donderdag 10 februari 2022

Argentina Insane Nightlife - Mar Del Plata Groetjes aan Rutte en KHN

Terwijl wij hier in de polder gevangen zitten in het WEF-Web van het tRuttege puppet-regime met hun treitermaatregelen, daar is het in Argentinië gewoon zoals het hoort te zijn: Nachtleven stopt niet om 22:00 uur maar begint dan pas. Geen getRutt.

Wat nou 1,5meter? Rot op.
Wat nou, met placering? Rot op.
Wat nou QR-code? Steek 'em in je ... (vul zelf in)
Wat nou om 22:00 uur dicht? Rot op. In Argentinië begint het pas om 02:00 uur te lopen en dan gaat het door tot het ochtendgloren.
Wat nou met je afstand? Rot op. Flirten, knuffelen, beetje dringen, gek doen. Lekker met zijn allen lurken aan een fles Wodka. Corona "lijkt" ver weg? We hebben nieuws voor KHN en Rutte, met hun "veilig open": de Corona-Scam Hoax is in Argentinië heel ver weg. Daar doen ze niet aan dat WEF-puppet scam-verhaal.

Groetjes vanuit het wel swingende Mar del Plata aan de Bobo's van KHN en Rutte en zijn WEF-maatjes met hun wegkwijnende treitermaatregelen.
Video niet zichtbaar? Klik HIER.
Wat nou gesloten nachtclubs? Het is hier geen Nederland! Argentinië bruist de pan uit. Wat is een stad zonder nachtleven? Dat is helemaal NIKS. Dat is een tRuttege bedoening.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind dit geen beste blog, Blik.

  In Argentinië is het volop zomer. Zoals bij ons in augustus. Toen was het hier ook vrij, denk ik ( Ik houd dat niet bij)

  Worldometer: Nederland vandaag 15 doden. Argentinië : 0 doden.

  Waar is dat mooie filmpje dat ik je gisteren mailde ? Waarom plaats je dat niet, daar word iedereen vrolijk van: ( Een oligarch wordt er heel ogewonden en overmoedig van,dat weet ik zeker)

  Hier is het: Protests all over the world


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "In Argentinië is het volop zomer. Zoals bij ons in augustus. Toen was het hier ook vrij, denk ik ( Ik houd dat niet bij)"

   Een Hoax blijft een hoax, beste jan; of het nou zomer of winter is. Nachtclubs dienen open te zijn. In de nacht. Daarom heten het nachtclubs. Een land zonder nachtclubs is als.... (zelf mooi aanvullen)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dus nou moet ik gaan uitzoeken of de nachtclubs in augustus in Argentinië gesloten waren?

   Want als dat zo is, vervalt jouw argument.

   ( Als ik baas van het land was: Alle mensen jonger dan 50 en met een buikomvang beneden de 1 meter: gewoon naar binnen laten. Het hele jaar door. Ook in Corona tijd. )   Verwijderen
 2. Marjet Hamer.... Was er nou echt geen 'ervarings-deskundige' te vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. ja, hij is leuk bedacht toch? G2 gaat niet door; maar G3 blijft gewoon; alsof we daar iets mee opschieten. Of je bent een beetje aan het zuigen, of je ziet het nog steeds niet; ga eens een keer een bolleke doen ergens en kijken hoe ver je komt. Succes.

   Verwijderen
  2. Joh, ik zie overal in de wereld het virus afnemen en de vrijheid terug komen, en ik keek even op de Volkskrant en zie dat ze hier ook de zaak willen afschaffen.

   En zoals eerder gezegd: Ik weet nauwelijks wat G is. Ik moest het opzoeken vorige week. gevaccineerd, genezen of getest.

   En getest mag mee blijven tellen.
   OK. we zijn er dus nog niet van af.
   Maar dat kan niet lang meer duren denk ik.

   Het wordt voorjaar, het virus is een zwak broedertje. Ik denk dat we de laatste schermutselingen mee maken.

   Ik vond Brett Weinstein wel goed in zijn laatste video:

   Alle mensen moeten zelf eens gaan controleren of de beweringen van de Media wel kloppen.

   ( In de Canadese media staat dat die truckers enorm lastig zijn en vies en KKKK en racist etc.
   Een man met een goed blog woont in de straat waar de meeste strucewrks staan. Hij is een dagje met hen gaan praten, en concludeert: Onze media liegen ons voor.

   Zò moeten we het doen.
   Natuurlijk moet je dan wel die kans hebben. Je moet dicht op het onderwerp zitten.

   Daarom schreef Walter Lippmaan ook: "Wij moeten het wereldbeeld van de mensen vormen, door de Media aan te sturen. Maar zorg wel dathet volk niette dicht bij de 'feiten' zit die we bespreken.

   Hier het letterlijke citaat:

   Citaat Walter Lippmann: Al in 1922 stelde de meest vooraanstaande publicist van de VS in de twintigste eeuw, Walter Lippmann, in zijn standaardwerk Public Opinion dat

   public opinions must be organized for the press if they are to be sound, not by the press... Without some form of censorship, propaganda in the strict sense of the word is impossible. In order to conduct propaganda there must be some barrier between the public and the event. Access to the real environment must be limited, before anyone can create a pseudo-environment that he thinks is wise or desirable.
   Verwijderen
 4. 'Dit vreesden we al'
  Wie corona heeft doorgemaakt, heeft een grotere kans op een hartaanval
  09 februari 2022 16:50

  Het is waarvoor cardiologen al vreesden: een deel van de mensen die hersteld lijken van corona, blijkt na de infectie een verhoogd risico te hebben op hart- en vaatziekten. De wereld moet daarom voorbereid zijn op een toename van mensen met deze hartklachten, waarschuwen wetenschappers. "Het gaat echt om belangrijke aantallen."

  Het gaat om een studie, uitgevoerd door onder andere de Washington University School of Medicine, die eerder deze week gepubliceerd werd in Nature Medicine. De onderzoekers bekeken de medische gegevens van 153.760 mensen die positief waren getest. Ze vergeleken die over een periode van een jaar met mensen die geen corona kregen.

  verder lezen:
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5286985/corona-zorgt-voor-toename-hart-en-vaatziekten

  Het zou me niks verbazen dat er binnenkort meer studies verschijnen di concluderen dat je na na corona aanzienlijk meer kans hebt op beroertes, miskramen, kanker, herpes en zweetvoeten. 'Dat vreesden we al'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We doen het voor de zorg
   Voor Pfizer
   Voor cardiologen
   Voor allerlei verdienmodellen

   Verwijderen
  2. Ik begrijp de cijfers niet goed:

   De conclusie van de onderzoekers is stevig. Mensen die een corona-infectie hadden doorgemaakt, hadden 63 procent meer kans op een hartinfarct, 84 procent meer kans op een ritmestoornis van de hartkamers en 72 procent meer kans op hartfalen dan mensen zonder corona.

   Hartaandoeningen kwamen daadwerkelijk 4 procent meer voor. "Sommige mensen denken misschien dat 4 procent weinig is, maar dat is het niet, gezien de omvang van de pandemie", zegt een van de auteurs, Ziyad Al-Aly, tegen Science Daily.

   ============

   Dit gaat over mensen die in 2020 het virus hadden: die variant was ernstiger dan de huidige Omicran.

   ====
   Citaat: De onderzoekers creëerden een dataset met gezondheidsinformatie van 153.760 mensen die tussen 1 maart 2020 tot 15 januari 2021 positief waren getest op corona en die de eerste 30 dagen van de ziekte hadden overleefd.

   Maar velen waren na 30 dagen nog niet beter geworden. Als ze op dag 31 eenhartaanval kregen ( vier weken op je buik in de IC is niet gezond) , dan zitten ze in de uitslag van dit onderzoek.

   Ik wil weten: Hoeveel van deze mensen is gestorven vanaf 6 maand na begin van Corona.

   Dan weten we wat het voor de rest van hun leven kan betekenen.

   Verwijderen