Waar zou die Russennijd vandaan komen?

En verder: Denkt Rutte nou echt dat Rusland ermee zit als er geen plezierreisje naar Nederland gemaakt kan worden? Denk je nou echt dat de Rus dan geen alternatief vindt in binnen- of buitenland? Kijk maar eens naar de kaart. Wel eens gehoord van Altai, Elbrusk, Mineralniye Woda, Anapa of Kamtjatka? Naar Turkije kan sowieso nagenoeg visumvrij (regelt de Rus net als de Nederlander daar op het vliegveld soepel en gemakkelijk). Het is wederom een zelf-destructie maatregel. De FED, de CIA en Biden, keken, en zagen dat het goed zat in Nedeland.

9 opmerkingen:

 1. Recht in haar gezicht.
  CHRYSTIA FREELAND GET HER ASS HANDED TO HER IN ALBERTA
  https://twitter.com/realtruthreport/status/1563405401185722370?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1563405401185722370%7Ctwgr%5E9650b342a8ecf5a422c6957768ea346f58130b6a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Freport24.news%2Fverraeterin-vizeregierungschefin-und-wef-juengerin-freeland-ist-in-alberta-nicht-willkommen%2F

  Tegen het bewakingspersoneel. Jouw kinderen hebben geen toekomst. Heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vader van deze mevrouw Freeland was een lelijke fascist, vroeger in Oekraïne, zo herinner ik me vaag.
   Chrystia spreekt thuis Oekraiens met haar kinderen....

   Verwijderen
 2. Onder druk van Boris J. (waarschijnlijk) hebben de oekkies hun aanval ingezet in de Kherson regio uitgevoerd in weerwil van de strijdkrachten van de Oekraïne. De ego moest en zou het strijdtoneel verlaten met een overwinning op de Russen. 1200 doden Oekkies tot gevolg en vele zovele gewonden. Een Oekraïner is blijkbaar niks waard. Een mens is sowieso niks waard in de ogen van de oligarchie. Kakkerlakken zijn we, een plaag die uitgeroeid moet worden.

  Door Nederlandse media beloofde “grote Oekraïense tegenaanval” loopt uit op een ramp
  https://dissident.one/2022/08/30/door-nederlandse-media-beloofde-grote-oekraiense-tegenaanval-loopt-uit-op-een-ramp/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn respect gaat uit naar de globalisten cq (de WEF/UN adepten en sinistere families die daar achter zitten) hoe ze hun agenda uitrollen.

  Vanaf 2020 hebben ze massavorming rond "een virus" kunnen creëren. Met deze onzichtbare vijand die we samen moesten verslaan hebben ze het voor elkaar gekregen dat ze onszelf lichamelijk en geestelijk verzwakt hebben met een biowapen, met mondkapjes, met testen, met het in perken van vrijheden en privacy. Ons hebben opgezadeld met een enorme inflatie en schulden. Het midden en kleinbedrijf kreeg een enorme financiële dreun. Uiteraard stond het regime klaar om de too big to fail (zoals bv de KLM) ruimhartig van financiële middelen te voorzien. Ons belasting geld.
  Op een paar wakkere "wappies" na accepteerde bevolking de maatregelen van het regime omdat je niet tegen de strijd tegen het virus kunt zijn en zo de gezondheid van de mens te waarborgen.

  Vanaf 2022 hebben ze massavorming rond Oekraïne kunnen creëren. Samen met het regime gaan we de verschrikkelijke dictator Poetin / Rusland verslaan.
  Goedkope energie moeten we toch vanaf, want dat is niet duurzaam en slecht voor het klimaat. Ze proberen al jaren massavorming rondom klimaat te creëren.
  Daardoor accepteert de bevolking de sancties tegen Rusland en daardoor blijven we verstoken van goedkope energie. Het resultaat is dat het midden en klein bedrijf failliet gaat door enorme energie rekeningen. Je kunt niet protersteren tegen de sancties, want dan ben je voor het kremlin / Poetin. Daardoor accepteert de bevolking deze hel.
  Agenda 2030 kan hierdoor plaatsvinden. 5 tot 10 moeilijke winters. Massale sterfte, alles en iedereen verbonden met de grid. Afhankelijk en onder controle van het regime en arm.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geschokte Europeanen tonen hun astronomische energierekening terwijl ‘verschrikkelijke winter’ nadert
   https://www.ninefornews.nl/geschokte-europeanen-tonen-hun-astronomische-energierekening-terwijl-verschrikkelijke-winter-nadert/

   Verwijderen
 4. Nog een tip:
  Deze blogger is 100% pro Amerika. Geeft niet, want hij heeft soms wel goede argumenten. Natuurlijkk vergeet hij ook heel veel belangrijke zaken, maar die weten wij zelf al wel.

  https://www.youtube.com/c/JoeBlogs/videos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hebben jullie de column van Plasterk gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel voorbij zien komen; bij nader inzien: betaalmuur.

   Verwijderen
  2. Sander Faas
   @RNas71
   ·
   52 m
   Nee. Dit is een poging om de woede te kanaliseren, niet aan te wakkeren. Hij schrijft niks wat mensen niet weten. Daarom slaat het aan. Men herkent zich er in. Maar het is een half verhaal dat geen voeding geeft tot opstand maar het zoeken van een oplossing binnen het systeem.

   Verwijderen