maandag 8 augustus 2022

Pink Floyd's Roger Waters: "VS gooien olie op het vuur"

 "Moedige positie", noemt de Russische vice-ambassadeur bij de VN de uitspraken van Roger Waters (Pink Floyd), betreffende het Oekraïne conflict. Waters, die wel vaker tegen de gecontrolleerde Mainstream ingaat, noemt de VS olie op het vuur gooiers. BRON.

Commentaar:

Steeds meer mensen worden wakker.

32 opmerkingen:

 1. Zulke interessante onthullingen:
  Tedros heeft het biowapen niet genomen.
  https://www.frontnieuws.com/vaccinpusher-dr-tedros-van-de-who-is-ongevaccineerd-video-nederlands-transcript/

  Minimaal 180.000 Oekraïense levens vernageld zonder ook maar een kans op overwinning. Wellicht zelf tegen de 300.000 slachtoffers. De dood / misère ingejaagd om de oorlog maar zo lang mogelijk te laten duren.
  Net als Wolf heb ik me iedere dag laten informeren en weemoedig moeten aanhoren hoe soldaten continue de "tang" in werden gestuurd met als gevolg de zekere dood of verwonding.

  Het Oekraïense leger staat op instorten en dan komt de waarheid naar boven. Dit is de reden dat Zelensky nu onder de bus wordt gegooid.
  De clowns in de 2e kamer (op de FvD na) stonden te klappen voor deze Zelensky.
  https://dissident.one/2022/08/08/afschuwelijk-gelekte-documenten-onthullen-dat-zelenski-honderdduizenden-oekraiense-levens-opgeofferd-heeft-voor-zijn-globalistische-meesters/

  De hoofddader van al deze dode mensen is wat mij betreft Boris Johnson die er voor gezorgd heeft dat Zelensky niet akkoord is gegaan met het akkoord tussen Rusland en de Oekraïne die in Turkije was overeengekomen ergens in het voorjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oli, de bron voor je bewering is corrupt, dwz er is in geknipt. Tedros zegt gevaccineerd te zijn. Frontnieuws brengt nepnieuws, kijk:https://www.reuters.com/articl
   e/factcheck-tedros-vaccine-idUSL1N2ZH2B1

   Verwijderen
 2. Wim Kan over De Russen: ( scherp)

  https://youtu.be/fdn5LbGctek?t=285

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Betalen we bijna een miljard per jaar voor deze verspreider van nepnieuws

  NOS in 2018: het koraal sterft uit. NOS in 2022: in 36 jaar niet zo veel koraal
  https://www.ninefornews.nl/nos-in-2018-het-koraal-sterft-uit-nos-in-2022-in-36-jaar-niet-zo-veel-koraal/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook Moon of Alabama linkt naar Roger Waters, onderaan in het goede artikel:
  https://www.moonofalabama.org/2022/08/western-conflict-reporting-has-come-down-to-officials-on-our-side-said-.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het interview dat Poetin liever niet zal zien: Russisch militair expert opvallend kritisch voor eigen leger

  Dit artikel zit achter de betaalmuur maar ik zal wat stukjes eruit copieren.
  "Vleugellamme luchtmacht

  “Om het cru te stellen: we zijn niet superieur in de lucht”, zegt Poechov, die directeur is van het Centrum voor Analyses van Strategieën en Technologie. Hij heeft nauwe banden met de wapenindustrie en het Russische ministerie van Defensie. Daarnaast zetelt Poechov als militair expert in de adviesraad van de Russische Federatie en is hij een onversneden patriot. “Met de levering van moderne westerse luchtafweer van middellange afstand zal de toestand enkel slechter worden.” Die uitspraak is verrassend. Volgens de officiële versie van het Kremlin is dat al maanden het geval. “Er zijn een aantal problemen. Ten eerste hebben we niet voldoende precisiegeleide munitie.” Die heeft het voordeel dat die trefzeker is ook vanop grote hoogte.

