zondag 6 februari 2022

Speciaal voor @KHN en Rutte: groetjes uit het rijke Londense Nachtleven!

Madrid: Helemaal Open

Minsk: Helemaal Open (altijd ook geweest, iedereen heeft het overleefd)

Londen: Helemaal Open

Amsterdam: QR-code-maatschappij, mondkappendwang, 22:00 uur slapen, nachtclubs kapot, stadions leeg, ongevaccineerden compleet gediscrimineerd.


Wat zijn we hier in Nederland de pineut met die WEF-pionnen aan ons roer. Wie heeft er gestemd op die puppets? Waar blijft het echte verzet? Een stad zonder nachtleven is als mens zonder ondeugendheid: een zouteloze pap. Het zijn meestal de dictaturen waar het nachtleven gedwarsboomd wordt als ware het een groot gevaar. Dan begrijp je hoe ver ons Nederland afgegleden is. Wat hebben die Engelsen het goed gedaan: hun eigen geld behouden en net op tijd uit de EU.


Wat gaan we doen deze week? Nee, niet in nederland, want we worden overal gediscrimineerd en komen nergens in, maar in Londen bedoelen we. Foto boven is van The Brixton, Nachtclub en van hun Bingo-avond, die is zaterdag a.s. weer. DIT HIER is hun programma. Elke dag wat anders.  Wellicht is de ABBA-disco-party iets. Die is vrijdag en duurt tot 04:00 uur. Toch een klein addertje ook daar: ID Required – and will be scanned on entry. Misschien toch maar een andere tent kiezen. Bijvoorbeeld deze Spaanse carnaval-party zaterdag 26 Februari in Londen, zijn  we gelijk tot 06:00 uur onder de pannen. Ja, kom daar maar eens om in het Nederland van tRutte, en al helemaal als QR-loze.

9 opmerkingen:

 1. Retweetje van George van Houts:

  "Luister goed naar wat Marjolein Tasche (bestuurder Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis regio Rotterdom) hier zegt…

  https://twitter.com/SDijkstra_Enc/status/1490263580318515203?cxt=HHwWhoCy6ZO1va4pAAAA

  "De kans van gevaccineerden om ernstig ziek te worden......."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Nederland laat werkenden buitensporig veel belasting betalen, om renteniers slapend NOG rijker te laten worden ~Klaas Knot #DNB #buitenhof"

  https://twitter.com/Matthijs85/status/1490293310497435652?cxt=HHwWiMC59db3yq4pAAAA

  Klinkt sympathiek, maar is het niet. Grootste vermogensbezitters zijn de miljoenen deelnemers aan een verplichte pensioenregeling. Gingen de afgelopen 15 jaar steeds meer premie betalen voor een pensioen dat steeds later inging en jaar na jaar in koopkracht (circa 20% inmiddels) daalde door de pensioenuitkering niet te indexeren aan de inflatie. Over de huis-tuin-en keukenspaarders hoeven we het al helemaal niet te hebben. De vermogensrendementsheffing die de belasting dienst is rekening brengt is hoger dan de schamele nul-komma-nul zoveel procent rente die de bank vergoed op spaartegoeden. Onlangs werd het zelfs de rechtbank te gortig en werd de fiscus geboden de aanslagen over, als ik me niet vergis 2017 t/m 2019 te herzien voor een groep van 60.000 Nederlanders die een zaak hadden aangespannen.

  Natuurlijk zijn, zoals altijd, slimme en meestal vermogende jongens die door absurd veel risico te nemen, dankzij gewiekste fiscale adviseurs of regelrechte fraude slapend rijk worden, maar de doorsnee spaarder ligt in Nederland al weer meer dan een decennium op z'n knieen. Niet in de laatste plaats door het beleid (toezicht pensioenen en monetair beleid) waar Knot en z'n DNB medeverantwoordelijk voor zijn.

  Het venijn zit in de staart. Nu de huizenbubbel (ook weer tendele een
  gevolg van de debiel lage rente) weer uit de hand dreigt te lopen, denken DNB en politiek klaarblijkelijk dat het moment gekomen is om na de spaarders nu de woningbezitters even te kunnen knippen en scheren. De eigen woning moet naar box 3 en over de overwaarde moet vermogensrendementsheffing betaald worden. Weggetreiterd door de woningcorporatie als scheefhuurder moet de middenklasse die heeft weten te ontsnappen aan de torenhoge huren in de vrije sector door (tegen een hoofdprijs) een koophut aan te schaffen nu even uitgemolken worden door de Staat der Nederlanden. De belasting op arbeid gaat er geen cent lager door worden. Dawg is overigens een huurder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel scherp, Dawg. En als Schimmelpenninck dan via een serie, "de kloof", Nederlanders met iets van vermogen, tegenover mensen zonder vermogen, wegzet als roofdieren, dan weet j ede agenda: Huren mag in de toekomst enkel nog bij Blackrock of Vanguard, niet bij die op winst beluste Nederlandse roof-particulieren.

   Verwijderen
 3. Dat Tribunaal gaat er zeker komen!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Als ik Fullmich goed begrijp wil hij een volkstribunaal oprichten met rechters die neutraal zijn, zoals die ene rechter die er al bij zit.
   Met voldoende bewijzen voor hun misdaden moet het in principe ieder land mogelijk zijn om een zaak op te zetten, maar ik denk dat er eerst een paar grote zaken via de VN en het Internationaal strafhof in Den haag moeten worden aangespannen waar de grote kopstukken zoals Hellgates en Fauchi veroordeeld worden en dan volgen de lagere rechtbanken vanzelf.
   Men moet toch ergens beginnen niet?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ik heb er nu geen tijd voor, maar anders zou ik aanbevelen om eens te onderzoeken hoe het Neurenberg proces in gang werd gezet. Dat is ook niet zomaar uit het niets ontstaan, weliswaar 10 jaar later, maar beter later dan nooit, en heden hebben we de beschikking over internet waarmee veel sneller data kan worden aangeleverd. En de data stroomt onverminderd voort, niet bepaald in het voordeel van Big Pharma
   De misdaden die nu gepleegd worden zijn letterlijk wereldwijd en niet zoals WW2 enkel in Europa waar, op Hawai na, (wat waarschijnlijk door de VS zelf is opgezet om mee te mogen spelen) het meeste oorlog werd gevoerd.
   Wat Fauchi betreft, binnenkort (Valentijn) gaat hij met pensioen, is dan weer gewoon een publiek figuur en kan worden aangeklaagd en we zullen zien welke rechtbank dit op zich neemt. Hoe meer er wordt afgeweken van de normale procedures des te wantrouwiger wordt het volk in hun eigen rechtsstelsel, een vertrouwen dat nu al het vriespunt nadert.
   Aan de andere kant is het een feit dat je geen regering kunt laten vallen zonder hulp van het leger en evt de politie. Laat nu net in Amerika het leger een van de grootste slachtoffers zijn van de gentherapie, dus wie weet......

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen