dinsdag 26 oktober 2021

Mike Verest "Te Gast" bij Op1

Als je wilt weten hoe het er aan toe gaat als je bij Op1 uitgenodigd wordt, bekijk dan het verhaal van Mike Verest en zijn ervaringen op 2 meter afstand van de tafel, als paria, HIER. Er zijn al 1,5 duizend reacties op dat Facebookfilmpje. Mike is samen met Gretha Adriana Martina de drijvende kracht achter "Leef Bewust".

Punt is dus dat de slangenkuil vooral bespreekt hoe het script gaat lopen, en Mike er als levend aas dan ingegooid wordt, als paria van buiten de groep. Wat een vertoning was DIT.

Wat een vertoning, wat een beeld zet de staats-zwamshow neer. Mike moet buiten de kliek plaatsnemen want "hij is levensgevaarlijk voor de rest". Ondanks zijn antilichamenbewijs, en ondanks zijn zelftest. Apartheid? Inmiddels heel gewoon op de staats-radio en staats-tv.

41 opmerkingen:

 1. Als je dan toch apart wilt zijn, hier is een BigTech-vrije Telefoon. Conditie: Refurbished, dus zo goed als nieuw!
  Voor maar €249.00 met 6 maanden garantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meeste mensen zijn gevaccineerd, toch nemen ziekenhuisopnames toe: hoe kan dat?

  https://nos.nl/artikel/2403218-meeste-mensen-zijn-gevaccineerd-toch-nemen-ziekenhuisopnames-toe-hoe-kan-dat

  Ja, ga maar eens een zinnig antwoord geven op die vraag. Hoe succesvol is je priktatuur als die met een vaccinatiegraad van 85% niet werkt.

  Frits weet het aantwoord:

  "Er zijn gewoon nog heel veel niet-gevaccineerden", is de simpele verklaring van Frits Rosendaal, epidemioloog aan het LUMC.

  https://nos.nl/artikel/2403218-meeste-mensen-zijn-gevaccineerd-toch-nemen-ziekenhuisopnames-toe-hoe-kan-dan

  Het medicijn faalt dankzij een minderheid die die medicijnen niet geslikt heeft. Als je en de fekzinatiecampagne als een succesverhaal wil verkopen, en tegelijkertijd je doomscenario's over het instorten van de ziekenhuis wil verkopen dan moet je echt wel goed uit je nek kunnen zwammen. En een zondebok aanwijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou ik nog vergeten de onvermijdelijke Alma Tostman te noemen. De huisepidemiomaschogist van de Staatsomroep:

   "We hebben versoepelingen gehad, maar daarbij is gezegd dat mensen nog voorzichtig moesten zijn. De vraag is of die boodschap voldoende is aangekomen."

   Versoepelingen als de coronapas bedoelt ze.

   Verwijderen
  2. Het knapst is nog wel dat al die epidemiologen zo zeker van hun zaak zijn, zonder ook maar iets te hebben gedaan aan dat wat, zeg maar, de basis is van hun beroep: het verzamelen en analyseren van data. Het enige wat ze doen is interpreteren van data die er niet zijn, en waarbij ze altijd uitkomen op de waan van de dag.

   Je vraagt je af, hoe ze dat voor 2020 deden en wat er overblijft van het beroep van epidemioloog als iemand eens de wetenschappelijk stukken van hen naleest en scoort op feitelijkheid.

   Ik voorspel een gouden toekomst voor epidemiologen op het astrologie kanaal of tussen de horoscopen. Feitelijk bevinden ze zich daar al.

   Verwijderen
 3. Het coronapaspoort is het Paard van Troje waarmee iedereen aan een digitaal ID wordt vastgeklonken. Daarom moet jij en ik je laten prikken.

  https://twitter.com/Dustie_Doll/status/1452609592505032712

  BeantwoordenVerwijderen
 4. NOG EVEN WAT OLIE OP HET VUUR

  '72 procent van de gevaccineerden vindt dat het kabinet over moet gaan tot specifieke maatregelen voor ongevaccineerden. Ongevaccineerden zijn juist fel tegen en zeggen zich niet aan coronaregels te gaan houden die alleen voor hen gelden.

  Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 28.000 leden van het Opiniepanel. Het kabinet overweegt nieuwe maatregelen nu de besmettingen en ziekenhuisopnames hard stijgen, vooral onder ongevaccineerden. Minister De Jonge zei dat de nieuwe maatregelen 'recht moeten doen aan die situatie'. Hij spreekt over 'dilemma's' en over de vraag of maatregelen moeten gelden voor de samenleving als geheel of voor specifieke groepen.

  Klaar met vaccin-weigeraars'

  De meeste gevaccineerden zouden dat toejuichen. "Ik ben helemaal klaar met die vaccin-weigeraars, of ze nu laks, religieus of wappie zijn. De zorg mag hun probleem oplossen als ze ziek worden", schrijft een gevaccineerde voorstander van specifieke maatregelen. Een ander: "Als je geen rijbewijs wil halen, mag je voor de veiligheid van anderen niet autorijden. In dit geval betekent niet vaccineren meer beperkingen. Je kiest er toch echt zelf voor."

  Het steekt gevaccineerden vooral dat die keuze grote gevolgen heeft voor anderen: "Ongevaccineerden claimen hun vrijheid maar beperken die van anderen. Door hun (onnodige) ziekenhuisopnames ontnemen ze mensen een behandeling en daarmee gezondheid", vindt een panellid.

  Video: Hugo de Jonge snapt frustratie van gevaccineerden over maatregelen

  Verder lezen:

  https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/geduld-gevaccineerden-is-op-zeven-op-de-tien-willen-specifieke-maatregelen-voor-ongevaccineerden/

  En zo wordt de 'druk vanuit de samenleving' weer georganiseerd door de Judassen bij de publieke omroepen en kan de Jonge zijn rol als de, zijn handen in onschuld wassende, Pilatus met verve spelen.

  Ben benieuwd hoe hard dit gespeeld gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om te duidelijk te krijgen welke vuile oorlog momenteel gevoerd wordt om uiteindelijk iedereen aan de spuit te krijgen hoef je alleen maar de cijfers uit het onderstaande citaat op je in te laten werken:

   "Zoals wel vaker bij de nieuwsberichten van het RIVM ontbreken de referentiegetallen. Een uitkomst is alleen op waarde te schatten met een maatstaf ernaast. Als er volgens het RIVM 1.492 patiënten met Covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen tussen 1 september en 3 oktober jl., dan is het van belang om te weten hoeveel patiënten in totaal werden opgenomen in deze periode.
   Omdat bekend is dat ruim 3 miljoen mensen per jaar in het ziekenhuis worden opgenomen (meest recente data uit 2019), kunnen we berekenen dat het aantal mensen dat tussen 1 september en 3 oktober jl. (33 dagen) in het ziekenhuis werd opgenomen, ongeveer 280.000 moet bedragen. Daarvan zijn er dus 1.492 met Covid-19 opgenomen, oftewel 0,5% van het totaal aantal opnames."

   https://artsencollectief.nl/een-ziekenhuis-vol-ongevaccineerden?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_QUruf4BJqJ.hvJapy391aNo7xJ14K6DNfAszjkQfHVA-1635276952-0-gqNtZGzNAjujcnBszQil

   Gevaccineerden en ongevaccineerden maakten samen dus 0,5% van het totaal aantal ziekenhuisopnames uit. Met daarbij de aantekening dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Hugo de Jonge de waarheid spreekt als hij stelt dat driekwart van die 0,5% uit ongevaccinerden bestaat.

   Verwijderen
  2. Nog een stukje tekst van dat artsencollectief artikel:

   Maar als we voorlopig aannemen dat het grootste deel van de mensen die met een Covid-19 infectie in het ziekenhuis terechtkomen ongevaccineerd zijn, wat valt daar op te zeggen? Nou, dat het nog steeds geen argument is voor massale vaccinatie.
   Het klopt dat de coronavaccins in ieder geval tijdelijk beschermen tegen ernstige ziekte, maar voor het overgrote deel van de bevolking hebben de coronavaccins geen toegevoegde waarde. Immers, 98% van de bevolking zal slechts niet of in geringe mate ziek worden na besmetting. De 1 a 2% die wel in het ziekenhuis terechtkomt, is een vrij goed identificeerbare groep. Het gaat veelal om oudere mensen (70-plussers) met bijkomende ziekten. Er is niets op tegen om deze kwetsbare groep corona-vatbaren een vaccin aan te bieden, als dat voldoende veilig is.

