woensdag 16 februari 2022

Telegraaf, Bild, HCSS gaan onder in Rusland Hoax

Was het Orwell die het voorspelde? De laatste oekaze die het volk krijgt is de ogen en oren niet meer als legitieme waarnemingsorganen beschouwen! Dus las je wit ziet, maar de baas zegt dat het zwart is, dan is het zwart!

Helaas voor de Powers that be, zijn er toch nog heel veel mensen die wel de zaak blijven zien, ondanks de spinsels van de Banksters en hun outlets. Kijk HIER eens naar de comments van lezers op een artikel over Rusland/Oekraïne in het AD. Kern van de zaak, de lezers willen de hetse tegen Rusland niet meer. Ze hebben er de buik van vol. Nobody buys it anymore. Maar dat maakt voor de hardnekkige scam-verkopers niks uit; die gaan door, door en door. Die blijven beuken. Kijk eens wat er allemaal gepasseerd is; en het is maar een minimie selectie van wat er door de Banksters over ons uitgestort is:

4 opmerkingen:

 1. Dit vind ikzelf eigenlijk wel de beste omschrijving van wat er speelt tussen Rusland en de Amerikaanse media:

  Russia mocks Western media

  En zoals we van Amerika gewent zijn volgt het 'beleid' klakkeloos alle nonsens die door die media verspreid worden, als het maar in hun straatje past. Het kan ook andersom: de regering draagt de media op hoe en wat ze moeten berichten, maar het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: ruzie zoeken en liefst oorlogje voeren en het volk via de media achter zich te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Piswedstrijd VS versus Rusland.
  Wie kan het verste pissen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de huidige storm vandaag wat over het westen trekt kon het westen wel eens winnen vandaag.
  En volgende week trekt de storm over het oosten.
  Heen en weer……..heen en weer.
  Niks zo veradelijk als het weer en psychopaten met macht en superwapens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde
  https://www.frontnieuws.com/maskerslavernij-we-worden-klaargestoomd-voor-de-invoering-van-een-totalitaire-nieuwe-wereldorde/

  Wat de maskers met ons doen. Vooral de conclusie vind ik goed.

  "Het resultaat is wat hij neurotische angst noemt, een toestand waarin het individu een onevenredige reactie op een waargenomen bedreiging aanneemt, en nu zozeer van zijn persoonlijke autonomie en vrijheid is beroofd, dat zijn enige verlichting bestaat in het feit dat hem wordt verteld wat hij moet denken en doen.

  Ik geloof dat een aanzienlijk deel van onze bevolking zich in of dichtbij deze psychologische toestand bevindt. De schade en de gevolgen die hieruit voortvloeien op het gebied van de geestelijke gezondheid, de sociale interactie en de cohesie binnen de gemeenschap zouden ons allen zorgen moeten baren"

  BeantwoordenVerwijderen