zaterdag 5 februari 2022

"We zijn bezig VS-verdeel&heers politiek uit te voeren" Baudet

"We zijn bezig VS-verdeel&heers politiek uit te voeren" Baudet

Wat een goede speech van 5 minuutjes van Baudet deze week. Dankzij Dawg en Eric van de Beek, nu ook hier op de site. 

"En overigens ben ik van mening dat 9/11 een False Flag was en er gefraudeerd is bij het tellen van de stemmen in de VS." BAM!

Wanneer komt de ondertitelde versie beschikbaar? Deze speech verdient internationaal viraal te gaan!


Pretty obvious that Kiev and US/UK want to stage a big provocation in Donbass and hide all sources covering the conflict from the other side of the frontline.
Citeer Tweet
ASB News / MILITARYAfwisseling van deel teken
@ASBMilitary
·
Facebook joins YouTube and deletes all official Facebook accounts with thousands of followers of regional Donetsk and Donbas officials — DPR
Deze collectie weergeven


En dan nog dit...

Rotterdam, gaat groot(s) worden zondag.
13 opmerkingen:

 1. The grand chess board. Wat is nieuw.

  Soros roept op om china te destabiliseren.
  Allemaal leuk en aardig, maar daar zijn ze 20 jaar te laat mee.
  Het kost Rusland tegenwoordig precies 1 dag om een gekleurde revolutie te verhinderen.
  Assad zou het jaar 2012 niet overleven. Weet je nog? LOL.
  Oekraïne bij de NATO. LOL.

  Stelletje oude demente lieden die denken dat ze iedereen kunnen vergiftigen en chippen. Ze leven nog steeds in hun kleine smerige geheimpje om de hele wereld te hebben ontvolken en te controleren en zij worden onsterfbaar en supermensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Biowapenverplichtingen blijven in Canada niet beperkt tot grensovergangen. Ze willen het ook verplichten als je tussen de staten reist.

   WEF-kabinet van Trudeau reageert op de Truckers met extra vaccinatieplicht voor Truckers
   https://dissident.one/2022/02/04/27641/

   Verwijderen
  2. Er is geen enkele goede reden om China te destabiliseren.

   Groeten, Ben

   Verwijderen

 2. Oekraine is een wag the doggie. Alleen in Nederland al is 80 miljard de afgelopen 2 jaar opgegaan aan een viraal gevaar, dat alleen gevaarlijk werd door de reactie van onze ‘experts’. Om daarover geen verantwoording te hoeven afleggen kijken we nu met zijn allen naar Oekraïne. De brandstofprijzen gieren door het dak en onze goed geïnformeerde media zegt: Poetin!

  Maar het probleem is natuurlijk dat die 80 miljard wel ergens van betaald moet worden. Dus: Wag the doggie!

  Overigens ben ik van mening dat Baudet de heiland niet is, en we niet hoeven te juichen wanneer een politicus iets zegt wat iedere oplettende burger al jaren weet.

  De vraag is: nu Nederland langzaam ontwaakt, laat zij zich vervolgens weer in slaap brengen door ronkende oorlogsretoriek? - Je zou hopen van niet, maar het is eerder gelukt…

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dank je Matt. Hij zit zeker met zijn handen "in het haar" en met zijn neus in de poeder. Erst Snuivers.

   Verwijderen
 4. GoFundMe neemt 10 miljoen dollar van truckers protest fondsenwerving in beslag, zal in plaats daarvan aan liefdadigheidsinstellingen geven
  https://www.frontnieuws.com/gofundme-neemt-10-miljoen-dollar-van-truckers-protest-fondsenwerving-in-beslag-zal-in-plaats-daarvan-aan-liefdadigheidsinstellingen-geven/

  SCHAN-DA-LIG.

  Ik heb op het allerlaatste moment (al mijn gegevens al ingevuld) om toch even te wachten met storten van geld. Nu komt er niks van bij de Truckers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het geld hoeft helemaal niet via Go fund me. Gewoon geld storten op een rekening van die Maverick partij, die deze crowd fund organiseerde. Iedere trucker met bewijs dat hij in Ottowa is geweest ivm het protest en bewijs heeft waar hij vandaan kwam en bonnetjes inlevert kan gefinancierd worden. Iets van fraude kan je toch nooit voorkomen.
   F'ck go fund me.

   Verwijderen
 5. Ze willen geloof ik wel heel graag dat Rusland Oekraïne binnen valt krijg ik zo het idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen goed weer om in Rotterdam te demonstreren, vrees ik.

  On topic:
  Goed artikelvan Mike Whitney.

  https://www.unz.com/mwhitney/what-putin-wants/

  Question 5– Is Russia using the hoopla (westerse opwionding) over Ukraine to draw Washington into negotiations on the US missile sites in Romania and Poland?

  1– Yes

  2– No

  The answer is “Yes”. McGovern’s analysis seems to suggest that the
  Russians are more worried about the missile sites than they are about Ukraine, and for good reason. Here is the money-quote from Putin (to his top brass) that underscores the urgency of the situation:

  “It is extremely alarming that … Mk 41 launchers, which are located in Romania and are to be deployed in Poland, are adapted for launching Tomahawk strike missiles. If this infrastructure continues to move forward, and if US and NATO missile systems are deployed in Ukraine, their flight time to Moscow will be only 7–10 minutes, or even five minutes for hypersonic systems.

  “This is a huge challenge for us, for our security.”


  ----------------
  Het zijn alleen Amerikaanse destroyewrs en Nederlandse freagtten die actief aan de operatie van deze MK41`mee werken door met radar ahet luchtruim af te speuren : https://youtu.be/sKnTVy4ceHw?t=135

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaald:

   De Russen zijn meer bezorgd over de nieuwe raket – installaties dan over Oekraïne, en terecht. Hier is een quote van Poetin (aan zijn top-mensen) die de urgentie van de situatie onderstreept:

   "Het is uiterst alarmerend dat ... MK 41 lanceerinrichtingen, die zich in Roemenië bevinden en in Polen zullen worden opgesteld, ook zijn aangepast om Tomahawk-raketten te kunnen lanceren. Als deze infrastructuur doorgaat, en als Amerikaanse en NAVO-raket-systemen ook in Oekraïne worden opgesteld, zal hun vluchttijd naar Moskou slechts 7-10 minuten bedragen, of zelfs vijf minuten voor hypersonische systemen. Dit bedreigt onze veiligheid enorm."

   Verwijderen
  2. https://nl.wikipedia.org/wiki/Zr.Ms._De_Zeven_Provinci%C3%ABn_(2002)
   Op deze US Defense video zien we dat de nieuwe nederlandse marineschepen werk verrichten voor de 'GruwelYanks': de lieden die 33 landenbombardeerden, 53 Regime Changes probeerden uit te voeren en tòch aan iedereen wijs maken dat ZIJ de ware Democraten zijn.
   Hier het filmpje van US Defense: https://youtu.be/sKnTVy4ceHw?t=135

   Verwijderen