  “Onze laatste versie van de SU-34-bombardementsvliegtuigen behoort ook niet tot de vijfde generatie.” Dat betekent dat de “modernste vorm om doelwitten in het vizier te nemen” ontbreekt. “Het vermindert zwaar de efficiëntie om luchtafweer onder druk te zetten en troepen uit te schakelen. De vliegtuigen zijn verplicht om ongeleide bommen te droppen op hoogtes waar ze kwetsbaar zijn voor draagbare luchtafweersystemen of zelfs luchtsteun aan onze troepen af te breken.” Luchtafweersystemen waren dan ook de eerste wapens die het Westen richting Oekraïne stuurde. Een chronisch gebrek aan drones die de tegenstander wel heeft, maakt het allemaal nog moeilijker. “In de lokalisatie van doelwitten is de vijand beter dan wij.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg:
   "De artillerie schiet tekort

   Ook daar is het gebrek aan drones voor verkenning een probleem. “De Oekraïners hebben geleerd hun artillerie te gebruiken in combinatie met drones. Ze hebben een veel beter overzicht van wat er op de grond gebeurt dan wij. Het Oekraïense leger vecht er al acht jaar mee in Donbas. Als het op een artillerieduel aankomt verliezen we vaak. Het gebruik van drones heeft de artillerie gerevolutioneerd. Die evolutie hebben we gemist.”

   De artillerie moet het meestal stellen met oude conventionele raketten en granaten. “De Speciale Militaire Operatie bewijst opnieuw dat twee dure geleide moderne raketten effectiever zijn dan duizenden goedkope bommen. Ze zullen meer schade veroorzaken zeker als de vijand diep ingegraven is of in bunkers schuilt.” Het platbombarderen van steden zorgt ook niet voor vooruitgang. “Dat is de strategie van de Eerste Wereldoorlog. Die werkt niet als er geen suprematie is over de vijandelijke infanterie. Dat kan alleen met moderne verkenningsapparatuur en slimme bommen. Die hebben we niet.”

   Volgens Poechov heeft het Russische leger nog een belangrijke trein gemist. “Er is nooit geïnvesteerd in langeafstandsartillerie. Die tendens was er al sinds de jaren tachtig.” Met de levering van de Britse en Amerikaanse gps-gestuurde systemen die een reikwijdte tot 85 kilometer hebben, wordt de toestand mogelijk “dramatisch”. “De Oekraïners kunnen nu onze systemen vernietigen. En onze projectielen en raketten raken meestal niet tot bij hen.
   een oorlogsinfanterie

   “Het front is lang en er zijn geen soldaten genoeg. Het is simpel: de Oekraïners moeten verdedigen en hebben veel soldaten en artillerie. Wij moeten die gordel proberen te doorbreken met te weinig personeel én kwetsbare tanks én pantserwagens. De facto vechten we met een leger in vredestijd. Oekraïne is al aan de vierde mobilisatiegolf bezig, waardoor er geen tekort aan mensen is.”

   “Het is waar dat hun reguliere leger grotendeels is vernietigd. Maar ze hebben een eerste reserve die ervaring in de Donbas had. En er zijn nog tweede en derde echelons.” Een overwinning lijkt Poechov op die manier moeilijk. “Op een gegeven moment kan er een impasse ontstaan zoals in de Koreaanse oorlog vanaf 1951. Ons leger zal niet meer in staat zijn vooruitgang te boeken. Het is niet zo dat we hen gaan aanvallen met nucleaire wapens.”

   Verwijderen
  2. DPR onderhandelt met Rocketman over Noord Koreaanse soldaten.
   Maar is eigenlijk niet nodig. Hoe langer de NWO pijn voelt, des te beter. Kilometer voor kilometer. Eind augustus is de donbass ontzet.

   Verwijderen
 6. Vervolg:
  Gepimpte Sovjet-tanks

  Eind vorig jaar stelde het Russische ministerie van Defensie in een video “de wapens van de onoverwinnelijke” tanks voor met een allround, radargestuurde beveiliging. Die zouden zelfs in staat zijn aanvallen van Amerikaanse Javelins en Israëlische Spikes te doorstaan. Maar die beveiligde tanks zijn niet te zien. “Zelfs onze meest geavanceerde tank, de T-90, is een gepimpte Sovjet-tank. Het is niet serieus te verwachten dat die de strijd aankan tegen geavanceerde antitankwapens.”
  Poechov begrijpt het niet. “De Sovjet-Unie heeft de allround beveiliging voor tanks uitgevonden. Het is een schande dat er geen enkele tank mee uitgerust is. Deze militaire operatie maakt duidelijk dat een tank zonder die beveiliging geen kans maakt om te overleven op het slagveld.”
  Getalenteerde Oekraïners

  Voorlopig maken de nieuwe westerse wapens nog maar een beetje verschil. Poechov ziet terughoudendheid in het Westen om ze massaal te leveren. Dan zijn er ook instructeurs en technici op de grond nodig en zover wil men niet gaan. Maar de Russische topadviseur vindt wel dat de Oekraïners “snel leren”. Ze hebben hem verbaasd. “Ze hebben zich ontpopt als getalenteerde strijders. Maar tot nu heeft het Oekraïense leger niet aangetoond dat het offensief tot veel in staat is. Ze hebben dezelfde problemen als wij. De aanvallende strijdkrachten bestaan meestal uit kleine groepen, ze komen onder artillerievuur dat ze niet uitgeschakeld krijgen. Hun posities kunnen ze niet lang houden en hun pantserwagens worden massaal uitgeschakeld en moeten uiteindelijk terug.”

  “Het is afwachten of ze in de toekomst meer zullen doen dan dat. Ik sluit het niet uit. Onderschatting van de vijand, het heeft ons al lelijk parten gespeeld. Een ding is zeker. In contrast met de Oekraïners zijn wij de operatie ingestapt met witte handschoenen aan. We wilden geen enkele burger kwaad doen. We hebben de strijd geopend als een ridderlijk duel. Maar dit is, jammer dat ik het zeggen moet, een smerig gevecht zonder regels in een steegje.”
  ---------------------------------------------------------------------------

  Einde interview.
  Is dit propaganda of een reële kijk op de werkelijkheid?
  Als ik de kop lees denk ik aan het eerste, maar dat een hoge pief met iets dergelijks wegkomt lijkt erop dat ze in Rusland meer mogen op gebied van vrije meningsuiting.
  Op sommige punten spreekt hij zichzelf tegen, zoals bij het aantal 'strijders'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een verhaal zeg.
   Ik zou zeggen: oppakken die hap en een enkeltje Siberië.
   De vele Telegram kanalen geven duidelijk een ander beeld.
   Pure MSM propaganda!

   Verwijderen
 7. Propaganda:
  Altijd maar weer de opponent van vreselijke zaken beschuldigen.
  Ja, dàt is oorlog: er vallen doden.
  Het Westen koos voor de oorlog, niet Rusland.
  Rusland eiste de haar toegezegde veiligheid.
  Het Westen weigerde.

  Vandaag een grote kop in BNdeStem:
  " Tientallen doden en gewonden bij Russische aanvallen."

  Bij de NOS lees ik dat er 13 doden zijn.

  De oorlog in Irak werd bewust gestart door de Neocons ( ze schrijven het zelf in Haaretz), op basis van valse beweringen.
  Niemand betwist dat nu nog.
  1 miljoen doden in Irak.

  1 miljoen doden. Deel dat aantal door 13 : dat zijn 76.923 dagen achtereen met 13 doden ofwel 210 jaar lang.

  Toch willen de journalisten dat wij denken dat Rusland slecht is en Amerika goed.

  Tot helemaal niemand die journalisten nog gelooft, natuurlijk.

  Ik zou niet graag in hun schoenen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The west won't stick with Ukra|ne.

  Ukraine Flag Emojis Disappear From Profiles After Damning Amnesty Report Spotlights ‘Human Shields’
  https://thefreethoughtproject.com/ukraine-flag-emojis-disappear-from-profiles-after-damning-amnesty-report-spotlights-human-shields/

  De massavorming samen met Oekraïne in de aanval tegen Rusland is voorbij. Niemand wil meer geassocieerd worden met dat in en in corrupte land. Geregeerd door buitenlandse oligarchen die geen enkele binding met Oekraïne hebben behalve dat het voor hun een wingebied is. Maar 30% van de door het westen geleverde wapens gaat naar het front. De rest wordt doorverkocht.

  EU in big shit door support voor dit corrupte land en de zeer ongewenste malloterige sancties tegen Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelensky’s nieuwe eis aan Europa: Sluit de Russen op in hun land
  https://www.frontnieuws.com/zelenskys-nieuwe-eis-aan-europa-sluit-de-russen-op-in-hun-land/

  Hahaha, als de Russen niet meer naar Europa kunnen reizen worden ze kwaad op Poetin en gaan ze Poetin afzetten. Massavorming tegn Poetin.
  Poetin zijn populariteit is hoog door de speciale operatie. De russen staan achter hun president om het Nazisme te bestrijden.
  Deze miezerige Jood is de wanhoop nabij. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zonder enige vorm van gene heeft ze zich omhoog geneukt naar de top van de partij. Ze laat zien dat ze over lijken gaat om haar doel te bereiken.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/pvda-uilskuiken-attje-kuiken-woedend-regeringspartijen-staan-open-voor-kritiek-boeren-nee-doorpakken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Douw hem er maar in Klaus. Je ziet dat ik gewetenloos de agenda kan uitrollen

   Verwijderen
 11. I stick with Ukraine. Succes ermee NOS!

  Ukrainian human trafficking ring with newborns exposed
  https://freewestmedia.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn echt bang dat Trump over 2 jaar gaat winnen.
  De versdacht -makerij gaat dus gewoon door: 3 jaar Russia-Gate. Nu een nieuwe sessie.

  Je kan natuurlijk iedereen van allerlei zaken beschuldigen.
  En dat doen ze dan ook bij Trump.

  Maar volgens Mercouris kan het zijn dat Trump documenten heeft gecopieerd over de betrokkenheid van de CIA bij de moord op Kennedy, en dat Trump die gebruikt als zijn levensverzekering.

  Toch wel naief om te denken dat Trump dat bewijs alleen in Mar a Lago zou bewaren.  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel verwarde Russen na aanval op Oekraine.

  Russische bevolking kampt met collectieve depressie sinds inval Oekraïne - https://nos.nl/l/2440333

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook veel verwarde Nederlanders met een collectieve depressie momenteel!

   Verwijderen
  2. hildegard en Dwarsligger.
   Ik sluit niet uit dat de Russische bevolking en de Nederlandse bevolking onder hetzelfde wereldwijde marxistische one world order systeem komen te leven. Ook Poetin is een young global leader, sputnik 5 injectie was geen onschuldige zoutoplossing en Rusland doet ook mee met de klimaatdoelen.

   Dit gezegd hebbende komt Poetin/Kremlin niet met ABSURDE stikstof crisissen en wil hij ook niet dat het Russische volk insecten moet eten ipv vlees.
   Het regime hier in het westen stuurt duidelijk aan op chaos en opstanden. Mooie reden om de digitale identiteit te introduceren om ons "veilig" te laten voelen.

   Wat een opluchting was het toen "het vaccin" kwam. Eindelijk waren we veilig en konden we terug naar een normale situatie.

   Wat een opluchting was het toen de digitale identiteit kwam. Eindelijk een einde aan de chaos en criminaliteit.

   Verwijderen
 14. https://www.telegraaf.nl/financieel/232937709/sancties-zetten-omvang-russische-economie-jaren-terug-in-de-tijd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En onze economie is ook naar de kloten, wat een succes!

   Verwijderen
  2. De sancties tegen Rusland hebben de euro om zeep geholpen. Een simpele ziel als Oligarch had het meteen door. Win win win voor Rusland. Laatste tijd heeft Rusland zelfs een beetje deflatie
   https://www.statista.com/statistics/1298430/weekly-inflation-rate-in-russia/
   Engelse en Amerikaanse economie geeft ook krimp in 2e kwartaal. De crises is mondiaal.

   Verwijderen
  3. Wat fijn dat trekpop Putin ook zijn rol meespeelt.
   Blik,oligarch,Wolf,dwarsligger en Jan Verheul zullen wel de eerste zijn die Putin op hun blote knieën zullen bedanken vanwege hun openlijke steun aan het regime van Rusland en anti-westers instelling.
   Problemen zijn gecreëerd.
   Reacties hebben we jaren lang kunnen merken op straat, tv en op internetforums.
   Nu de oplossing nog wat in de toekomst wereldwijd wordt aangeboden.
   Ik had wel alleen van oligarch verwacht dat hij het verborgene van Brics wel doorhad omdat ik vaak de indruk kreeg bij hem dat hij fel tegenstander is van een NWO.
   Van mij mogen ze die NWO ook wel daar steken waar de zon niet schijnt. Heb niet om gevraagd om een oplossing van uitgerekend hij/zij die een probleem heeft gecreëerd .
   https://humansbefree.com/2022/05/the-rockefeller-plan-for-the-brics-new-world-order-in-their-own-words.html

   Verwijderen
  4. Eddy,
   Als Poetin de zoveelste trekpop van de NWO is, dan is de uitslag van de oorlog al bekend en ik sluit niet uit dat dat het geval is.
   Achter Oekraïne staan is niet hetzelfde als de Europese boreale cultuur beschermen. We weten allebei dat de NWO de oorlog verklaart heeft tegen de Europese boreale cultuur met al zijn instituties en tradities.
   Die moet eerst vernietigd worden voordat het "beter kan worden opgebouwd"

   Ik hou ook de mogelijkheid open dat Poetin inmiddels geen trekpop meer is van de NWO. (wellicht tegen beter weten in)
   Het maakt ook niet uit. De bevrijding moet uit wij de mensen komen.

   Verwijderen
  5. Poetin/Rusland wilde alleen euro's voor zijn olie en gas hebben. De dollar werd niet geaccepteerd. Dat gaf de euro een enorme reserve status, want iedereen die in Rusland olie wilde kopen kon met euro's terecht.
   Dat is nu voorbij. Of het allemaal bij het spel hoort, wie weet.
   Als de Duitse economie gaat tanken, wie kan de euro sterk houden?

   Verwijderen
 15. De economie is er wel.
  Er is volop werk en zolang er volop werk is gaat het uitstekend met de economie.
  Er is wel een ander probleempje.
  'Achilleshiel van maatschappij', zes oorzaken van personeelstekort.

  https://nos.nl/artikel/2440392-achilleshiel-van-maatschappij-zes-oorzaken-van-personeelstekort

  Aan mij ligt het zeer zeker niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. New documentary discloses the ways western publics are softened up for aggressive, global US militarism through the Defense Department's influence over thousands of US films and TV shows.

  Many movies never reach the screen because the Defense Department’s entertainment liaison office refuses to cooperate, believing the wrong messages are being promoted (Illustration by MEE)

  In what should have been an extraordinary television confession this month, John Bolton, national security adviser in the previous administration of President Donald Trump, admitted to CNN in passing that he had helped to plot the overthrow of foreign governments while in office.

  Snippets ( Waar is dawg gebleven?):
  Dismissing the idea that Trump had attempted a coup at the Capitol with the January 6 riots, Bolton told anchor Jake Tapper: “As somebody who has helped plan coups d’etat, not here [in Washington] but, you know, other places, it takes a lot of work.”

  It was an admission that he and others in the administration had committed the “supreme international crime”, as the Nuremberg trials at the end of the Second World War defined an unprovoked attack on the sovereignty of another nation. But Tapper treated the comment as largely unremarkable.
  ----
  The US is reported to have carried out “regime change” in more than 70 countries since the Second World War. In recent years, it has been involved either directly or indirectly in wars in Afghanistan, Iraq, Libya, Syria, Yemen and Ukraine.
  -----
  https://stanvanhoucke.blogspot.com/2022/08/how-pentagon-dictates-hollywood.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Speculaas, meer niet...

  Anglin ( Unz) zegt dat er een oorlog met Iran wordt uitgebroed:

  == De aanval op Salmon Rushdie is heel waarschijnlijk 'opgezet'. ( Je maakt een labiele broeder wijs dat hij dit moet doen. Zie Trevor Aaronson: https://www.amazon.com/Terror-Factory-Inside-Maufactured-Terrorism/dp/1935439960 )

  == De bereiging van Bolton komt ook uit de lucht vallen. 'Zelf bedacht', vermoedelijk.

  Tegelijk zoekt Amerika ruzie met China: weer een aantal parlementariers die naar Taiwan afreizen.

  Tegelijk bewapent men Oekraine.

  Tegelijk doet men er alles aan om het eigen volk tot een opstand te voeren.

  Is dit 'doodsdrift'?

  Of wil Washington 'van alle kanten tegelijk aangevallen worden' zodat het een alibi heeft om met kernwapens te gaan gooien?

  Speculaas, meer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jordan Peterson
  Article: Back Off, Oh Masters of the Universe

  https://youtu.be/--QS_UyW2SY

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Back Off Oh Mr Peterson.
  Wat een hoop psychologisch geleuter van een Canadese schetenwapper.
  Wat is jouw doel eigenlijk ermee hildegard?

  BeantwoordenVerwijderen