   Verwijderen
 5. Brazilië. Wat een president hebben ze daar! Dit is de Poetin van het jaar 2000. Niet de Lockdown / vaccinatie / klimaat akkoord New World Order Poetin die we nu kennen.

  PRESIDENT BOLSONARO: "COVID VACCINES ARE LINKED TO AIDS (ACQUIRED IMMUNODEFICIENCY SYNDROME)"
  https://www.bitchute.com/video/Se4V68BopbCL/

  Boem. Even een artikel benoemen waarin de prik je immuunsysteem naar de klote helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na onderzoek van de de 2e prik zeg ik "Deze persoon heeft auto immuniteit. Hoge hoeveelheid granulocyten (oa teken van beschadiging van weefsel) en hele lage hoeveelheid Lymphocyten cd4 en cd 8, natuurlijk killer cells. Lymphocyten produceren anti lichamen en natuurlijk killer cells behoren tot de 1e die aan het werk gezet worden tegen een indringer. Maw. een in elkaar gestort auto adaptief immuunsysteem. Het systeem om kanker en infecties aan te pakken is absoluut in elkaar gestort.

   Dr. Nathan Thompson: Mijn mond viel open van de immuuntest na 2de shot – Nederlands ondertiteld
   https://hetanderenieuws.nl/dr-nathan-thompson-mijn-mond-viel-open-van-immuuntest-na-2de-shot-nederlands-ondertiteld/

   Dit is een test van 1 persoon waar het bloed van onderzocht is. Waarschijnlijk is dat vele personen zo.

   Verwijderen
 6. Bestuursvoorzitter MUMC+ Maastricht: twee op de tien patiënten zouden niet geprikt zijn.

  Gewoon zeggen: 8 op de 10 patiënten daar op de IC zijn gevaccineerd.

  Voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt de ophef over de krapte in ziekenhuizen overdreven. Het is volgens hem helemaal niet zo druk.

  Wybren van Haga

  https://twitter.com/WybrenvanHaga/status/1453069794165600260

  Waar de media schreeuwt om nieuwe maatregelen en lockdowns geeft Marcel Levi juist aan dat de ziekenhuizen helemaal niet zo vol liggen. Ook is het probleem niet het aantal coronapatiënten maar het tekort aan zorgpersoneel. Iets waar de overheid al 1.5 jaar niets aan heeft gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weiger eigenlijk nog het woordje corona patiënten uit te spreken.
  Ik blijf het zeggen, al die zieke mensen worden bang gemaakt dat ze corona hebben. Corona klinkt zo heerlijk dodelijk vanwege de psyop die greep heeft gekregen op hun mindset. Met dank aan de angst porno kanalen van NPO.

  Als ze niet zo bang zouden zijn gemaakt dan hadden ze gewoon thuis hun griep uit geziekt in bed.
  Niets aan de hand en geen slapeloze nachten.
  Uiteindelijk weer sterk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt tijd dat de mensen achter hun propaganda schermen vandaan komen. Iedere keer dat ze inloggen worden ze meegenomen in het narratief. Maak de leugen zo groot mogelijk en herhaal hem vaak genoeg en mensen gaan hem geloven.
   Sluit niet uit dat over niet al te lange tijd de geïnjecteerde ons als 2e rangs burgers zien en ons haten en ons zien als het kwaad wat hun overkomen is.

   Net als Blik laat zien. Mike Verest wordt al weggezet als een 2e rangs burger

   Verwijderen
 8. Ik begin eigenlijk nu al langzaam de gevaccineerden als 2e rangs burgertjes te zien.
  Haten doe ik ze niet. Uitlachen om hun stommiteit wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En van je heela holaa houd de moed maar d'rin, houd de moed maar d'rin.
  Hahahahahahahahahahaha, lang leve de prikvrije mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahahahaha. We voelen ons klote door die spuit, maar we houden de moed erin. Na de boostershot zijn we eindelijk vrij. Wij houden de moed erin. Lalalalala.

   Verwijderen
  2. Neeeeeeeeeeeeeeeee oligarch.
   We houden de moed d'rin door NIET te testen, door NIET ons te laten vaccineren, door NIET een QR app op de telefoon te installeren.
   De gevaccineerden? Een verloren zaak...……..links laten liggen.

   Verwijderen
 10. Zo’n uitnodiging van NPO om aan tafel jouw zegje te mogen doen, die wijs je toch wel zeker af? Wat doet die Mike in eerste instantie daar?
  Dat die Holistische meneer op die uitnodiging heeft gereageerd geeft al aan dat hij op die manier dacht gratis reclame op tv te kunnen maken over zijn holistische onzin.
  Wat ik eigenlijk daar voor een vertoning zie is pure tijdverkwisting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Wat doet die Mike in eerste instantie daar?]

   Mike doet een uiterste poging om de domme massa te bereiken en hun leven te redden.

   Hij maakt niet eens vuile handen, want een staatsomroep hoort pro-volk te zijn.

   Mike doet zijn plicht.

   Doe jij ook maar je plicht. Probeer de auto op de weg te houden, E. en bemoei je niet met de strijd. Je doet de strijd schade, omdat je er niks van begrijpt.

   En als je denkt dat een auto besturen een vak is, en als jij daar trots op bent: OK. Doe maar.

   Verwijderen
 11. Ik kwam het filmpje van Mike gisterne al op yourtube tegen, en vond uiteraard dat Mike een heel goed onderbouwd verhaal vertelde.

  Eigenlijk was ik wel licht verbaasd dat hij zijn verhaal in het hol van de leeuw mocht vertellen.

  Maar ik zag niet het hele programma, en de framing dat hij apart zat was niet eens to tme doorgedrongen (ik luister naar youtubes).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik Mike was geweest, was ik demonstratief met de rug naar de anderen gaan zitten, met een houding van: "Ik hoor hier niet bij". Nu zat hij daar als uitgestotene, dat kan je ook zien aan zijn houding.
   Jammer, gemiste kans.

   Verwijderen
  2. [de framing dat hij apart zat]
   Dat kan je zien in het plaatje in de openingstekst hier helemaal boven.

   Ik heb zitten brullen van het lachen, toen iemand zei, dat je je moet laten feksieneren in het kader van naastenliefde, -min. 0:13- terwijl juist díé mensen de ongefeksieneerden -onderhand- naar het leven staan.

   Verder stelt Mike de nodige dingen (een beetje té absoluut), die direct worden ontkent (door 'arts' met blauw overhemd) en direct daarna toegeven, dat 'er wel wat inzit'. Dat gaat eigenlijk het hele gesprek door zo.

   Verwijderen
  3. Sorry, -min 0:13- moet zijn min 2:13

   Verwijderen
  4. bemoei je niet met de strijd. Je doet de strijd schade, omdat je er niks van begrijpt.
   Hahahaha JV met zijn strijd wat zelf nog te achterlijk is om te begrijpen dat die Mike een media hoer is en het script in opdracht zo met NPO mee gespeeld heeft.
   Zodat de zinloze discussie weer op laait en er weer wat te strijden valt voor dommeriken zoals jij JV.

   Verwijderen
 12. Gisteren las ik ook een behoorlijk opruiend verhaal in BNdeStem.
  Vermoedelijk dus in alle AD-gelieerde-regionale bladen.

  Ze citeren dan een kreet van een extreem bang iemand, en dat zet de toon van het artikel.

  De tactiek die ze gebruiken: mensen eenzijdig voorlichten, bang maken. En dan de bangsten citeren met grote koppen in de krant.

  Zò zorg je voor steeds grotere polarisatie.

  Want de lezer wordt sterk beïnvloed door de koppen in de krant.
  De lezer is dodelijk lui: hij denkt zelf niet na. Zoekt de communis opinio. Snelste methode: krantekoppen.

  Op die manier verschuilt de redactie zich: "Ja, maar dàt hebben we zelf nooit gezegd."

  Ik vond het artikel trouwens vrij verregaand, niet alleen de kop.

  https://www.bndestem.nl/binnenland/geduld-gevaccineerden-is-op-roep-om-invoering-aparte-regels-voor-weigeraars~a6e2aba9/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik kwam vorige week in een restaurant ( lunch, niet zo druk) met twee andere mensen.
   Zij met QR, ik zonder.
   We besloten binnen te gaan, maar de mensen van het Restaurant vroegen helemaal niet om de QR code.
   Chapeau.
   Maar mijn beide gesprekspartners vonden me een halve idioot...
   ====

   Ik heb mijn kranten-abonnementen afgesloten destijds toen ik er zelf in figueerde. Die lopen nu af.
   Ik ga ze niet verlengen. Gun ze het geld niet.
   Maar sommige artikelen zou ik wel erg graag lezen.
   Ga misschientoch nog overstag een keer.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. De laatste video van Chris Martenson is heel duidelijk:

  - Fauci en al die Helth organisaties zijn NIET bezig om Uw gezond te houden, maar met Big Pharma belangen.

  - De FED is niet bezig om de economie te reddden, maar met het wegsluizen van heel veel geld naar de 0,1 %.

  - Het doel is om all emidden en klein bedrijven kapot te maken.
  De elite moet heel rijk worden, de massa heel arm.

  PS: In Zuid Afrika is alles al zichtbaar.
  Daar heb je de massa die zeer sterk ver-armt. Maar er zijn 11 enclaves waar vooral joden wonen met allemaal huizen ver boven 1 miljoen.
  ( Linh Dinh beschrijft één enclave, maar ik hoor dat er 11 zijn. Volledig militair beveiligd.)

  Dàt is het model dat ze voor ogen hebben.

  Nù kunt U nog iets doen. Uw kinderen niet meer. Dan is het te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Martensen wist in 2009 al wat er economisch ging komen. Wijst hij nu ook naar.
   Martensen zegt alleen iets als er bewijzen voor zijn.

   Hij zegt:
   één keer: foutje.
   twee keer: groot toeval.
   Drie keer: dan wordt het met opzet gedaan. Dan zit er een beleid achter.

   Ik denk dat je zo moet werken.
   In elk geval houd ik me bij het soort bronnen als Martenson, die ook steeds zegt:
   "als de feiten veranderen, dan verander ik van mening.."

   Dus niet iets roepen omdat je een vooroordeel hebt (wat inderdaad heel vaak juist is, maar niet altijd), maar even wachten tot er feiten zijn die het 'bewijzen'. ( Circumstantial evidence.)

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. JV: [Linh Dinh beschrijft één enclave, maar ik hoor dat er 11 zijn. Volledig militair beveiligd.]
   De 'massa' kan er voor zorgen, dat ze er ook niet uit kunnen. Dan zitten die lui in hun zelf verkozen gevangenis.

   Verwijderen
 14. De toespraak van Putin op Valdai wordt her en der 'Zeer belangrijk' genoemd. ( de Saker: 'Zijn beste ooit". )

  Ik heb die toespraak met DeepL vertaald.
  ( Inclusief de comments van de Saker)

  https://xevolutie.blogspot.com/2021/10/1181-de-speech-van-putin-op-valdai-met.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Zeeuwse Meisjes zijn ook niet meer wqat ze geweest zijn.

  Maar wel erg grappig !

  https://www.youtube.com/watch?v=KUM2MiMAV8o

  ( Op TikTok staat een veel mooiere versie. Maar ik weet niet hoe ik die link hioer moet krijgen. Iemand een handleiding?)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De juiste werkwijze, als je in een restaurant om een qr-code wordt gevraagd. In 1 woord: Fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lachen om iets wat niet gewonnen is.
  Ik moet nu lachen om de domme post van Wolf en de domme lach van SDR hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen