vrijdag 4 februari 2022

Putin en Xi sluiten nieuw gas-contract

Laat de NOS maar zwammen. Zojuist op het radio-journaal iets in de trant van "Putin wil Oekraïne binnen vallen en lijkt de steun van China te hebben." HOU OP NOS met je NATO-VS-gecontroleerde oorlogshitserij. Opruiïng, en daar lijkt dit op, is strafbaar.

Realiteit

Maar nu naar wat wel realiteit is. Putin en Xi vertellen over een nieuw gas-contract tussen Rusland en China waarover gesproken wordt aan de vooravond van de Olympische Spelen.

In de loop van de ontmoeting van de leiders van de twee landen werd gemeld dat de ontwikkeling van de relatie, alsook het wederzijdse vertrouwen, tussen de twee landen zonder precedent is. Putin meldde ook dat Rusland 10 Miljard kubieke meters per jaar gaat leveren vanuit het Verre Oosten (van Rusland).

De Russische President dankte Xi ook voor de uitnodiging om de opening van de Olympische Spelen bij te wonen.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Wij hebben geen idee of 10 miljard m2 veel is, ook de prijs is niet bekend. Maar het klinkt behoorlijk wat, en ga er maar vanuit dat het tegen een hele redelijke prijs zal zijn. Zo kan China heerlijk op schone en voordelige wijze de huizen verwarmen en de industrie laten doorwerken. Vergelijk dat eens met de situatie hier te lande. Om de Amerikanen en hun Bankster-masters te pleasen, maken onze Geliefde Leiders ruzie met alles en iedereen.

Putin en Xi, niet eerder gezien de goede relatie zoals die zich nu ontwikkelt tussen de twee landen ten faveure van de bevolkingen van beide landen...

En dan nog dit...

Thierry Baudet meldt nu officiëel, in het Parlament, "9/11 was een valse vlag en de verkiezingen in de VS were rigged". Best wel sensationeel, molodets ("kanjer"), Thierry!

En over molodsi gesproken, Matt Lee, toch weer een "Matt", doet wat een journalist moet doen en vraagt 5 minuten door op de Amerikaanse woordvoerder die zegt "bewijs" te hebben van Russische plannen voor een false flag. Er blijft weinig van het Amerikaanse verhaal over... Ontluisterende beelden (die de NOS natuurlijk niet zal uitzenden) HIER.


Als antwoord op en
"We lied about Irak, we lied about Libya, we lie about Syrië, but hey bro, you can trust us on this story about Russia"

9 opmerkingen:

 1. Voor de gascrisis losbarstte koste het gas hier ca 0,40 € per m³
  Dit wordt geleverd door zowel Nederland als Duitsland via NS1, Rusland dus.
  Nu zitten we aan prijzen rond de 2 €.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thierry eindigt met : " EN overigens ben ik van mening ..."

  Dat was hoe Cato altijd zijn redevoeringen afsloot:

  De spreuk betekent letterlijk: Overigens ben ik van mening dat Carthago vernietigd moet worden. Carthago was in de tijd van Cato de tegenspeler van Rome tijdens de Punische oorlogen. Cato had de gewoonte elke redevoering, waar deze ook maar over ging, met deze spreuk te beëindigen. Carthago is ten slotte in 146 voor Christus door Rome verwoest.

  Laat ons hopen dat Thierry hem er in houdt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Quebec city wordt ook bezet. We zullen zien hoe groot die opkomst daar zal zijn.

   Trudeau denk dat hij al in het nieuwe normaal zit en dat hij niet hoeft te luisteren. Net als dat de Xi niet naar zijn volk hoeft te luisteren. Tsja....

   Verwijderen
 4. Hier de hele voordracht (+/-5 min).van Baudet in de TK die wordt afgesloten met het fragment waarnaar Blik linkt.

  https://www.youtube.com/watch?v=NKBM5IHVUdU

  "Heel het kartel is het erover eens: Rusland is de agressor. Wat een hypocrisie. Als je doel is om ons continent te verdelen, dan zijn we nu op de goede weg. Maar als je wil opkomen voor de Nederlandse belangen en de stabiliteit in de wereld, dan doen we het helemaal verkeerd."

  Van Halford McKinder Heartland model tot Brzezinski's Grand Chessboard tot Cato. Baudet weet hoe het geopolitiek spel gespeeld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens de losers van de Staatsomroep is Trudeau op de vlucht geslagen voor enkele tientallen vrachtwagenchauffeurs.

  https://twitter.com/SimoneSays123/status/1487906498533548032/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1487476511103983618

   Verwijderen
 6. Deze lul met vingers is kinderarts en lid van het OMT:

  https://twitter.com/Teunavax/status/1489654146781360131

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed dat je al deze fragmenten, van die "arts" tot de volle 5 minuten van Baudet hier even neerzet Dawg. Belangrijke zaken.

  BeantwoordenVerwijderen