dinsdag 26 oktober 2021

Niels Heithuis overschrijdt grens: "Ongevaccineerden uit roulatie halen?"

Zojuist tussen 9:30-10:00 uur op staatsradio NPO 1, Spraakmakers, opperde NIELS HEITHUIS, om misschien "ongevaccineerden uit de roulatie te halen". Bekijk het onthutsende fragment HIER op minuut 2:40)

Heithuis is natuurlijk niet de enige (het is een continue-process over de hele linie van de gereguleerde en gecontroleerde media), maar in deze bewoording hadden wij het nog niet eerder gehoord. En natuurlijk gaat hij zich verschuilen achter, "het was maar een vraag, hoor".

Hoe zou Heithuis het vinden als mensen gaan vragen of Heithuis uit de roulatie genomen moet worden, en zo ja, welke methodes er zijn om dat te bewerkstelligen.

Niels Heithuis neemt de woorden in de mond "Ongevaccineerden uit de roulatie halen". Hij doet dat op rustige toon, in ABN (algemeen beschaafd Nederlands), onweersproken, onbekritiseerd, eigenlijk heel zalvend...

En dan nog dit...

Wij zouden natuurlijk de hele dag dit soort fragmenten kunnen tonen en bespreken; doen we niet. Volgers van dit blog weten dat zelf ook allemaal en prikken prima zelf door deze verstikkende stroom aan propaganda heen. Wij hebben deze er toch uitgepakt, om een eikpunt te hebben. Om het vastgelegd te hebben. Zodat we later naar dit artikel kunnen verwijzen hoe het zover heeft kunnen komen.

8 opmerkingen:

 1. VOORWASJE.

  "De Jonge wil maatregelen om ongevaccineerden te 'beschermen' tegen IC-opname

  Minister De Jonge sluit niet uit dat er speciale maatregelen komen voor mensen die niet gevaccineerd zijn. Hij benadrukte vanmorgen na een corona-overleg dat het dan niet gaat om maatregelen tégen ongevaccineerden. "Het tegendeel is waar. Het is juist ter bescherming van de mensen die het risico lopen om in het ziekenhuis te komen, zodat de zorg voor ons allemaal toegankelijk blijft."

  Over welke extra maatregelen er op dit moment wordt nagedacht, wil De Jonge niet zeggen. Mogelijkheden zouden kunnen zijn: een coronapas op het werk, zoals bijvoorbeeld in Italië geldt, of het corona-toegangsbewijs alleen nog mogelijk te maken voor gevaccineerden en mensen die recent corona hebben gehad, zoals in Duitsland."

  verder lezen:

  https://nos.nl/artikel/2403183-de-jonge-wil-maatregelen-om-ongevaccineerden-te-beschermen-tegen-ic-opname

  Heel goed gezien door de Staatsomroepen; het gaat inderdaad om 'beschermen'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bombshell: Omroep L1. Limburg Centraal. Mevrouw Mertens is bestuursvoorzitter Maastricht UMC: " 2 Op de 10 opgenomen patiënten met Covid bij ons zijn ongevaccineerd, 8 op de 10 zijn dat wel." Hugo?

   https://twitter.com/georgevanhouts/status/1452875656837189635

   Koop je tweedehandsje bij Hugo Bloemschoen: alleen maar wagens van oude dametjess die alleen maar in de garage hebben gestaan.

   Verwijderen
  2. https://www.ad.nl/politiek/kabinet-weet-we-gaan-mensen-heel-erg-boos-maken~ad5a0a76/

   Verwijderen
 2. Juist niet, we werken gewoon mee!

  Even een genuanceerde post over dat verschrikkelijke Rusland van Poetin, waar de walgelijke qr-code is ingevoerd en de nog walgelijkere, bejaarde, ongevaccineerde Moscovieten in lockdown gaan.
  Loop even langs het hele draadje, zodat je een chaotisch beeld kunt krijgen van de diverse, voor diverse groepen geldende maatregelen krijgt.

  Ideeën voor de naaste toekomst: Ongefeksieneerde werknemers melden zich ziek en zitten de hele winter hun ziekte uit. Overspanning, depressie doen het hierbij goed.
  Tegelijkertijd worden alle ongefeksieneerden in een lockdown gezet gedurende 3 maanden, zodat zij -nagenoeg- de hele winter onder de pannen zijn.

  In de tussentijd vallen de gefeksieneerden als vliegen, maaarrrrrr, ZE kunnen de ongefeksieneerden daar niet de schuld van geven, want die zitten immers in lockdown. Bijkomend voordeel is, dat de gefeksieneerden de ongefeksieneerden niet kunnen besmetten. Na de winter kunnen we de balans opmaken en zal blijken, dat de ongefeksieneerden ineens -als een wonder- in de meerderheid zijn.

  Nog een bijkomend voordeel: in 1 klap de woningnood opgelost, huizenprijzen kelderen en huisbazen zullen buigen als een knipmes voor hun a.s. huurders en zullen vragen welk behangetje ze willen hebben. Uiteraard is dat in de huurprijs (>-50%) inbegrepen.

  Het overblijvende deel gefeksieneerden zullen dan inmiddels álle politici en omt-leden, alsmede Diederik G en Co hebben vermoord. Wij zullen dan de gefeksieneerden liefderijk opvangen en hun alle ruimte gunnen op het -uitbreidende- aantal ic-bedden, mét personeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://www.cnvvakmensen.nl/samen-in-actie/informatie-voor-kaderleden/vakkracht/qr-code-op-de-werkvloer/

  Jammer Hugo.
  Wij vakmensen houden onze poot gewoon stijf.
  Prikken is en blijft vrije keus en zo ook jouw achterlijke debiele QR code

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En daar gaan de pensioenen. ABP wordt fossielvrij. Dus ik kan nu -met lede ogen- toezien, hoe een splinterclub kans heeft gezien, hun woke-propaganda door te drukken.
  Wat natuurlijk heeft meegeholpen is het feit, dat Corien Wortmann (CDA) als bestuursvoorzitter weinig tegengas heeft geboden. Wellicht ook lid van WEF?

  Als straks de pensioenen kelderen, krijgt het 'fossielvrij' programma natuurlijk de schuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondertussen lacht Shell zich de ballen uit z'n broek en gooit er nog een schepje bovenop.

   Verwijderen
 5. En daar gaan de pensioenen.
  Wolf roeptoeterd daarmee alof het moord en brand is.
  Wolf een vraagje voor jou? Kun jij ook een muis in een olifant veranderen? Ik heb nog een bijbaantje voor jou gezien bij Hans Kazan.
  ABP is het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

  BeantwoordenVerwijderen