zaterdag 16 oktober 2021

Jeroen Stomphorst en Arend-Jan Boekesteijn: Evangelisch-Liberaal 1-2-tje

We vielen er gisterenavond in het midden in op NPOradio1, Langs de Lijn en omstreken: Evangelische Omroepman Jeroen Stomphorst was druk bezig de stelling te pushen dat ongevaccineerden achteraan moeten sluiten voor hulp als ze ziek worden. Arend Jan Boekesteijn had een andere, maar in essentie weinig andere insteek: Mensen die "weigeren" te injecteren, en "weigeren" zich te laten testen zijn... "A-SO-CI-AAL!". Beetje poging tot "gaslighting", meneer Boekesteijn?

Want als ik dit persoonlijk op zou moeten vatten, zou ik zo'n "A-SO-CI-AAL!" zijn, die, mocht hij ernstige Covid krijgen, zich met een tweederangs zorg tevreden zou moeten stellen.

Allereerst, Arend Jan Boekestijn, met zijn geëxalteerde "A-SO-CI-AAL!"; dat is natuurlijk weinig anders dan een eenvoudige variatie op de dames in de Kamer die Gideon van Mijeren attackeerden met: "WAL-GE-LIJK!"

Vragen, vragen, vragen...

Maar waarom vroeg Stopmphorst de liberaal (in naam) Boekesteijn niet hoe hij zich dat voorstelde: Mijn dagelijkse kopje koffie rond koffietijd in mijn plaatselijke stam-café, hoe stelt hij zich dat voor? Dat ik me dagelijks even laat penetreren om mijn onschuld gezondheid te bewijzen? En waar is de liberaal Boekestijn dan bang voor? Hij is toch gevaccineerd, en ik niet? Wie loopt er dan risico? Ohh, maar het is voor de IC's. Maar als nu 80% veilig is, en vorig jaar toen nog 100% "onveilig was", hoe kan die laatste 20% "onveiligen" dan voor meer druk op de zorg leiden als vorig jaar? Vragen, vragen, vragen... WALGELIJK!

Evangelie

En dan Jeroen Stomphorst, wij wezen hem op twitter op zijn gepush om ongevaccineerden zorg te onthouden. Hij reageerde HIER. Hij stelde dat het (slechts) om een stelling ging. Wij antwoordden hem dat het één het ander niet uitsluit. Je kunt via een stelling uitstekend een narratief pushen. Heel sneaky eigenlijk. En je dan verschuilen, "ja, het was maar een stelling, hoorrr." Het was een glibberige stelling waarmee hij dat idee aan het pushen was. Waarom zou een ongevaccineerde minder zorg moeten krijgen dan anderen? Waar gaan we heen? Een roker minder longzorg? Een skieër minder zorg bij botbreuken? Een drinker minder leverzorg? Politici en staatsjournalisten minder zorg bij gewetensproblemen? Gevaccineerden minder zorg bij bijwerkingen? Het slaat natuurlijk allemaal nergens op, maar Evangelicus Stomphorst verdedigde de stelling met verve, als verdedigde hij het Evangelie. (Dat het in de kerk ook anders kan bewijst Dominee Paul Visser, HIER)

Agressie

Waar komt die enorme agressie van vaccinatie-pushers toch vandaan? Die enorme vaccin-nijd. Een agressie die we bij ongevaccineerden trouwens niet zien, terwijl die juist alle reden zouden hebben: de continue propaganda voor injecteren waar ongevaccineerden ongevraagd aan meebetalen. De mondkapdeal van Sywert. De injecties zelf waar sommige mensen Miljardair van worden. Wordt allemaal mede betaald door de ongevaccineerden die om niets gevraagd is En dan moeten ongevaccineerde kroeg- en restaurantbazen ook nog eens ongevaccineerde klanten de toegang weigeren en mogen ongevaccineerden veel plekken niet meer in. Ja, u leest het goed: ongevaccineerden mogen geen koffie meer drinken bij ongevaccineerde café-bazen, omdat de gevaccineerde Hugo dat de ongevaccineerden verbiedt. Maar nog steeds zijn de Arend Jan en Hugo agressief tegen ongevaccineerden, die vinden zij... WALGELIJK!


Hoeveel verdient Arend Jan Boekesteijn eigenlijk met al zijn praatjes, waar het gaslighten niet van de lucht is? Bij BNR is hij niet weg te slaan met Rob de Wijk, waar hij zelden een milimeter afwijkt van de radicale NATO-lijn, en ook op de staatsradio duikt hij regelmatig op, met zijn zalvende stem met het donkere timbre, maar die qua inhoud radicaal, geniepig en sluw is...WALGELIJK "A-SO-CI-AAL!"

Zou Dominee Paul Visser het over Stomphorst en Boekesteijn hebben als hij het erover heeft dat we op een stiekeme en geniepige manier op een dwaalspoor gezet worden?


136 opmerkingen:

 1. Mocht je behoefte hebben om de complete preek te zien: die staat hier. Verbaast over het Beest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn de Joden van de jaren dertig aan het worden. Het is allemaal de schuld van de ongevaccineerden! Die enge kuipers kwam ons vertellen dat we pas vrij zouden zijn als 97% van de bevolking gevaccineerd is. Maw we zijn niet vrij door de ongevaccineerden.
  Dit wordt heeeel eng. Een vonkje is genoeg en de gevaccineerde gaan akkoord met razzia's op de ongevaccineerden. Er moeten nog heel wat stappen doorlopen worden, maar dat is wel het plan. Velen van ons zullen voor de bijl gaan als de gifspuit verplicht wordt voor werk/uitkeringen of winkelen en je kunt in het uiterste geval ook nog denken aan het blokkeren van bankrekeningen. Dan wordt ons groepje waarschijnlijk erg klein.
  Positief blijven.

  Delta Airlines Ditches Vaccine Mandate, First Airline To Catch The Freedom Flu
  https://www.redvoicemedia.com/2021/10/delta-airlines-ditches-vaccine-mandate-first-airline-to-catch-the-freedom-flu/?utm_medium=ppt&utm_source=pushnotification
  Delta doet niet meer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AB WHISKEY-OSTERHAUS EN NPO1-WNL ZIJN HET WEER 100% MET ELKAAR EENS : HET ZIJN DE ONGEVACCINEERDEN.
   https://www.bitchute.com/video/AzbLVL5vtWRw/

   HUGO DE JONGE : ZIEKENHUIS IS NIET BEDOELD VOOR ONGEVACCINEERDEN.
   https://www.bitchute.com/video/KeiqC7UPiKb7/

   Voorbeelden hoe we als paria's worden weggezet.

   Verwijderen
  2. [Positief blijven.]
   Dat is het allerbelangrijkst. Verder kan je maatregelen nemen tegen de ergste dwangmaatregelen: blokkeren bankrekening. Een rekening in het buitenland nemen, is tegenwoordig erg makkelijk. Maar daar moet je niet mee wachten, tot het zover is.
   Verder alternatieven ontwikkelen m.b.t. voedselvoorziening: daar heb ik al eerder een voorbeeld gegeven. Je kunt ook op markten boodschappen doen, die vallen niet af te sluiten.

   Verwijderen
  3. [ZIEKENHUIS IS NIET BEDOELD VOOR ONGEVACCINEERDEN.]
   Simpel, gewoon zorgen dat je daar niet terecht komt door zoveel mogelijk gezond te leven.

   Verwijderen
  4. Toen Liego de Jonge vorig jaar zei dat er nooit sprake zal zijn van dwang of drang om het gifmengsel te nemen zei Oligarch: Geloof het niet, die naald moet in iedere schouder. No left behind (UN SDG 2030)
   Nu zijn ze de ongevaccineerde stap voor stap in toenemende mate aan het uitsluiten om deel te nemen aan sociale leven en beginnen ze stap voor stap de "gevaccineerde" klaar te stomen om de ongevaccineerde als zondebok te zien. Ik hier boven al 2 voorbeelden genoemd. In Israël lopen ze voor de troepen voorruit en heeft de minister openlijk aangekondigd dat de "gevaccineerde" ruzie moeten maken met de ongevaccineerde zodat er druk ontstaat op de ongevaccineerde om zich te laten "vaccineren"
   https://hetanderenieuws.nl/indringende-boodschap-vanuit-israel/

   Positief blijven.
   In Israël worden ze wakker- zien ze de enorme hoeveelheid besmette en zieke mensen- en willen ze geen 3e shot meer.

   Verwijderen
  5. NPO maakt filmpje waarin ongevaccineerden afgeschoten worden in de Covid-Goelag
   https://dissident.one/2021/10/16/21267/

   Blik,
   Zie je hoe ziek dit filmpje is! Ongevaccineerden worden neergeschoten!

   Verwijderen
  6. NTR:

   Wij maken toegankelijke en relevante programma’s voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Andere Tijden, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. We zijn een publieke omroep met wettelijke taken, zonder leden en onafhankelijk. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU.

   Wij streven ernaar om inspirerende programma's te maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. Dit doen wij vooral op het gebied van (achtergrond)informatie, cultuur en educatie. We hebben een divers programma-aanbod, met oog voor thema's en doelgroepen die onderbelicht dreigen te blijven. Dat maakt de NTR 'speciaal voor iedereen'.

   Wij zijn breed verankerd in de samenleving, o.a. via nauwe samenwerking met tal van maatschappelijke en culturele organisaties. Van het Holland Festival tot het Rijksmuseum, van HandicapNL tot de Nationale Opera. De waarden en taken van de NTR sluiten aan op de prioriteiten van de NPO (journalistiek, drama, documentaires, jeugd, kennis en cultuur). Daarmee staat de NTR in het hart van het publieke bestel.
   https://www.ntr.nl/site/tekst/over-ntr/8

   Verwijderen
  7. [NPO maakt filmpje waarin ongevaccineerden afgeschoten worden in de Covid-Goelag]
   Dan laten wij een film viraal gaan, waarin de nodige politici worden geëxecuteerd door een vuurpeloton en zetten we erboven: Dit worden de resultaten van Neurenberg 2.0

   Beetje á la Ceausescu.

   Verwijderen
 3. TSA says 40% of employees are unvaccinated as deadline looms
  https://edition.cnn.com/2021/10/13/politics/tsa-covid-vaccinated-employees-deadline/index.html

  Geen van jullie mag zich laten vaccineren vanwege chantage. Het gaat een gevecht worden. Wij moeten winnen. Zijn moeten verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel en niet gevaccineerde patiënten in de ziekenhuizen
  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/artikelen/wel-en-niet-gevaccineerde-patienten-in-de-ziekenhuizen

  Van 320 patiënten is bekend of ze zijn gevaccineerd of niet gevaccineerd.

  Dan kan je aan de hand van de gegevens toch precies zeggen hoeveel zijn gevaccineerd of niet?
  Nee dus, de aantallen zijn tot stand gekomen door een rondvraag bij ziekenhuis directeuren en longartsen...

  Merkwaardig....
  of eigenlijk niet. De echte cijfers mogen niet in het dashboard want dan zou blijken dat de meeste mensen op de IC gevaccineerd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [De echte cijfers mogen niet in het dashboard]

   Tja, net zoals de cijfers over de antistoffen bij de bloeddonors: 95,1% heeft antistoffen. Dus waarom is die qrankzinnige pas nog nodig?

   Ik verwacht juist een heel rustig jaar voor de ziekenhuizen: de zwakken (dor hout) zijn inmiddels uitgeroeid door de ziekte zelf en de feksiens erachteraan.
   De ophanden zijnde griep is natuurlijk een lachertje voor de niet gefeksieneerden: die leven inmiddels al meer dan 1,5 jaar zó gezond, dat de kans bestaat, dat de griep wordt uitgeroeid. Die krijgt nergens vat meer op.

   Verwijderen
  2. Ik hoop het Wolfi.

   Maar ik stel me in op heeeeel veel zieke mensen (ADE) en een explosie van kanker gevallen.
   We hebben bij ons op het werk dit voorjaar en zomer extreem veel ziekteverzuim gezien. Een conclusie dat dit door de gifspuit komt gaat te ver, maar we gaan het deze winter mee maken.
   Ik verwacht wel dat de doctoren de Ivermectine van Pfizer (heeft een andere naam uiteraard) mogen gebruiken. (100X duurder en zelfs minder werkzaam dan Ivermectine)

   Ongevaccineerden krijgen natuurlijk niet die pillen van Pfizer/Merck. Eerst het gifmengsel nemen.

   Verwijderen
  3. @Wolfi en anderen,
   Dus jullie zijn het met me eens dat het vreemd is dat het dashboard niet gebruikt wordt voor de 320 gevallen op de IC waarvan bekend is of ze gevaccineerd zijn of niet?

   Verwijderen
  4. [@oli 17 oktober 2021 om 10:00]

   Volkomen. En ze zijn altijd aan het klooien met de cijfers. Dat zeg ik al van het begin af aan. Zodoende kan je nooit harde conclusies trekken. ZIJ zitten aan de knoppen en bepalen, wat jij mag denken.

   En ook steeds het verplaatsen van de doelen.

   Verwijderen
  5. Dank Wolfi, denk dat ik vandaag of morgen maar eens mailtje waag aan het Coronadashboard. Het kan geen kwaad als ze weten dat we ze door hebben.

   Verwijderen
 5. John O'Looney

  https://153news.net/watch_video.php?v=U57942175MON

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kein Fressen in Hessen

  German state allows ALL businesses to ban unvaxxed customers, even for groceries & other essentials 16 Oct, 2021 02:15

  The German state of Hesse has become the first to allow businesses to deny the unvaccinated access even to basic necessities, setting a troubling precedent as its neighbors wrestle with protests against vaccination mandates.

  Hessian supermarkets have been granted permission to deny the unvaccinated the right to buy food and other essentials, the state chancellery confirmed to German magazine BILD on Friday. Under the new policy, stores can decide whether to implement the ‘2G rule’, which means allowing entry only to the vaccinated and recovered (‘geimpft’ and ‘genesen’ in German) or the more lax ‘3G rule’, encompassing those who have tested negative for the virus (getestet).

  Minister-President Volker Bouffier somewhat bafflingly told BILD he hoped the new rule wouldn’t be widely implemented, explaining: “We expect that this option will only be used on some days and that businesses which cater to everyday needs will not make use of it.”

  https://www.rt.com/news/537644-hesse-bans-unvaxxed-supermarkets/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom heeft hij dan goedkeuring aan die wetgeving gegeven?

   Wat een malloot.

   Verwijderen
  2. [that businesses which cater to everyday needs will not make use of it][Wat een malloot.]

   M.a.w.: de soep wordt -weer- niet zo heet gegeten als opgediend. Eens.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @ SDR

   Tactiek Pilatus. Niet hij, Volker Bouffier, draagt de verantwoordelijkheid als ongevaccineerden geen winkel meer binnen kunnen, maar de bedrijven die van de door hem geboden gelegenheid gebruik maken.

   Ja, lekkere bestuurder hebben ze daar in hessen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Dawg: [de bedrijven die van de door hem geboden gelegenheid gebruik maken.]
   Dat gaan ze zeker niet doen, want dat kost klanten, dus omzet. Hele grote bedrijven zullen het -misschien- wel doen, om te laten zien hoe braaf ze zijn. Maar de middenstanders zullen het zeker niet doen, tenzij er straffen op komen te staan.

   Verwijderen
  7. @GBW

   't Is in ieder geval een verdere escalatie i.p.v. richting terug naar normaal. Bovendien een stap met een grote symbolische betekenis.

   Verwijderen
 7. ECB kiest voor simpel en helder inflatiedoel

  Met de deze zomer aangenomen nieuwe strategie wil de Europese Centrale Bank (ECB) alle mogelijke verwarring over het eigen inflatiedoel wegnemen. Het nieuwe doel is niet langer ‘onder maar dichtbij 2%’, maar simpelweg: 2 procent. (Lees: minstens 2%) Dat doel is symmetrisch, wat betekent dat afwijkingen naar boven of naar beneden even ongewenst zijn. De rente zal pas verhoogd worden als met enige zekerheid verwacht mag worden dat inflatie voor langere tijd 2% bereikt.

  verder lezen:

  https://www.dnb.nl/actueel/algemeen-nieuws/dnbulletin-2021/ecb-kiest-voor-simpel-en-helder-inflatiedoel/

  Op dit moment is de inflatie in de eurozone 3,4% op jaarbasis. Is natuurlijk tijdelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er bijna zeker van dat het inflatie-doel ALTIJD al 2% was.
   Het was nooit : minder dan 2%.

   ( Als je beneden de 2% komt, wordt geld in de oude sok stoppen te aantrekkelijk. Dan word dat geld uit de omloop genomen, en dat veroorzaakt crisis. Mensen moeten dus niet te veel gaan oppotten. Daarom streeft men naar een milde, continue geldontwaarding.

   Dit is volgens mij ook juist:
   Geld op de spaarbank zetten is niet het zelfde: dat geld op de bank maakt het uitlenen (en creeren van de overige 98% van een uitleen) juist gemakkelijker.

   Verwijderen
  2. Ik ben van mening dat de wallstreet bankiers iedere prijs voor ieder aandeel/grondstof op de borden kunnen toveren als ze dat willen.
   De plotselinge stijging van de gas en olie prijs komt denk ik niet toevallig. Het systeem had meer inflatie nodig om ineenstorting te voorkomen. De aandelen van de too big to fail moeten hoog blijven en stralen en ze moeten steeds machtiger en rijker worden.

   Verwijderen
 8. Die ongefekzineerde krijgen corona, nemen dan ziekenhuisbedden in beslag en dan gaan ze ook nog eens agressief doen.

  "Ernst Kuipers: agressie niet gevaccineerde patiënten neemt steeds ergere vormen aan

  Ziekenhuispersoneel krijgt steeds vaker te maken met agressief gedrag van coronapatiënten en hun familie. Dat vertelt Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, bij 1 op 1. "Patiënten geloven soms niet eens dat covid bestaat."

  meer lezen:

  https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/f5c8909d-b800-4f06-a534-fe40930aed9f/ernst-kuipers-agressie-niet-gevaccineerde-patienten-neemt-steeds-ergere-vormen-aan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bestaat dan ook niet he. Behalve in de computer van Drosten

   Covid=seizoensgebonden griep+medische nalatigheid

   Verwijderen
  2. Het moet zeker een publiek geheim zijn, dat het merendeel van de Covid-19 patiënten van gekleurde afkomst en obese zijn. Die mensen houden er hun eigen regels op na.
   Alle regels m.b.t. bezoekuren worden met voeten getreden, men neemt complete maaltijden mee en gaat met de hele familie lekker zitten smikkelen.

   Heel veel Turkse vrouwen hebben diabetes2, omdat ze te dik zijn. Waarom? Het is voor de man een teken van welvaart naar de buitenwereld: Kijk eens hoe goed ik kan verdienen.

   Daarbij komt, dat 'mensen met een kleurtje' problemen hebben met het vormen en opslaan van vit.D. Daarom zijn o.a. negers in de US onevenredig zwaar getroffen door de Covid-19 Plandemie.

   Verwijderen
 9. Oligarch schrijft:
  "We zijn de Joden van de jaren dertig aan het worden."

  Fout.

  Uw joodse vrienden zitten hier achter, Oligarch.

  Het is hùn ambitie om de wereld onder de duim te krijgen.
  Het is hun taak,die hen is gegeven door hun God.
  Ze noemen het 'doden uit naastenliefde, uit plichtsbesef'.
  Het komt voort uit hun geloof in: Tikkun Olam.

  En die religie functioneert als een samenzwering waar je in geboren bent: je kan er nauwelijks uit stappen.
  Er is zwijgplicht. Je moet mee doen. (Sayanim)

  De meeste joden doorzien het trouwens niet, en geloven echt dat ZIJ de grote slachtoffers zijn, en niet de Grote Daders.

  Ron Unz maakt daar korte metten mee: In de 20 ste eeuw hebben joden minstens 150 miljoen doden veroorzaakt.
  En dat ze 6 miljoen doden moesten incasseren wordt wel beweerd, maar mag niet worden bestudeerd laat staan openlijk bediscussieerd.

  In de vorige draad heb ik een post gezet met een korte uitleg ( die bij De Nieuwe Wereld word geweigerd. Elke reactie mogelijkheid met mijn computer is daar nu geblokkeerd, bij de Nieuwe Wereld.)

  Dus als je benieuwd bent: Kijk daar.

  (Steekwoorden/bronnen: Bertrand Russell, Michael Rectenwalt, Matt Johnson, Blackrock.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JV
   Je weet toch wat er met de Joden in de jaren 30 is gebeurd in Nazi Duitsland? Stap bij stap werden ze gedemoniseerd en werden ze steeds verder uitgesloten uit het sociale leven. Daarna werden ze opgeruimd in concentratie- en werkkampen.

   Maar ik kan ook de vergelijking maken met de Heksen verbranding. Die vrouwen werden ook eerst gedemoniseerd en daarna moesten ze de brandstapel op om als zondebok te dienen voor de frustraties en woede van het volk.

   Die cult die nu de vaccinatie er door wil drukken heeft niks maar dan ook niks van doen met het Jodendom en het was ook de cult die Hitler heeft ondersteund (BIS en de too big to fail) en dus verantwoordelijk was voor het uitroeien van de Joden.

   Verwijderen
  2. De miscommunicatie tussen JV en mij zit hierin dat JV de Rothschilds, Rockefellers, Warburgs en andere centrale bankier families ziet als de Joden. Ze waren vroeger wellicht Joods, maar zijn dat wellicht nu alleen van naam. Ze zitten al generaties in de occult en satanisme.

   Ze vergezellen zich met andere satanistische Joden zoals Soros en Kissinger. Die het heeeeeerlijk vinden om andere Joden aan te geven en te laten opruimen.

   Verwijderen
  3. Om misverstanden te voorkomen. Het gaat mij om het uitleggen hoe het proces van uitsluiten, demoniseren en opruimen werkt.

   Verwijderen
  4. Goed dat je met argumenten komt, Oligarch.

   Maar mijn benadering is anders.

   Verzamelingen-leer.
   Ofwel: Een groep kan uit deel-groepjes bestaan.

   Maar als de "Verzameling Daders" àtijd een kleine maar invloedrijke "Verzameling zich jood noemende lieden" bevat, is er iets aan de hand.

   Daar waar massa-slachtingen plaats vinden is een belangrijk deel van de "Verzameling van Daders" joods. Altijd weer.

   De inspiratie, de theoretische basis van die 'Verzameling van Daders" is bijna altijd joods.
   Voorbeelden communisme, Ayn Rand liberalisme, Greed = Good mentaliteit.

   Maar er is een afleidings-techniek die wordt toegepast:

   "De Verzameling van Joden" is een ratjetoe.

   En dus kunnen ze altijd roepen: "DIE zijn geen jood hoor!"

   Dezelfde strategie wordt door Israel toegepast:
   - Het land heeft geen grondwet.
   - Het land heeft geen goed vastgelegde grenzen.

   ====

   Mijn antwoord is dan:
   Als ik me met een kluitje in het riet laat sturen ( " Ja, maar dàt zijn geen echte joden hoor!") dan ga ik er aan.
   Dat wordt mijn dood.

   Dus moet je ze als volledige groep verantwoordelijk stellen:
   Ook de 'brave joden' die zelf niks gedaan hebben, moet je ter verantwoording roepen: Waarom zwijgen ze ? ( Of erger, zoals Oligarch zelf doet: Waarom strooiden ze zand in onze ogen ?)

   Iedereen van de Grote Verzameling verantwoordelijk stellen, en zo nodig straffen.
   Dat dezen ze toch in Versailles ook!
   En in Neurenberg ook !

   ( Na Versaille was er een gigantische hogersnood in delen van Duitsland. Bewust veroorzaakt in Versaillles.

   Van 1945 tot medio 1947 was het Morgenthau Plan vigerend (dus officieel werkzaam). Het zou resulteren in 20 miljoen honger-dode duitsers (volgens Hoover) , of 30 miljoen ( volgens Freda Utley).

   Was er ooit een discussie of al die Duitsers schuld hadden? Nee.
   Ze werden collectief gestraft, ook al waren ze geboren na de oorlog.

   De enige reden dat het Morgenthau Plan is gestopt is dat Stalin zich niet wilde overleveren aan de VS (na de verwoestende kracht van atoombom gezien te hebben), en dus heeft Amerika Rusland de Koude Oorlog verklaard: "Hij is levensgevaarlijk. Koop uw wapens bij ons, Europa ! En laat ons bij U de lakens uit delen. WIJ hebben het goed met U voor ! "

   Ik raad elke Blikker aan om alle podcasts van Ron Unz te beluisteren. Dan begrijp je een beetjke hoe de wereld in elkaar zit. Hoef ik het hier niet telkens uit te leggen tegen mensen die het toch niet willen weten. Mensen die alleen op de symptomen reageren en daar woedend over zijn.

   Woede dat jouw vrijheden worden afgenomen: prima.
   Maar als je niet wil weten : "door wie? en Waarom? Wat is hun uiteindelijke doel? Waarom baseren ze dat? "
   Dan heeft het geen nut.

   Verwijderen
  5. Nu ga ik vandaag andere dingen doen.

   Reacties zijn uiteraard heel welkom, en ik zal er later ook op reageren. Maar vandaag kan niet.

   Verwijderen
  6. "Woede dat jouw vrijheden worden afgenomen: prima.
   Maar als je niet wil weten : "door wie? en Waarom? Wat is hun uiteindelijke doel? Waarom baseren ze dat? "
   Dan heeft het geen nut."

   Woede? Meer bezorgdheid en ik ben ook bezorgd over jouw vrijheid.

   door wie? Dat is voor mij de oligarchen club van het WEF/Bilderberg en al hun ronde tafelgroepen daaronder met op de achtergrond aansturend de Rockefeller foundation.

   Waarom? Absolute controle van alles wat op aarde plaats gebeurt.

   Ga inderdaad maar wat anders doen vandaag!

   Verwijderen
  7. Ha, dius volgens Oligarch is de 106 jarige Klaus Schwab de baas over Larry Fink en zijn joodse broeders en zusters ( in Wall Street, Media , Big Corp etc) die 40 trillion dollart te investeren hebben.

   Je benmt echt niet goed bij je hoofd. Oligarch.

   Schwab is een marionet. En uiteraard joods.

   De Rockefellers.... wie waren dat ook alweer? ( Trouwens ook crypto joods waarschijnlijk)

   Waar is trouwens jouw Zwaret Paus gebleven?

   Vorig jaar beweerde je nog dat Die alle touwtjes in handen had.

   Oligarch, je bent medeplichtig aan onze ondergang. Je bent een infiltrant.


   Verwijderen
  8. Zo ken ik je weer infiltrant JV. Hoepel nou aub maar weer op.

   Israël zou op zeker in Januari 2020 Iran aanvallen toch?
   Sukkel.

   Verwijderen
  9. Kleine kindern speelden dat vroeger: "Wat je zegt ben je zelf ! "

   Oligarch doethet nog steeds:

   ===
   Je bent een infiltrant.   Verwijderen

   oligarch17 oktober 2021 om 14:27
   Zo ken ik je weer infiltrant JV.

   Verwijderen
  10. Oligarch:
   [Israël zou op zeker in Januari 2020 Iran aanvallen toch?]

   Ik heb dit natuurlijk nooit gezegd.


   Verwijderen
 10. Sluipschutters die op demonstranten schieten.
  Hebben we dat niet eerder meegemaakt?

  Gevaar voor burgeroorlog - sluipschutters vermoordden demonstranten in Libanon!
  https://report24.news/buergerkriegsgefahr-scharfschuetzen-ermordeten-demonstranten-im-libanon/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is nog een reden waarom miljoenen demonstreren: Italië wil 3G-proof in het thuiskantoor
  https://report24.news/auch-darum-demonstrieren-millionen-italien-will-3g-nachweis-im-home-office/

  Ik werk van huis, dus ik hoef met niet te laten vaccineren voor de werkgever.
  Foutje!
  Ze willen die spuit in ons allemaal zoals Oligarch (geen angstporno!) al zei in de zomer van 2020 toen liego zei dat het "vaccin" (de finale oplossing) de enige oplossing was voor het probleem van virus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Werkgever wordt door jouw neefje Larry Fink gedwongen, Oligarch.

   Wel de waarheid zoeken. Niet moord en brand schreeuwen over de symptomen/ de gevolgen.

   Verwijderen
  2. Larry Fink behoort inderdaad tot het WEF.

   Ik blog hier al 7 jaar over de oligarchie beste JV. De oligarchie van bankiers en de too big to fail corporaties. Man man man.
   Het is beter als je niet meer reageert. Nu word ik wel boos! Wat wil je nou????

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Harvard studie laat zien. "Vaccins" doen niks en zijn zelfs licht negatief.
  chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/viewer.html?pdfurl=https%3A%2F%2Flink.springer.com%2Fcontent%2Fpdf%2F10.1007%2Fs10654-021-00808-7.pdf&clen=918448&chunk=true

  In fact, the trend line suggests a marginally positive association such that countries with higher percentage of  population fully vaccinated have higher COVID-19 cases per 1 million people

  Zelfs Harvard zegt het.

  Pfizer medewerker zegt het.

  CAUGHT: Pfizer Scientist Admits Pfizer Vaccine
  https://www.redvoicemedia.com/2021/10/caught-pfizer-scientist-admits-pfizer-vaccine-just-doesnt-work-video/?utm_medium=ppt&utm_source=pushnotification

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Harvard studie: wijst een correlatie aan. Geen oorzaken.

   Met correlatie moet je oppassen.
   Als het regen zie je veel paraplu's.
   Veroorzaken die paraplu's de regen? Nee.

   Landen hebben verschillend klimaat, verschillend dieet, verschil in vitamine D, verschillende leeftijdsopbouw etc etc.
   De natuurlijke afweer verschilt dus.
   Het kan zijn dat de meest gevaccineerde landen de laagste natuurlijke afweer hebben.

   NB: Ik bestrijd niet dat de vaccins méér zieken veroorzaken, dat zou best kunnen ( en dat volgens Geert vd Bosch en anderen ook is voorspeld), maar dit is een correlatie studie. Geen causaal bewijs.
   ( Ik heb het heel erg vluchtig bekeken, Sta open voor correctie.)

   Verwijderen
  2. Het is beter als je niet meer reageert en wat anders gaat doen JV.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. Zoals zegt de cult het omgekeerde van wat er in de realiteit gebeurt.

  Vaccin geeft je je vrijheid terug!
  Nou nee. In de werkelijkheid krijg je door het vaccin stoffen binnen waarmee ze je kunnen controleren!

  RECEIPTS! Patent PROVES Vaxx is Obedience Training Platform
  https://rumble.com/vnm1cn-receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Op JV reageer ik zo weinig mogelijk.
  De woede die hij projecteerd op joden is precies hetzelfde als de woede die de heidense nazi's opzweepte.
  De vrijheid waarvan hij denkt dat die wordt afgenomen door joden,is niks anders dan dezelfde smerige propaganda die Goebels ooit gedaan heeft. En met succes.
  Daar trappen we dus niet meer in. In elk geval......ik niet!

  Oligarch ziet goed dat er vergelijkingen zijn van de huidige tijd met de geschiedenis.
  De pogingen die geprobeerd worden om uitsluiting van niet gevaccineerden.
  De pogingen die geprobeerd worden om zo onrust te zaaien en bevolking tegen elkaar op te zetten.
  Dat zijn mijn inziens dezelfde tactieken die de nazi's ook toe gepast hebben.
  De vraag is: is de huidige samenleving in staat om van de geschiedenis te leren op een dusdanige manier dat ze niet dezelfde fout maken als de samenleving tijdens wereld oorlog 2?

  Wannsee Conference Explained

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank dat je het bondig en goed samenvat Eddy.

   Want de boodschap is mega belangrijk.

   Verwijderen
  2. Nou sta je er goed voor, Oligarch: nou heb je hulp nodig van E., de man die de hele dag in de auto zit en àlles kan beluisteren dat ik graag zou beluisteren, maar die nooit 1 meter vooruit zal komen, omdat alles gewrongen moet worden in zijn huidige -- door zijn geloof bepaalde -- schema.

   Niks zelf kijken.
   Niks wetenschap.Niks feiten zoeken en hypotheses opstellen en dan naar falsificatie zoeken.
   Welnee: In de bijbel staat al alng hoe de wereld in elkaar zit.

   For your information:
   De bijbel is het boek dat de opponenten van de joden leert dat ze niet agressief moten zijn. Dat - als ze weer eens een poot is uitgedraaid - ze geen wraak moeten nemen, maar de àndere wang toe moeten keren!

   Joden onder elkaar hebben héél andere normen: Kill them all !

   Verwijderen  3. Jan Verheul 17 oktober 2021 om 11:38

   Nu ga ik vandaag andere dingen doen.

   Reacties zijn uiteraard heel welkom, en ik zal er later ook op reageren. Maar vandaag kan niet.
   _________________________________________________________

   JV kan zelfs zijn eigen "belofte" niet nakomen.

   Deze reactie is niet naar JV maar naar andere lezers.

   Verwijderen
  4. Ter informatie..…….kilometerstand tot heden dit jaar...……..echte 105000 kilometer verder.
   Eddy die nooit 1 meter vooruit zal komen?
   Laat het echte rekenwerk en telwerk maar aan mij over JV.
   Tel jij jouw eigen kleine stapjes maar.

   Verwijderen
 15. [In de werkelijkheid krijg je door het vaccin stoffen binnen waarmee ze je kunnen controleren!]

  Niet alleen door de stoffen. 1e. Het is -nog- niet bewezen, dat die stoffen op die manier werkzaam zijn; het zijn slechts vermoedens.
  2e. Wel is het systeem, waarbinnen de feksiens worden gegeven, volgend. Door de systeemregistratie en de manier waarop -binnen jouw telefoon- ben je te volgen en kunnen ze zien, hoeveel 'prikjes' je hebt gehad. Straks wordt/is nummer 3 verbindend verklaard: wég qrankzinnige code.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Speciaal voor de mensen die alleen de reguliere media volgen heeft
  @RadioGenova een samenvatting gemaakt van de protesten in Italië Vlag van Italië tegen de verplichte vaccinatiepas van de afgelopen dagen.

  U zult vooral gewone mensen zien en geen hordes fascisten.

  https://twitter.com/RadioGenova

  Oppositie framen als een beweging van populisten, ultrarechts, agenten van Poetin, nazi's, fascisten, antisemieten, (Jan, let je even op), de MSM krijgen er geen genoeg van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. link via de twitter van de onvermoeibare Niemands Knegt

   Verwijderen
  2. Het positieve van het framen is, dat de kwalificaties hun kracht beginnen te verliezen. Ze zijn onderhand onderhevig aan ernstige slijtage. inflatie. De woorden zijn straks niets meer waard. Als de mensen die woorden nu gaan horen, halen ze hun schouders op.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. terminologie doet er niet zo toe.
   Hitler zou dan een nationaal socialist zijn.
   Hij was geen nationalist, want hij ging buiten zijn landsgrenzen land veroveren en een 3e rijk stichten.

   Hij was geen socialist, want hij sloot de Joden buiten. Maw hij was asociaal en niet sociaal. Tegen alles wat niet Arisch was , was hij super asociaal. Hij moordde ze gewoon uit.
   Dus ja, wat moet je nu met die termen?

   Wat Klaus Schwab in mijn ogen wil en dat probeert hij door invloed uit te oefenen op cq het controleren van vele maatschappelijke organisaties incl de overheden/universiteiten etc etc. Dat al die organisaties 1 doel hebben en dat is het uitvoeren van de 17 sdg doelen en daarmee een wereldwijde autoritaire technocratische omgeving creëren. Waar geen plaats meer is voor een eigen wil van de bevolking en totale controle op wat er op de aarde gebeurt. Het is een groots idee.
   Ik weet niet of de Rockefeller foundation erin slaagt om dat te realiseren. Maar ze proberen het wel.

   Verwijderen
 17. Nog meer Niemands Knegt

  "En wij schakelen over naar Tel Aviv!

  Ook daar, voor de twaalfde opeenvolgende zaterdagavond, protest tegen de #greenpass in het land van de vaccinatiekampioen. @shirlior is er zoals iedere week weer live bij."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449487510703427584

  BeantwoordenVerwijderen
 18. https://twitter.com/i/status/1449103894018207744

  "Québec 15-10-2021

  Hoeveel keer ik het ook zie, ik blijf het indrukwekkend vinden, die stilte-protesten uit Canada.

  Frontline Workers protesteren tegen de verplichte vaccinatie op Terrasse Dufferin in Québec."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449103894018207744

  Arm in arm, schouder aan schouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. https://twitter.com/i/status/1449369827672563716

  Perth, 16-10-2021

  "Mooi om te zien dat ook Perth massaal demonstreert tegen het doorgeslagen Australische COVID-19 beleid."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449369827672563716

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Brisbane, 16-10-2021

  "Zo verschrikkelijk goed om weer demonstraties te zien vanuit Australië, waar het COVID-19 beleid volkomen is doorgeslagen.

  Wij krijgen opvallend weinig te horen (via reguliere media) over de situatie in Australië."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449367579286548483

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Montpellier, 16-10-2021 #manifs9octobre

  "Dankzij @lifesouth2021 (iedere week live vanuit Montpellier!) en andere burgerjournalisten in de andere steden krijgen wij dit soort beelden nog te zien, want van de reguliere media moeten wij het niet hebben."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449363288089931779

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aix-en-Provence , 16-10-2021 #Manifs16octobre

  "Ver weg van reguliere media camera's én NL'se Frankrijk correspondenten ('Er is niets aan de hand in Frankrijk! Ze accepteren de vaccinatiepas klakkeloos!') protesteren de Fransen wederom."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449338345633550340

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Australie heeft al decennia een kindermisbruik-/pedofilieprobleem bij hooggeplaatste autoriteiten in het justitieapparaat en regeringskringen (en eveneens hooggeplaatste autoriteiten die dat dan weer afdekken).

  Kijk en luister in dit draadje naar de getuigenis van voormalig senator Bill Heffernan. (3 clips van circa 3 min.) van een probleempje dat blijft schuren.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1449389975473205248

  En allemaal voor het leven chantabel.................

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt verdacht veel op de situatie zoals die in Nederland is.

   Verwijderen
 24. KLAUS SCHWAB’S NAZI-ROOTS EINDELIJK GETRACEERD!
  https://commonsensetv.nl/klaus-schwabs-nazi-roots-eindelijk-getraceerd/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is in Duitsland geboren in 1938. Hij moet dus wel een Nazi zijn.
   Zijn moeder is joods: Emma Gisela Tekelius Kilian.

   Volgens mij (en volgens àlle joden in de wereld, inclusief de wetten van Israel) is ie dus joods. Al meer dan 80 jaar.
   Maar daar horen we Oligarch niet over.

   Nee: hij was 7 jaar oud in 1945. Dus hij is een Nazi.

   Joodse afleidingsmanoevers op uw eigen Blik, van uw eigen joodse misleider Oligarch.

   Verwijderen
  2. Niet netjes om Oligarch zo te framen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ik ontken niet dat hij Joods is. Veel Joden zitten bij het WEF. Ook niet Joden zitten bij het WEF zoals bv WA von Ambsberg en zijn niet Joodse vrouw edoch fascistische vrouw.

   Je kunt mij niet wijs maken dat deze fijne beschaafde Joodse vrouw iets te maken heeft met het wereldwijde marxistische complot.
   https://hetanderenieuws.nl/indringende-boodschap-vanuit-israel/

   Verwijderen
  5. Zijn moeder verliet hem net na hij geboren was. Zijn corporatistische vader heeft meegeholpen het Nazi regime op te bouwen. Schwab is zo fascistisch als het maar zijn kan.
   Hij werkt samen met Larry Fink en andere too big to fail onder leiding van de Rockefeller foundation aan de New World Order.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Er zit vanalles in dat clubje met zieke gedachten Oligarch.
   Dus er zullen mijn inziens dan ook best joden ziek van geest tussen zitten.
   Dat is nu eenmaal.
   Het vernietigen van joods geloofs overtuiging of christen geloofs overtuiging is wat ik denk wat de zieke gedachte is.
   Deze mensen hebben een probleem met mensen die zelf genezend zijn en zich vrij voelen als gelovige of niet gelovige.
   Zij willen zichzelf op de troon van God plaatsen.
   Zal ze uiteindelijk niet lukken ter info.
   Of het nu een rabbi,een iman of de paus is.
   God is alles omvattend en er is niets of niemand die daar bovenuit zal kunnen komen.
   Ook Klaus Waus niet. Hij heeft ook niet het eeuwige leven en poept op dezelfde wc als ieder ander mens moet je maar denken.

   Jouw link (waarvoor dank oli) naar commensense was zeker de moeite waard om helemaal door te nemen.
   Zo kwam ik weer verder tot een ontdekking die wellicht al bij jou bekend was.
   Ik vond het in pdf formaat en ga het binnenkort eens verder doorlezen.

   the pelgrim society

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Ik had het niet beter kunnen verwoorden Eddy. Zo denk ik er ook over.

   Verwijderen
  11. Plaats even een link SDR zoals ik ook gedaan heb.
   @ oli………..pagina 11 van de link wat ik gaf bevestigd wat jij zegt.

   Verwijderen
  12. Het fascisme is Italiaans, niet Duits

   Oh een Duitser kan niet fascistisch zijn?
   Dat is nieuw voor mij.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Dank voor de pdf link SDR.
   Een hele kluif om door te lezen en ik heb er een begin aan gemaakt.
   Daar stuit ik dan op het volgende:
   Het gaat welliswaar over Afrika.
   Shifting from bank-notes to government-notes would provide our people with a decent life, which isblessed, prosperous and sustainable.


   Zou jij dit dan als oplossing zien voor mensen wat heden in financiele problemen zijn gekomen?

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Sofia schrijft:

   Nee, het hele systeem moet daarvoor op de schop, er moeten regeringen (zeker in het westen) gevormd worden die het goed voor hebben met de bevolking in plaats van met de grote corporaties.

   Enkele opmerkingen:
   Als de staat het geld drukt en vooral als die het geld in omloop brengt naarmate er 'fysieke waarde 'tegenover staat, dan zou dat al enorm veel verbeteren.
   Maar de Bankiers zullen dat altijd blijven bestrijden dor te roepen: "Dan gaat een regering veel gedl drukken."

   Waarom roepen ze zo hard? Omdat het huidige systeem, de macht bij hen legt: Opa Schmuel bepaals of erveel geld in de economie is of niet.

   Als Opa Schmuel mij in 2000 had gezegd: we gaan nog 20 jaar lang geld drukken als gekken, dan had ik ook àndere inveseteringen gedaan. Zij niert: ze wisten wat er ging komen.

   ( Remember: het misverstand tussen Paul Witteman en mevrouw Storms/Vleeschdrager ( joods) toen bekend als Nina Brink:
   "Ja, ik had een onderbuig gevoele en heb enkele dagen voor 911 al mijn aandelen verkocht." Live op TV geweest !

   Verwijderen
  17. Regeringen die het goed voor hebben met de bevolking.
   Hoor jezelf nu.
   Je bent min of meer op zoek naar iets wat goed voor jou kan zorgen.

   Begrijp eerst waar het woord regering voor staat.
   Het engelse woord is government.
   Government in het Latijn is Gubernatio.
   Natio = Nation/people
   Guverno of guvernare = to control
   Mente = mind


   Regering betekent jouw gedachten controleren.
   Als je mensen de macht geeft om te regeren geef je in feite toestemming om jou gedachten te laten controleren.
   Het gaat zelfs verder...…...ze zijn in staat om jouw gedachten te manipuleren naar hun hand.
   Oke, misschien niet bij jou persoonlijk maar toch wel bij miljoenen andere mensen. Daar ben je het toch wel met mij eens. Of niet?
   Zie jij soms niet hoe regeringen dit nu ook aan het doen zijn?
   Zij zeggen ook "we hebben het goed met de bevolking voor"

   Ik heb geen enkele vorm van regering nodig SDR. Basta!

   Verwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  19. Sofia schrijft:

   [er moeten regeringen gevormd worden die het goed voor hebben met de bevolking ]

   Zo is het maar net.

   In China is de surveillance veel groter dan waar dan ook.

   (Zojuist een docu van DW verschenen, die eigenlijk al word gebruikt om de surveillance bij ons acceptabel te maken, denk ik.

   Dat Leid ik af uit de titel: China - Surveillance state or way of thefuture? | DW Documentary

   Israel gebruikt China om zijn Surveillance technieken op grote schaal te oefenen.

   De chinese burger heeft last van kleine criminaliteit, maar de Staat en De Partij hebben hem een welvarende middenklasser gemaakt, terwijl zijn ouders nog hongersnoden mee maakten.
   Dus logisch dat de gewone Chinees denkt dat Surveillance in goede handen is.
   Maar of dat zo zal blijven betwijfel ik.

   Bij ons is de Surveillance in elk geval in zeer slechte handen: hun track record is gruwelijk.

   Wereldoorlogen veroorzaakt.
   Vele landen uitgebuit.
   Enorme 2008 crises veroorzaakt die heel veel slachtoffers maakte, en die ze door de slachtoffers lieten betalen.

   Pikant detail: Don Henley (The Eagles) zegt dat het gemiddelde gezinsinkomen in Oost Texas 28.500 US $ is. Maar het Amerikaanse Congres geeft wel 30.000 dollar per israelisch gezin aan Israel. Zomaar.
   Nou, dan weet je dat jouw regering nioet voor jòu wwerkt maar voor ànderen.
   De surveillance bij ons is dus wel degelijk levensgevaarlijk.

   Verwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  21. Succes met het vormen van jouw ideale regering dan.
   Ik doe niet mee.

   Verwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  23. Hoeft niet hoor. Je kunt autonoom worden. Ik ga hier verder niet op in.

   Verwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 25. Hier een twitter-kanaal van Clément Lanot, un Journaliste freelance met heel veel films over de protesten, hoofdzakelijk in Parijs.

  Hoelang duurt het nog, voordat wij zulke beelden krijgen van het Binnenhof, een rokend torentje?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/corporate-socialism-the-great-reset-dr-michael-rectenwald-434

  Min 43 - min 46:
  Hoe verkoopt het WEF zijn distopische wereldbeeld aan de wereld?

  Ze gebruiken veel eufemismen.
  Ze gebruiken de taal en begrippen van allerlei oprechte Goede-Doelen Bewegingen: de milieu beweging... het socialisme ... etc.
  Maar al die mooie woorden leiden er dan toe dat het gewone volk straks niks meer heeft en volledig gecontroleerd wordt, terwijl de Elite àlles heeft en volledig de macht bezit.

  Bonnie Faulkner: "Jij schrijft dat ze het gewone volk willen verbieden dat ze iets produceren."
  prof. Michael Rectenwalt: Nu tijdens de Covid is al 50% van de kleine ondernemers gesneuveld. Straks willen ze àlles aan ons verkopen via enkele bedrijven zoals Amazon. Ze willen totale controle van de economie en van ons gedrag."

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel interessant:

  https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/corporate-socialism-the-great-reset-dr-michael-rectenwald-434

  min 47 - min 50.

  Bonnie Faulkner: Wat is 'wokeness'?

  Rectenwalt: De Woke ideologie zegt dat onze verworvenheden een 'privilege' zijn. Iets dat we min of meer ten onrechte hebben. Het kan ons dus worden afgenomen.
  Zeker omdat het idee wordt gegeven dat de één zijn voordeel automatisch de ander zijn nadeel veroorzaakt. (zero sum)

  Onze rechten worden nu 'privileges' genoemd, waar we geen recht op hebben. Ze willen zo onze eigendommen afnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Onteigenen is nazi propaganda.
  Het is een misleiding.
  Wat men wil heeft nog niets te zeggen dat men er bij daad ook in slaagt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [eu-wil-alle-bezittingen-van-burgers-registreren]

   Dat is het begin. Ik durf er gif op in te nemen, dat er ook naar goud, zilver en diamanten wordt gevraagd.
   Als je zo dom bent, de vragenlijsten in te vullen, weten ze straks precies, waar ze wat komen halen; je werkt er dan zelf aan mee. Ik heb al dat soort aankopen altijd contant betaald.

   Het bezit van edelmetalen is al eens eerder verboden en in beslag genomen.

   Verwijderen
  3. Toch nazi propaganda SDR.
   Ik prik door propaganda heen.
   Ook als het van EU komt.
   Die domme duitsers doorzagen propaganda niet en gingen mee in wat Hitler opdroeg.
   Dus nogmaals: Wat men wil heeft nog niets te zeggen dat men er bij daad ook in slaagt.

   En als SDR dat niet snapt, dan laat ik het daarbij en zoekt SDR het maar zelf verder uit.
   Verschil in denken bestaat nu eenmaal.
   Jij je zin SDR, ik mijn zin.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Communisme en Fascisme zijn 2 staatsvormen die veel overeenkomsten hebben.
   Net zo goed als stakeholder kapitalisme dat is. Monopolies of oligopolies. Een klein clubje heeft het voor het zeggen. Het volk heeft te gehoorzamen en geen zeggenschap
   Het zijn geen open vrije samenlevingen.

   Verwijderen
  6. [Toch nazi propaganda SDR.
   Ik prik door propaganda heen.]

   Drogredenering:
   Argumentatie van persoonlijk ongeloof
   ============

   E : [Wat men wil heeft nog niets te zeggen dat men er bij daad ook in slaagt.]

   Het joodse geloof zegt: "U bent gods eigen volk. U mag iedereen dood slaan."
   De joodse modus operandi: "By deception thou shalt make war"

   De joodse record: Arendars in Polen , Lithouen en Oekraïne. Broodje gestolen om kideren in leven te houden: dood door spietsen.

   De joodse record: Staatsgreep in 1917.
   60 jaar later: 60 miljoen dode Russen.

   De joodse record: Ze kregen de macht in de VS in 1960.
   60 jaar later: Land volledig hopeloos naar de klote.

   E.: [Wat men wil heeft nog niets te zeggen dat men er bij daad ook in slaagt.]

   Er zijn veel definities van dom zijn, maar E. spant wat mij betreft de kroon.   Zie: https://www.kritischdenken.info/KD_files/logische%20misvattingen.php

   Verwijderen
  7. Helluuuuuuuup, ik wordt vermoord hier door joden.
   hahahahahaha, laat je zieke geest toch controleren JV

   Verwijderen
  8. De man die zonder parachute uit een vliegtuig sprong en na een paar minuten riep: zie je wel !

   Verwijderen
  9. 1905:
   Piet en Marie zijn net getrouwd en gaan 5 jaar in Duitsland werken.
   Terug in hun dorp kopen ze van het gespaarde geld een huis. In dat huis wonen ze daarna nog 60 jaar, en nu wonen daar hun achterkleinkinderen.
   ===

   1960.
   Piet en Maria trouwen en lenen geld bij de bank voor een huis.
   Na 20 jaar is de hypotheek afbetaald en zijn ze eigenaar. Maria is huisvrouw. Piet verdient het huis in zijn eentje. In feite hebben ze twee huizen betaald, maar vooruit, de bankier moet ook op vakantie kunnen naar het Garda meer, nietwaar.

   ===

   2010:
   Peter en Mary hebben een huis gekocht, maar zonder aflossings mogelijkheid. Maar ze werken allebei en moet nu wel veel huur betalen, maar de belasting betaalt ook mee, moet je maar denken. Je moet niet te negatief worden.

   Wall Street lacht zich helemaal kapot. Ze citeren Bertrand Russell: "Er is helemaal niets zo extreem geks te bedenken dat je niet de massa wijs kan maken, Nee, echt niet ! "

   ====
   2021
   Peete en Mariah zijn samen gaan wonen, wwant een huwelijk kost alleen maar geld. En met al die porno overal is sex niet iets dat echtelieden samen houdt. Statistisch 40% kans om te scheiden.
   Een huis kunnen ze niet betalen. En ook niet huren.
   Peete en Mariah wonen dus in de kelder van het huis van haar ouders.
   Maar geen kwaad woord over de bankiers hoor.
   Peete is de zoon van Matt de Kunstenaar.
   Mariah is de dochter van chauffeur E.

   Nee, van joodse bankiers hebben ze helemaal geen last !
   Ha ha ha ha ha .

   Verwijderen
  10. Zit je nou alweer te lachen om jouw eigen geesteszieke fantasie JV?

   Verwijderen
  11. De man die zonder parachute uit een vliegtuig sprong en na een paar minuten riep: zie je wel !

   Toevallig heb ik een "wing" Geen grap.
   5x met beide voetjes op aarde geland.
   Zou ik de static line parachute vergeten zijn?
   JV weet van gekkigheid niet meer wat te schrijven.

   Verwijderen
  12. (Onder Willem's reactie. Artikel over de Anderfde Krant )

   Jan Verheul 9 oktober 2021 om 15:42

   Wie lacht er er ook altijd zo hard ? Ha ha ha ?
   O ja, dat is die chauffeur.

   Verwijderen
  13. Die chauffeur kan wel lachen. Jij niet! Ja, met kiespijn. Malloot.

   Verwijderen
  14. Van autisten is bekend dat ze geen beeldspraak oppikken.
   Ze nemen alles letterlijk.

   Maar E. is geen autist.
   Maar omdat hij keer op keer klem wordt geluld, en àltijd een antwoord wil geven, is zijn enige redmiddel: de tekst van de oppoent letterlijk nemen, en die dan belachelijk maken.( Stroman drogreden).

   Als ik beschrijf hoe moorddadig een regime is als de joden de macht hebben, dan reageert E. met een drogreden:

   Helluuuuuuuup, ik wordt vermoord hier door joden.

   Nee, je wordt nog niet vermoord. Ik heb dat niet bewewerd. Je kinderen wqorden vermoord. En jij moet steeds harder werken voor minder geld.

   https://xevolutie.blogspot.com/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Verwijderen
  15. Heluuuup, mijn kind wordt vermoord door een jood.
   Heluuuup, ik werk te hard.
   Hahahahaha, niks is waar van wat die gestoorde figuur JV beweerd.

   Verwijderen
 29. als we JV moeten geloven gaat dit lied ook over joden


  Vanavond ook goed onder jouw bed kijken JV. Er zal daar maar een jood liggen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is niet eens een drogredenering.

   Dit is kletskoek om de "mond vol tanden" te camoufleren.

   https://www.kritischdenken.info/KD_files/logische%20misvattingen.php

   Verwijderen
 30. Kletskoek van JV.
  Hij heeft ook weinig gevoel voor humor.
  Wisten we al JV.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie je nog op dat vakantiefilmpje dat je vrouw op internet had gezet, met een kinder-skelter van een heuvel af rijden.

   Dat vond ik wel erg grappig.

   Helemaal geen gevoel voor humor is dus wat overdreven.

   Verwijderen
 31. Nee JV, jij hebt totaal geen gevoel voor humor.
  Jij bent geestesziek. Jouw geest is verrot!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een fascisten hebben geen gevoel voor humor.

   Wat doet de man in hemelsnaam hier op deze blog. Er zijn zoveel blogs die beter bij hem passen.

   Hier kijken hoe de MSM/NOS framed en manipuleert.
   Zo vertel ik hoe ik zie hoe de ongevaccineerde worden gedemoniseerd en hoe gevaarlijk die ontwikkelingen zijn voor de niet geïnjecteerde. Wat krijg ik als reactie? Het zijn de Joden! Dat was ik er vergeten bij te zeggen. Hahahaha

   Die vrouw in Israël in haar loofhut is de dader! LOL.

   Wat een onnozele gevaarlijke gek die JV.

   Wat een onnozele figuur die JV

   Verwijderen
  2. Drogredenen.

   Zomaar beweren dat JV geen gevoel voor humor heeft.
   En dan 'guilty by association': fascisten hebben geen gevoel voor humor.

   ====
   [Wat doet de man in hemelsnaam hier op deze blog.]

   In elk geval pleit ik niet consequent de ware criminelen vrij, zoals Oli - Zwarte Paus- garch altijd weer doet.

   En uik wil oook nog wel eens een stevige kritiek op de NOS geven:
   http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/10/de-jinek-spagaat.html?showComment=1634327592445#c1571505222124445672

   Israelische vrouwen in loofhutten? Die ben ik niet tegen gekomen. Maar ik beken: ik lees niet alle onzin waar je mee aan komt draven.

   Verwijderen
  3. Ik heb dat filmpje van die Israëlische vrouw hier gepost onnozele vriend. Lees je mijn posts niet? Jij scant alleen op Joden. Hier heb je de vrouw die volgens jou verantwoordelijk is voor de tirannie waar we nu in leven.

   Indringende boodschap vanuit Israel
   https://hetanderenieuws.nl/indringende-boodschap-vanuit-israel/

   Man man man wat een sufkip die bioboer.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Nee, ik lees jouw posts niet, Oligarch.

   En nu ik deze 'stream of consciousness' -post van deze charmante maar niet erg coherente mevrouw 9 minuten heb volgehouden, moest ik toch staken: heb net niet het hele filmpje kunnen volhouden.

   Wat zou ze bedoelen?

   Dat de premier een burgeroorlog instigeert, dat beweert ze.

   Maar Israel heeft heel veel zieken, en de regering stelt zich op het standpunt dat de vaccins de oplossing zijn. Dus wel begrijpelijk dat de premier zegt: Dring er bij jouw eigenwijze familieleden op aan dat ze zich laten vaccineren.

   Dat heeft niks met burgeroorlog te maken. Dat heeft met een onwetenschappelijke premier te maken die probeert er het beste van te maken.

   Mevrouw woont in een land met heel veel besmettigen, maar houd steeds feestjes waarbij vrienden komen.
   OK. Ik neem aan dat ze jong en gezond is, dus het risico is laag. Maar dat wil niet zeggen dat het risico laag is voor alle mensen.

   Dus die vaccins zouden voor ouderen nut kunnen hebben. ( Voor de goede orde: zelf neem ik geen vaccin. Maar wel veel pilletjes die hetzelfde beogen: mij veilig houden)

   Of wil Oligarch beweren dat deze mevrouw in israel woont, en dat Israel veel zieken heeft en dat dit dan bewijst dat er geen joodse agenda achter zit ?

   Wat zou de wereld denken als Israel géén vaccins zou nemen?
   Wat zou de wereld denken als er in Israel géén mensen ziek zouden worden?

   De wereld zou kunnen denken dat Israel meer weet over de vaccins.
   Ja, dat kunnen we niet hebben natuurlijk.

   Zweep ze op. Laat de mensen woedend worden. (Zogenaamd. Binnen Israel)
   Hebben we nog knappe verpleegsters die op youtube de wereld kunnen tonen hoe erg het is in Israel ?

   Het zegt me allemaal helemaal niks, Oligarch.

   Het enige dat ik weet is dat Uw joodse neefjes de wereld in een dodelijke greep hebben, en dat bijna niemand dat nog ziet of wil zien.

   Ze controleren de Media. De politici, de banken, de Big Food, Big Pharma en Big Surveillance industrie, Wall Street.
   En uw en mijn spaarcenten worden door hen gealloceerd aan al die Big bedrijven, zodat wij straks helemaal niks meer hebben.
   Luister maar naar ze: ze zeggen het openlijk. Ze sturen er openlijk op aan.

   Maar de meeste mensen leveren hun eigen nageslacht liever uit aan de 21 ste eeuwese Gulags dan dat ze wakker worden en zien wat met koeieletters overal zichtbaar is. ( Koeieletters = Figuurlijk bedoeld, E. Soort beeldspraak. Niet autistsich op reageren.)

   Verwijderen
 32. 18 maanden in de plandemie komt het AD met een stuk over voeding. 70% van de mensen op de IC hebben een tekort aan zink en selenium.

  Mensen zijn woedend! “Niet geprikte C-patiënten houden bedden bezet op IC”. Is dat wel zo?
  https://hetanderenieuws.nl/mensen-zijn-woedend-niet-geprikte-c-patienten-houden-bedden-bezet-op-ic-is-dat-wel-zo/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [ 18 maanden in de plandemie komt het AD met een stuk over voeding. 70% van de mensen op de IC hebben een tekort aan zink en selenium.]

   Ze citeren nu een Gentse onderzoeker. Alsof het wereldnieuws is. Maar 11 maanden geleden heb ik precies hetzelfde gezegd, in BNdeStem.

   Verwijderen
  2. Ik heb jou nog aan de kinabast geholpen.
   Toen dacht je nog dat Nederland 14.000 IC bedden nodig had vanwege Cojona.

   Verwijderen
  3. Het is goed om de juiste informatie zo vroeg mogelijk te erkennen en te verspreiden.

   Hoe is het mogelijk dat een bioboer uit een klein dorpje in Nederland EERDER met de juiste adviezen komt dat de universiteit van Gent? En hoe is het mogelijk dat de belangrijkste beleids-bepaler van deze wereld, dr Fauci, stiekem precies blijkt te slikken wat die boer in dat kleine plaatsje in nederland ook al 15 maanden slikt, maar niet stiekem: ik vertel het mijn omgeving.

   Mijn inschatting over 14 000 IC bedden was volledig rationeel afgeleid uit de gegevens die op dat moment zichtbaar waren. ( Ik weet nu niet of ik 14000 zei, maar als jij dat nog weet kan het waar zijn. )

   Ik ging daarbij uit van een Rnul van 2,5. Terwijl dr. Wathelet - de meest deskundige man ter wereld voor wat betreft besmettelijkheid van corona virussen - een veel hogeren Rnul hanteerde.

   https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/972-corona-virus-onderzoeker-wathelet.html

   Altijd uitgaan van de wetenschap.
   Als de wetenschaps-feiten veranderen, mee veranderen.

   Maar mensen als Oligarch hebben een agenda: Overal is het kwaad, maar nooit bij de mensen die 60 miljoen Russen doodden. Nooit bij de mensen die de FED en alle banken controleren.
   Nooit bij de mensen die ALLE media in handen hebben.
   ( Die media hebben ze in handen , zomaar. geen special doel. Nou ja, in de Protocollen staat van wel. maar ach, die Protocollen. Ze komen dan wel steeds uit, maar er is toch nooit bewwezen dat er een joodse schrijver achter zat. Nou dan... wat zeuren we nou. Allemaal gewoon niks betekenend toeval.

   Dat 'niks betekenende toeval' zal onze ondergang worden. Zoals Voltaire al schreef:

   " All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race. " Lettres de Memmius a Cicéron (1771).

   Je bent een verrader, Oligarch.

   Verwijderen
 33. Stop de onteigening van de boeren!
  https://cultuurondervuur.nl/

  We willen de boeren in Nederland houden. Laat ze niet door het regime onteigenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. NU vertaald in het Engels. Uitstekend betoog van Ole Skambraks, omroepmedewerker bij ARD

  "I cannot do it anymore

  In an open letter, an employee of German public broadcaster ARD is critical of one and a half years of Corona coverage: Ole Skambraks has worked as an editorial assistant and editor at the public broadcaster for 12 years.

  OLE SKAMBRAKS, 14. Oktober 2021

  I can no longer remain silent. I can no longer silently watch what has been going on for a year and a half now within my organization, a public service broadcaster. Things like “balance”, “social cohesion” and “diversity” in reporting are principles embedded in the statutes and media state contracts. Today, the exact opposite is happening. There is no true discourse and exchange in which all parts of society can come together and find common ground."

  verder lezen:

  https://multipolar-magazin.de/artikel/i-cannot-do-it-anymore

  BeantwoordenVerwijderen