woensdag 9 februari 2022

Waar komt (West-)Oekraïense Agressie vandaan?

Heeft u ooit de Vietnamesen een sportwedstrijd zien spelen tegen de VS en dat ze met hun rug naar het volkslied gingen staan? Heeft u ooit tijdens een wedstrijd Rusland - Duitsland de Russen met de rug naar het Duitse volkslied zien staan vanwege de Duitse slachtpartij met 25 miljoen doden? Heeft u zelf de behoefte om tijdens een sportwedstrijd met de rug naar het Amerikaanse of Israelische volkslied te gaan staan in verband met het bedenkelijke gedrag van hun regimes? Het antwoord op alle vragen is waarschijnlijk nee, nee, nee.

Halve Finale

Maar nu komen we bij de halve finale zaalvoetbal. Hier, in onze eigen Ziggo-Dome vorige week. Het begon al voor de wedstrijd op de radio, een Rus geeft commentaar. Hij legt de nadruk op een sportieve partij en dat de beste mag winnen. Een Oekrïener komt aan het woord en de agressie spat er vanaf. 

Insider Info

Wij hadden onze mensen in de Ziggo Dome dus we hebben wat insider informatie. De Oekraïense aanhangers, die georganiseerd ingevlogen leken, maakten zich opzichtig schuldig aan zeer onsportief wangedrag: met de rug naar het Russische volkslied gaan staan, de President van de opponent beledigen, en met beledigende bewoordingen de opponent aanduiden (vergelijkbaar met als wij Duitsers "Moffen" zouden noemen) en hen op het kerkhof wensen. Er werd melding gemaakt van het wangedrag, en de Ziggo-dome reageerde daar direct op met het verzoek (prima), in het Oekraïens, om zich een beetje te gedragen. Daar werd zo'n 5 minuten gehoor aan gegeven om daarna het oude liedje weer op te pakken. Vraag is: waar komt die Oekraïense agressie vandaan? In de oorlog was West-Oekraïene het toneel van de meest bloederige en wrede genocides uit de laatste 100 jaar met collaboratie van die West-Oekraïeners. Google maar eens op Bendera of Babi Jar. Maar je mag ook recenter kijken. Op onze eigen Website bijvoorbeeld: Odessa 2 Mei 2014. Of de wreedheden op burgerdoelen in de Donbass de laatste 7 jaar. En dan nu dus dit gedrag, op onze eigen stoep in de Ziggo-Dome in Amsterdam, dat natuurlijk, behalve door ons, door niemand becommentariëerd wordt omdat, ja, het beledigen van Russen, ze het kerkhof op wensen, en hun President een L** of Kl**k noemen, dat vinden we normaal blijkbaar.

Oekraiense aanhangers die drukker leken met Rusland proberen te beledigen en provoceren dan hun eigen team aan te moedigen. De Russische fans, die in de minderheid waren, en ook niet georganiseerd ingevlogen waren, reageerden niet op de provocaties en bleven gewoon hun eigen team aanmoedigen: "Rossia Vpered!!!" De Oekraïense zaalvoetballers schenen zelfs instructies hebben gekregen geen interviews in het Russisch te geven. De team-bespreking in de time-out deden de Oekraïeners trouwens wel in het Russisch. Daar zat geen woord Oekraïens of Spaans bij! Maar wij weten niet of het de bedoeling is dat wij dat naar buiten brengen! Oekr-Rus 2-3.

9 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SDR, als je een interessante discussie wil volgen over het aanstaande Fuellmich proces moet je dit eens lezen, en voornamelijk de reacties. Ik doe daar ook mee.

   Het ‘coronaproces’ van Fuellmich: “Als schapen achter een schijnproces”

   Verwijderen
 2. Ondertussen lijken de staten in Canada 1 voor 1 het zinkende schip te verlaten en eieren voor hun geld te kiezen.
  Saskatschewan heeft aangekondigd de maatregelen terug te draaien door het vaccinatie bewijs en de negatieve test af te schaffen.
  Alberta lijkt te volgen met het afschaffen van alle maatregelen.

  De tijden van Klaus S(S) trekpop lijken mij geteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Autofabrikanten in problemen door grensblokkades VS
   https://nos.nl/artikel/2416564-autofabrikanten-in-problemen-door-grensblokkades-vs

   Tsja, moet je de maatregelen maar terugdraaien en nederig naar het volk luisteren.

   Verwijderen
  2. 11 februari in Wenen: Er wordt ook een "Vrijheidskonvooi" georganiseerd in Oostenrijk
   https://report24.news/11-februar-in-wien-auch-in-oesterreich-organisiert-sich-ein-freedom-convoy/

   Hopelijk met dezelfde overtuiging en vastberadenheid als de Canadese Mavericks.

   Verwijderen
  3. BOOM! Ottawa Polizei NIET gevaccineerd. Daar hebben ze hard voor gevochten….
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/02/09/boom-ottawa-polizei-niet-gevaccineerd-daar-hebben-ze-hard-voor-gevochten/

   Benzine stelen en truckers bedreigen omdat ze hetzelfde willen als wat de politie van Ottawa voor elkaar heeft gekregen. Geen verplichtte vaccinatie. Hypocrieter kan je het niet krijgen!

   Verwijderen
  4. An international treaty on pandemic prevention and preparedness
   https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/?fbclid=IwAR3Z5nvSyw0xmAJGTA1etUE0CdlmUJqonwhl6pf2nr3nk0ZT1MaZ_zyzFYU

   Ze gaan de wereldleiders vertellen dat ze door moeten gaan met de Coyona verplichtingen

   Verwijderen
  5. Een brief voor Mariëtte Hamer (regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag)
   https://www.youtube.com/watch?v=1yH2Q6tECxw

   Verwijderen
 3. Mooi dat Rusland heeft gewonnen! Fascisten moeten verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen