vrijdag 25 februari 2022

Hopelijk stopt deze oorlog snel

War is a racket...

Of hoe gaat het spreekwoord?

Vandaag was bij stand.nl geen stelling maar een vraag: "Wat vind jij het meest zorgwekkend aan de oorlog in Oekraïne?"

Wij stonden op het punt om in te bellen, maar we geven het antwoord wel hier:

De dubbele moraal. Het wegkijken van het Westen. Het vertellen van het halve verhaal door de Nederlandse gekochte journalisten. Het ophitsen van Oekraïne als pion in de nijd tegen Rusland. En last but not least, alle doden en gewonden aan beide zijden. En de Amerikaanse banksters, the FED, Blackrock en Vanguard, keken, en zagen dat het goed zat.

De afgelopen 24 uur zijn weer burgers gestorven in Donbass als gevolg van aanvallen van door de NATO-gesteunde Oekraïense troepen. Op Gorlovka kwamen projectielen terecht op een school, huizen, electrische installaties, 2 dode burgers, gewonden. Bron 1tv.ru. Dit is natuurlijk al acht jaar bezig, en voor Nederland bestaat dit Oekraïens geweld, gesteund en goedgekeurd door Nederland, Amerika, etcetera, niet.

Ik moet zeggen, dat het NOS-journaal gisteren heel redelijk van toon was. Maar uiteindelijk blijft de all-over toon, zoals ook vandaag weer op de radio: Rusland is de enige schuldige, Putin is een dictator, en NATO is een top-organisatie. En op dit moment van schrijven, is Sjoerd Sjoerdsma een half uur lang, onweersproken op radio 1 met Sven Kockelmann. Need we say more?

Feit is dat het Westen: NATO + NZ, Aus, Jap zo goed als alleen staat in zijn agressie en sancties tegen Rusland.

Er bereiken ons verhalen dat Zelenski, via Macron, aangegeven zou hebben te willen praten met Putin. Dit verhaal echter nergens bevestigd kunnen krijgen. Wat we wel bevestigd hebben, is dat Macron en Putin, op initiatief van de eerste, telefonisch uitgebreid en open gesproken hebben

Wij hopen dat de twee elkaar gauw spreken, en en tot een goede deal komen waar zij beiden en hun bevolkingen beter van worden. Wij kunnen wel wat deals bedenken, die voor alle partijen prima zouden zijn. Hoe eerder deze oorlog stopt, hoe beter.

Laat in de comments weten welke scenario's jij ziet. Is het snel voorbij, of wordt het langdurig en met veel bloedvergieten?


6 opmerkingen:

 1. De meelopers beseffen nog niet dat de pestkop een bluffer is en alleen kleintjes slaat. Dadelijk als de sancties echt pijn gaan doen en de niemand meer de media gelooft, zullen de slimme EU politici 180 graden draaien en beweren dat we samen moeten werken met onze Europese broeder Rusland in het belang van democratie en wereldvrede.

  BeantwoordenVerwijderen

 2. ‘Laat in de comments weten welke scenario's jij ziet. Is het snel voorbij, of wordt het langdurig en met veel bloedvergieten?’

  Laat ik voorop stellen dat ik, bij gebrek aan info, het antwoord op de vraag niet weet en dus moet gissen naar oorzaak en gevolg (en het uitrollende plan)

  A.Zij voeren oorlog en onafhankelijk van duur en bloedvergieten gaan wij daar tot in den treure voor betalen.
  B. Covid is door Rusland overwonnen, net zoals Bin Laden het communisme overwon (ie er voor in de plaats werd gezet), ISIS Bin Laden overwon, en covid Isis overwon
  C. Oekraïne zal overwonnen worden door het klimaat en het succes van een pas met QR code waarop staat hoeveel je aan ‘foot print’ mag opeisen als individu van de nieuwe samenleving

  Dat is het plan. Aan allen die aanwezig van geest zijn, om dat plan te saboteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen