maandag 28 februari 2022

Ukraine's Anti Russian Stance Is a Zionist Masterplan By Sheikh Imran Hosein

China staat achter Rusland. De meeste Arabieren staan achter Rusland. (Groot deel) Latijns Amerika staat achter Rusland. De afglijdende NATO/EU landen komen steeds meer geïsoleerd te staan met hun rabiate anti-Rusland obsessie.

Wij kregen de tip om deze video van Sheikh Imran Hosein te bekijken. Hij is van 2017. Laat je mening weten in de comments.


DAWG kwam met de link, waarvoor dank, van dit superverse -prikkelende- Corbett report. Good guy, bad guy, of is er nog een derde mogelijkheid? Analyse van het Oekraïne conflict. Volgens Corbett is Putin "controlled opposition". Laat in de comments weten hoe jij het ziet. Zijn pagina bij het WEF is inmiddels verwijderd. Misschien is hij het stoute jongetje van de klas? Misschien zelfs een drop-out..?

Perceptie-management in full force.

Twee kinderen gewond met scherven in Donetsk. Het probleem is dat de Oekraïense zijde vanuit woonwijken deze projectielen/salvo's uitvoert en terugschieten van LNR/DNR is daarom te risicovol. 

Bruggen kapot gemaakt
Dit is een brug bij Marioepel, onklaar gemaakt door de Oekraïeners. Het Russische leger met de DNR/LNR eenheden rukt dagelijks verder op; het gaat meestal om een aantal kilometers per dag. Marioepel, de belangrijke havenstad met circa 4-500.000 inwoners, wordt langzaam ingesloten.

En dan nog dit....

De "onderhandelingen" in Gommel zijn voorbij. Zelenskiy had (letterlijk!) een groep acteurs ernaartoe gestuurd, professionelen in het verstoren van onderhandelingen en experts in het net doen alsof ze serieus zijn. Sommigen kwamen met petje op en al binnen en deden hem ook niet af. De delegaties zijn weer terug naar hun bases. De Oekraïeners gaan het thuis met hun bazen in Washington bespreken. Die zullen hen instrueren het poot goed stijf te houden.... wordt vervolgd. Na het uitelkaar spatten van de "onderhandelingen" met de acteurs, explodeerde het in Kiev. Het kaliber lijkt opgeschroefd te worden. Een kilometerslange nieuwe Russische colonne is gearriveerd tot op korte (tiental km) afstand van Kiev. Vannacht zou het wel eens heftig kunnen worden. De Russen houden trouwens één weg open (aan de Westzijde?) voor de burgerbevolking om de stad veilig te verlaten.

"Onderhandelingen" Gommel.

34 opmerkingen:

 1. Leo Zagami:
  End of the EU
  Russia/China world order for the long time.
  Russia goes to Moldavia, to the Balkan.
  https://www.infowars.com/posts/russia-expert-leo-zagami-predicts-putin-is-just-getting-started/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tribunaal voor Putin wordt al voorbereid.
  Er komt een internationaal arrestatiebevel voor hem,let maar op.
  Het leger van Putin heeft een lijst van oorlogsmisdaden. Een niet goed gekeurde invasie. De VN en ICC bekijken en bestuderen de zaak tot op de bodem iedere dag dat Putin steeds wilder om zich heen aan het slaan is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rutte macrom merkel dan? ben je nou een trol of wat? je lijkt wel een verader

   Verwijderen
  2. miljoenen doden in het midden oosten? even vergeten? wie daat schuldig aan is? hoorden we je toen nee je bent hyporciet en gevaarlijk

   Verwijderen
  3. Dat zijn de jodenhaters en christenhaters zelf schuld.
   Ik gevaarlijk? Niet bepaald trol met je trollennaam. Putin is gevaarlijk. Een blinde als jij ziet dat niet.

   Verwijderen
 3. Charkov getroffen door Russische klusterbommen.
  Gewoon burger appartementen hè?
  Burger slachtoffers.
  Het CV van Putin voor het ICC wordt steeds groter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. slaap jij wel, klinkt behoorlijk gefrustreerd. Je kunt natuurlijk meedoen daar, ze we je gelijk kwijt.

   Verwijderen
 4. EU to ban Russia’s RT, Sputnik media outlets, Von der Leyen says

  European Commission President Ursula von der Leyen announced Sunday that Kremlin-backed RT, formerly known as Russia Today, and Sputnik, would be banned in the EU.

  "We will ban the Kremlin’s media machine in the EU. The state-owned Russia Today and Sputnik, and their subsidiaries, will no longer be able to spread their lies to justify Putin’s war," she said.

  "We are developing tools to ban their toxic and harmful disinformation in Europe," von der Leyen added, without providing more details.

  verder lezen:

  https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-announces-rt-sputnik-ban/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trouwens iemand serieuse discussie gehoord over dat volgestouwde vliegtuig, dat gisteren vol met dodelijke wapens en raketten voor Zelenskiy, naar Oekraine afgestuurd is, waarmee we defacto participant geworden zijn in een oorlog met Rusland? Plus: ik dacht dat we een inlegvelletje hadden, maar misschien is dat weggewaaid...?

  Maar misschien was het ook niet belangrijk genoeg om er veel woorden aan vuil te maken...?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Blik

   Fighter jets included in EU arms-to-Ukraine scheme

   EU defence ministers will discuss how to get European weapons to the front line in Ukraine on Monday (28 February), after central banks wake up to new Russia economic sanctions.

   Fighter planes are to be transferred to the Ukrainian air force alongside deliveries of smaller items, such as shoulder-fired anti-tank and anti-aircraft missiles for the Ukrainian army, EU foreign affairs chief Josep Borrell said late Sunday.

   "We are going to provide even fighter jets", Borrell said. "We are not talking about just ammunition. We are providing the most important arms to go to war," he said.

   The weapons were to be partly financed by €450m from the EU budget, in a first-ever use of EU funds to buy lethal arms for a country at war, he noted. Member states, including Denmark, Germany, and Sweden, were also directly pouring in military supplies, he added.

   https://euobserver.com/world/154450

   Verwijderen
  2. De US is als de dood, dat zij rechtstreeks tegenover de Russen komen te staan, dat willen ze kost wat kost vermijden. Daarom sturen ze hun vazallen, in de vorm van de EU e.d.
   Zodra een amerikaan contact maakt met een Rus, dan zijn de rapen gaar. De US mag dan worden aangevallen en zullen voor de 2e maal in de geschiedenis de wrange vruchten plukken van hun afgrijselijke politiek.

   Tipje voor Poetin: Behalve de US ook de city van Londen (alle banken aldaar) volkomen platgooien. Daarnaast een paar kruisraketten op de 1e en 2e slaapkamer, Torentje en pak ook even de gemeentehuizen van 070, 010, 020 en 024 mee, wegens hun aandeel in de covid-crisis, wat geen crisis was, maar een joods-hysterisch toneelspel. Ook de leugenfabrieken een presentje bezorgen, dan is mijn feest compleet. Liefst tijdens kantoortijd ...

   Verwijderen
 6. Von der Leyen ziet Oekraïne als toekomstig EU-lid

  "De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft zich uitgesproken voor toetreding van Oekraïne tot de Europese Unie. Tegen Euronews zei ze dat Oekraïne "een van ons is" geworden en dat het land welkom is in de EU.
  .....
  Voor het eerst in de geschiedenis gaat de EU de aankoop en levering van wapens financieren, daarvoor wordt 450 miljoen euro uitgetrokken. Nog eens 50 miljoen euro gaat naar materialen als helmen, scherfvesten en ehbo-trommels."

  https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2419201-von-der-leyen-ziet-oekraine-als-toekomstig-eu-lid

  Ik twijfel nog over het antwoord op de vraag of de EU een gekkenhuis is bestuurd door criminelen of een criminele organisatie bestuurd door gekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Follow The (SOROS) Money

  Eric Smit oprichter en eigenaar van Follow The Money is mentor bij Journalismfund. Dat fonds wordt mede gefinanciërd door Open Society Foundations van George Soros en de Postcodeloterij.
  1/6 (via Jolanda Vlaskamp)

  https://mobile.twitter.com/Lampladies/status/1498062607802060802

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Karin Spaink chef eindredactie bij Follow the Money (FTM)

   “Tijd voor een verbod
   Het is tijd om onze democratie te gaan verdedigen, en een cordon sanitaire rondom zulke verwerpelijke ideeën te leggen. s
   https://mobile.twitter.com/Lampladies/status/1498062621588836357

   Verwijderen
  2. Forum voor Democratie verdienen een verbod.” schrijft columnist Karin Spaink.

   https://mobile.twitter.com/Lampladies/status/1498062621588836357

   Verwijderen
  3. European Journalism Centre

   The European Journalism Centre’s grants programmes are at the centre of new forms of storytelling and journalism in Europe.

   https://ejc.net/grants

   Lijkt een soort KulturKammer, dat met omvangrijke geldstromende nieuwsvoorziening stuurt. Sponsors ('partners') van EJC zijn o.a. The Bill and Melinda Gates Foundation, The Open Society Foundation, De Europese Commissie, Adessium Foundation, Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Google News Initiative, News Integrity Inititive, Stichting Memocratie en Media. Zeer vermogende clubjes derhalve (waarvan een aantal bijvoorbeeld ook geld naar een 'burgerjournalist' als Bellingcat doorschuift.

   'New forms of storytelling'. Zeg maar prpaganda.

   Verwijderen
  4. FTM was ook zo ‘dapper’ in het blootleggen van de Covid scam. Blindstaren op een paar mispels en ondertussen volledig blijven geloven in de uniekheid van het virus en het belang van de maatregelen. Fake the motive is waar FTM voor staat. Maar weten zij veel.

   Verwijderen
  5. FTM. Ik ben daar een jaar lid van geweest en het is 1 grote woke-toestand, links als de pest.
   FTM is voor mij 100% Controlled Opposition.
   Er zitten ook -bijna- alleen maar joden, dus dan weet je het wel.

   Verwijderen
 8. Niet te vergeten hoeveel miljarden Putin steekt in zijn media voor stort tellers en propaganda machine.
  Ach ja, altijd weer die eenzijdige pro kremlin propaganda hier bij de personen waar je het telkens weer van verwacht.
  Ik weet niet of jullie het beseffen, maar jullie doen mee met de dictator Putin.
  Vroeger had je die mensen ook. NSB-ers.
  Die deden mee met dictator Hitler en zijn propganda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Russische story tellers om de Russische agressie proberen goed te praten.
  Eindelijk krijgen die nou eens kei hard tegengas. Wat Hitler of Stalin dacht te lukken zal Putin niet lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je begrijpt er nog steeds geen ene pepernoot van hè.
   Je ziet het nog steeds niet?

   Verwijderen
  2. @Dwarsligger: Niet reageren aub. eddie is een betaalde Zelenskiy-trol.

   Verwijderen
  3. @GB, Ik vind het wel leuk hoe die onnozelaar zich telkens weer belachelijk maakt.
   Eddy is gewoon een jodenknecht, helaas.

   Verwijderen
  4. Kijk ze, je haalt de Putin knechten er zo uit hier.
   Dat was al langer bekend bij mij, maar nu laten ze het zelf steeds meer blijken hier.

   Verwijderen
 10. Interessant. De Penn=Putin en Zelensky=Malinkov gaat misschien wat te ver (en is niet de reden waarom ik het deel), maar dat we naar een fake war kijken en dat nucleaire bommen niet bestaan, lijkt me toch wel goed geargumenteerd en beredeneerd.

  Zie: http://mileswmathis.com/minime2.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem: [dat nucleaire bommen niet bestaan] klopt volgens dit verhaal, met vele, vele links ten bewijze.

   Verwijderen
 11. Huh, de voorzitter bepaald welke moties mogen worden ingediend!

  Een nieuwe truc van het kartel: onwelgevallige moties mogen simpelweg niet meer worden ingediend. #FVD #Oekraïnedebat
  https://twitter.com/fvdemocratie/status/1498336235219263489?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1498336235219263489%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Foekrainedebat-krijgt-bizarre-wending-verbijsterend-wat-er-zojuist-gebeurde-in-de-kamer%2F

  Een enkele blogger hier vindt haar een goede voorzitter. In mijn ogen is ze een WEF/EU sloerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. [Volgens Corbett is Putin "controlled opposition". Laat in de comments weten hoe jij het ziet. Zijn pagina bij het WEF is inmiddels verwijderd. Misschien is hij het stoute jongetje van de klas? Misschien zelfs een drop-out..?]

  Om toch nog even op deze kwestie terug te komen. 't Is altijd goed om er bedacht op te zijn dat de mainstream nieuwsvoorziening er altijd weer op gericht is je mee te krijgen in een blikvernauwend verdeel-en-heers scenario. Het scenario met de good guys (die van 'ons') en de bad guys ('hullie'). Is Poetin controlled opposition of 'het stoute jongetje van de klas'. (het klasje van Schwab). Denk toch het laatste. Poetin heeft de afgelopen 15 jaar kunnen ervaren wat de new world order voor Rusland gaat betekenen. Over wat hij wil en het hoe en waarom daarvan is hij de afgelopen jaren volstrekt duidelijk geweest.

  https://www.youtube.com/watch?v=W2Cugn8JZfk

  clip: 8 min.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Poetin met het WEF mee heulde had hij die roodschild kliek niet zijn land uitgegooid, net zoals hij met monsatan gedaan heeft. De oligarchen die nu nog in Rusland zitten betalen allemaal netjes hun belasting, anders waren ze er ook uitgeflikkert.
   Het in echt niet voor niets dat Rusland al sinds die tijd zo zwart mogelijk gemaakt moet worden.

   Verwijderen
 13. Mijn serie 'Jabber' is klaar en heb vandaag het voorlopig laatste cartoon van hem gemaakt:

  Jabber geeft zich over

  Wat betrekking heeft op de huidige crisis.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gonzalo Lyra is een Chileens Amerikaanse schrijver, filmer en blogger. Kan me z'n naam herinneren van een jaar of tien gelden toen hij op z'n blog over de finaciele crash van 2008 schreef. Gonzalo Lyra is op dit moment aanwezig in Kiev en geeft in onderstaande video (=/- 18 min) zijn kijk op de uitgangspunten en taktiek van de Russische operatie in Ukraine.

  What Russia Wants From Its Invasion of Ukraine—and Why Zelensky Is Evil

  https://www.youtube.com/watch?v=1vdiEABLFoo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. https://nos.nl/video/2419352-dit-is-voor-mij-een-enkele-reis

  Het Westen wil zo graag tegen de Russen vechten. Tot de laatste Oekrainer als het even kan. Hoe meer martelaren des te beter. Criminele Staatsomroep.

  BeantwoordenVerwijderen